Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oooooh misler gibi giysin zeynebimiz ellerine sağlık annesi

tamam canım görüşürüz

bol bol dinlen güzelim bebğinden başka hiç biş düşünme yok güzelim bi değişiklik hep aynıyız

evet canim dinlenmek lazim yoksa bu hasdalik gecmez.allah yardimcin olsun ve allah hayirlisini versin.dualarim seninle bitanem

Canım yeni doktor bu sabah için erken gel hemen testlerini yapıp heyete sokalım demişti, saat 10,5 oldu hala kararsızım. offfffff

cnm eşinin düşünceleri önemli doğru söylüyorsun
sevmediyse mutlaka gördüğü bişey vardır:1hug:

Göremez çünkü gelmedi, ben anlattım akşam. Bana tüp kaç liraya mal oluyor diye sordu ilk. Pahalı gördü aşılama yaptıralım dedi. Anlayacağınız beni düşündüğü için değil, parasını düşündü. Biriktiriyor parasını, babasını hacca gönderecekmiş de...

evet ya sorma hamile olmasam hemen bir ilac alirdim ama iste hamilelik var yine bunada sükür öyle yapicam zaten canim ya..bitanemsinnnn

Ne yapalım gülüm anne olmak kolay değil yinede dediğin gibi halimize şükür insanlar neler çekiyorlar biz bu kadarlarla atlatalım diye dua ediyoruz yaradana :Saruboceq:

günaydin canim arkadaslarim nasilsiniz??
cok özledim sizleri
günaydın canım bizde seni ölzedik daha iyisindir umarım
günaydın canım kabızlıkda oluyo bazen zorlamakdan lekeler

dularımız seninle
doktor konusunda bence endişelenme ben az hastalı doktorları tercih ediyorum hep daha rahat rahat ilgilenebiliyolar diye

evet valla o günü düşündümde şimdiden gözümde büyüdü delikafadulden

Canım benimmmmmm ben şimdi anladım durumunuzu valla ağzıma gelen o kadar şey var ama burdan yazmak istemiyorum sende anladın onu. O halde sana direk saptırmadan söyleyeceğim tek şey git tüp bebek tedavisine başla balım. Ben olsam bunu yapardım eşinle ne kadar ters düşebilirsinki sonuçta bunuda yapan öneren doktor yani kendi kafana göre hareket etmiyorsun. Allahım yüzünü güldürsün inşallah bitanem.... :Saruboceq:

ay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .

allah razi olsun canim .coksükür iyidiyeyim iyi olayim.
sen nasilsin nasil gidiyor bebesi nasil

Saoalsın bitanem. Kimseye demiyorum ama bu bebek olayı da dahil herşey burnumdan geldi. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Maddi manevi tüm yük üstümde. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun..
Pembeincim inşallah hayırlı doğru kararı bulabilirim. Fevri hareket etmek istemiyorum, bu yüzdensize soruyorum dışarıdan bakamıyorum çok duygusallaştım son günlerde. Şeytan diyor çek git, kimin ne hali varsa görsün...

ay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .

kızz sende ne çok yedin kaç saattir yoksun oburmu olucan başımıza kaydirigubbakcemile3
Afiyet bal şeker olsun cicim sanada bebişinede yarasın yediklerin inşallah...
yazıyı beğenmene sevindim balım benimde hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim hihoyyyt

canimlar ben cikiyorum biraz uzanayim sonrada doktora gidicem.
hepinizi öpüyorum ve seyiyorum.
hepiniz allaha emanet olun...
gelemedimde merak etmeyin
byeeeeeee byee

hosbulduk hemserim nasil olayim ya ayni pek degisen birsey yok
bebisim cok iyi masallahhhhh.sende iyisindir insallah bebeisde.
canim bu havvalara sakin aldanmayin sicak diye ceketsiz geziyoruz ama yanilis iste

byeeeeeee byee

canım bende öptüm kendine dikkat et iyi dinlenmelera.s.

nesecim hakıkında en hayırlı olanı hangisi ise o olsun
en doğru kararı eşinle sen vericeksin umudunu kırma aşılama istiyosan aşılama yaptır
sonrasına aşılamadan sonra karar verirsiniz doktor konusunda bence önyargılı davranma
içine sinmediyse bi araştır güven olmazsa olmaz inşalalh en hayırlı zamanda bebişinin haberini alırsın
dularımız seninle canım

canım dra gidecem ordanda yengem çağırdı ona gidecem

defoooooooooollllllllllllllllll gözüm görmesin seni :mymeka:
derdim ama kıyamamki sanada ilaydamada :1hug:
memlekete gittin madem gez gezebildiğin kadar kuzum nasıl olsa eve döndüğünde çıkamıcan kaydirigubbakcemile3 bu arada eve geldiğin gibide yaz bize doktor neler dedi merak ederiz...

Canım benim sakin ol sen böyle stres yaptıkça aşılamada olsan tüp bebekte olsan hatta hamilede kalsan zor olur herşey neden bu durumdasın bu kadar baskı var üzerinde gülüm ya... Ay canım benim kıyamam sana ya üzmemeye çalış kendini lütfen balım. Hep en kötüsünü düşün ve bulunduğun duruma şükret inan başka türlü başa çıkılmaz hiç bir şeyle ttatlım. Stresten uzak durmaya çalış lütfen. Bebek için demiyorum bunu bitanem senin için kendin için diyorum kendin için yapmalısın allah muhafaza bütün hastalıkların baş sebebi üzüntü dert keder biliyorsun. şimdi bebeğin olmuyor yarın öbür gün allahım korusun başka bir sağlık sorunun çıkarsa ne olacak kuzum. Hayatına birde başka yönden bakmaya çalış biliyorum hiç kolay değil ama yapmak zorundayız yaşıyoruz çünkü tatlım.
Anlıyorsun değilmi beni.... :teselli:

Müdürüm bugünde yokta kızlarla çene yapa yapa yaptık kahvaltıyı kaydirigubbakcemile3

byeeeeeee byee

canımmm çok dikkat et kendine ara sıra gir kendinden haber ver bize merak ederiz biz yinede hoş çakal tatlişkom :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…