- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.901
oooooh misler gibi giysin zeynebimiz ellerine sağlık annesi
tamam canım görüşürüz
bol bol dinlen güzelim bebğinden başka hiç biş düşünme yok güzelim bi değişiklik hep aynıyız
Neşecim Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.
Eşin bu yeni doktoru enden beğenmedi tatlım? Hayırdır?
Madem umudunu kaybetmek istemiyorsun istersen önce aşılama dene canım aklından çıksın hiç değilse... Ben zaman kaybetme diye direk tüp bebek dedim yani sen bilirsin. Doktor mevzusuna gelince hemen ön yargılı olma belki doktorun bizimki gibi çok fazla hasta kabul etmek istemiyordur sonuçta alanında iyi uzman bir dotor ise her önüne gelen hastaya gel benimle devam et demez dimi. Çünkü bir iki günlük mevzu değil 9 ay sürecek bir süreç var önümüzde... Yinede sen bilirsin tatlım. Her işte mutlaka bir hayır vardır.
Bu arada ne zamana kadar karar vermen gerekiyor belli bir zamanı varmı canım?
Canım dikkat et kendine aman sakın ateşin çıkmasın o çok önemli bol bol meyve ye ıhlamur iç canım bir an önce atlatmaya çalış. Kendinide fazla yorma istirahat et bol bol...
Allahım acil şifalar versin inşallah. Bizlerde bir yaramazlık yok çok şükür herşey yolunda tatlım....
ooo zeynebimizin cicilerie temizlendi demek annesi ellerine sağlık
Eğer bende fırsat bulursam yapıcam bakalım artık o fırsat ne zaman bana gelicek
Tam bu akşam yaparım diyorum birileri geliyor yada benim halim olmuyor bir an önce yapsam iyi olur valla omuzlarımda bir yük var sanki yaa... Dediğin doğru gülüm minicik eşyalar asması zor ama alışıcaz kaydirigubbakcemile3
cnm eşinin düşünceleri önemli doğru söylüyorsun
sevmediyse mutlaka gördüğü bişey vardır:1hug:
evet ya sorma hamile olmasam hemen bir ilac alirdim ama iste hamilelik var yine bunada sükür öyle yapicam zaten canim ya..bitanemsinnnn
günaydın canım bizde seni ölzedik daha iyisindir umarımgünaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri
günaydın canım kabızlıkda oluyo bazen zorlamakdan lekelergünaydın kızlar ...benimde acayip uykum var anlatamam..gözlerimi açamıyorum bir yeri bile okuyamıyorum bulanıyor..kızlar ya benden az önce wc de afedersiniz azıcık kabızdım zorlamadım fazla kendimi ama o ara hafif bir damla kadar kahverengi leke geldi...bir sıkıntı yoktur degilmi..?
Canım aşılama yapmayacak mıyız önce dedim zaten, vakit kaybetmeyegerek yok gene de sen bilirsin dedi. Bilmiyorum eşim de bu doktoru beğenmedi, Onun da rızası olsun istiyorum. Çok karışığım hala karar veremedim....
Canım demez miyim hiç aşılamayı sordum tabiki de. Bir de şunu düşünüyorum tüp bebek e olumsuz sonuçlanırsa tüm hevesim kırlır, sonuca çabuk ulaşmak iyi de ya ulaşamazsak...offfffffffff :bbo:
Canım taşınmayacağız tabi ki de ben yanlış kelime kullanmışım gidip gelicez demek istemiştim. Tüp yaptır diyorsun sen de, teşekkür ediyorum canım..
Dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar. Bir de şu aklıma takıldı, ay çok didikliyorum galiba :jeyyar:, önceki dktorumun muayenehanesinde iğne atsan yere düşmüyordu, bunda 1 hasta benden sonra geldi. Acaba? demeden de duramadım...
kızlar akşam bebişimin kıyafetlerini yıkadım astım
çamaşırlık almadı yahu
bir de eldivenlerini düşürdüm
içime sinmedi tekrar yıkadıma astım onları
anam işimiz var çamaşırlarla
minicik minicik bir sürü parça var
antrenman yapmak lazım asma konusundakaydirigubbakcemile3
ama hepsi mis gibi koktu
bebekler için özel yumuşatıcı almıştım
bakalım iyiyse bunu kullanırım artık
Canım yeni doktor bu sabah için erken gel hemen testlerini yapıp heyete sokalım demişti, saat 10,5 oldu hala kararsızım. offfffff
Göremez çünkü gelmedi, ben anlattım akşam. Bana tüp kaç liraya mal oluyor diye sordu ilk. Pahalı gördü aşılama yaptıralım dedi. Anlayacağınız beni düşündüğü için değil, parasını düşündü. Biriktiriyor parasını, babasını hacca gönderecekmiş de...
günaydın canım bizde seni ölzedik daha iyisindir umarım
günaydın canım kabızlıkda oluyo bazen zorlamakdan lekeler
dularımız seninle
doktor konusunda bence endişelenme ben az hastalı doktorları tercih ediyorum hep daha rahat rahat ilgilenebiliyolar diye
evet valla o günü düşündümde şimdiden gözümde büyüdü delikafadulden
kızlar ben geldim ama gidecem birazdansenağlama
yaaww nur daha hoş geldin demeden güle güle dicez galiba nereye gidiyon beee
Canım benimmmmmm ben şimdi anladım durumunuzu valla ağzıma gelen o kadar şey var ama burdan yazmak istemiyorum sende anladın onu. O halde sana direk saptırmadan söyleyeceğim tek şey git tüp bebek tedavisine başla balım. Ben olsam bunu yapardım eşinle ne kadar ters düşebilirsinki sonuçta bunuda yapan öneren doktor yani kendi kafana göre hareket etmiyorsun. Allahım yüzünü güldürsün inşallah bitanem.... :Saruboceq:
ay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .
hosbulduk hemserim nasil olayim ya ayni pek degisen birsey yok
bebisim cok iyi masallahhhhh.sende iyisindir insallah bebeisde.
canim bu havvalara sakin aldanmayin sicak diye ceketsiz geziyoruz ama yanilis iste
canimlar ben cikiyorum biraz uzanayim sonrada doktora gidicem.
hepinizi öpüyorum ve seyiyorum.
hepiniz allaha emanet olun...
gelemedimde merak etmeyin
byeeeeeee byee
canım dra gidecem ordanda yengem çağırdı ona gidecem
Saoalsın bitanem. Kimseye demiyorum ama bu bebek olayı da dahil herşey burnumdan geldi. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Maddi manevi tüm yük üstümde. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun..
Pembeincim inşallah hayırlı doğru kararı bulabilirim. Fevri hareket etmek istemiyorum, bu yüzdensize soruyorum dışarıdan bakamıyorum çok duygusallaştım son günlerde. Şeytan diyor çek git, kimin ne hali varsa görsün...
kızz sende ne çok yedin kaç saattir yoksun oburmu olucan başımıza kaydirigubbakcemile3
Afiyet bal şeker olsun cicim sanada bebişinede yarasın yediklerin inşallah...
yazıyı beğenmene sevindim balım benimde hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim hihoyyyt
Müdürüm bugünde yokta kızlarla çene yapa yapa yaptık kahvaltıyı kaydirigubbakcemile3
canimlar ben cikiyorum biraz uzanayim sonrada doktora gidicem.
hepinizi öpüyorum ve seyiyorum.
hepiniz allaha emanet olun...
gelemedimde merak etmeyin
byeeeeeee byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?