- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.621
cerenim iyi geçti c.tesi iş çıkışı aışverişe gittik pantalon aldım 2 tane..ablam gelmişti biri iki iç çamaşır iyi oldu valla...u hafta sonu bayagı şanslı haftamdaydım sanırım spor ayakkabı falanda aldım..şimdide iyi ce yazlıklar çıksın babet alacam şöyle rahatlarından digerleri hafif topulu ve burnu sivri çünkü...
kızlar ben çıkıyorum gezmeye gidecem kendinize iyi bakın çok öpüldünüz
ben yemeğe gidiyorum kızlar hepinize şimdiden afiyet olsun görüşürüz
afiyet olsun çiğdem
güle güle giy mavicimm kıyafetleriniii
evet ceren c.tesi yatılımisaifirm gelcekti temizlik yaptım oda annemde kalmayı tercih etti son anda sinir oldum ama napayım bende anneme falan gittim pazar günüde kurşunluya gittik yengemi ziyarete falan gittik akşamdı eve geldiğimde hiç evde vakit geçiremedimm
burcu çiğdem afiyet olsun kızlar
burcu yengen nasıl oldu
evet cerencim çok yoğunduk acayip yoruldum sana doktorun magnezyum takviyesi vermemişmiydi
mavişim aldıkalrını güle güle kullan
nur görüşürüz kendine dikkat et yorulma sakın
burcu çiğdem afiyet olsun kızlar
burcu yengen nasıl oldu
evet cerencim çok yoğunduk acayip yoruldum sana doktorun magnezyum takviyesi vermemişmiydi
mavişim aldıkalrını güle güle kullan
nur görüşürüz kendine dikkat et yorulma sakın
canım yaa dinlenemedin yani bu hafta erkenden yatarsın hep bol bol dinlenirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü.
Bu arada yengen nasıl olsu canım iyimi biraz daha?
Canım vermedi sanırım bu güne kadar kramp ile ilgili bir şikayetim olmadığı için gerek görmedi...
yengem hala hastanede ilaçlara seruma devam doktorla her konuşmamızda hala riski var diyorr ameliyat kesğini gördüm o kadar kocamanki göğüs altından bi kesmişler tee şeyine kadar aşşada ama Allahtan dikişleri iyi tutmuş
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar ve çok güzel bir gün diliyorum
sağol ablacım tecrübelerin sayaesinde bizide aydınlatıyosuna.s.inşallah bu gün testlerinde güzel çıkıcak allahın izniyle herşey yolunda gidicek sabırsızlıkla seni bekliyorum dualarımız seninle
karabiberim allah nazarlardan korusun maşallah çok güzel bi kızın var allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah
beyazcım nasılsın canım yeni ciciler almışsın zeynebimize güle güle sağlıkla kullanın inşallah eksikleride tamamlamışsın ama biz hala resimleri göremedik ekledinde benmi görmedim
burcum duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden ay ne güzel cicilerinizde alınmaya başlamış hayırlısıyla cinsiyetini öğrenince sende başlarsın bebişine bişiler almaya
günaydın nesecim nasılsın canım sanada hayırlı haftalar canım dularım seninle rabbim gönlüne göre verir inşallah doktorunu değiştirecekmişsin bencede değiştir belkide böylesi daha hayırlıdır canım
nehiriver canım kanman bitmiş çok sevindim inşallah bundan sonra hamileliğin sorunsuz ve sağlıklı geçer
pembe inci günaydın nasılsın hafta sonu gördünmü bebişini
cerencim günaydın canımın içi nasılsın
slmmmmmmm ben geldimm
nasılsınız bakalım:CüvCüv:
hoş geldin canım nasılsın?
Kızımız nasıl annesi? Keyifler yerindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?