Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sen kendine dikkat et yeter güzelim.
bende gariplik yok cicim normalim ben yukarıda da yazdım
gerçi ben her zaman çalışan olarak değil iş veren olarak ta bakıyorum duruma bende olsam böyle yaparım diyorum bu yüzden aslında hak veriyorumda onlara.
Bardağın birde dolu tarafından bakın kızlar hep kendinize yontmayın aaa ayıp. kaydirigubbakcemile3

olsun gülüm ne güzel işte bilgilerini tazeliyorusn hemde değişiklik oluyor hihoyyyt

güzelmiş gerçekten işe yarar bende bir kanara yazıcam nasılsın kayracım

canımcım poponu kaşı dilini ısır ve çok söleme emi öptüm seni

sıkıcaz dişimizi canım nasılsın? herşey yolundamı

allah sabır versin nerde ıvır zıvır iş var onları bize verirler zaten ne diyeyim canım ya kolay gelsin

maşallah herkese öyle patron yarabbbiiiimmm :Saruboceq:

kızlar yemeğe gidiyorum öptüm şimdilik sizi
afiyet olsun şeker

okudum ceren ama senin patronda bir kere işveren işçi ilişkisi yokm uş ki ondan zaten siz yırtmışsınız biizmkiler bir garip cidden koca şirkette başka bölümlerde var sahibi bir inna kimse memnun dgl nadir istisnalar var tabii ... çigdemcim sabah bir damla leke geldide ondan biraz sıkıntılıydım...görmemişsin sanırım önceki yazımı biraz gerilerde kaldıda..

Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi
olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş.
Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum.
Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura bakma
çünki gerçekten paraya ihtiyacum var.
Yârin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getur.
ımza: Laz
Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş.. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada
içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş.
Paraların yanında bir de not varmış:
'Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum, inanamayrum. '

Yaşanmış hikayeler!...

İSTANBUL SSK DA Kİ SALAK

Kalp ameliyatı oldum. 4 ay rapor aldım ve bu 4 ayın sonunda rapor paramı almak için Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir şekilde eksik evrakları parti parti söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi. Param hesaplanıyor. Bankodayım, sorular geldi :
- Hastanede yattın mı ?
- Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış.
Hiç yorum yapmadı ve 2. soruya geçti :
- Çıktın mı peki? Ve ben dumur...
- Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum. Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi.
Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu :
- İstanbul'da kimsen yok mu yahu. Niye hastanede kalıyorsun ki hala?

Geçen gün aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı :
- 'Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver.'
Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette:
- İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim...

Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz. Bir adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor. Yanında da bir polis var; sonra adam çocuğa dedi ki:
- 'Sus yoksa seni polise veririm.'
Yandaki polis de bir dellendi:
- 'Lan geri zekalı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu?

Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş
yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi.
Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi.Neyse adamcağıza da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
- 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi.
Adam şöyle baktı, sonra;
- 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orada oturuyor olurdum' deyince bütün
otobüs koptu.
Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez.

Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz. Üst geçit var ama kendi halinde bir kadıncağız yaya kırmızı yanarken caddeden geçmeye çalışıyor. Üst geçidin altında beklemekte olan polis
otosundan şöyle bir anons yapılıyor:
- Hanım nireeee, hanım nireee?
Teyzeden cevap:
- Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii ...:))

cerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...

kaşıyorum canım her bir yerimi hemide zaten büyüdüğüm için gerilmeden dolayı sürekli kaşıntı var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bulcuk afiyet olsun canım
Cerencim polyanna gibisin kaydirigubbakcemile3

başka türlü geçmez bu hayat
neden bu hayatı kendime zehir edeyimki
bir daha gelmicem dünyaya değermi?
Herkes etten kemikten insan sonuçta gülüm
iyi düşünelimki herşey iyi olsun yanlışmı hihoyyyt

mavişim bu benim ilk işim değil kuzum sadece şuan çalıştığım kişiler öyle daha önceki iş yerlerimde de ne patronlarla çalıştım ama hep dediğim gibi yaptım o felsefede gittim yani çalışmak zorunda isem keyfini çıkarmam gerek çalıştığım işin. Yoksa söylenerek inan ne aldığım maaştan bir şey anlarım nede çalıştığım işten.

laz değilmi :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: kumsalım müthişsin ya çok iyi geldi çatladım gülmekten

cerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...

aaa olurmu öyle şey aşk olsun geldiğinde g,r muhabbete sende ne olucak gülüm yabancı değilsin ya lütfen uzak kalma bir selam ver geldiğinde kendinden haberler getir bize lütfen...
Biz iyiyiz çok şükür büyüyoruz işte günden güne teyzesi 7 aylık olmuşuz senin tabloya göre 30. haftamdayım işte allah herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah.
Sen nasılsın şeker testinde temiz çıkmış çok sevindim bebeğin nasıl
isim bellimi?

evet ya maşallah sana allhım nazarlardan saklasın.testimiz temiz ve ben 8 kilo alınca kesin şeker var dedim ona sığındım ama yok.oğlumun ismi ÖMÜR olacak teyzesi.ömrüyle gelsin uzun ömürlü olsun diye....

iyiyim canım sen nasılsın?valla şeker yüklememizde yapıldı çok şükür sorun yok şimdilik...sizde iyisiniz inşallah...
bende iyiyim çok şükür testsunucun güzel çıkmış inşallah hep böyle devam eder
maşallah herkese öyle patron yarabbbiiiimmm :Saruboceq:

kızlar yemeğe gidiyorum öptüm şimdilik sizi

afiyet olsun canım

amin kumsalcım.rabbim daha büyük mutlulukları sizlere yaşatsın...sabrının sonu inşallah çok güzel ve değerli olur...

canımmm maşallah sanada oğlunada
Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al prensini.
ömrü uzun olsun sağlıklı hayırlı olsun inşallaaaaaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…