- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.981
selam kızlar glfim gidiyorum bi bakıım dedim nasılsınızzzzzzzz
bizde yemeğimizi yedik geldik güzel hamişler bebişlerde doydu Allah kimseleri aç bırakmasın:Saruboceq:
neşecim senin adına inş hayırlısı olsun
nesecim hakıkında en hayırlı olanı hangisi ise o olsun
en doğru kararı eşinle sen vericeksin umudunu kırma aşılama istiyosan aşılama yaptır
sonrasına aşılamadan sonra karar verirsiniz doktor konusunda bence önyargılı davranma
içine sinmediyse bi araştır güven olmazsa olmaz inşalalh en hayırlı zamanda bebişinin haberini alırsın
dularımız seninle canım
ay bir kahvaltı etmeye gittim ne çok şeyler konuşulmuş cerecim yazın çok güzeldi teşekkürler
neşecim allah yardımcın olsun inş. hayırlı kararlar almanızı nasip etsin .
defoooooooooollllllllllllllllll gözüm görmesin seni :mymeka:
derdim ama kıyamamki sanada ilaydamada :1hug:
memlekete gittin madem gez gezebildiğin kadar kuzum nasıl olsa eve döndüğünde çıkamıcan kaydirigubbakcemile3 bu arada eve geldiğin gibide yaz bize doktor neler dedi merak ederiz...
Canım benim sakin ol sen böyle stres yaptıkça aşılamada olsan tüp bebekte olsan hatta hamilede kalsan zor olur herşey neden bu durumdasın bu kadar baskı var üzerinde gülüm ya... Ay canım benim kıyamam sana ya üzmemeye çalış kendini lütfen balım. Hep en kötüsünü düşün ve bulunduğun duruma şükret inan başka türlü başa çıkılmaz hiç bir şeyle ttatlım. Stresten uzak durmaya çalış lütfen. Bebek için demiyorum bunu bitanem senin için kendin için diyorum kendin için yapmalısın allah muhafaza bütün hastalıkların baş sebebi üzüntü dert keder biliyorsun. şimdi bebeğin olmuyor yarın öbür gün allahım korusun başka bir sağlık sorunun çıkarsa ne olacak kuzum. Hayatına birde başka yönden bakmaya çalış biliyorum hiç kolay değil ama yapmak zorundayız yaşıyoruz çünkü tatlım.
Anlıyorsun değilmi beni.... :teselli:
neşemeşe ne diyeceğimi bilemiyorum yazdıklarını okudum cevap veremey dilim varmadı ama yazmadanda edemedim cerenin dediği gibi beterin beteri var olumlu düşünüp iyi şeylere şükretmekten başka çare yok bazen herşey olumsuz olabiliyor eşinde gözüne itici geliyor herşeyde ama inan geçiyor hep böyle gitmeyecek buda gelip geçecek eşinle tatlı tatlı konuşmaya çalış üzüldüğün şeyleri anlatmaya çalış eğer anlamıyorsa bir süre tepkisiz kal oda en az senin kadar istemeli bu bebeği bırak birazda o endişe etsin ama asla kendini yıpratma bazen erkekler çok kaba duygusuz olabiliyorlar sanırım yaratılış bilmiyorum en iyisinin bile maalesef ayılığı tutuyor o yüzden sakın üzme kendini eminim herşey yoluna girecek hem iyi düşünmeye çalış kafanı dağıtacak birşeylerle uğraş bir süre bebek konusunu düşünme istersen canım
nesecim ne dicemi bilemiyorum bianda düğümlendim sanki cerenin dediği gibi neler yazmak istiyorum ama bana düşmez ya karışmak gibi olmasında sen eşinle şöyle bi adam akıllı konuşsan canımm allah yardımcın olsun dilerim rabbimden en kısa zamanda
seni bu durumdan kuırtarsın ve bebişini kollarına aldığın günleri göstersin bende senin gibi bekliyorum ve seni çok iyi anlıyorum allahın izniyle herşey yoluna girecek ama sen üzme kendini
afiyet olsun canım
güzel haberlerle gel nurcuım
tamam canım dinlen sen doktordan sonra uğra ama merak ederiz
sagolun kızlar bende bir yandan bişe olmaz diye geçiyorum bir yandan tedirgin oluyorum..çok yazmışsınız ben fazla takip edemedim neşe dün akşma ben sana söyledim zaten fikrimi eşin fazla aşamalara gelecek bir tip dgil anladıgım kadarıyla ki önceki konuşmalardan çıkardıgımla o yüzden direk tüp bebk daha iyi gibi geliyor bana..neyse fazla konuşmak istemiyorum ama sinir oluyorum bu durumlara sen zaten düşüncemi biliyorsun...hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorumözellikle gcan başka varmı rahatsızlıgı olan bilmem ama unutmamak için yazdım..nurcum ne güzel kontrole gidiyorsun gelince yazın gcan ve nur... patronların gelmemesini bende istiyorum hemde gönülden..bu durumda sanırım ceren sende bir gariplik var....çigdem seninle hem fikirim valla sürekli az kaldı sabret sabret diyerek geçiriyorum günleri yakında bir patlayacam kötü patlayacam..
