Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sagolun kızlar...dmek 7 aya geldiniz nur ne güzel burcunun dedigi gibi biz daha yüzmeye çalışıyoruz... çigdemcim anladım valla çok zor bilirim geçen haftalarda bende öyle oldum afedersiniz ama kanadı resmen her wc ye çıkışda zorlamadan çıksada yine kanıyordu bir kere yara olmuştu ya inan 1 haftada herseferinde kanamıştı haa birde oturamamak çabası hem agrıyor hem yanıyor işyerinde nasıl oturacagımı şaşırmıştım...allah yardımcımız olsun ..

Nur memleket farketmez heryerde görürüm diyorsun bebişi
çiğdemcim geçmiş olsun canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun .

kızlar günaydın hafta sonu tatiliniz bitti dimi benim daha iki gün iznim var çarşamba iş başı
nurcum ne kadar tatlısın maşallah çok yakışmış hamilelik zaman gerçekten çabuk geçiyor bende 6.aya girmişim hatta yarılamışım bile ne zaman geçti bu zaman dimi Allah ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuştuğumuz günleri göstersin amin
mavicim bulantılar açısından en kötü dönem benim daha yeni bitti 5.5 aya kadar sürdü ama benimki istisna çoğunun 3 ayın sonunda bitiyor seninde kısa sürer inşallah
ceren bir görünmüş girmiş hayırdır inşallah yine kramp falan girmemiştir hayatım
burcu bel ağrısı ilerleyen aylarda maalesef karnının büyümesiyle birlikte artıyor ben oturduğum t-yerden kalakmıyorum o derece yani napalım meleklerimiz için her şeye değer
çiğdem kabızlık için benim bildiğim ve hamilelikte uyguladığım en doğan çözüm halis zeytinyağı tüketimini arttırmak öle bir sorunum olursa sabah kahvaltıda öğlen akşam salatalarda sürekli tüketiyorum hemen fark ediyor ne kayısı ne actıvıa bana fayda etmiyo
kumsalcım sen nasılsın ne zamandır doğru dürüst girip hiç birinizle sohbet edemiyorum seninlede iş güç kafamızı kaldıramıyoruz ki bi türlü

evet canım aynen anlattığın gibi hala yanıyor ya oturmak bile istemiyorum ama mecbur işte amin canım ......

Nur memleket farketmez heryerde görürüm diyorsun bebişi
çiğdemcim geçmiş olsun canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun .
sağol canım aminn

ceren nerde ya ?cnm ne güzel bebişin büyüyor ama sende idkkat et madem kilo konuusnda yiyip yiyip oturuyoruz maalesef hareket zaten fazla yok haliyle daha fazla kilo alıyoruz...krampların için keşke doktora söyleseydin diyecektim ama doktordan sonra olmuş..onun için bir ilaç veriyorlar diye biliyorum çünkü vucutta azalan bir vitamin eksikliginden oluyor diye biliyorum ben..neyse artarsa yada devam ederse ara söyle..

Ben evde sürekli zeytinyağı kullanırım hemde saf zeytinyağı egeden geliyor tereyağı ve margarin çok az kullanırım ayda yılda bir ama biraz daha arttırayım madem umarım işe yarar kabızlığı çözeyim derken çok kilo almakta istemiyorumsenağlama

canım nasılsın demek izindesin bol bol dinlen iyi değerlendir çok yoğun çalışıyosun
bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz birazda yoğunuz malum pazartesi evet bayadır sohbet ademiyoruz olsun iyi olduğunuzu bilmekte güzel

kızlar bu arada ben çatlak kremi mustela aldım çok ama çok güzel biraz tuzlu ama sürümü süper çok kolay emiliyor uzun sürede nemli tutuyor almayı düşünenelere tavsiye ederim

evet zormuş anne olmak bide sonrası kimbilir nasıl
ben hala girp sonlarını yaşıyorum ilk defa bu kadar uzun grip yaşadım (
hafta sonu dinlenemedim hiç yorgunum
genel olarak iyiyim ama kaydirigubbakcemile3

Öyle valla gülüm kolay değil belkide bu yaşadığımız sıkıntılar yüzünden cennet annelerin ayakları altında diyorlar kim bilir... Bebişler iyi olsunda biz her acıya göğüs gereriz diyoruz allahım yarabbim nasıl bir güö kuvvet veriyorsun kadınlarada bunlara katlanabiliyoruz değilmi....
Rabbim daha kötülerini göstermesin inşallah....
Sendemi yordun kendini hafta sonu valla ben iş yapmasamda yoruluyorum artık aşağıya iniyorum yukarı çıkmaya üşeniyorum dublex ev iyide hamilelikte kötü valla -tatlicadiarzu-

