Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim iyi yapmışsın şimdiden lazım olanları al dediğin gibi cinsiyet belli olunca insan neler neler alıyor valla ben her aldığımı albüme ekliyordum resimlerini. Son zamanlarda yine o kadar çok şey aldımki bir albüm daha eder heralde ama eklemedim artık kızlar beni oyacaklar laf aramızda o yüzden eklemiyorum kaydirigubbakcemile3
Sanada yollarım canım listeyi bakarsın sende...

Canımm gönderirim tabi tatlım.Bu arada bende üç çeşit ağız mendili aldım bakalım hangisini daha çok kullanabilicez ona göre devamı gelir biri dediğin gibi tülden paket halinde satılıyordu biri havlu gibi oda paketli biride penye kumaştan bakalım bizim kıza hangisi yarayacak.

Aman yeterki etkilenme cnaım öyle şeylerden hamilesin sen allah muhafaza doğuma kadar aklından çıkmaz sonra zor atlatırsın doğum evresini. Neme lazım...

aynen valla bizde annemle hevesimizi alalım diyee ufak tefek şeyler aldık
cinsiyet bi belli olsa mağzada kendimizi kaybetcez sanırım çıakrken hesabı görünce kendimize geliriz gerçiiikaydirigubbakcemile3delikafadulden

tamam canım sağol a.s.

yalnız değilim yani hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

kac aylık hamılesınız
çok aylıkda var az aylıkda var sen hanginden istiyosunnn

Canım felaket çalışyorum işlerimi bitireyim çıkacağım sabırsızlanıyorum ultrasonda görmek için bukadar heyecan yapıyorsam ben bu heyecanla doğuma nasıl giderim bilemiyorum delikafadulden

valla yolda doğururuz biz heycandan kaydirigubbakcemile3

kac aylık hamılesınız

10 aylık canım Sen?
Bu sorunun sebebini öğrenebilirmiyiz mümkünse?

Canım felaket çalışyorum işlerimi bitireyim çıkacağım sabırsızlanıyorum ultrasonda görmek için bukadar heyecan yapıyorsam ben bu heyecanla doğuma nasıl giderim bilemiyorum delikafadulden

canım ya heyecan yapma sakin ol gidiceksin güzel haberlerle geleceksin inşallah bak mutlaka yaz bize akşama evden tamam.

çok aylıkda var az aylıkda var sen hanginden istiyosunnn

valla yolda doğururuz biz heycandan kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
yok artık :roflol:

ay canım benim ya iyi haberlerle dön inşallah bizede yaz mutlaka ay benim 10 gün var bened ölüyorum meraktan bolbol keyfini çıkar ekrandan ayırma gözünüü sorularını yaz sonra unutuyor insan öpüyorum canımmm

Ceren Çiğdem Bulcuk teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için evimde internet yok o yüzden malesef sabah haber verebileceğim iyiki varsınız Şeniz

Son düzenleme:
hatun neden soruduğunuda bilmyiroki gitmiş zaten topikden kaydirigubbakcemile3

benim daha 21 günüm varmış delikafadulden

Selam canlarım...
Sınav stresimi öyle böyle atlattım çok şükür. 5 dakika içerde 5 dakika tuvalette:CüvCüv:geçmişi okumaya çalışıyoduma ama yetişemedim. 38 haftalığım canlarım bide Sude hanımı kucağıma alabilirsem Allahın izniyle çok mutlu olcam . Sizler nasılsınız???

bende sürekli almak istiyorum henüz birşey almadım kendimi tutmaya çalışıyorum ..cinsiyeti bekliyorum aslında hayırlısı ile ögrenelim sonra başlarız yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…