- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.641
hoşbulduk cnm
eh işte ne kadar iyi olunuyorsa o kadar iyiym
biraz ağrılarım var
hele ayaklarımı bir görseniz varya
fil ayağı gibi oldu
bugün öyle çok şiştiler ki
bugün rapor yazdıracaktık dr.a acilciymiş poliklinikte olmayınca yazamıyormuş
bakalım yarın artık
cnm sıkıldı valla bir an önce alsak şu raporu
zeynep hanım iyi çok şükür ne olsun
baya canımı yakıyor hiç bu kadar kuvvetli olabileceğini düşünmemiştim
sen ansılsın cnm ceren?yormuyorsun değil mi kendinia.s
beyazcım artık tatlı sona yaklaşıyorsunuz şişmeler normal cnm fazla tuzlu şeyler yeme bu aralar bol su iç dinlen...bu arada yasemin sanırım dogum yapmak üzere sanırım..dün msnde bir ara görür gibi oldum ama ben bakana kadar çıkmıştı sanki hadi bakalım hayırlısı ..
sağol bulcukafiyet olsun çiğdem
güle güle giy mavicimm kıyafetleriniii
evet ceren c.tesi yatılımisaifirm gelcekti temizlik yaptım oda annemde kalmayı tercih etti son anda sinir oldum ama napayım bende anneme falan gittim pazar günüde kurşunluya gittik yengemi ziyarete falan gittik akşamdı eve geldiğimde hiç evde vakit geçiremedimm
sanada afiyet olsun tatlımafiyet bal şeker olsun löp löp et olsun bebişine emi cicim.
Bende mamaı yedim geldim herkeslerede afiyet olsun inşallah....
teşekkür ederim canımburcu çiğdem afiyet olsun kızlar
burcu yengen nasıl oldu
evet cerencim çok yoğunduk acayip yoruldum sana doktorun magnezyum takviyesi vermemişmiydi
mavişim aldıkalrını güle güle kullan
nur görüşürüz kendine dikkat et yorulma sakın
hoşgeldin beyaz sefalar getiridinslmmmmmmm ben geldimm
nasılsınız bakalım:CüvCüv:
evet mavişim yasemininde az kaldı şuan ona gün sayıyoruz önümüzde şimdilik 14 gün var görünüyor sude hanımın gelmesi için bakalım ne zaman teşrif edicek küçük hanım. Hayırlısı ile sağ salim kurtulur inşallah ikiside...
evet canım ya az kaldı
miniğimi kucağıma almaya
şişmeler normal cnm ama işte biraz fazla oldu bugün dr.da diyor dinlenmen lazım diye ama bu koşuşturmaca içinde nereye dinlenicem anlamadım
sıkıldım artık valla
sen naıslsın cnm bulantıların ne alemde?
geçmeye başladı mı cnm?
ah be cerencim ,Allahtan göbeğim kocaman bişey değilde beni daha fazla zorlamıyor
ama artık yürüyüşlerde bile zorlanıyorum mesafeyi kısalltıım hep
şu temizlik işi bitse
bide babnne gelip gitse öyle bir rahatlayacağım ki
Allah yardımcım olur inş
ay evet yaseminle 3 hafta yada 4 hafta vardı aramızda
doğum zamanı gelmiştir onun
Allah bir avzda kurtaırı inş:Saruboceq:
sağol bulcuk
sanada afiyet olsun tatlım
teşekkür ederim canım
hoşgeldin beyaz sefalar getiridin
evet ya ne güzel yasemin kurtuluyor darısı başımıza benim çok uzun yollarım var dahaaa
yok canım temizliği ben yapmıyacağım
apartmanın temizliğini yapan bir bayan var
eşim diyor ona söyleyelim ama nasıl temizlik yapar bilmiyorum ki
kadın sadece merdivenleri yıkıyor
içim rahat değil yani bu konuda
ya başkasını bulucaz yada annemle yengem gelecekler temizlik yapmaya
babannemiz gelmedi daha çünkü almaya gitmedik
bu hafta cuma günüde sınavım var
onu atlatalım anca öyle haftasonu yada pazartesi gelir
hımm anladım canımsım temizlik için şimdiden ayarla kadını hayatım sizin orda sadece merdiven yıkıyordur ama başka yerlerde eve gidiyordur heralde. Genelde öyle yapıyorlar ya çünkü. Ama sen hiç bir şeye elini sürme sakın. Hatta eve kadın geldiğinde annen gelsin oda yemek felan yapsın valla kadının peşinde dolaşırkende insan yoruluyor canım ya.
