Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar zil çaldı, ben kaçıyorum, dersim var, akşama gelirim ama burada olur musunzu bilemiyorum, pek yakalayamıyorum artık ben sizi byeeeeeee

:roflol: :roflol: :roflol:

seni varya ben seni naparımm neyse şimdi söylemiyim yabancılar var klava:

deli karı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaar ben geldim... herkese merhabalar :) sabahtan beri derse girip çıkıyorum, o yüzden uğrayamadım, geçmişi okuyamadım, akşama bırakıyorum geçmişi okumayı, nasılsınız bakalım?

ablammmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnn Şeniz

a.s. canım kaydirigubbakcemile3

arifeeeeee, mavi deniiiiiz... nerdesiniz kızlar? Ceren nerde?

burdayım ablam geldim yettim

cereeeeeeeeen, neşeeeeeeeeeee kızlar birazdan kaçacağım gelsenize yaaaaaaaaaaa

kaçma beeeeee durrrrrrrrrrr yasakkelime

arka cepten seslendim cerene gelir şimdi :)))))

:roflol: :roflol:
arka cep heee kaydirigubbakcemile3

kızlar zil çaldı, ben kaçıyorum, dersim var, akşama gelirim ama burada olur musunzu bilemiyorum, pek yakalayamıyorum artık ben sizi byeeeeeee

yaaa ben yine yakalayamadım seni yaaa ben sana yazana kadar sen çıktın
ama ben uyuz olmaya başladım bu okul işine heeeeeeeeeeeee
önce sen okula başladın koptun bizden uzaklaştın
sonra iremin iş yerinde yasaklandık oda koptu akşamlarıda gelmiyor ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

kaydirigubbakcemile3
bence okulu arayıp filiz çocuklara iyi eğitim vermiyo
beyinerini yıkıyo faan diyelim belki kovarlar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
bence okulu arayıp filiz çocuklara iyi eğitim vermiyo
beyinerini yıkıyo faan diyelim belki kovarlar kaydirigubbakcemile3

yok olmaz bu kez siciline kötü işler kovulmasın ama başka bişi yapmak gerek :uhm:
laptop unu sınıfa soksa arada bize yazsa derste olmazmı ya bu öğrencilerde kendi kendilerine ders çalışsa kaydirigubbakcemile3

hehe süper hatta sınav esnasından alsın pc yi çocuklar da rahat rahat kopya çekerkaydirigubbakcemile3

ablacık gitmişl..valla normal oldugunu bende biliyorum bir yandan içim rahat ama işte sonra ters bi durum olsa neden haber vermedim sormadım demeseydim keşke diye düşünmemek için arayacam tekrar eşimde ne olur ne olmaz sor diyor..

bir daha gelmedi neşecim aslında ondan sonra sadece bir kez wc ye gittim birşey yoktu...biraz daha rahatım ama dedim ya daha rahat olabilmek ve sonradan keike dememk için arayacam ...toplantıda oldugu için konuşamadım doktorumla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…