- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.941
sagolun kızlar bende bir yandan bişe olmaz diye geçiyorum bir yandan tedirgin oluyorum..çok yazmışsınız ben fazla takip edemedim neşe dün akşma ben sana söyledim zaten fikrimi eşin fazla aşamalara gelecek bir tip dgil anladıgım kadarıyla ki önceki konuşmalardan çıkardıgımla o yüzden direk tüp bebk daha iyi gibi geliyor bana..neyse fazla konuşmak istemiyorum ama sinir oluyorum bu durumlara sen zaten düşüncemi biliyorsun...hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorumözellikle gcan başka varmı rahatsızlıgı olan bilmem ama unutmamak için yazdım..nurcum ne güzel kontrole gidiyorsun gelince yazın gcan ve nur... patronların gelmemesini bende istiyorum hemde gönülden..bu durumda sanırım ceren sende bir gariplik var....çigdem seninle hem fikirim valla sürekli az kaldı sabret sabret diyerek geçiriyorum günleri yakında bir patlayacam kötü patlayacam..
Gelde söylenme şimdi geldi müdürüm gelir gelmez yaptığına bakın normal müdürler gibi iş verse sesim çıkmayacak Kızının ödevi varmış fiil kipleri müziksiz slayt yapılacakmış ya sabır çalışıyormuyum okuyormuyum anlamadım ödev yapmaktan 2 gün sonrada oğlunun ödevi gelir
güzelmiş gerçekten işe yarar bende bir kanara yazıcam nasılsın kayracımgünaydın kızlar.
cerencim geçen sayfalara bakarken hamilliğinde kaçıncı ayda olduğun kafanı karıştırmış.senin için birşey buldum.umarım işine yarar...aynen kopyalıyorum...
--------------------------------------------------------------------------------
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
canımcım poponu kaşı dilini ısır ve çok söleme emi öptüm seni:roflol: :roflol: :roflol:
yok kız ben patronlarımı çok seviyorum çok iyi insanlar
iş veren işçi ilişkisi yok hiç aramızda insana insan gibi davranıyorlar belkide ondandır
Allah herkese böyle insanlarla çalışmak nasip etsin. aman diyim nazar değmesin maşallah
sıkıcaz dişimizi canım nasılsın? herşey yolundamısagolun kızlar bende bir yandan bişe olmaz diye geçiyorum bir yandan tedirgin oluyorum..çok yazmışsınız ben fazla takip edemedim neşe dün akşma ben sana söyledim zaten fikrimi eşin fazla aşamalara gelecek bir tip dgil anladıgım kadarıyla ki önceki konuşmalardan çıkardıgımla o yüzden direk tüp bebk daha iyi gibi geliyor bana..neyse fazla konuşmak istemiyorum ama sinir oluyorum bu durumlara sen zaten düşüncemi biliyorsun...hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorumözellikle gcan başka varmı rahatsızlıgı olan bilmem ama unutmamak için yazdım..nurcum ne güzel kontrole gidiyorsun gelince yazın gcan ve nur... patronların gelmemesini bende istiyorum hemde gönülden..bu durumda sanırım ceren sende bir gariplik var....çigdem seninle hem fikirim valla sürekli az kaldı sabret sabret diyerek geçiriyorum günleri yakında bir patlayacam kötü patlayacam..
allah sabır versin nerde ıvır zıvır iş var onları bize verirler zaten ne diyeyim canım ya kolay gelsinGelde söylenme şimdi geldi müdürüm gelir gelmez yaptığına bakın normal müdürler gibi iş verse sesim çıkmayacak Kızının ödevi varmış fiil kipleri müziksiz slayt yapılacakmış ya sabır çalışıyormuyum okuyormuyum anlamadım ödev yapmaktan 2 gün sonrada oğlunun ödevi gelir
afiyet olsun şekermaşallah herkese öyle patron yarabbbiiiimmm :Saruboceq:
kızlar yemeğe gidiyorum öptüm şimdilik sizi
sağol balım teşekkür ederim malum hafta hesabı yapınca 10 ay hamilelik yaşıyor oluyoruz çok sağol bitanem a.s.
sen nasılsın bize uğramıyorsun artık canım bebeğimiz nasıl keyifler yerindedir inşallah
güzelmiş gerçekten işe yarar bende bir kanara yazıcam nasılsın kayracım
canımcım poponu kaşı dilini ısır ve çok söleme emi öptüm seni
sıkıcaz dişimizi canım nasılsın? herşey yolundamı
allah sabır versin nerde ıvır zıvır iş var onları bize verirler zaten ne diyeyim canım ya kolay gelsin
afiyet olsun şeker
Bulcuk afiyet olsun canım
Cerencim polyanna gibisin kaydirigubbakcemile3
okudum ceren ama senin patronda bir kere işveren işçi ilişkisi yokm uş ki ondan zaten siz yırtmışsınız biizmkiler bir garip cidden koca şirkette başka bölümlerde var sahibi bir inna kimse memnun dgl nadir istisnalar var tabii ... çigdemcim sabah bir damla leke geldide ondan biraz sıkıntılıydım...görmemişsin sanırım önceki yazımı biraz gerilerde kaldıda..
Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi
olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş.
Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum.
Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura bakma
çünki gerçekten paraya ihtiyacum var.
Yârin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getur.
İmza: Laz
Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş.. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada
içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş.
Paraların yanında bir de not varmış:
'Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum, inanamayrum. '
Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi
olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş.
Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum.
Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura bakma
çünki gerçekten paraya ihtiyacum var.
Yârin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getur.
İmza: Laz
Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş.. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada
içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş.
Paraların yanında bir de not varmış:
'Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum, inanamayrum. '
cerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...
aaa olurmu öyle şey aşk olsun geldiğinde g,r muhabbete sende ne olucak gülüm yabancı değilsin ya lütfen uzak kalma bir selam ver geldiğinde kendinden haberler getir bize lütfen...
Biz iyiyiz çok şükür büyüyoruz işte günden güne teyzesi 7 aylık olmuşuz senin tabloya göre 30. haftamdayım işte allah herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah.
Sen nasılsın şeker testinde temiz çıkmış çok sevindim bebeğin nasıl
isim bellimi?
:roflol: :roflol: kumsalım müthişsin ya çok iyi geldi çatladım gülmekten
bende iyiyim çok şükür testsunucun güzel çıkmış inşallah hep böyle devam ederiyiyim canım sen nasılsın?valla şeker yüklememizde yapıldı çok şükür sorun yok şimdilik...sizde iyisiniz inşallah...
maşallah herkese öyle patron yarabbbiiiimmm :Saruboceq:
kızlar yemeğe gidiyorum öptüm şimdilik sizi
evet ya maşallah sana allhım nazarlardan saklasın.testimiz temiz ve ben 8 kilo alınca kesin şeker var dedim ona sığındım ama yok.oğlumun ismi ÖMÜR olacak teyzesi.ömrüyle gelsin uzun ömürlü olsun diye....
amin kumsalcım.rabbim daha büyük mutlulukları sizlere yaşatsın...sabrının sonu inşallah çok güzel ve değerli olur...
gülmekten değildir kız o çatlama hamileliktendir :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?