Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hımmm demek öyle aklımın bir köşesine yazayım ben bu ismi o halde planlarım var :jeyyar:

oh oh ne güzel canımcım hadi gözün aydın ne kadarlıksın? Kaç haftalık hamilesin sen?

kızlar banada müsaade ufaktan kaçıyorum kendinize iyi bakın eve gidip yatıcam bütün gece bacağım hala çok ağrıyor umarım bu gece geçer....
Sizi çooooookkkkkkkk Seviyorum kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum......... mucxxx..

Maşallah canım gözünüz aydın ilk zamanlarım geldi aklıma haftalar ilerledikçe hele kalp atışlarını duyunca baya duygulanıyor insan allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin :CüvCüv:

kızlar bende birazdan kaçacam ...doktora gidecegiz melegimi görmeye ...iyi akşamlar..
iyi akşamlar canım güzel haberlerle gel

iyi akşamlar canım yat dinlen güzelim bizde seni seviyoruz çok öptüm Şeniz

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli.

Ben işimin yoğunluğundan giremiyorum şu sıralar. Ayy bir kaç gün işe gelemedim hala açığı kapatamadım. Ama inanın hepiniz aklımdasınız. Geçmişi de okuyamıyorum.

Filiz abla, haftaya galiba kalp tışı dinlenecek değil mi? Allahım bir duysak şu pıt pıtları inşaallah. Giremiyorum ama inan hep aklımda.

Cerenimiz hala hareketli mi annesi. Sen nasılsın? ınşaallah keyifler yerindedir?

Menzilgülü iy ioldu mu acaba. Allah yardımcısı olsun yakınlarda haber var mı?

Kumsalcığım sen neler yapıyorsun? Moraller iyi değil mi? Aman cenım iyi ol lütfen?

Nesemese en son okuduğumda tahlil yaptıracaktın canım. ınşaallah tez zamanda Allah gönlünün istediğini versin.

Yasemin' in de doğumuna az kaldı değil mi? Allak kolaylık versin inşaallah. Umarım sorunsuzca bebişini kucağına alır.

Bulcuk, Mavi Deniz, ırreor, Entelliye, Gcan, Beyaz ve ismini şu an yazamadığım tüm arkadaşlarım kendinize çook iyi bakın. Şu işleri bir hafifleteyim daha çok birlikteyiz inşaallah.

Bu arada biz çok iyiyiz. 15+4 olduk. Bu cumartesi doktor randevumuz var ve cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısı ile.

hoşçakal balım güzelce dinlen bende kaçıyorum güzeller sabah görüşürüz mujka.s.

htc nasılsın canım görüşemiyoruz ne zamandır valla kuzum bişi yapmıyorum çalışıyoruz iş güç işte moraller iyi çok şükür bi yaramazlık yok iyiyim yani sen neler yaptın cumartesi cinsiyetini öğrenicekmişsin allah gönlüne göre versin inşallah kendine dikkat et çok öpüyorum

kızlar ben geldim fakat geç kalmışım kimsecikler kalmamış burda
herkes iyi maşallah iyi diğelim iyi olalım bari
beyazcım ne o temizlik felan yorma kendini anacım sen sona yaklaştın
yasemincim canım haberini aldığıma sevi,ndim merak ediyoduk allahım bir avazda kurtarsın
cren canım kız çok üzüldüm okuyunca kramp girmiş bacacığına allahım daha kötüsünden korusun inşallah benim duyduğum kramp girince bol ovalatmak lazım kocişe sen yapamazsın zaten o anda bide sıcak tatbiki lazımmış hafif hafif hani sıcak su torbaları oluyo ya onlar işe yarıyomuş
mavicim güzelce gör bebişide bize mutlu haberler getir
herkesi çok öpüyorum geçmişi ihmal etmeden okuyorum ismini yazmadıklarım sizleri es geçtiğimi sanmayın işler yoğun ondan pek giremiyorum
çiğdemcim belki sana çare olur söliyim dedim ben ilk aylarda bu sıkıntıyı çok yaşadım şükür hemen atlattım hakiki zeytin yağı ile kayısı suyunu çaybardağına yarı yarıya koyup burnumu tutarak zar zor her gece içtim bi baktım bir hafta düzenli içmenin faydasını gördüm şükür 4 ay idare etti beni o bi hafta ama şimdi 6 ayı deviriyorum bebek baskısı arttığından gene başladı o meret dr söyledim bu geçtiğimiz cuma kontrolümdü dr duphalac diye bi şurup verdi onu kullanıyorum çok iyiişi

dr umuz bebişimizi bu sefer daha çok gösterdi babasıda yanımızda oluyo her zaman cemre hnm esniyodu valla o kadar şeker oluyoki ağzını açıyo kapaması baya uzun sürüyo kaslar yeni yeni güçlendiği için dr babasına dönüp bu kadar şov yeter artık kızımızı rahat bırakalım dedi çok tatlışdı iki kere esnedi ayrı ayrı bide ayaklarını çaprazlıyo bi ara karnıma dayadı dr hemen gösterdi bak ayağı nerde diye elleride kafasının altında tam keyifçi velet

Merhaba kızlarrr biz geldik nasılsınızz hihoyyyt
gördüğüm kadarı ile kimsecikler yok olsun gelince okursunuz
Biz eve geldik yemeğimizi yedik ve şuan istirahat ediyoruz prensesimle birlikte...
Birazdan kaybolabiliriz....

canım hoş geldin nasılsın? Görüşemiyoruz bu sıralar işlerini yoluna koyda daha sık gel aramıza balım....
Biz iyiyiz çok şükür cerende hala hareketli maşallah durduğu yerde durmuyor sanki içerisi çok genişte kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın canım bebişimiz nasıl? Keyfin yerindemi?

Hoş geldin bitanem nasılsın? Cemremiz nasıl annesi?
Biz evet canım ya kramp yaşadık malesef valla eşim ovdu masaj yaptı ama sanki o ovdukça daha çok azdı ne bilim yada canım acıdığı için bana öyle geldi umarım bir daha yaşamam bunu çok kötüydü senağlama

bak sen cemreye bak nelerde yasenağlamapıyor bu yeni zamane çocukları çok fena kız çektirecekler valla bize kaydirigubbakcemile3
Aman onlar iyi olsun sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız dimi annelik bu olsa gerek :CüvCüv:

bi dahaki kontrole 28 in içinde olucam dr şeker yüklemesi yapılıcak dedi

ooo hadi bakalım umarım şeker testinde temiz çıkar canım güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
10.Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

iyi akşamlar kızlar sabah bi şey demeden çıktım kusura bakmayın görümcemin göğsünde bir sorun vardı bugü doktora gitti acil ameliyat demiş doktor sabah ameliyat olacak moralim bozuldu ddışarı attım kendimi sıkıntıdan siz naptınız

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
10.Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

canım çok geçmiş olsun hayırdır nesi varmış? Ne teşhis konduda ameliyat dendiki?

cerencim çok saol göğsünde bi kitle vardı ne zamandır ilaç tedavisi oldu ama hiç geçmedi bugün yine bazı tetkikler yapılmış sonuçlar ne çıktıysa hemen almamız lazım demiş yani kötü bir şey var dememiş ama alınması lazım demiş bakalım hayırlısı

entelliyecim geçmiş olsun işallah temiz çıkarr sonuçlarr

bende yemkleri yaptım geldim bakayım kimler var diye kimse kalmamış
kocişi bekliyorum yemek yemek için yolda odaa
şimdilik iyi akşamlarr hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…