Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla yine üçü bir arada olmuşuz beeeeee süppppppppeeeeeeeerrrrrrrrr
hangimiz kahve hangimiz süt hangimiz şekerdik ya unuttum ben

canım bulantım falan yok ama sıksam kendimi olacak galiba kaydirigubbakcemile3
bence kime çektiği belli hehehe :roflol:
iyiki sazanlık yapıp atlamamışım soruyaa alimallah kurtulamazdım gece gece bu cerenin dilindeennkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:
valla yine üçü bir arada olmuşuz beeeeee süppppppppeeeeeeeerrrrrrrrr
hangimiz kahve hangimiz süt hangimiz şekerdik ya unuttum ben
valla ben de unuttum :uhm:

evettt çok olduusenağlama

Baştan anlaşalım uykusu olan var mı varsa söyleyinnklava:
Benim hiç yokkkk:dance:istediğiniz kadar hasret giderebilirizsositososito

benim var aslında çok ama çok yoruldum bu gün bacacıklarım ayacıklarım sızlıyor
ama son ana kadar dayanmaya çalışıcam size eşlik edicem çünkü sizi çooooooooookkkkkkk özledim canlarım Şeniz

bende çok özledimm dayan lütfennn kankimm zaten yatınca ceren uyutmayacak bari konuşalım accıkyerimseniben

ben nescafe.Ceren süt sen krema ablacımkaydirigubbakcemile3

valla böyle bir arada olmayı ben de özlemişim :) bir bakayım dedim aaa baktım cerenim burda, ona cevap yazdıktan sonra bir gördüm perensesim de gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiş heyooooo oldum valla sositososito sositososito sositososito

bende çok özledimm dayan lütfennn kankimm zaten yatınca ceren uyutmayacak bari konuşalım accıkyerimseniben

ben nescafe.Ceren süt sen krema ablacımkaydirigubbakcemile3

sütle krema aynı anda olurmu lan deli karı kaydirigubbakcemile3
ya süt ya krema
şeker kim şekeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

bende okuyamadım geçmişleri okuyayım dedim gündemin çok gerisinde kaldım:çok üzgünüm:

aaa bir baktım ne göreyimm sütümle kremam orda 2 kez baktım ekrana vallakaydirigubbakcemile3

oleyyyyyyyyysositososito

Sen gitmeye karar verdin mi ablacım dr a? yoksa bekleyecek misin birazcık daha?

geçmişi okumamışsın anlaşılan... hehehe dün gittim doktora keseyi gördük, pazartesi yaptırmam geken tahlillerim var, sanırım 15 gün sonra da kalp atışlarını (iiiiiiiinşalllaaaah) duymaya çağıracak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…