- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.661
cerencim listeden bende istiyorum canım ya birde hastanede gerekli olanlar listesi lazım hastane çantası için yani ben biraz sabırsıızm yavaş yavaş almak istiyorum pazar günü dayanamadım bebeişime ağız mendili,battaniye ve bir tanede çıt çıtlı badi aldım sadece hevesimi azıcıkta olsa almak için cinsiyeti belli olsa ohoo neler alıcam kuzuma ama bekliyoruz işte:dance:
cerencim lsiteyi bekliyorum o halde..bende evlenmeden önce dedginin gibi çeyiz listesi yapmıştım özellikle mutfak eşyaları falan ..çigdemcim agız mendillerinden alma fazla daha dogrusu o hazır olanalr yıkandıktan sonra kötü oluyor ablam almıştı kızlara kullanamadılar sonra kayınvalidem gitti bir komşusuna hani tül gibi olan kumaşlar var isimleri aklımda degil yumuşak olanlardan ondan aldı kestirip verdi komşuda kenarlarını ördü hani eskiden elbezlerinini kenarlarını örerlerdi işte öyle yaptırdı degişik renklerde ip aldı hem çok kullanışlı oldu hemde yumuşak oldu...agız bezinede çok gerkiyor ne kadar yapılırsa o kadar iyi..
amiiin canımcım
yok kız ben etkisinde kalmam öyle şeylerin
iyi kendinde çok şükür konuşuyor ara ara yürütüyolarr
amiin maviciim evet bi tuhaf ama etkilenmedim annemden alışığım çok ameliyat geçirdiği için
beyazcım hemşom hoşgelmişin ve gitmişin son demlerini yaşıyosun artık hamileliğin
bi avazda gelcek kızımız yakında işallah
babanneyide boşverin almaya gitmeyin kaydirigubbakcemile3
aa unuttum valla hamileik be babanne dersin laf sölersee :roflol:
cerencim listeden bende istiyorum canım ya birde hastanede gerekli olanlar listesi lazım hastane çantası için yani ben biraz sabırsıızm yavaş yavaş almak istiyorum pazar günü dayanamadım bebeişime ağız mendili,battaniye ve bir tanede çıt çıtlı badi aldım sadece hevesimi azıcıkta olsa almak için cinsiyeti belli olsa ohoo neler alıcam kuzuma ama bekliyoruz işte:dance:
cerencim lsiteyi bekliyorum o halde..bende evlenmeden önce dedginin gibi çeyiz listesi yapmıştım özellikle mutfak eşyaları falan ..çigdemcim agız mendillerinden alma fazla daha dogrusu o hazır olanalr yıkandıktan sonra kötü oluyor ablam almıştı kızlara kullanamadılar sonra kayınvalidem gitti bir komşusuna hani tül gibi olan kumaşlar var isimleri aklımda degil yumuşak olanlardan ondan aldı kestirip verdi komşuda kenarlarını ördü hani eskiden elbezlerinini kenarlarını örerlerdi işte öyle yaptırdı degişik renklerde ip aldı hem çok kullanışlı oldu hemde yumuşak oldu...agız bezinede çok gerkiyor ne kadar yapılırsa o kadar iyi..
aynen valla bizde annemle hevesimizi alalım diyee ufak tefek şeyler aldık
cinsiyet bi belli olsa mağzada kendimizi kaybetcez sanırım çıakrken hesabı görünce kendimize geliriz gerçiiikaydirigubbakcemile3delikafadulden
yalnız değilim yani hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
pembeinci son bir saat ne alemsin heycan dorukdamı :CüvCüv:
çok aylıkda var az aylıkda var sen hanginden istiyosunnnkac aylık hamılesınız
Canım felaket çalışyorum işlerimi bitireyim çıkacağım sabırsızlanıyorum ultrasonda görmek için bukadar heyecan yapıyorsam ben bu heyecanla doğuma nasıl giderim bilemiyorum delikafadulden
kac aylık hamılesınız
Canım felaket çalışyorum işlerimi bitireyim çıkacağım sabırsızlanıyorum ultrasonda görmek için bukadar heyecan yapıyorsam ben bu heyecanla doğuma nasıl giderim bilemiyorum delikafadulden
çok aylıkda var az aylıkda var sen hanginden istiyosunnn
valla yolda doğururuz biz heycandan kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kızlar evimde internet yok o yüzden malesef sabah haber verebileceğim iyiki varsınız Şeniz
Ceren Çiğdem Bulcuk teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için evimde internet yok o yüzden malesef sabah haber verebileceğim iyiki varsınız Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?