bizde yemeğimizi yedik geldik güzel hamişler bebişlerde doydu Allah kimseleri aç bırakmasın:Saruboceq:
küskün tosbaaaa sen yaşıyormusun kız
geçen gece bana laf atmışsın
ceren :ecrin_bebek: yazıp bırakmışsın
neden o kadar kısa kestin heeee
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
heh kızlar yemek yedim geldim
patornda geldi burda bi koşuşuturma gidiyor yine
okudum hepinizi kaynatmışsınız hoş sohbet yinee
slm kızlar bende yedim yemegi geldim ayy ne çok şiştim az yememe ragmen şimdi madem suyu içiyorum...kumsalcım yazılar çok güzeldi eline saglık...
kız nehiriverr
bebenin adı bumu olcak anlamı ne çok denişik geldii
kız yok allah seni bebeğin ne oldugu belli değilki adı olsun :) kız olursa bi adı derin olacak iki isimli olacak ben gibi digeri ise süpriz sölemem şimdi değişik bi isim kimsede yok en azından ben seviyorum o ismi ama bakalım söledigimde siz ne diyeceksiniz nehir nehir demek river de nehirin ingilizcesi NehiRiver die bagladım birbirine:teytey:
negüzel sağlıkla kolayca doğuruveririz inşallah ee sen cinsiyetini bilmeden isme nasıl karar verdin ayol daha bizim cinsiyet belli değilkıs çiğdem arka arkaya doğuruos senle benim bebişin gelmesine 205 gün kalmıs eninde bana cok yakın önce sen sonra ben :)
yarasın canımcımcokacimcoookheh kızlar yemek yedim geldim
aynen bende şiştim bu öğlen çok acıktım nasıl oldun canım varmı akıntı falanslm kızlar bende yedim yemegi geldim ayy ne çok şiştim az yememe ragmen şimdi madem suyu içiyorum...kumsalcım yazılar çok güzeldi eline saglık...
he yasıom küskün tosbagalar hür doğar hür yasar sana cilve yapıodum cerennnnnnnnn:ecrin_bebek: yazdım kactım :teytey:
heh kızlar yemek yedim geldim
slm kızlar bende yedim yemegi geldim ayy ne çok şiştim az yememe ragmen şimdi madem suyu içiyorum...kumsalcım yazılar çok güzeldi eline saglık...
kız nehiriverr
bebenin adı bumu olcak anlamı ne çok denişik geldii
ay yok kıs ne ismi kız olursa derin düşünüom dedim okadar:CüvCüv:negüzel sağlıkla kolayca doğuruveririz inşallah ee sen cinsiyetini bilmeden isme nasıl karar verdin ayol daha bizim cinsiyet belli değil
yarasın canımcımcokacimcoook
aynen bende şiştim bu öğlen çok acıktım nasıl oldun canım varmı akıntı falan
ay yesinler senin cilveni yapa yapa banamı yaptın sen cilveyi
kız koca topikte sen banamı çattın yani
sen benim metnimi duymadın sanırsam
hanım hanım bana baaakkkk gelirsem oraya alırım kollarımın altına heee kaydirigubbakcemile3
kızz sen ne durumdasın yatıyormusun hala ne yapıyorsun
hoş geldin afiyet olsun sen fazla koşturma otur bakayım oraya pc başına çevir kafanıda ekrana heh işim var de kulak asma söylenenlere :dilcikar:
sanada afiyet olsun cicim gaz oluşuyordur tatlım sen şu sıralar su bile içsen gaz olur normal yane :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
nerden buldun kız bunu daha önce yazmışmıydı
hakkatten bebek ismimi olucak bu delikafadulden
kız burcu sende bulcukmu koycan bebişin adını :roflol:
ay yesinler senin cilveni yapa yapa banamı yaptın sen cilveyi
kız koca topikte sen banamı çattın yani
sen benim metnimi duymadın sanırsam
hanım hanım bana baaakkkk gelirsem oraya alırım kollarımın altına heee kaydirigubbakcemile3
kızz sen ne durumdasın yatıyormusun hala ne yapıyorsun
hoş geldin afiyet olsun sen fazla koşturma otur bakayım oraya pc başına çevir kafanıda ekrana heh işim var de kulak asma söylenenlere :dilcikar:
sanada afiyet olsun cicim gaz oluşuyordur tatlım sen şu sıralar su bile içsen gaz olur normal yane :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
nerden buldun kız bunu daha önce yazmışmıydı
hakkatten bebek ismimi olucak bu delikafadulden
kız burcu sende bulcukmu koycan bebişin adını :roflol:
:roflol:
ayy ben ingilizce olarak hiç düşünmedim böyle bireişk okudum birden
diyorumki ne demek nehiri ver olarak algılıom
zaten teomanın şarkısındaki bir bar taburesi üstündee kısmında hep barta kulesi olarak algııodumm :roflol::roflol:
ay yok kıs ne ismi kız olursa derin düşünüom dedim okadar:CüvCüv:
anam cerencim he seni buldum sende benim methimi bi duysan dudakların ucuklar bacım :) ne derler bilirsin hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada bulurmuş :roflol::roflol::roflol:
bu arada bebeğime isim misim buldugum o yok o benim nickim aaaaaaaaaaaaaaklava:
geçmiş olsun canım allah başka keder vermesin:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
delüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?