- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.601
Nur memleket farketmez heryerde görürüm diyorsun bebişi
çiğdemcim geçmiş olsun canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun .
evet canım aynen anlattığın gibi hala yanıyor ya oturmak bile istemiyorum ama mecbur işte amin canım ......sagolun kızlar...dmek 7 aya geldiniz nur ne güzel burcunun dedigi gibi biz daha yüzmeye çalışıyoruz... çigdemcim anladım valla çok zor bilirim geçen haftalarda bende öyle oldum afedersiniz ama kanadı resmen her wc ye çıkışda zorlamadan çıksada yine kanıyordu bir kere yara olmuştu ya inan 1 haftada herseferinde kanamıştı haa birde oturamamak çabası hem agrıyor hem yanıyor işyerinde nasıl oturacagımı şaşırmıştım...allah yardımcımız olsun ..
sağol canım aminnNur memleket farketmez heryerde görürüm diyorsun bebişi
çiğdemcim geçmiş olsun canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun .
kızlar günaydın hafta sonu tatiliniz bitti dimi benim daha iki gün iznim var çarşamba iş başı
nurcum ne kadar tatlısın maşallah çok yakışmış hamilelik zaman gerçekten çabuk geçiyor bende 6.aya girmişim hatta yarılamışım bile ne zaman geçti bu zaman dimi Allah ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuştuğumuz günleri göstersin amin
mavicim bulantılar açısından en kötü dönem benim daha yeni bitti 5.5 aya kadar sürdü ama benimki istisna çoğunun 3 ayın sonunda bitiyor seninde kısa sürer inşallah
ceren bir görünmüş girmiş hayırdır inşallah yine kramp falan girmemiştir hayatım
burcu bel ağrısı ilerleyen aylarda maalesef karnının büyümesiyle birlikte artıyor ben oturduğum t-yerden kalakmıyorum o derece yani napalım meleklerimiz için her şeye değer
çiğdem kabızlık için benim bildiğim ve hamilelikte uyguladığım en doğan çözüm halis zeytinyağı tüketimini arttırmak öle bir sorunum olursa sabah kahvaltıda öğlen akşam salatalarda sürekli tüketiyorum hemen fark ediyor ne kayısı ne actıvıa bana fayda etmiyo
kumsalcım sen nasılsın ne zamandır doğru dürüst girip hiç birinizle sohbet edemiyorum seninlede iş güç kafamızı kaldıramıyoruz ki bi türlü
kızlar günaydın hafta sonu tatiliniz bitti dimi benim daha iki gün iznim var çarşamba iş başı
nurcum ne kadar tatlısın maşallah çok yakışmış hamilelik zaman gerçekten çabuk geçiyor bende 6.aya girmişim hatta yarılamışım bile ne zaman geçti bu zaman dimi Allah ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuştuğumuz günleri göstersin amin
mavicim bulantılar açısından en kötü dönem benim daha yeni bitti 5.5 aya kadar sürdü ama benimki istisna çoğunun 3 ayın sonunda bitiyor seninde kısa sürer inşallah
ceren bir görünmüş girmiş hayırdır inşallah yine kramp falan girmemiştir hayatım
burcu bel ağrısı ilerleyen aylarda maalesef karnının büyümesiyle birlikte artıyor ben oturduğum t-yerden kalakmıyorum o derece yani napalım meleklerimiz için her şeye değer
çiğdem kabızlık için benim bildiğim ve hamilelikte uyguladığım en doğan çözüm halis zeytinyağı tüketimini arttırmak öle bir sorunum olursa sabah kahvaltıda öğlen akşam salatalarda sürekli tüketiyorum hemen fark ediyor ne kayısı ne actıvıa bana fayda etmiyo
kumsalcım sen nasılsın ne zamandır doğru dürüst girip hiç birinizle sohbet edemiyorum seninlede iş güç kafamızı kaldıramıyoruz ki bi türlü
evet zormuş anne olmak bide sonrası kimbilir nasıl
ben hala girp sonlarını yaşıyorum ilk defa bu kadar uzun grip yaşadım(
hafta sonu dinlenemedim hiç yorgunum
genel olarak iyiyim ama kaydirigubbakcemile3
çok şükür cerencim bende iyyim geldk yine çalışıyoruz işte bi değişiklik yok
bugün birazhaolsizim sankicnım bişi yapmak istemiyor üstümde bi ağırlık var
