- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.021
:roflol:
ayy ben ingilizce olarak hiç düşünmedim böyle bireişk okudum birden
diyorumki ne demek nehiri ver olarak algılıom
zaten teomanın şarkısındaki bir bar taburesi üstündee kısmında hep barta kulesi olarak algııodumm :roflol::roflol:
ay yok kıs ne ismi kız olursa derin düşünüom dedim okadar:CüvCüv:
anam cerencim he seni buldum sende benim methimi bi duysan dudakların ucuklar bacım :) ne derler bilirsin hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada bulurmuş :roflol::roflol::roflol:
bu arada bebeğime isim misim buldugum o yok o benim nickim aaaaaaaaaaaaaaklava:
hee bulcuk olcak :roflol:
bi arakdaş hamilee kızı olcak bebesinin adını güşah koymayı düşünüo L siz
bende bulcuk koyam barii iyi fikirr :roflol:
seni bekliyoruz nehiriver yazınca resmindeee öle şettim ben
kızlaaaaaar ben geldim... herkese merhabalar :) sabahtan beri derse girip çıkıyorum, o yüzden uğrayamadım, geçmişi okuyamadım, akşama bırakıyorum geçmişi okumayı, nasılsınız bakalım?
yorma kendini cok fazla eve g,d,nce dinlen bari bende simdi dısarı cıkıcam bi eşofman altı almıstım kendime pacasını kıslatırdım gidiyimde alımm bari aksama tekrar gelirim hepinizi öpüom bye byeeeeeeeeeeeee
cerene selam söleyinnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::teytey:
arifeeeeee, mavi deniiiiiz... nerdesiniz kızlar? Ceren nerde?
cereeeeeeeeen, neşeeeeeeeeeee kızlar birazdan kaçacağım gelsenize yaaaaaaaaaaa
arka cepten seslendim cerene gelir şimdi :)))))
kızlar zil çaldı, ben kaçıyorum, dersim var, akşama gelirim ama burada olur musunzu bilemiyorum, pek yakalayamıyorum artık ben sizibyeeeeeee
:roflol: :roflol:
arka cep heee kaydirigubbakcemile3
yaaa ben yine yakalayamadım seni yaaa ben sana yazana kadar sen çıktın
ama ben uyuz olmaya başladım bu okul işine heeeeeeeeeeeee
önce sen okula başladın koptun bizden uzaklaştın
sonra iremin iş yerinde yasaklandık oda koptu akşamlarıda gelmiyor ne oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
kaçırdın ceren
kaydirigubbakcemile3
bence okulu arayıp filiz çocuklara iyi eğitim vermiyo
beyinerini yıkıyo faan diyelim belki kovarlar kaydirigubbakcemile3
evet hep senin yüzünden
arka cepten beni aradığında lak lak yapacağına koş diyecektin bana telefonu kapatırken söyledin :dilcikar: senağlama
yok olmaz bu kez siciline kötü işler kovulmasın ama başka bişi yapmak gerek :uhm:
laptop unu sınıfa soksa arada bize yazsa derste olmazmı ya bu öğrencilerde kendi kendilerine ders çalışsa kaydirigubbakcemile3
:mymeka:haber verdiğime dua et delüü
hehe süper hatta sınav esnasından alsın pc yi çocuklar da rahat rahat kopya çekerkaydirigubbakcemile3
arifeeeeee, mavi deniiiiiz... nerdesiniz kızlar? Ceren nerde?
kızlar zil çaldı, ben kaçıyorum, dersim var, akşama gelirim ama burada olur musunzu bilemiyorum, pek yakalayamıyorum artık ben sizibyeeeeeee
ablacık gitmişl..valla normal oldugunu bende biliyorum bir yandan içim rahat ama işte sonra ters bi durum olsa neden haber vermedim sormadım demeseydim keşke diye düşünmemek için arayacam tekrar eşimde ne olur ne olmaz sor diyor..
nbr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?