Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çok şükür çiğdemcim iyiyim biraz yorgunum sadece kuru kayısıyı denedinmi canım sabahları 1veya 2 tane ye iyi geliyor

nurcum göbüşün çok güzel maşallah

slm kızlar nasılsınız...amma uzun yazmışsınız hafta sonu ..oku oku bitmek bilmedi..unuttuklarım olabilir ama aklıma geleni yazacam..ierrorcum nasılsın arada bir cee yapıyorsun ama daha sık görmek isteriz senii... nurcum memlekettende aramıza katılabildigin için sevindim....kumsalcım geçmiş olsun kayınbaban için allahım acil şifalar versin... iremcim gelmiş akşam bayagı kaynatmışsınız ceren irem rüzgar deniz üçlüsü maşalllah diyeyim...demek delikli çorap hee cerencim kulagını çınlattım...neşecim inş hayırlı haberler alırız... filiz ablacım testleri yaptıracaksın degilmi bugün bakalım kalp atışını ne zman duyacaksın inş hayırlı haberlerle bekliyoruz seni... ya ben dün mehtap gülünü gördüm hatta yazdım ama onun hiç bir yazısını göremedim ama filiz abla seslenmiş hayal mii gördüm dedim ama...pembe inci bugün görünecekmişin doktora inş güzel haberlerle gelirsin..çigdemcim kabızlık çok kötü bilirim normalde bendede sık sık olur sabahalrı kahvaltı yapıyormusun..ben kahvaltı yapmaya başladıktan sonra biraz daha rahatladım gerçi bu aralar pek kahvaltı yapmadıgımdan düzenli degil yine wc işi kayısı kompostosu iç...

kızlar sabah yine biraz mide bulantım falan oldu..gecede sürekli uyandım durdum..sabah kalktıgımda başım hafif agrıyordu halada var inş geçer artmadan...

çok şükür çiğdemcim iyiyim biraz yorgunum sadece kuru kayısıyı denedinmi canım sabahları 1veya 2 tane ye iyi geliyor

nurcum göbüşün çok güzel maşallah
canım yiyorum ama fayda etmedi denemediğim şey kalmadı sabah ılık limonlu su,kuru kayısı,kuru erik,bol su,yürüyüş ama nafile çok afedersiniz ama resmen popom kanıyor çok acıyor sanırım ilaçsız yapamıcam mecbur ilaç isticem bebeğede birşey olur diye korkuyorum bu kadar ıkınmak zorlamak birşey yapmaz inşallah

iyi haftalar çiğdemcim nasılsın
merhaba nurcum allah nazarlardan saklasın göbişini pek güzel maşallah tüm resimler çok hoş bende iyi sayılırım canım sağol

sağol canım teşekkür ederim birazdaha iyisin bugün galiba yavaş yavaş herşey yoluna giriyor düzenli beslenmeye dikkat et

çiğdemcim geçmiş olsun canım bitkisel çay falan içme sakın tamam mı tahin falan ye belki iyi gelir bana çok iyi geldi çünkü

canım ya o kadar zorlama kendini doktorunu arayıp sorsana bişiler tavsiye eder heralde doğal yollardan bunun için ilaç kullanma derim

mavicim hoşgeldinnn baş ağrısı bendede illa oluyo sabahlarıı şu dönemerdeeee

nurcum sen artık kuyruk kısmındasın olayın biz daha yüzüyoruuzz oraya nasıl gelcez bakalım

MERHABA canım kahvaltımı mutlaka yapıyorum işyerinde mutfağım var dolapta var hergün peynirimi,bir dilim kepek ekmeğimi, domates salatalık zeytininimi mutlaka yerim yanındada açık çay bazen yağsız süt içiyorum zaten kahvaltı ettikten sonra oluyor olan çıkıyorumda nasıl çıkıyorum bana sor umarım seninde şikayetlerin azalır canım geçmiş olsun

kızlar 7. aya girmişim ne çabukdelikafadulden
ne güzel maşallah

çiğdemcim geçmiş olsun canım bitkisel çay falan içme sakın tamam mı tahin falan ye belki iyi gelir bana çok iyi geldi çünkü
ya canım tahinde yağlı miğdem kaldırmaz neyse bakıcam artık bir yoluna sağol

Bugün 4te gidiyorum doktora saatim belli oldu sonundabirde 4 olsa
oh ne mutlu sana benim daha 10 gün var senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…