kayın pederim çok şükür iyi ikinci kez anjio oldu bu sefer çabuk toparlandı şükür
hafta sonu gelen gidenden soluklanıcak vaktimiz olmadı bi yandan evdeki işler bi yandan gelenler -tatlicadiarzu-olduk valla iki gün nasıl geçti anlamadım
geçmişolsun cerencim dün kramp girmiş normal zamanda bile insan olduğu yerde kitleniyoru hamileyken çok zor bu kramplar bişi eksikliğinden oluyodu galiba ama hatırlayamadım şimdi bi doktoruna sor devam ederse bişi verebilir bunun için
arada bi yağmur yağıyor canım ama güzel nasılsınız bakalım nasıl gidiyor cerenim teyzesinin güzeli nasıl
eşimin kuzeninin eşi üçüncü bebeğine hamileymiş yeni öğrendim
kendi düğününde 9aylık hamileydi zaten 2sene sonra ikinci bebeği oldu şimdi yine iki sene geçti aradan üçüncü bebeğe hamile kalmış ve şu korunma iğnleri kullandığı halde kadının bünye iki yılda bir hamile kalmaya alışık korunsada bişey değişmiyo bir hafta içinde kararvercek aldırıp aldırmıcağını
millet yıllarca bekler olmaz böyle korunduğu halde hamile kalanda çok kişi varr
Günaydın canım keyfim az önceye kadar süperdi şu an hala kıvranıyorum resmen tam 20 dk wc deydim çok afedersiniz ama bu kabızlık ne kötü birşeymiş hiç bu kadar acı çekmemiştim bir ara ağlacaktım resmen zar zor hallettim ama hala canım yanıyor çok bol su içiyorum,yürüyüşte yapıyorum napıcam ben ya bu kadar kötüsü olmamıştı hiç 16 nisanda kontrolüm var olmadı ilaç isticem kızlar varmı bu konuda tavsiyeniz ya lütfennn çok kötü bir şey bu ya :bbo:
merhaba canım wc sorunu dışında süperimm sen nasılsın tatlım
hoşgeldin canım iyi haftalar
geçmiş olsun tatlım tam geçiş havası bu havalara dikkat etmek gerek cidden anne olmak kolay değil eminim kucağımıza aldığımızda değmiş diyeceğiz ama bazen çok can yakıcı oluyorlar maalesef bunada şükür napalım:CüvCüv:
kızlar meleğim,biriciğim ben albümüme göbüşümün resimlerini ekledim
slm kızlar nasılsınız...amma uzun yazmışsınız hafta sonu ..oku oku bitmek bilmedi..unuttuklarım olabilir ama aklıma geleni yazacam..ierrorcum nasılsın arada bir cee yapıyorsun ama daha sık görmek isteriz senii... nurcum memlekettende aramıza katılabildigin için sevindim....kumsalcım geçmiş olsun kayınbaban için allahım acil şifalar versin... iremcim gelmiş akşam bayagı kaynatmışsınız ceren irem rüzgar deniz üçlüsü maşalllah diyeyim...demek delikli çorap hee cerencim kulagını çınlattım...neşecim inş hayırlı haberler alırız... filiz ablacım testleri yaptıracaksın degilmi bugün bakalım kalp atışını ne zman duyacaksın inş hayırlı haberlerle bekliyoruz seni... ya ben dün mehtap gülünü gördüm hatta yazdım ama onun hiç bir yazısını göremedim ama filiz abla seslenmiş hayal mii gördüm dedim ama...pembe inci bugün görünecekmişin doktora inş güzel haberlerle gelirsin..çigdemcim kabızlık çok kötü bilirim normalde bendede sık sık olur sabahalrı kahvaltı yapıyormusun..ben kahvaltı yapmaya başladıktan sonra biraz daha rahatladım gerçi bu aralar pek kahvaltı yapmadıgımdan düzenli degil yine wc işi kayısı kompostosu iç...
kızlar sabah yine biraz mide bulantım falan oldu..gecede sürekli uyandım durdum..sabah kalktıgımda başım hafif agrıyordu halada var inş geçer artmadan...
kızlar 7. aya girmişim ne çabukdelikafadulden
kızlar ceren nereye gitti
ceren nerde ya ?cnm ne güzel bebişin büyüyor ama sende idkkat et madem kilo konuusnda yiyip yiyip oturuyoruz maalesef hareket zaten fazla yok haliyle daha fazla kilo alıyoruz...krampların için keşke doktora söyleseydin diyecektim ama doktordan sonra olmuş..onun için bir ilaç veriyorlar diye biliyorum çünkü vucutta azalan bir vitamin eksikliginden oluyor diye biliyorum ben..neyse artarsa yada devam ederse ara söyle..
