- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.561
geçmiş olsun cerencimm
dün bende sabahın köründe sırt ağrısıyla uyandım
salya sümük ağladım ağrıdan resmen
bu veletler valla inletcek bizi
kızlar ben geldimhihoyyythihoyyyt
Günaydın canım çok sağolasın aman dikkat et kendine
valla sorma ya ne güzel seviniyordum hamilelikte kramp sorununu yaşamıyorum diye ama dün ilk defa yaşadım çok feciydi umarım son olur
Dediğin gibi gözlerimden yaş geldi valla benimde felaket bir durum ya allahtan çok uuzn sürmüyor gerçi acısı hala var ama neyse geçecek inşallah
Anne olmak gerçekten kolay değil allah acısın bizlere ne diyim :çok üzgünüm:
Sen nasılsın ne var ne yok tatlım?
Nur hoşgeldin kuzum nasılsın?
Memlekette havalar nasıl?
hoşgeldin canım nasılsın
nasıl geçiyor tatilin
hoşgeldin nur nasılsın
hoşbuldum canım kayınbabana geçmiş olsun
Günaydın canım keyfim az önceye kadar süperdi şu an hala kıvranıyorum resmen tam 20 dk wc deydim çok afedersiniz ama bu kabızlık ne kötü birşeymiş hiç bu kadar acı çekmemiştim bir ara ağlacaktım resmen zar zor hallettim ama hala canım yanıyor çok bol su içiyorum,yürüyüşte yapıyorum napıcam ben ya bu kadar kötüsü olmamıştı hiç 16 nisanda kontrolüm var olmadı ilaç isticem kızlar varmı bu konuda tavsiyeniz ya lütfennn çok kötü bir şey bu ya :bbo:Canlarımmmmmmmmm kuzucuklarım benim hepinize günaydıııııııınnnnnnnnn
En güzel günler vede haftalar sizin olsun inşallah hatun kızlarrr
Nasılsınız bakalım bu sabah? Herkesler iyidir inşallah....
Valla biz pek iyi değiliz aslında dün sabah uykuda iken bacağıma kramp girdi aman yarabbim o nasıl şey normalde de zaten çok acı veriyor ama bu kez sanki resmen kesiyorlardı bacağımı pazar pazar sabahın sekizinde ayyy ölüyoırum diyerek uyandım eşimin ödü patladı zavallım nasıl fırladı yataktan ne olduğunu anlamadı sürekli bacağımı ovup masaj yaptı ama nafile sanki daha çok girdi kramp ve o kadar etkiliydiki dün bütün gün topalladım bu günde üzerine basamıyoum fazla ağrıyor ve tekrar kramp girecek gibi oluyor. Anlayacağınız dün güne kötü başladım kızlar :çok üzgünüm: ama başka bir sıkıntım yok çok şükür. Gelelim şimdi sohbetlere bakalım neler olmuş ben yokkene lülülülülülü
Canım erkenen gelmiş topiği açmışsın hayırdır kuzum uykumu tutmadı işinmi yoktu yatıp dinleneydin ya cemre uyutmuyormu yoksa seni mirmirmirmir
valla ben daha kilolu bir bebek bekliyordum şöyle 1700 gr. falan duymak istemiştim manyakmıyım neyim dimi sanki 10 kilo çocuk doğurucam kaydirigubbakcemile3
evet evet tiyatrocu olucak bu kız çok çekicez çoookkk kaydirigubbakcemile3
Valla heyecan yaptım ya üç boyutlu diyince hatta bu gün gitsem olmazmı felan diye ayak yaptım doktora ama yemedi :roflol: mecbur cumartesiyi beklicez artık....
