Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hee bende nehiri ver türkçe olarak direk okuyordum.ayy nerden bileyim türkçe ile ingilizceyi birleştirdigini....ayy kayra ömür koyacakmış eşimin kuzenide hep erkek olacak diye söyleyip duruyor hatta adını ömür koymuş habire ömür deyip duruyor..

kızlaaaaaar ben geldim... herkese merhabalar :) sabahtan beri derse girip çıkıyorum, o yüzden uğrayamadım, geçmişi okuyamadım, akşama bırakıyorum geçmişi okumayı, nasılsınız bakalım?

NehriVer de farkı bişe nası böle baktınız ilginç NehiRiver orjini ve bu cocugumun ismi olmayacak artı içimde bi his var ki oğlan gelecekkkkkkkk:asigim:

heh sende bensin demek maviii kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaar ben geldim... herkese merhabalar :) sabahtan beri derse girip çıkıyorum, o yüzden uğrayamadım, geçmişi okuyamadım, akşama bırakıyorum geçmişi okumayı, nasılsınız bakalım?

selam kıs 6 hafta olmus bebeiş oh maşşallah keyfin yerindedir umarım

evet canım 6 hafta oldu çok şükür :) keyfim pek fena sayılmaz, bugün biraz yoruldum, ama iyiyim çok şükür :)

yorma kendini cok fazla eve g,d,nce dinlen bari bende simdi dısarı cıkıcam bi eşofman altı almıstım kendime pacasını kıslatırdım gidiyimde alımm bari aksama tekrar gelirim hepinizi öpüom bye byeeeeeeeeeeeee

cerene selam söleyinnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::teytey:

ablacım burdayım burdayım ama tlf trafigi bunaldım valla.aradamısın ders bitmedi galiba ...ceren buralarda idi demek işi çıkınca çıkmış..benim de kahverengi lekem geldi sabah biraz kafayı ona taktim doktoru aradım kapalıydı sonra o dönmüş ben duymadım tlf nu ..aradım çok kıısk sesle konuşuyordu sanıırm konferans gibi bir yerde yüksek sesle konuşamadı bende sonra arasım sizi deyip kapadım ama aklım kaldı tabii.gerçi ara ara olması normalmiş yine de bilmiyorum..

kızlar bi sorum olucak benim zaman zaman ağrılarım oluo dr normal dedi bebek rahime yerleşene kadar olur dedi daha ilk hamileliğim ondan korkuyorum bi tek kasıklarımda ağrı oluo ama onun dışında turp gibiyim maaş..ne baş dönmesi ne miyde bulantısı hiçbiri yok.. sadece bol bol yemek yiyorum ve yatmak uyumak istiyorum tek sorun ağrılarım

ya insan korkuo tabi ben ağrım olunca bile korkuorum zaman zaman olurmuş ufak tefek lekeler normal diolar bebek yerleşirken oluomuş inş bişecik olmaz..

bende iyyim ablacım
iç iç enerji depolaa çok yorulmaa
valla yorulmayayım diye limden geleni yapıyorum ama bir yere kadar canım, bölüm odası yukarıda derslikler orta katta, mutlaka her ders için inip çıkmak zorunda kalıyorum, ara sıra uzanabilme imkanım olsa dinleneceğim belki biraz ama buna ne vaktim ne de yer var
1 ders boşum vardı hayatım, o arada geleyim dedim, emrak ediyorum sizleri, aklım burada hep :)
kahverengi leke için bana doktorum olabilir endişelenme, kırmızıya dönüşürse tehlikelidir demişti hayatım... kırmızı değil di mi? korkma birtanem, gerekirse birkaç gün rapor al evde dinlen, ama çok önemli olduğunu sanmıyorum, sen ne zaman konuşacaksın doktorunla tekrar? bizi de haberdar et onunla konuştuktan sonra olur mu tatlım?

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım, kaç haftalık bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…