- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.581
canım yiyorum ama fayda etmedi denemediğim şey kalmadı sabah ılık limonlu su,kuru kayısı,kuru erik,bol su,yürüyüş ama nafile çok afedersiniz ama resmen popom kanıyor çok acıyor sanırım ilaçsız yapamıcam mecbur ilaç isticem bebeğede birşey olur diye korkuyorum bu kadar ıkınmak zorlamak birşey yapmaz inşallahçok şükür çiğdemcim iyiyim biraz yorgunum sadece kuru kayısıyı denedinmi canım sabahları 1veya 2 tane ye iyi geliyor
nurcum göbüşün çok güzel maşallah
merhaba nurcum allah nazarlardan saklasın göbişini pek güzel maşallah tüm resimler çok hoş bende iyi sayılırım canım sağoliyi haftalar çiğdemcim nasılsın
slm kızlar nasılsınız...amma uzun yazmışsınız hafta sonu ..oku oku bitmek bilmedi..unuttuklarım olabilir ama aklıma geleni yazacam..ierrorcum nasılsın arada bir cee yapıyorsun ama daha sık görmek isteriz senii... nurcum memlekettende aramıza katılabildigin için sevindim....kumsalcım geçmiş olsun kayınbaban için allahım acil şifalar versin... iremcim gelmiş akşam bayagı kaynatmışsınız ceren irem rüzgar deniz üçlüsü maşalllah diyeyim...demek delikli çorap hee cerencim kulagını çınlattım...neşecim inş hayırlı haberler alırız... filiz ablacım testleri yaptıracaksın degilmi bugün bakalım kalp atışını ne zman duyacaksın inş hayırlı haberlerle bekliyoruz seni... ya ben dün mehtap gülünü gördüm hatta yazdım ama onun hiç bir yazısını göremedim ama filiz abla seslenmiş hayal mii gördüm dedim ama...pembe inci bugün görünecekmişin doktora inş güzel haberlerle gelirsin..çigdemcim kabızlık çok kötü bilirim normalde bendede sık sık olur sabahalrı kahvaltı yapıyormusun..ben kahvaltı yapmaya başladıktan sonra biraz daha rahatladım gerçi bu aralar pek kahvaltı yapmadıgımdan düzenli degil yine wc işi kayısı kompostosu iç...
kızlar sabah yine biraz mide bulantım falan oldu..gecede sürekli uyandım durdum..sabah kalktıgımda başım hafif agrıyordu halada var inş geçer artmadan...
nurcum resimlerine baktım maşallah ne güzel olmuşsunuz karnın bayagı bayagı belli olmuş artık...
kızlar 7. aya girmişim ne çabukdelikafadulden
seninde biş kalmadı valla ne çabuk geçiyo zaman kızına kavuşmaya az kaldı ne güzel 2 ay sonra kollarında
canım yiyorum ama fayda etmedi denemediğim şey kalmadı sabah ılık limonlu su,kuru kayısı,kuru erik,bol su,yürüyüş ama nafile çok afedersiniz ama resmen popom kanıyor çok acıyor sanırım ilaçsız yapamıcam mecbur ilaç isticem bebeğede birşey olur diye korkuyorum bu kadar ıkınmak zorlamak birşey yapmaz inşallah
merhaba nurcum allah nazarlardan saklasın göbişini pek güzel maşallah tüm resimler çok hoş bende iyi sayılırım canım sağol
inş hayırlısıyla canım güzel allahım sanada nasip etsin inş
mavicim hoşgeldinnn baş ağrısı bendede illa oluyo sabahlarıı şu dönemerdeeee
nurcum sen artık kuyruk kısmındasın olayın biz daha yüzüyoruuzz oraya nasıl gelcez bakalım
Bugün 4te gidiyorum doktora saatim belli oldu sonundabirde 4 olsa
slm kızlar nasılsınız...amma uzun yazmışsınız hafta sonu ..oku oku bitmek bilmedi..unuttuklarım olabilir ama aklıma geleni yazacam..ierrorcum nasılsın arada bir cee yapıyorsun ama daha sık görmek isteriz senii... nurcum memlekettende aramıza katılabildigin için sevindim....kumsalcım geçmiş olsun kayınbaban için allahım acil şifalar versin... iremcim gelmiş akşam bayagı kaynatmışsınız ceren irem rüzgar deniz üçlüsü maşalllah diyeyim...demek delikli çorap hee cerencim kulagını çınlattım...neşecim inş hayırlı haberler alırız... filiz ablacım testleri yaptıracaksın degilmi bugün bakalım kalp atışını ne zman duyacaksın inş hayırlı haberlerle bekliyoruz seni... ya ben dün mehtap gülünü gördüm hatta yazdım ama onun hiç bir yazısını göremedim ama filiz abla seslenmiş hayal mii gördüm dedim ama...pembe inci bugün görünecekmişin doktora inş güzel haberlerle gelirsin..çigdemcim kabızlık çok kötü bilirim normalde bendede sık sık olur sabahalrı kahvaltı yapıyormusun..ben kahvaltı yapmaya başladıktan sonra biraz daha rahatladım gerçi bu aralar pek kahvaltı yapmadıgımdan düzenli degil yine wc işi kayısı kompostosu iç...
kızlar sabah yine biraz mide bulantım falan oldu..gecede sürekli uyandım durdum..sabah kalktıgımda başım hafif agrıyordu halada var inş geçer artmadan...
ne güzel maşallahkızlar 7. aya girmişim ne çabukdelikafadulden
ya canım tahinde yağlı miğdem kaldırmaz neyse bakıcam artık bir yoluna sağolçiğdemcim geçmiş olsun canım bitkisel çay falan içme sakın tamam mı tahin falan ye belki iyi gelir bana çok iyi geldi çünkü
oh ne mutlu sana benim daha 10 gün var senağlamaBugün 4te gidiyorum doktora saatim belli oldu sonundabirde 4 olsa
kızlar ceren nereye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?