- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.921
Müdürüm bugünde yokta kızlarla çene yapa yapa yaptık kahvaltıyı kaydirigubbakcemile3
nesecim ne dicemi bilemiyorum bianda düğümlendim sanki cerenin dediği gibi neler yazmak istiyorum ama bana düşmez ya karışmak gibi olmasında sen eşinle şöyle bi adam akıllı konuşsan canımm allah yardımcın olsun dilerim rabbimden en kısa zamandaCanım yeni doktor bu sabah için erken gel hemen testlerini yapıp heyete sokalım demişti, saat 10,5 oldu hala kararsızım. offfffff
Göremez çünkü gelmedi, ben anlattım akşam. Bana tüp kaç liraya mal oluyor diye sordu ilk. Pahalı gördü aşılama yaptıralım dedi. Anlayacağınız beni düşündüğü için değil, parasını düşündü. Biriktiriyor parasını, babasını hacca gönderecekmiş de...
afiyet olsun canımay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .
güzel haberlerle gel nurcuımcanım dra gidecem ordanda yengem çağırdı ona gidecem
canimlar ben cikiyorum biraz uzanayim sonrada doktora gidicem.
hepinizi öpüyorum ve seyiyorum.
hepiniz allaha emanet olun...
gelemedimde merak etmeyin
byeeeeeee byee
kızlar ben çıkıyorum şimdi meleğimi görmeye gideyim hepinizi çok öpüyorum
sağol canım iyiyim amin canım yarasın ay bu müdürler patronlar benide deli ediyor pok var sanki illa her gün gelecekler hele benimki 74 yaşına geldi hala cebelleşiyor git yat kiralar al aileni dolaş yada tatil yap ne bileyim ya bir sürü genç kuşak var bırakonlara dimi yok illa gelecek ay neyse ben başlarsam susumam gene az kaldı çiğdem sık dişini az kaldı diyorumÇiğdemcim nasılsın canım teşekkür ederim canım yediklerimiz yarasın bebişlerimize inşallah
Cerencim müdürüm aradı zaten geliyormuş ne gerek var yat işte evinde bizde rahat rahat kaytaralım nerde :dilcikar:
Çiğdemcim nasılsın canım teşekkür ederim canım yediklerimiz yarasın bebişlerimize inşallah
Cerencim müdürüm aradı zaten geliyormuş ne gerek var yat işte evinde bizde rahat rahat kaytaralım nerde :dilcikar:
Ceren bu degerler nerede yapılıyor.yanİ demek oluyorkİ hemen hastaneye gİtmem daha İyİ olucak.hamİlelİĞİmden de sÖyle emİnİm adetİm 10 gÜn gecİktİ.evde test yaptım ve pozİtİf cıktı.aman allahım su saatden sonra aksİnİ dÜŞÜnemİyorum.yİnede hayırlısı allahtan
gariplik sende ceren patron konusunda :mymeka:
biz gene hiç gelmesin diye bakıozzz naniknanik
günaydın kızlar.
cerencim geçen sayfalara bakarken hamilliğinde kaçıncı ayda olduğun kafanı karıştırmış.senin için birşey buldum.umarım işine yarar...aynen kopyalıyorum...
--------------------------------------------------------------------------------
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
günaydın kızlar.
cerencim geçen sayfalara bakarken hamilliğinde kaçıncı ayda olduğun kafanı karıştırmış.senin için birşey buldum.umarım işine yarar...aynen kopyalıyorum...
--------------------------------------------------------------------------------
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
şişştt o kadarda değil abartma kuzum gelsin birazda işinin başınad dursun
ben patronlarım burda olunca daha bir huzurlu oluyorum nedense
acaba gariplik bendemi yaaa :uhm: delikafadulden
...
:roflol: :roflol: :roflol:
yok kız ben patronlarımı çok seviyorum çok iyi insanlar
iş veren işçi ilişkisi yok hiç aramızda insana insan gibi davranıyorlar belkide ondandır
Allah herkese böyle insanlarla çalışmak nasip etsin. aman diyim nazar değmesin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?