Canım ya sende haftasonunu yoğun geçirenlerdensin demek dikkat et kendine kuzum. Evet ev işi yetmez gibi birde gelen-giden insanın cılkı çıkıyor valla. Hamile olsan emin ol 10 kat daha ağır gelir bu misafir hizmetleri canım delikafadulden
Canım magnezyum eksikliğinden olurmuş kramp kimileri 25 ve 26. haftalarda başlarmış kramplar ben o dönemi geçince oh dedim heralde ben yaşamıcam ama öyle değilmiş :çok üzgünüm:
Neyse geçecek bu günler şunun şurasında doğuma ne kaldıki delikafadulden

arada bi yağmur yağıyor canım ama güzel nasılsınız bakalım nasıl gidiyor cerenim teyzesinin güzeli nasıl

canım benim buralarda serin valla bu gün kış havası var üşüyorum birde yaa...
Ceren iyi teyzesi maşallah oyunlar yapıyor işte bize beni doktora yalancı çıkarıyor bıcırık kime çektiyse artıkın kaydirigubbakcemile3
İlaydamız nasıl annesi kıpır kıpır demiii

hey maşşallah ne diyim.
Evlendiğinde 9 aylık hamilemiydi :uhm: nasıl yani delikafadulden
açsana şu konuyu biraz kız dikkatimi çekti
madem korunduğu halde hamile kalıyoe eşide korunsun kız söyle ona yazık bebeklere...

çiğdemcim canım benim kabızlık hamilelikte benim en korktuğum şeydir ve sonucunda hemeroid olmak var doktorum daha ilk muayenesinde bana kesinlikle kabız olmayacaksın dedi ve her gün bir tane activia yiyebilirsin dedi bir zararı yok dedi. Ben hamilelikten öncede yiyordum zaten aynı şekilde devam ediyorum bence dene biliyorsun en az 15 gün tüketmen gerek faydasını görebilmek için. istersen bir dene ama şüphen varsa doktoruna sor ilaç vermiyor emin ol kayısı vs. önerecektir. Zeytinyağıda iyi diyorlar aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun tatlım...

kızlar meleğim,biriciğim ben albümüme göbüşümün resimlerini ekledim

Hemen bakıyorum hihoyyyt

Hoşgeldin maviş nasılsın canım?
Delikli çorap kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu sırnaşık şey

kızlar 7. aya girmişim ne çabukdelikafadulden

oldunmu kız o kadar sen? Bizim aramızda ne kadar vardıki? :uhm:

kızlar ceren nereye gitti

burdayım balım pazartesi yoğunluğu yaşıyorum haftasonu işler birikmişte toparlamaya uğraşıyorum.

entelliye demek 2 gün evdsin canım oh oh ne güzel yat dinlen bol bol tatlım ama madem evdesin bizide ihmal etme gel rahat rahat yazışalım şeker.
Kramp girmedi çok şükür canım işlere daldım ama geldim yine

yemeğimi yedim geldim kızlarrr
kız entelliye ç.ba iş başı demişin uaşkda hafta tatili 4 günmü
eğer öyleyse hemen oraya geliyorummm

burdayım tatlişkom işlerden dolayı kapatmıştım sayfayı geldim yine ara ara kaybolursam şaşırmayın kızlar işlerim ara ara yoğunlaşıyor ama takipteyim
canım kramp için devam ederse tabii söylerim doktora cumartesi gidicez ya ama umarım devam etmez bir kereyle kalır. Allahım onu kimseye yaşatmasın yarabbim.
Sen nasılsın* Nasıl geçti haftasonun?

Demek zeytinyağı kullanıyorsun bence activia dene derim bir şey kaybetmezsin.

kızlar bu arada ben çatlak kremi mustela aldım çok ama çok güzel biraz tuzlu ama sürümü süper çok kolay emiliyor uzun sürede nemli tutuyor almayı düşünenelere tavsiye ederim

kız daha dur sen yolun başında iken çatlak kremlerine başladıysan ohooo işin çok senin kilo almaya başladınmı sen? bu arada ben hala yağ kullanıyorum sonra güreş tutuyorum dermişim :roflol:

sağol canım activia yı denicem bakalım belki rahatlatır a.s.

entelliye ne güzel evdesin demek ahh ah özledim valla..kuzum bende atlatmaya çalışıyorum işte 1 gün iyi isem 2 gün kötü oluyorum..bugün doktora gidecem ...merka edenlerde var sormuş yine patron eşime yarın söyleyecez bakalım artık..

sağol canım activia yı denicem bakalım belki rahatlatır a.s.

dene canım inşallah işe yarar gerekirse doğuma kadar her gün bir tane ye böyle bir sorunu yaşamaktansa.

millete ne oluyorsa çatlayacaklar meraklarından

cerenim iyi geçti c.tesi iş çıkışı aışverişe gittik pantalon aldım 2 tane..ablam gelmişti biri iki iç çamaşır iyi oldu valla...u hafta sonu bayagı şanslı haftamdaydım sanırım spor ayakkabı falanda aldım..şimdide iyi ce yazlıklar çıksın babet alacam şöyle rahatlarından digerleri hafif topulu ve burnu sivri çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…