Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neşemeşe ne diyeceğimi bilemiyorum yazdıklarını okudum cevap veremey dilim varmadı ama yazmadanda edemedim cerenin dediği gibi beterin beteri var olumlu düşünüp iyi şeylere şükretmekten başka çare yok bazen herşey olumsuz olabiliyor eşinde gözüne itici geliyor herşeyde ama inan geçiyor hep böyle gitmeyecek buda gelip geçecek eşinle tatlı tatlı konuşmaya çalış üzüldüğün şeyleri anlatmaya çalış eğer anlamıyorsa bir süre tepkisiz kal oda en az senin kadar istemeli bu bebeği bırak birazda o endişe etsin ama asla kendini yıpratma bazen erkekler çok kaba duygusuz olabiliyorlar sanırım yaratılış bilmiyorum en iyisinin bile maalesef ayılığı tutuyor o yüzden sakın üzme kendini eminim herşey yoluna girecek hem iyi düşünmeye çalış kafanı dağıtacak birşeylerle uğraş bir süre bebek konusunu düşünme istersen canım

Çiğdemcim nasılsın canım teşekkür ederim canım yediklerimiz yarasın bebişlerimize inşallah
Cerencim müdürüm aradı zaten geliyormuş ne gerek var yat işte evinde bizde rahat rahat kaytaralım nerde :dilcikar:

nesecim ne dicemi bilemiyorum bianda düğümlendim sanki cerenin dediği gibi neler yazmak istiyorum ama bana düşmez ya karışmak gibi olmasında sen eşinle şöyle bi adam akıllı konuşsan canımm allah yardımcın olsun dilerim rabbimden en kısa zamanda
seni bu durumdan kuırtarsın ve bebişini kollarına aldığın günleri göstersin bende senin gibi bekliyorum ve seni çok iyi anlıyorum allahın izniyle herşey yoluna girecek ama sen üzme kendini
ay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .
afiyet olsun canım
canım dra gidecem ordanda yengem çağırdı ona gidecem
güzel haberlerle gel nurcuım
canimlar ben cikiyorum biraz uzanayim sonrada doktora gidicem.
hepinizi öpüyorum ve seyiyorum.
hepiniz allaha emanet olun...
gelemedimde merak etmeyin
byeeeeeee byee

tamam canım dinlen sen doktordan sonra uğra ama merak ederiz

sağol canım iyiyim amin canım yarasın ay bu müdürler patronlar benide deli ediyor pok var sanki illa her gün gelecekler hele benimki 74 yaşına geldi hala cebelleşiyor git yat kiralar al aileni dolaş yada tatil yap ne bileyim ya bir sürü genç kuşak var bırakonlara dimi yok illa gelecek ay neyse ben başlarsam susumam gene az kaldı çiğdem sık dişini az kaldı diyorum

kızlar ben çıkıyorum şimdi meleğimi görmeye gideyim hepinizi çok öpüyorum

Ceren bu degerler nerede yapılıyor.yanı demek oluyorkı hemen hastaneye gıtmem daha ıyı olucak.hamılelıĞımden de sÖyle emınım adetım 10 gÜn gecıktı.evde test yaptım ve pozıtıf cıktı.aman allahım su saatden sonra aksını dÜŞÜnemıyorum.yınede hayırlısı allahtan

şişştt o kadarda değil abartma kuzum gelsin birazda işinin başınad dursun
ben patronlarım burda olunca daha bir huzurlu oluyorum nedense
acaba gariplik bendemi yaaa :uhm: delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum şimdi meleğimi görmeye gideyim hepinizi çok öpüyorum

Güle güle balım akşama haberlerini bekliyoruz :a015:

canımmm böyle şartlandırma kendini bak burda ne arkadaşlarımız var neler neler yaşadılar sonunda hayal kırıklığı yaşamakta var evde yapılan idrar tesi yanıltabiliyor insanı gülüm. Ona kalsa ben evde test yaptığımda negatif çıktı canım bende hamile olmadığıma inandım meğer hamileymişim ama kanda asıl sonuç çıkıyor. Ve yapılması gereken testler oluyor. Sen bence doktora git kan tahlili ver baksınlar bebiş vrmı yokmu duruma göre yapılması gerekenler yapılır zaten. Stres yapma kendine cicim....

günaydın kızlar.
cerencim geçen sayfalara bakarken hamilliğinde kaçıncı ayda olduğun kafanı karıştırmış.senin için birşey buldum.umarım işine yarar...aynen kopyalıyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

gariplik sende ceren patron konusunda :mymeka:
biz gene hiç gelmesin diye bakıozzz naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol:
yok kız ben patronlarımı çok seviyorum çok iyi insanlar
iş veren işçi ilişkisi yok hiç aramızda insana insan gibi davranıyorlar belkide ondandır
Allah herkese böyle insanlarla çalışmak nasip etsin. aman diyim nazar değmesin maşallah

günaydın kayra nasılsın bebişin nasıl

iyiyim canım sen nasılsın?valla şeker yüklememizde yapıldı çok şükür sorun yok şimdilik...sizde iyisiniz inşallah...

sağol balım teşekkür ederim malum hafta hesabı yapınca 10 ay hamilelik yaşıyor oluyoruz çok sağol bitanem a.s.
sen nasılsın bize uğramıyorsun artık canım bebeğimiz nasıl keyifler yerindedir inşallah

sagolun kızlar bende bir yandan bişe olmaz diye geçiyorum bir yandan tedirgin oluyorum..çok yazmışsınız ben fazla takip edemedim neşe dün akşma ben sana söyledim zaten fikrimi eşin fazla aşamalara gelecek bir tip dgil anladıgım kadarıyla ki önceki konuşmalardan çıkardıgımla o yüzden direk tüp bebk daha iyi gibi geliyor bana..neyse fazla konuşmak istemiyorum ama sinir oluyorum bu durumlara sen zaten düşüncemi biliyorsun...hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorumözellikle gcan başka varmı rahatsızlıgı olan bilmem ama unutmamak için yazdım..nurcum ne güzel kontrole gidiyorsun gelince yazın gcan ve nur... patronların gelmemesini bende istiyorum hemde gönülden..bu durumda sanırım ceren sende bir gariplik var....çigdem seninle hem fikirim valla sürekli az kaldı sabret sabret diyerek geçiriyorum günleri yakında bir patlayacam kötü patlayacam..

şişştt o kadarda değil abartma kuzum gelsin birazda işinin başınad dursun
ben patronlarım burda olunca daha bir huzurlu oluyorum nedense
acaba gariplik bendemi yaaa :uhm: delikafadulden

...

Gelde söylenme şimdi geldi müdürüm gelir gelmez yaptığına bakın normal müdürler gibi iş verse sesim çıkmayacak Kızının ödevi varmış fiil kipleri müziksiz slayt yapılacakmış ya sabır çalışıyormuyum okuyormuyum anlamadım ödev yapmaktan 2 gün sonrada oğlunun ödevi gelir

maşallah herkese öyle patron yarabbbiiiimmm :Saruboceq:

kızlar yemeğe gidiyorum öptüm şimdilik sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…