E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.701
arkadaslar ben önümüzdeki günlerde giremesem merak etmeyin biraz hastayim yatiyorum hepinizi öptüm
cerencim beray dı degilmi adı ne ileyim daha önce onu burada bir kaç kez gördüm gibi ama maalesef geriye dönüp bakacak kadar yürek yok bende şimdi malum sayfalar bu hafta sonu bile o kadar ilerlediki okumam epeyce zmanımı almıştı...
kızlar ben bugün doktora gittim bebeği ilk defa gördük çok şükür çok tedirgidim bugün içim rahatladı pirinç tanesi kadar doktor 10 gün sona gel kalp atışlarına bakalım dedi ay çok güzelmiş çok mutlu oldum siz neler yaptınız nasılsınız bebişleriniz nasıl
kızlar ben bugün doktora gittim bebeği ilk defa gördük çok şükür çok tedirgidim bugün içim rahatladı pirinç tanesi kadar doktor 10 gün sona gel kalp atışlarına bakalım dedi ay çok güzelmiş çok mutlu oldum siz neler yaptınız nasılsınız bebişleriniz nasıl
iyi akşamlar canım güzel haberlerle gelkızlar bende birazdan kaçacam ...doktora gidecegiz melegimi görmeye ...iyi akşamlar..
kızlar banada müsaade ufaktan kaçıyorum kendinize iyi bakın eve gidip yatıcam bütün gece bacağım hala çok ağrıyor umarım bu gece geçer....
Sizi çooooookkkkkkkk Seviyorum kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum......... mucxxx..
kızlar banada müsaade ufaktan kaçıyorum kendinize iyi bakın eve gidip yatıcam bütün gece bacağım hala çok ağrıyor umarım bu gece geçer....
Sizi çooooookkkkkkkk Seviyorum kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum......... mucxxx..
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
Ben işimin yoğunluğundan giremiyorum şu sıralar. Ayy bir kaç gün işe gelemedim hala açığı kapatamadım. Ama inanın hepiniz aklımdasınız. Geçmişi de okuyamıyorum.
Filiz abla, haftaya galiba kalp tışı dinlenecek değil mi? Allahım bir duysak şu pıt pıtları inşaallah. Giremiyorum ama inan hep aklımda.
Cerenimiz hala hareketli mi annesi. Sen nasılsın? İnşaallah keyifler yerindedir?
Menzilgülü iy ioldu mu acaba. Allah yardımcısı olsun yakınlarda haber var mı?
Kumsalcığım sen neler yapıyorsun? Moraller iyi değil mi? Aman cenım iyi ol lütfen?
Nesemese en son okuduğumda tahlil yaptıracaktın canım. İnşaallah tez zamanda Allah gönlünün istediğini versin.
Yasemin' in de doğumuna az kaldı değil mi? Allak kolaylık versin inşaallah. Umarım sorunsuzca bebişini kucağına alır.
Bulcuk, Mavi Deniz, İrreor, Entelliye, Gcan, Beyaz ve ismini şu an yazamadığım tüm arkadaşlarım kendinize çook iyi bakın. Şu işleri bir hafifleteyim daha çok birlikteyiz inşaallah.
Bu arada biz çok iyiyiz. 15+4 olduk. Bu cumartesi doktor randevumuz var ve cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısı ile.
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
Ben işimin yoğunluğundan giremiyorum şu sıralar. Ayy bir kaç gün işe gelemedim hala açığı kapatamadım. Ama inanın hepiniz aklımdasınız. Geçmişi de okuyamıyorum.
Filiz abla, haftaya galiba kalp tışı dinlenecek değil mi? Allahım bir duysak şu pıt pıtları inşaallah. Giremiyorum ama inan hep aklımda.
Cerenimiz hala hareketli mi annesi. Sen nasılsın? İnşaallah keyifler yerindedir?
Menzilgülü iy ioldu mu acaba. Allah yardımcısı olsun yakınlarda haber var mı?
Kumsalcığım sen neler yapıyorsun? Moraller iyi değil mi? Aman cenım iyi ol lütfen?
Nesemese en son okuduğumda tahlil yaptıracaktın canım. İnşaallah tez zamanda Allah gönlünün istediğini versin.
Yasemin' in de doğumuna az kaldı değil mi? Allak kolaylık versin inşaallah. Umarım sorunsuzca bebişini kucağına alır.
Bulcuk, Mavi Deniz, İrreor, Entelliye, Gcan, Beyaz ve ismini şu an yazamadığım tüm arkadaşlarım kendinize çook iyi bakın. Şu işleri bir hafifleteyim daha çok birlikteyiz inşaallah.
Bu arada biz çok iyiyiz. 15+4 olduk. Bu cumartesi doktor randevumuz var ve cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısı ile.
kızlar ben geldim fakat geç kalmışım kimsecikler kalmamış burda
herkes iyi maşallah iyi diğelim iyi olalım bari
beyazcım ne o temizlik felan yorma kendini anacım sen sona yaklaştın
yasemincim canım haberini aldığıma sevi,ndim merak ediyoduk allahım bir avazda kurtarsın
cren canım kız çok üzüldüm okuyunca kramp girmiş bacacığına allahım daha kötüsünden korusun inşallah benim duyduğum kramp girince bol ovalatmak lazım kocişe sen yapamazsın zaten o anda bide sıcak tatbiki lazımmış hafif hafif hani sıcak su torbaları oluyo ya onlar işe yarıyomuş
mavicim güzelce gör bebişide bize mutlu haberler getir
herkesi çok öpüyorum geçmişi ihmal etmeden okuyorum ismini yazmadıklarım sizleri es geçtiğimi sanmayın işler yoğun ondan pek giremiyorum
çiğdemcim belki sana çare olur söliyim dedim ben ilk aylarda bu sıkıntıyı çok yaşadım şükür hemen atlattım hakiki zeytin yağı ile kayısı suyunu çaybardağına yarı yarıya koyup burnumu tutarak zar zor her gece içtim bi baktım bir hafta düzenli içmenin faydasını gördüm şükür 4 ay idare etti beni o bi hafta ama şimdi 6 ayı deviriyorum bebek baskısı arttığından gene başladı o meret dr söyledim bu geçtiğimiz cuma kontrolümdü dr duphalac diye bi şurup verdi onu kullanıyorum çok iyiişi
dr umuz bebişimizi bu sefer daha çok gösterdi babasıda yanımızda oluyo her zaman cemre hnm esniyodu valla o kadar şeker oluyoki ağzını açıyo kapaması baya uzun sürüyo kaslar yeni yeni güçlendiği için dr babasına dönüp bu kadar şov yeter artık kızımızı rahat bırakalım dedi çok tatlışdı iki kere esnedi ayrı ayrı bide ayaklarını çaprazlıyo bi ara karnıma dayadı dr hemen gösterdi bak ayağı nerde diye elleride kafasının altında tam keyifçi velet
bi dahaki kontrole 28 in içinde olucam dr şeker yüklemesi yapılıcak dedi
iyi akşamlar kızlar sabah bi şey demeden çıktım kusura bakmayın görümcemin göğsünde bir sorun vardı bugü doktora gitti acil ameliyat demiş doktor sabah ameliyat olacak moralim bozuldu ddışarı attım kendimi sıkıntıdan siz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?