Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cevaplarrrr

1. aday: Franklin D. Roosevelt
2. aday: Winston Churchill
3. aday: Adolf Hitler
ve bu arada… Kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven’i öldürdünüz !!!

Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz. Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir Seri olay yaşanır:

ERKEK
1. Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır.

KADIN
2. Kadın ızgarayı temizler.
3. Kadın bakkala gider.
4. Kadın kasaba gider.
5. Kadın fırına gider.
6. Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar.
7. Kadın pişirilecek etleri hazırlar.
8. Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer.
9. Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir.

10. Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir.
11. Kadın içeri geçip, masayı hazırlar.
12. Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder.
13. Kadın tatlıyı hazırlar.
14. Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir.

15. Adam çok pişmiş eti ızgaradan alır ve kadına verir.
16. Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer.

17. Adam içkileri doldurur.
18. Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider.
19. Kadın kahve ve tatlı ikram eder.
20. Yemekten sonra, kadın masayı toplar.
21. Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar.

22. Adam mangalı olduğu yerde bırakır, çünkü içinde hala yanan kömürler vardır.
23. Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar.

24. Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır.

Günaydın canlarıııııııııııım, bugün evdeyim ve evde temizlik var... bende size kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum güzel hatunlar :) eskiden böyle miydi? sabahtan gelirdim, akşama kadar ben de mesai yapardım sizlerle :çok üzgünüm: aaaaah aah ne günlerdi onlar :çok üzgünüm:

Güzelim çoooooook az kalmış hadi bakalım, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :) ayyy heyecan yaptım kız şimdi :sm_cool: :sm_cool:
hala mı gelecekler? yaw ben gelip gitmişlerdir diye düşünmüştüm çoktan :uhm: hmmm bazen geçmişi okuyamıyorum o yüzden öyle geldi galiba bana, ya da bu hafta çok uzun geldi, bilemedim valla kaydirigubbakcemile3
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sadece 38 gün mü??? delikafadulden delikafadulden delikafadulden sen bir an önce şu geceliklerin boylarını hallet gülüm
amiiiiiiiin canım :)

ne güzeeel :)

ay ablacım benim akşamları sen varsındır diye uğramaya çalışıyorum ama dek gelemiyoruz

ablaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance: :dance:
ablasının gülü... canım benim, özlemişim kız sabahtan gelip okumayı sonra sizi rahat rahat selamlamayı... hehehe
süpeeeeer
ay ablacım benim akşamları sen varsındır diye uğramaya çalışıyorum ama dek gelemiyoruz
canım ya evet, ama bu akşam bekleyeceğim, dün akşam aşk-ı memnuya takılmışım, sonra reklam girdiğinde farkettim gelip gittiğini, neyse bu akşama görüşürüz bir yere gitmeyeceğim :)

bizde seni özledik valla ablacım yaaaaaaa Şeniz

günaydın ablacım hoşgeldin seflar getirdin nasılsın özlemişiz senin bu saatte burda olmanı
sağol ablacım inşallah uzun yaşar beyendiğine sevindim inşallah ablacım siz bebklerinizi kucağınıza alırsınız bizde göbüşümüze allahın izniyle

amanın bende hitleri seçmişim
ceren yazılar çok güzeldi ama resimler iğrenç nasıl bu hale gelembiliyor ya anlamıyorum

nurcum ne mantarı bu ya

amiiiiin canım amiiiiiiiiiin :) inşallah birtanem

bu arada evet Ceren resimler iğrençti delikafadulden

amiiiiin canım amiiiiiiiiiin :) inşallah birtanem

bu arada evet Ceren resimler iğrençti delikafadulden

sıfır beden diyorlar ya sanırım bu eksilerde kızlarrr kaydirigubbakcemile3

evet kızlar ben 1-2 saatliğine gidiyorum, alışveriş yapıp geleceğim, sakın kaybolmayın anacım :) çabuk geleceğim :)

pişt abla alış veriş olayını abartma sakın heee
kredi kartını öderiz dediysek o kadarda rahat olma kaydirigubbakcemile3

he ya ne takçez dimi ya :teytey:
resimler iğrenç ötesi gerçekten

herkesler gittimi acıktınızmı kızlar nirdesiniz yahu gerçi bened acıktım az sonra yemeğe gidicem herkese afiyet olsun şimdidencokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…