Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Çiğdemcim Allah hepimizi mutluluğunu daim etsin inş. Nasılsın canım
amin canım iyiyim tatlım sağol sen asılsın

seni gidi çakal seni kuş balık resmen hayvanat bahçesi kurmuşun ya bende ağlıcam valal çok pahalıymış akvaryumlar bende beleşe getiricem iyi akıl yanee

ilahi ceren o şarkı nerden aklına geldi sabah sabah koptum gene :roflol: benimkide ya terazi ya akrep bende akrepten korkuyorum ama okudum azıcık çokta fena değil napalım sağlıklı doğsunda ne burcu olursa olsun ben nasıl eğitirsem öyle olur

geçmiş olsun canım

kızzz inşallah canım yaaa hele bir gelsin bebeğin sağlıkla sıhhatle zaten bırakamazsın onu madem çalışmayacaksında oh oh ne güzel gelsin o halde biran evvel bıcırık hihoyyyt
canım ya başın neden ağrıyorki kendini okusan cuma günü mübarek iyi gelir ilaç falan alma dayanamıcak gibi olursa ilaç alırsın geçmiş olsun tatlım... :teselli:

kızlar günaydın nasılsınız

günaydın nurcum biz iyiyiz sen nasılsın
memlekette olmak çok güzel dimi keyfini çıkar hihoyyyt

dularımız seninle beyazcım tasalanma kaydirigubbakcemile3
ben şimdi burdan bir üfleyip püflerim bir gece bile zor kalır sizinkiler :roflol:

heee efkar yaptım kaydirigubbakcemile3
amaaannn banane yaa böyle gamsız vurdumduymaz olmak daha iyi ne o öyle duygu yüklü hatun salya sümük sürekli oto poha ağlıyor zır zır böylesi daha hoş :dilcikar:
anam seninle geçinmekte zordur heee allah kocana sabır versin ne diyim kaydirigubbakcemile3

Öptüm yanağından yetmezmi daha ne hediyesi :jeyyar: zaten grip olmamak için çaba sarfediyordum keyfim yoktu sütümü içip yattım Sonra telafi ederim :jeyyar:

ayyy canım ya neyse borcun olsun
zaten hamilelikte zor oluyor kutlamalar
artık doğumdan sonra hepiciğini telafi edersin toplu halde ateşli bir gecede kaydirigubbakcemile3
ay ben yine transa geçiyorum kızlarrr biri beni durdursunnnn delikafadulden

gelir anam gelir benim aklıma olmadık anlarda neler geliyor neler ama dile dökemiyorum kaydirigubbakcemile3
canım ya teraziden kokr bence dengesiz olur kaydirigubbakcemile3
akrebi bilemiyorum bakmam lazım
aman ya boşver burçlara göremi hareket edicez astrolojiyi uydurup bunları yazanlarda insanlar sonuçta yaniii boşveeeeeeeerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

sağol çiğdemcim

ilaç aldım bile cerencim dayanamadım ama minoset içtim o kadar ağır değil yani hala ağrıyo ya senağlamasinir oldum ah bi gelse yavrum allahın izniyle bırakmıcamda

sağol çiğdemcim

ilaç aldım bile cerencim dayanamadım ama minoset içtim o kadar ağır değil yani hala ağrıyo ya senağlamasinir oldum ah bi gelse yavrum allahın izniyle bırakmıcamda

sabır bitanem sabır o günlerde gelicek inşallah sonra bize evde bebişinle birlikte online katılacaksın inşallahhh ve ev hanımı olmak nasılmış onu anlatacaksın malum biz çalışmaya devam :sm_confused:

Burası Amerika
Temel Dallas'daki kuzeni Dursun'u görmeye gitmis. Dursun Temel'i havaalaninda karsilamis. Beraberce disari çikmislar. Temel bir bakmis 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu,da!"
Dursun hafifçe gülmüs. "Temelim burası Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yola çikmislar, Dursun'un çiftliğinin kapisindan içeri girmisler. Git git bir türlü eve varmiyorlar. Temel saskinlik içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!"
Dursun gene hafifçe gülmüs. "Temelim burasy Amerika! Burada herbirsey büyük!"
Neyse, aksam olmus, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye baaarmis. "ammabüyük masa, da!"
Dursun'un sesi gelmis "Temelim burasi Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmis. Dursun:
"Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapi" diye tarif etmis. Temel alt kata inmis ama sol yerine sagdan üçüncü kapiya girmis. Orasi evin havuzunun oldugu yermis.Heryer karanlik oldugu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düsmüs. Can havliyle bağırmaya baslamis:
"Sifonu çekmeyuun!!Sifonu çekmeyuun!"

ablaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance: :dance:

uleeyn bu temelde olmasa varya :roflol: :roflol:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6. ıerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

bende merak ediyorum ev hanımı olmak nasıl inşallah çok sıkılmayız evdede bazen tırsıyorum:sm_confused:

Kendinizi ve insanları keşfetmek zordur.

ıki kere düşünün Bir şeye karar vermeden önce 2 defa düşünün!

Özürlü sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? Bu sorunun yanıtını vermeden önce lütfen aşağıdaki soruyu okuyun.

Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. ışte üç aday hakkındaki gerçekler:

1. aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. ıki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.

2. aday:ıki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.

3. aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu?

Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra aşağıdaki yanıta bakın lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…