Ben evde sürekli zeytinyağı kullanırım hemde saf zeytinyağı egeden geliyor tereyağı ve margarin çok az kullanırım ayda yılda bir ama biraz daha arttırayım madem umarım işe yarar kabızlığı çözeyim derken çok kilo almakta istemiyorumsenağlama
kızlar bu arada ben çatlak kremi mustela aldım çok ama çok güzel biraz tuzlu ama sürümü süper çok kolay emiliyor uzun sürede nemli tutuyor almayı düşünenelere tavsiye ederim
sağol canım activia yı denicem bakalım belki rahatlatır a.s.Öyle valla gülüm kolay değil belkide bu yaşadığımız sıkıntılar yüzünden cennet annelerin ayakları altında diyorlar kim bilir... Bebişler iyi olsunda biz her acıya göğüs gereriz diyoruz allahım yarabbim nasıl bir güö kuvvet veriyorsun kadınlarada bunlara katlanabiliyoruz değilmi....
Rabbim daha kötülerini göstermesin inşallah....
Sendemi yordun kendini hafta sonu valla ben iş yapmasamda yoruluyorum artık aşağıya iniyorum yukarı çıkmaya üşeniyorum dublex ev iyide hamilelikte kötü valla -tatlicadiarzu-
Canım ya sende haftasonunu yoğun geçirenlerdensin demek dikkat et kendine kuzum. Evet ev işi yetmez gibi birde gelen-giden insanın cılkı çıkıyor valla. Hamile olsan emin ol 10 kat daha ağır gelir bu misafir hizmetleri canım delikafadulden
Canım magnezyum eksikliğinden olurmuş kramp kimileri 25 ve 26. haftalarda başlarmış kramplar ben o dönemi geçince oh dedim heralde ben yaşamıcam ama öyle değilmiş :çok üzgünüm:
Neyse geçecek bu günler şunun şurasında doğuma ne kaldıki delikafadulden
canım benim buralarda serin valla bu gün kış havası var üşüyorum birde yaa...
Ceren iyi teyzesi maşallah oyunlar yapıyor işte bize beni doktora yalancı çıkarıyor bıcırık kime çektiyse artıkın kaydirigubbakcemile3
İlaydamız nasıl annesi kıpır kıpır demiii
hey maşşallah ne diyim.
Evlendiğinde 9 aylık hamilemiydi :uhm: nasıl yani delikafadulden
açsana şu konuyu biraz kız dikkatimi çekti
madem korunduğu halde hamile kalıyoe eşide korunsun kız söyle ona yazık bebeklere...
çiğdemcim canım benim kabızlık hamilelikte benim en korktuğum şeydir ve sonucunda hemeroid olmak var doktorum daha ilk muayenesinde bana kesinlikle kabız olmayacaksın dedi ve her gün bir tane activia yiyebilirsin dedi bir zararı yok dedi. Ben hamilelikten öncede yiyordum zaten aynı şekilde devam ediyorum bence dene biliyorsun en az 15 gün tüketmen gerek faydasını görebilmek için. istersen bir dene ama şüphen varsa doktoruna sor ilaç vermiyor emin ol kayısı vs. önerecektir. Zeytinyağıda iyi diyorlar aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun tatlım...
Hemen bakıyorum hihoyyyt
Hoşgeldin maviş nasılsın canım?
Delikli çorap kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu sırnaşık şey
oldunmu kız o kadar sen? Bizim aramızda ne kadar vardıki? :uhm:
burdayım balım pazartesi yoğunluğu yaşıyorum haftasonu işler birikmişte toparlamaya uğraşıyorum.
entelliye demek 2 gün evdsin canım oh oh ne güzel yat dinlen bol bol tatlım ama madem evdesin bizide ihmal etme gel rahat rahat yazışalım şeker.
Kramp girmedi çok şükür canım işlere daldım ama geldim yine
Bulcuk afiyet olsun canım
Nur resimlerine baktım hamilelik çok yakışmış canım sana
sağol canım activia yı denicem bakalım belki rahatlatır a.s.
entelliye ne güzel evdesin demek ahh ah özledim valla..kuzum bende atlatmaya çalışıyorum işte 1 gün iyi isem 2 gün kötü oluyorum..bugün doktora gidecem ...merka edenlerde var sormuş yine patron eşime yarın söyleyecez bakalım artık..
kızlar ben çıkıyorum gezmeye gidecem kendinize iyi bakın çok öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?