- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.041
çiğdemcim sabret az kaldı eve gidip hemen yatarsın ama biz kadınlar eve gidince dinlenicem deriz ama eve gidince şunu yapıyım bunu yapıyım derken bi bakmışız gece olmuş o zaman dinleniriz
iidir tatlışkom evet nedense ben hep hata veririn canişkom
kız sağlam tekmeler devam ediyomu sende yoksa cerenimiz ara ara yorulup mola veriyomu
kız ceren valla benümküne senin haylaz sağlam tekme atmasını sölemiş çünkü sıkı darbeler yemeye başladım geçen gece bi sırt üstü azıcık kendimi dinlendireyim dedim yan yatmaktan yanlarım tutuldu bide ne olsun küt küt vuruyo bi ara elimi göbişime koydum allah inandırsın elimi bile hafif görülecek şekilde hoplattı valla eşim uyuyodu hemen elini alıp karnıma koydum inan olsun uykudan kalktı hissedince ki benim eşimin uykusu derindir normallde peşpeşe sıkı tekmeler atınca eşim bilem uyandı hep senin cerenin işleri bunlar yaramazlıklarına arkadaş arıyodu herkesi kandırıyo şimdiden
çok yoruldum bugünnnn uyumak istiyorummmirmirmirmir
ben ödev araştırıyorum arkadaşlar bu yüzden ortalıktan kayboldum
ayy evet çok durgunlaşmış ceren sende gitmişsin..benimde ara ara işlerim çıkıyordu sürekli bakamadım bende..ierror nasılsın ?
ben çıkıyorum kızlar yarın sabah burdayım akşam erkenden uyucam bebişte uyu deyip duruyor öpüyorum hepiciğinizi kendinize bebişlerinize iyi bakınnn mujkk
ben çıkıyorum kızlar yarın sabah burdayım akşam erkenden uyucam bebişte uyu deyip duruyor öpüyorum hepiciğinizi kendinize bebişlerinize iyi bakınnn mujkk
patronun kızına demi kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
ceren pembe inci naber kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?