Kııızz doktor resmini verecekmiş artık elimden düşürmem heralde kime benziyor acaba :uhm:
Sen nasılsın ttalım cemremiz nasıl keyifler yerindmei?
beyazım deryam nasılsın gülüm?
oh oh zzeynebimiz eksikleri tamamlanmış demek ne güzel ya artık resimlerini çekip eklersin buraya bak bekliyoruz ona göre tatlım...
sen neden benim toplamamı bekliyorsun cadı karı ben hamileyim üstelikte artık sanırım ağırlaşıyorum işlerimi zor yapıyorum artık doğuma kadar benden fazla hizmet beklemeyin lütfen :çok üzgünüm: zaten canım sıkılıyor bu duruma senağlama
Teşekkür ederim ablacım haber verdiğin için. a.s.
sarhoş o sarhoş evet yedi kafayı iyice manyak karı :roflol:
evet canım ani misafirlerden nefret ediyorum üstelik kendi işimi zor yaparken birde misafir beni iyice delirtiyor bende bu tip insanlara her fırsatta lafımı sokuyorum yakında hiç kimse habersiz gelmeye cesaret edemicek benimde işime geli,cek valla çünkü haber verdiklerinde de ben kabul etmicem :jeyyar:
lüzumsuz insanlar işte abla yoksa beni tanıyan kim habersiz pat diye gelmeye cesaret eder :jeyyar:
ben kahve yapmıyorum yok diyorum
çay içermisiniz diyorum onuda onlar istemiyor
Başkada bir şey yok diyorum madem habersiz geliyorlar pat diye gelirken eli boş gelmesinler ayıp denen bir şey var canım allah allah delikafadulden
yok abla artık iremle uğraşmama kararı aldım çünkü inan halim yok o hamiş kalsın o zaman neler neler edeceğimi ben bile hayal edemiyorum kötükedihüso :jeyyar:
at at tutan da yok artık nereye ime denk gelirse
ama varya ben şu cereni bir doğurayım sen mevlüde bir gelme ağzını burnunu kırıcam o zaman senin görürsün
evet çok güzel haberlerdi darısı başınıza canım inşallah sizlerdende duyucaz böyle güzel müjdeli haberleri hihoyyyt
kızz beyazz ben hep netten sipariş veriyorum çünkü seçenek çok fazla üstelik ayağıma kadar getiriyorlar ayrıca ben internetten yapılan alışverişlerde kredi kartı kullanmam cicim güvenmem. Kapıda nakit seçeneği olan yerlerden alış veriş yapıyorum ürün geliyor elime kapıda ödüyorum o rahat ben rahat eksik yada sorunlu bir şeyde hemen iade ve yenisi geliyor. Bilgin olsun cicim...
Canım evet kısa sürelide olsa üçü bir arada durumunu yaşadık ama fazla uzun süremedi malesef yorgunluktan dolayı :çok üzgünüm:
Bizim ufaklık kime çekti gerçekten yaaa sülalede de yok böylesi ama :uhm: :roflol:
Oooo canımmm demek ciciler alınmaya başlandı miniğe hee oh ne güzel asıl sen başla alışverişe bak anlayacaksın o zaman ne kadar zevkli olduğunu kendine hakim olamayacaksın a.s
Günaydın bitanem biz iyiyiz işte yeni bir güne ve haftaya başladık umarım güzel geçer.
Sen nasılsın tatlım geçmiş olsun kayınpederin nasıl oldu? Sizde durumlar nedir?
Günaydın cicim hayırlı haftalar nasılsın?
Bebişimiz nasıl? Keyifler yerindemi?
merhaba canım wc sorunu dışında süperimm sen nasılsın tatlımgünaydın çiğdemcim nasılsın
hoşgeldin canım iyi haftalarkızlar ben geldimhihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun tatlım tam geçiş havası bu havalara dikkat etmek gerek cidden anne olmak kolay değil eminim kucağımıza aldığımızda değmiş diyeceğiz ama bazen çok can yakıcı oluyorlar maalesef bunada şükür napalım:CüvCüv:evet zormuş anne olmak bide sonrası kimbilir nasıl
ben hala girp sonlarını yaşıyorum ilk defa bu kadar uzun grip yaşadım(
hafta sonu dinlenemedim hiç yorgunum
genel olarak iyiyim ama kaydirigubbakcemile3
çiğdemcim aktivya yoğurt yemeyi dene iyi geliyo diye duymuştumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?