E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.681
Selam canlarım...
Sınav stresimi öyle böyle atlattım çok şükür. 5 dakika içerde 5 dakika tuvalette:CüvCüv:geçmişi okumaya çalışıyoduma ama yetişemedim. 38 haftalığım canlarımbide Sude hanımı kucağıma alabilirsem Allahın izniyle çok mutlu olcam . Sizler nasılsınız???
Selam canlarım...
Sınav stresimi öyle böyle atlattım çok şükür. 5 dakika içerde 5 dakika tuvalette:CüvCüv:geçmişi okumaya çalışıyoduma ama yetişemedim. 38 haftalığım canlarımbide Sude hanımı kucağıma alabilirsem Allahın izniyle çok mutlu olcam . Sizler nasılsınız???
Ceren Çiğdem Bulcuk teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için evimde internet yok o yüzden malesef sabah haber verebileceğim iyiki varsınız Şeniz
hatun neden soruduğunuda bilmyiroki gitmiş zaten topikden kaydirigubbakcemile3
benim daha 21 günüm varmış delikafadulden
olsun bizde sabah senden güzel haber alarak başlarız günee içimiz açılırr hemhihoyyyt
Selam canlarım...
kızlar çıktım ben görüşmek üzere allaha emanet olun
maşallah canım ya az kaldı çok azsude hanım geliyor annesi koklaya koklaya uyuyacaksın onu ne mutlu sana mutlu son yaklaştı Allah bir avazda kurtarsın canım
yasemincim nasılsın bugün aklıma düştün hatta yazmıştım kızlarla merak ediyorduk ne oldu diye seni bir ara dün galiba msnde görür gibi olmutum ama sonra baktıgımda yoktun...doktorun ne diyor dogum hakkında ne zman geliyorlarmış sude hanımlar..
ayy 2 haftamı kaldı şimdii
bir avazda işallahhh
herşey yolunda dimi normal doğummu yapıcaksın
ceren o hatun daha öncede gelip böyle kısaca soru sorup gidiyordu ...yasemincim bu araalr ntsden takip edebilirler normal yanii senin hissetmedigin sancıların sıklıgına bakarlar çogalıyormu diye..hadi bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsin sude hnm..
slm arkadaslar
nasilsiniz
arkadaslar ben önümüzdeki günlerde giremesem merak etmeyin biraz hastayim yatiyorum hepinizi öptüm
kızlar ben bugün doktora gittim bebeği ilk defa gördük çok şükür çok tedirgidim bugün içim rahatladı pirinç tanesi kadar doktor 10 gün sona gel kalp atışlarına bakalım dedi ay çok güzelmiş çok mutlu oldum siz neler yaptınız nasılsınız bebişleriniz nasıl
kızlar ben kaçıyorum
hepinize iyi akşamlarr çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?