Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maşallah canım ya az kaldı çok az sude hanım geliyor annesi koklaya koklaya uyuyacaksın onu ne mutlu sana mutlu son yaklaştı Allah bir avazda kurtarsın canım

yasemincim nasılsın bugün aklıma düştün hatta yazmıştım kızlarla merak ediyorduk ne oldu diye seni bir ara dün galiba msnde görür gibi olmutum ama sonra baktıgımda yoktun...doktorun ne diyor dogum hakkında ne zman geliyorlarmış sude hanımlar..

ayy 2 haftamı kaldı şimdii
bir avazda işallahhh
herşey yolunda dimi normal doğummu yapıcaksın

Ceren Çiğdem Bulcuk teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için evimde internet yok o yüzden malesef sabah haber verebileceğim iyiki varsınız Şeniz

ne demek canımcım sende iyiki varsın ve iyiki aramızdasınnnn hihoyyyt

hatun neden soruduğunuda bilmyiroki gitmiş zaten topikden kaydirigubbakcemile3

benim daha 21 günüm varmış delikafadulden

bencede yaa kafasına bir şey takıldı kesin yırtık dondan çıkar gibi çıktı geldi yazdı cevap alamadan gitti. Yada bizi tanıyan birileri onu uyardı ve apar topar kaçtı kaydirigubbakcemile3

olsun bizde sabah senden güzel haber alarak başlarız günee içimiz açılırr hemhihoyyyt

inşallaaahhhhhh hihoyyyt

Canımcım hoş geldin balım nassennn hihoyyyt

kızlar çıktım ben görüşmek üzere allaha emanet olun

güzel haberlerle dön inşallah canım yarın grş. iyi akşamlar bye....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

maşallah canım ya az kaldı çok az sude hanım geliyor annesi koklaya koklaya uyuyacaksın onu ne mutlu sana mutlu son yaklaştı Allah bir avazda kurtarsın canım

ayy 2 haftamı kaldı şimdii
bir avazda işallahhh
herşey yolunda dimi normal doğummu yapıcaksın

Amiiinnnnnnnn canlarım Allah hepimizi kavuştursun. Çok heyecanlanıyorum ben ama. En son kendi doktoruma gittim NST ye bağladılar. Ben hep merak ediyodum NST nedir diye 2 tane dinleme cihazı gibi bişeyi göbüşüme koydular bebişin kalp atışı benimde sancım makineden kağıda dökülüyodu. Ki makine bi anda bip bip bip sürekli ötmeye başladı bi kadın lavabodan çıktığında hemşireye haber verdi hemen hemşire doktora falan derken stres olduk cümleten :ecrin_bebek: meğer Sude hanımda heyecanlanmış kalp atışları hızlanmış bize hemen serum taktılar doğum yapıcam diye heyecanlanmıştım baya. serumu taktılar gittiler serum bitti ki ben hayatımda ilk defa serum yedim hemşire gelmedi gerildim neyse kurtuldum elim şişti davul gibi ama geçti gitti. Kızım 50 cm 2870 kiloydu teyzeleriii ara sıra sancım oluyo içerden kendini ittiriyo gibi hissediyorum garip oluyo. Normal mi sezeryanmı belli değil hala. Çevre hastanesi 20sinde alacağını söylemişti ama

ceren o hatun daha öncede gelip böyle kısaca soru sorup gidiyordu ...yasemincim bu araalr ntsden takip edebilirler normal yanii senin hissetmedigin sancıların sıklıgına bakarlar çogalıyormu diye..hadi bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsin sude hnm..

Öylemiiiii?
Kimmiş bu hatun düşelim peşine yakalayalımda soralım kaydirigubbakcemile

slm arkadaslar
nasilsiniz

hoş geldin canım nasılsın?

arkadaslar ben önümüzdeki günlerde giremesem merak etmeyin biraz hastayim yatiyorum hepinizi öptüm

Merak ederiz valla güzelim
Ne oldu hayırdır neyin var kuzum???

cerencim beray dı degilmi adı ne ileyim daha önce onu burada bir kaç kez gördüm gibi ama maalesef geriye dönüp bakacak kadar yürek yok bende şimdi malum sayfalar bu hafta sonu bile o kadar ilerlediki okumam epeyce zmanımı almıştı...

yasemincim allah bi avazada kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla bebişibini kucağına laırsın inşallah

gcan iyiiz canım sen nasılsın geçmiş olsun neyin var

kızlar ben bugün doktora gittim bebeği ilk defa gördük çok şükür çok tedirgidim bugün içim rahatladı pirinç tanesi kadar doktor 10 gün sona gel kalp atışlarına bakalım dedi ay çok güzelmiş çok mutlu oldum siz neler yaptınız nasılsınız bebişleriniz nasıl

allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…