- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.361
yok gülüm yattı o... hehehe... iyiyim canım :)
ay ışığım burda, gün ışığım burda... ne güzeeeeel :)
bana dedi canımcım :)
canlarım benim ya... nerdeyse 1 aydan fazla oldu böyle bir araya gelmemiştik akşamları
canlarım benim ya... nerdeyse 1 aydan fazla oldu böyle bir araya gelmemiştik akşamları
iyiki sazanlık yapıp atlamamışımsoruyaa alimallah kurtulamazdım gece gece bu cerenin dilindeennkaydirigubbakcemile3
canım bulantım falan yok ama sıksam kendimi olacak galiba kaydirigubbakcemile3bende balımmmmmmmmm gel sarılayım ikinizede kocamannnnŞeniz
nasılsınızz? ceroş büyümüşş maşallahşimdiden numaralara başladıysa yandın gülüm senndelikafadulden parmağında oynatacak senikaydirigubbakcemile3
Filiz ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnŞeniz
Bulantın vs var mı?
bence kime çektiği belli hehehe :roflol:evet banada öyle geldi doktorda numara yaptı cadı kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile3
inşallah ablacım bakalım neler görücez çok merak ediyorum doğrusu
darısı senin ve diğer hamilerin başına inşallah hayırlısı ile ablam
eveeeeeetttttttttttttt bende çok sevindim kankimin gelmesine hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:iyiki sazanlık yapıp atlamamışımsoruyaa alimallah kurtulamazdım gece gece bu cerenin dilindeennkaydirigubbakcemile3
valla ben de unuttum :uhm:valla yine üçü bir arada olmuşuz beeeeee süppppppppeeeeeeeerrrrrrrrr
hangimiz kahve hangimiz süt hangimiz şekerdik ya unuttum ben
evettt çok olduusenağlama
Baştan anlaşalım uykusu olan var mıvarsa söyleyinn klava:
Benim hiç yokkkk:dance:istediğiniz kadar hasret giderebilirizsositososito
evettt çok olduusenağlama
Baştan anlaşalım uykusu olan var mıvarsa söyleyinn klava:
Benim hiç yokkkk:dance:istediğiniz kadar hasret giderebilirizsositososito
benim var aslında çok ama çok yoruldum bu gün bacacıklarım ayacıklarım sızlıyor
ama son ana kadar dayanmaya çalışıcam size eşlik edicem çünkü sizi çooooooooookkkkkkk özledim canlarım Şeniz
benim var aslında çok ama çok yoruldum bu gün bacacıklarım ayacıklarım sızlıyor
ama son ana kadar dayanmaya çalışıcam size eşlik edicem çünkü sizi çooooooooookkkkkkk özledim canlarım Şeniz
benim henüz uykum yok canımcım :)
bende çok özledimm dayan lütfennn kankimm zaten yatınca ceren uyutmayacak bari konuşalım accıkyerimseniben
ben nescafe.Ceren süt sen krema ablacımkaydirigubbakcemile3
bende çok özledimm dayan lütfennn kankimm zaten yatınca ceren uyutmayacak bari konuşalım accıkyerimseniben
ben nescafe.Ceren süt sen krema ablacımkaydirigubbakcemile3
valla böyle bir arada olmayı ben de özlemişim :) bir bakayım dedim aaa baktım cerenim burda, ona cevap yazdıktan sonra bir gördüm perensesim de gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiş heyooooo oldum valla sositososito sositososito sositososito
oleyyyyyyyyysositososito
Sen gitmeye karar verdin mi ablacım dr a? yoksa bekleyecek misin birazcık daha?
bende okuyamadım geçmişleri okuyayım dedim gündemin çok gerisinde kaldım:çok üzgünüm:
aaa bir baktım ne göreyimm sütümle kremam orda 2 kez baktım ekrana vallakaydirigubbakcemile3
sütle krema aynı anda olurmu lan deli karı kaydirigubbakcemile3
ya süt ya krema
şeker kim şekeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
bunu aylar önce yapmıştık jeton yeni mi düştüü:roflol::roflol:
Cerencim şeker tabii ki de sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?