Babaannede hiç gelmese isabet olur gerçi :jeyyar: çokmu kötüyüm ben ya kötükedihüso
allah yardımcın olsun beyazcım babanne gelip gitse sizde rahat ederdiniz..ya bende şöyle bebk eşyalarına bakıyorum dondolino hoşuma gidiyor çok kullanışlı oldugunu söylüyorlar ama ne bileyim ya kullanamazsa birde parası biraz tuzlu..ceren sen almıştın dimi..ben bazı eşyaları o tarz büyük eşyaları almayacagım kızların var ya onalrı alacaz..mesele örümcege benzer birşey ama yürümüyor yerinde duruyor doktoru önermişti amerikadan getimişti ablam müşterilerinden rica ederek..birde bebk arabaları var dogru dürüst kullanmadılar 2 ay afalan sanırım kullandılar oda ilk zmanlar henüz bebekken sonra hep kucakta gezmek istediler...hımm banyo için oturagı var...birde mama için sadece oturak kısmı ama sandalyeye baglanıyor kemeri falan var..muhtemelen onuda verirler...hani bazı şeyleri kullanıp kullanmayacaklarını bilmedigimden cesarette edemiyorum almaya ne bileyim imkanlarda biraz kısıtlı çünkü...:uhm:
allah yardımcın olsun beyazcım babanne gelip gitse sizde rahat ederdiniz..ya bende şöyle bebk eşyalarına bakıyorum dondolino hoşuma gidiyor çok kullanışlı oldugunu söylüyorlar ama ne bileyim ya kullanamazsa birde parası biraz tuzlu..ceren sen almıştın dimi..ben bazı eşyaları o tarz büyük eşyaları almayacagım kızların var ya onalrı alacaz..mesele örümcege benzer birşey ama yürümüyor yerinde duruyor doktoru önermişti amerikadan getimişti ablam müşterilerinden rica ederek..birde bebk arabaları var dogru dürüst kullanmadılar 2 ay afalan sanırım kullandılar oda ilk zmanlar henüz bebekken sonra hep kucakta gezmek istediler...hımm banyo için oturagı var...birde mama için sadece oturak kısmı ama sandalyeye baglanıyor kemeri falan var..muhtemelen onuda verirler...hani bazı şeyleri kullanıp kullanmayacaklarını bilmedigimden cesarette edemiyorum almaya ne bileyim imkanlarda biraz kısıtlı çünkü...:uhm:
canım ya dondolinoyu benim arkadaş kullanıyor çokta memnun birde tek iş yapmıyor ya bir sürü işlevi var beni cezbeden o oldu. şimdilik ceren hanımın oyuncakları var onun içinde bakalım ceren hanımda beğenir inşallah. Ama dediklerin doğru eğer ikizlerin eşyaları duruyorsa işine yarayanları alırsın canım masraf yapma. Biz herşeyi kendimiz yaptığımız için her bir şeyi aldık Sen bana bakma yani gülüm bütçene göre hareket et.
Şimdilik bence kıyafetlerini almaya başlayabilirsin ufak ufak eksik o kadar çokki.
Bir ara istersen sanada liste göndereyim ben. iyi oluyor valla
kızlar ben biraz yatıp uzanıcam
ayaklarımı dikeyim şöyle bir havaya biraz kendine gelsinler
sonrada yemek derdi var
uğramaya çalışırım tekrar
hepinizi öpüyorum koaly gelsin sizlereyerimseniben
cnm ya evet sen gönder bana liste gerçi ikizlerden çok tecrübe oldu bize ne lazım oluyor ne olmuyor diye ama..cnm ya bende hani kullanabileceklerimi alayım diyorum hem dedigin gibi bazı şeyleri uzun süreli kullanmıyorlar boşuna masraf olmasın diye..zaten benimde ablamdan alma imkanım olmasa idi mecbur alacaktım..bir yandan da ilk bebek ben alayım diyorum heveslenip ama işte ne bileyim öyle garip duygu benimki..
beyazcım bende öyle baktım zaten yoksa onları yine dogumdan önce sanırım almazdım şimdilerde daha çok kıyafetlere ve bebk bakım gereçlerine ihtiyacımız var..
canım ya dondolinoyu benim arkadaş kullanıyor çokta memnun birde tek iş yapmıyor ya bir sürü işlevi var beni cezbeden o oldu. şimdilik ceren hanımın oyuncakları var onun içinde bakalım ceren hanımda beğenir inşallah. Ama dediklerin doğru eğer ikizlerin eşyaları duruyorsa işine yarayanları alırsın canım masraf yapma. Biz herşeyi kendimiz yaptığımız için her bir şeyi aldık Sen bana bakma yani gülüm bütçene göre hareket et.
Şimdilik bence kıyafetlerini almaya başlayabilirsin ufak ufak eksik o kadar çokki.
Bir ara istersen sanada liste göndereyim ben. iyi oluyor valla
ayy canım benim ya allahım tez zamanda acil şifalar versin kimseyi sağlığından etmesin sağlık ne kadar önemli. Keşke sen bakmasaydın be gülüm şimdi etkisinde felan kalırsın allah muhafaza....
Yengen iyi ama dimi konuşuyor kendinde yani...
amiin maviciim evet bi tuhaf ama etkilenmedim annemden alışığım çok ameliyat geçirdiği içinburcu allah şifalar versin yengene .kız ne baktın dikişe ben bile tuhaf oldum gözümde canladıda..
hoşbulduk cnm
eh işte ne kadar iyi olunuyorsa o kadar iyiym
biraz ağrılarım var
hele ayaklarımı bir görseniz varya
fil ayağı gibi oldu
bugün öyle çok şiştiler ki
bugün rapor yazdıracaktık dr.a acilciymiş poliklinikte olmayınca yazamıyormuş
bakalım yarın artık
cnm sıkıldı valla bir an önce alsak şu raporu
zeynep hanım iyi çok şükür ne olsun
baya canımı yakıyor hiç bu kadar kuvvetli olabileceğini düşünmemiştim
sen ansılsın cnm ceren?yormuyorsun değil mi kendinia.s
yok canım temizliği ben yapmıyacağım
apartmanın temizliğini yapan bir bayan var
eşim diyor ona söyleyelim ama nasıl temizlik yapar bilmiyorum ki
kadın sadece merdivenleri yıkıyor
içim rahat değil yani bu konuda
ya başkasını bulucaz yada annemle yengem gelecekler temizlik yapmaya
babannemiz gelmedi daha çünkü almaya gitmedik
bu hafta cuma günüde sınavım var
onu atlatalım anca öyle haftasonu yada pazartesi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?