Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım atlamışım orayı galiba ama kabızlıktan olabilir canını sıkma arad kontrol et benim kan renginde olmuştu çok korkmuştum ama allaha şükür bir şey olmadı endişe etme kendini zorlama gerekirse doktorunu ara konuş rahatlarsın

çiğdem teşekkür ederim.iyiyiz biz sen nasılsın?
sağol canım bizde iyiyiz kaynatıyoruz işte hep birlikte

eltimgileee:roflol::roflol:

cerencim sağol.aslında uğruyorum ama genelde muhabbetinizi bölmek istemediğim için sizlere bakıp çıkıyorum.iyiyiz cerencim.sende iyisin çok şükür.sık dişini az kaldı...hayırlısıyla...
ay niye bölünsün muhabbetimiz ya herkes yazıcakki daha güzel olucak topik olurmu hiç öyle şey dimi ceren ama yaaa

yaaa kayracım bak şimdi bana milupadan mail geldi o siteye üye olmuştum ben son sat tarihi ile orasıda bana 8. aya girdiniz diyor ben 10 aylık doğurucam bu çocuğu anladım :):):):)

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin ceren antidepresan gibisin valla insanın keyfini yerine getiriyorsun Şeniz

Ne güzel işte hep keyifli ol emi cicim hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ben yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun

sanada afiyet olsun balım cokacimcoook

evet evet evet hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımmm maşallah sanada oğlunada
Allahım hayırlı doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al prensini.
ömrü uzun olsun sağlıklı hayırlı olsun inşallaaaaaaahhhhhhhhh

amin canım amin.hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.allah olmayanlarada tez zamanda sağlıkla göstersin.

inşallah kayracım sağol allah razı olsun oğlunun adı çok güzelmiş adıyla yaşasın sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah

amin canım çok sağol.darısı senin başına..

yaaa kayracım bak şimdi bana milupadan mail geldi o siteye üye olmuştum ben son sat tarihi ile orasıda bana 8. aya girdiniz diyor ben 10 aylık doğurucam bu çocuğu anladım :):):):)

canım ay olarak öyle hesaplanıyor.8.aydasın.ama hafta olarak 7.aydasın.doktorum verdi o listeyi bana.

afiyet olsun canım

afiyet olsun cicim

Sağol balım yerimseniben

evet allah tüm isteyenlere yolunu gözleyenlere nasip etsin canım bunları yaşamayı...
neee 8. aymı kız o zaman bir aymı kaldı doğuma anaaaa delikafadulden dur ben gidip çantamı hazır edem ay daha eşyaları yıkayıp ütülücem oofff neler eksikti çantanda ay bak panik oldum şimdi ee ama ben hala çalışıyorum doğum iznine ayrılmadım off ceren geliyor galibaaa delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım benim ya evet hafta olarak hesaplanıyor hamilelik genel olarakta 9 ay diyorlar ama yalaaaaaaannnnnnn evet evet 7. aydayım daha bitanem. Sen ne kadarlıksın peki?

cerencim 25 temmuz doğumum.ben 6.aydan 10 gün aldım.daha 6 aylığım...darısı bizinm başlarımıza.sen bitirdin.iki haftan var değilmi doğum iznine?

ceren sana teklif yolladım.sakıncası yoksa..
bu arada filiz abla iyi değilmi?bebişin kalbini duymuşmu?allahım onu ve bebeğini korusun...

cerencim 25 temmuz doğumum.ben 6.aydan 10 gün aldım.daha 6 aylığım...darısı bizinm başlarımıza.sen bitirdin.iki haftan var değilmi doğum iznine?

Canımm ne güzel inşallah dokuzuncu ayınada sağlıkla mutlulukla girersin
Yok tatlım ben 37. haftaya kadar çalışıcam doktorla konuştuk oda öyle uygun gördü
benimde işime gelir zaten bakalım daha çalışıcam yani....

bende geldim aranızaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hoş geldin...

ceren sana teklif yolladım.sakıncası yoksa..
bu arada filiz abla iyi değilmi?bebişin kalbini duymuşmu?allahım onu ve bebeğini korusun...

hemen kabul ediyorum tatlım teklifini
ne sakıncası aşk olsun olurmu öyle şey....

kaydirigubbakcemiletut elimi hemen arkandan geliomkaydirigubbakcemile5

güle güle yine gelin yine bekleriz bunu saymayız hihoyyyt :roflol:

bu arada kayracım filiz abla iyi maşallah dersleri çok onun okulda kafasını kaşıyacak vakti olmuyor
geçen hafta doktora gitti güzelim 10 gün sonra inşallah pıt pıtları duyucaz bebişin.

hoşbuldum canımma.s.

Herkesler yemeklerini yemiş afiyet şeker olsun canlarım yarasın bebişlerimize inş.
Eftelya hoşgeldin canım
kayra bebeğine çok güzel isim bulmuşsun inş adı gibi uzun ömürlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…