- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.341
amin canım iyiyim tatlım sağol sen asılsınÇiğdemcim Allah hepimizi mutluluğunu daim etsin inş. Nasılsın canım
seni gidi çakal seni kuş balık resmen hayvanat bahçesi kurmuşun ya bende ağlıcam valal çok pahalıymış akvaryumlar bende beleşe getiricem iyi akıl yaneehee acııkın öyle oldu galibaa
kuşumuda kendim almadım anneme zırlayıp duruyodum kuşda kuş diyee
komşu acıdı kuşunu bana verdii kaydirigubbakcemile3
ana beleşçimi denir şimdi banaa delikafadulden
valla gülüm eskiden öyleydim bende çok fazla aşırı duygusal davranır duygusal tepkiler verirdim ama zamanla duygularımı bastırmaya başladım ve adım sulugözden gamsıza geçiş yaptı
ben böyle değildim yaşarken oldum bu gamsız halimi sonradan buldum
aldana aldana duygumdan oldum
beni bu günümde dünden ettilerrrrrrrrr
beni duygularımdan pişman ettilerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neeee ikizlermisin amanın delikafadulden
kız benim kardeşim ikizler burcu ve çok dengesiz çift karakter muhabbeti bir öyle bir böyle
Ve sanırım cerende ikizler olucak kaydirigubbakcemile3
bende iyyim çok şükür ama bira başım ağrıyo sağol canım inşallah dediğin gibi uzun ömürlü olur
cümlemize amin cerencim inşallah sağol canım bağlandım bile sabah kaltım ilk işim kuşun yanına gitmek oldu bakıştık biraz sonra o küçücük ağzıla esnedi yerim onu ben
he he ben bebişimi bırakmıcamki hayırlısıyla o bi gelsin allahın izniyle bebiş olunca çalışmıcam afiyet oldun cicim bende iyiyim ama biraz başım ağrıyor yine
bende tatil olduğu için çok sevinçliyim havalarda güzel ohh miss bende iyiyim çok şükür sabahtan beri bi baş ağrısı dışındaamin canım allah hepimize bi ömür huzur ve sağlık versin
bende iyyim çok şükür ama bira başım ağrıyo sağol canım inşallah dediğin gibi uzun ömürlü olur
cümlemize amin cerencim inşallah sağol canım bağlandım bile sabah kaltım ilk işim kuşun yanına gitmek oldu bakıştık biraz sonra o küçücük ağzıla esnedi yerim onu ben
he he ben bebişimi bırakmıcamki hayırlısıyla o bi gelsin allahın izniyle bebiş olunca çalışmıcam afiyet oldun cicim bende iyiyim ama biraz başım ağrıyor yine
bende tatil olduğu için çok sevinçliyim havalarda güzel ohh miss bende iyiyim çok şükür sabahtan beri bi baş ağrısı dışındaamin canım allah hepimize bi ömür huzur ve sağlık versin
kızlar günaydın nasılsınız
sağol cnm bitti gibi hazırlıklar az kaldı
dualrımız seninle güzelim inş güzel heberler alırsın
vay be ne kocalar ve eşleri varmış
sen nasıl unuttun kız:mymeka:yazık eşine vallakaydirigubbakcemile3
et canım dualarını bekliyorum
ben şimdi giyinip çıkıcam anca yetişirim derse hepinizi öptüm fıstıklarŞeniz
arifecim kuş adı çok hoşmuş yakut beğendim valla:içelim:
:roflol:efkarmı yaptın kızzz :içelim:
hee ikizler ayneny öyle çift karakter ne kii oooo b ende 15 ben diim 20 karakter
vallaa ben bile şaşırıyorum bazen aha bunu benmi yaptım diyeedelikafadulden
cerenle iyi anlaşcazz kaydirigubbakcemile3
günaydın canımcım nasılsın
başarılar beyazcımmm :Saruboceq:
Öptüm yanağından yetmezmi daha ne hediyesi :jeyyar: zaten grip olmamak için çaba sarfediyordum keyfim yoktu sütümü içip yattım Sonra telafi ederim :jeyyar:
ilahi ceren o şarkı nerden aklına geldi sabah sabah koptum gene :roflol: benimkide ya terazi ya akrep bende akrepten korkuyorum ama okudum azıcık çokta fena değil napalım sağlıklı doğsunda ne burcu olursa olsun ben nasıl eğitirsem öyle olur
geçmiş olsun canım
ayyy canım ya neyse borcun olsun
zaten hamilelikte zor oluyor kutlamalar
artık doğumdan sonra hepiciğini telafi edersin toplu halde ateşli bir gecede kaydirigubbakcemile3
ay ben yine transa geçiyorum kızlarrr biri beni durdursunnnn delikafadulden
sağol çiğdemcim
ilaç aldım bile cerencim dayanamadım ama minoset içtim o kadar ağır değil yani hala ağrıyo ya senağlamasinir oldum ah bi gelse yavrum allahın izniyle bırakmıcamda
sabır bitanem sabır o günlerde gelicek inşallah sonra bize evde bebişinle birlikte online katılacaksın inşallahhh ve ev hanımı olmak nasılmış onu anlatacaksın malum biz çalışmaya devam :sm_confused:
Burası Amerika
Temel Dallas'daki kuzeni Dursun'u görmeye gitmis. Dursun Temel'i havaalaninda karsilamis. Beraberce disari çikmislar. Temel bir bakmis 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu,da!"
Dursun hafifçe gülmüs. "Temelim burası Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yola çikmislar, Dursun'un çiftliğinin kapisindan içeri girmisler. Git git bir türlü eve varmiyorlar. Temel saskinlik içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!"
Dursun gene hafifçe gülmüs. "Temelim burasy Amerika! Burada herbirsey büyük!"
Neyse, aksam olmus, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye baaarmis. "ammabüyük masa, da!"
Dursun'un sesi gelmis "Temelim burasi Amerika! Bura da herbirsey büyük!"
Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmis. Dursun:
"Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapi" diye tarif etmis. Temel alt kata inmis ama sol yerine sagdan üçüncü kapiya girmis. Orasi evin havuzunun oldugu yermis.Heryer karanlik oldugu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düsmüs. Can havliyle bağırmaya baslamis:
"Sifonu çekmeyuun!!Sifonu çekmeyuun!"
biz mamamızı yiyip geldik
afiyet olsun cicim ilaydama yarasın tosuncuk olsun inşallaaahhh
kumsalım geçmiş olsun tatlım allah şifa versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?