Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ceren valla benümküne senin haylaz sağlam tekme atmasını sölemiş çünkü sıkı darbeler yemeye başladım geçen gece bi sırt üstü azıcık kendimi dinlendireyim dedim yan yatmaktan yanlarım tutuldu bide ne olsun küt küt vuruyo bi ara elimi göbişime koydum allah inandırsın elimi bile hafif görülecek şekilde hoplattı valla eşim uyuyodu hemen elini alıp karnıma koydum inan olsun uykudan kalktı hissedince ki benim eşimin uykusu derindir normallde peşpeşe sıkı tekmeler atınca eşim bilem uyandı hep senin cerenin işleri bunlar yaramazlıklarına arkadaş arıyodu herkesi kandırıyo şimdiden

çiğdemcim sabret az kaldı eve gidip hemen yatarsın ama biz kadınlar eve gidince dinlenicem deriz ama eve gidince şunu yapıyım bunu yapıyım derken bi bakmışız gece olmuş o zaman dinleniriz

ayy evet çok durgunlaşmış ceren sende gitmişsin..benimde ara ara işlerim çıkıyordu sürekli bakamadım bende..ierror nasılsın ?

çiğdemcim sabret az kaldı eve gidip hemen yatarsın ama biz kadınlar eve gidince dinlenicem deriz ama eve gidince şunu yapıyım bunu yapıyım derken bi bakmışız gece olmuş o zaman dinleniriz

evet canım ya evdede durmuyoruz ne uzun çekişli yaratılmışız biz ya unumu elemek eleğimi asmak istiyorum ben bu yaşta bu yorgunluk revamı bizeeemirmirmirmir

ben çıkıyorum kızlar yarın sabah burdayım akşam erkenden uyucam bebişte uyu deyip duruyor öpüyorum hepiciğinizi kendinize bebişlerinize iyi bakınnn mujkk

iidir tatlışkom evet nedense ben hep hata veririn canişkom

neden acaba bir tarafta bir arızamı varkine kaydirigubbakcemile3

kız sağlam tekmeler devam ediyomu sende yoksa cerenimiz ara ara yorulup mola veriyomu

evet canım ediyor beni hoplatıyor bıcır valla :CüvCüv:

canım yaa eğer çok hissetmek istersen çikolata ye gör bak o zaman içerde neler oluyor tarafımdan denendi ve onaylandı dene bak mutlaka....
eee siz benim kızıma o kadar seslendiniz oda yapıyor yapacağını kankilerine kaydirigubbakcemile3

çok yoruldum bugünnnn uyumak istiyorummmirmirmirmir

olur tabii sen kalk elalemin evinde gecenin üçüne kadar otur lak lak yap sonra uykum var mirmirmirmir

ben ödev araştırıyorum arkadaşlar bu yüzden ortalıktan kayboldum

patronun kızına demi kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

ayy evet çok durgunlaşmış ceren sende gitmişsin..benimde ara ara işlerim çıkıyordu sürekli bakamadım bende..ierror nasılsın ?

canım hava burda açtı da havayı güzel görünce verandaya çıktım bende hihoyyyt

sen nasılsın ulaştınmı doktoruna?

ben çıkıyorum kızlar yarın sabah burdayım akşam erkenden uyucam bebişte uyu deyip duruyor öpüyorum hepiciğinizi kendinize bebişlerinize iyi bakınnn mujkk

güle güle şekerim git eve yemeğini ye giy pijamalarını ve hemen yat derin bir uyku çek sabaha kadar yarında enerji dolu gel buraya tamam :a015:

güle güle çigdem eşlimde sabahtan beri bana eve gidince erken uyu deyip baskı yapıyormuş ama ama yaprak dökümü var bugün dedim ben netten indiririm diyor perş günü izlersin ben kurtlar vadisini izlerken diyor.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (12 Ekim )
13.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

iyi akşamlar çiğdemcim şimdiden tatlı rüyalar saatimiz gelsede bizde gitsek evimize ne güzel sen erkenden çıkıyon senağlama

neşem nasılsın tatlım
aslında kafanın karışık olduğunu biliyorum fakat bu konuya çok değinmek istemiyorum . çünkü ben senin yerinde olsam önce aşılama şansımı denerdim
buda benim fikrim önce daha kolay olanı denerdim çünkü sende ve eşinde allahımıza çok şükür problem yokmuş bu yüzden ben bunu tercih ederdim

arifem ben iyiyim tatlım sizin yazdıklarınızı girip canlı canlı okuyamasamda takip sağlam bende tam gaz yola devam hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…