- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.361
biz mamamızı yiyip geldik
Güzelim çoooooook az kalmış hadi bakalım, Allah bir avazda kurtarsın inşallah :) ayyy heyecan yaptım kız şimdi :sm_cool: :sm_cool:
canım hazır sayılır çantam bir tek geceliklerim hazır değil tam oalrak hepsini yıkadım benim boy biraz kısa :1rolleyes:bazılarının paçalarını yaptırmam gerekiyor onlarıda bugün vericem inş
sonra bir kez daha ütü yaparım çantama koyarım
sonra artık zeynebimin gelmesi bekleniyor:dance::dance::dance:
zaman çabuk geçiyor sende bu günleri görürürsün merak etme cnm:teytey::teytey:
hala mı gelecekler? yaw ben gelip gitmişlerdir diye düşünmüştüm çoktan :uhm: hmmm bazen geçmişi okuyamıyorum o yüzden öyle geldi galiba bana, ya da bu hafta çok uzun geldi, bilemedim valla kaydirigubbakcemile3kızlarrrrrrrrrrrrrr
eşim dün raporumu almış çok şükürrrrrr:dance::dance::dance::dance::dance:
bugün de sınavım var artık boşum oleyyy:hooray:
hafta sonu görümcemler gelecek meşhur babnneyle kalmaya
hatta ananemizde gelecek onlarla birlikte
görümcem pazar günü giecek de ananeyle babanne bakalım ne kadar kalacak bende neyse
sorun değil
onlar gidince yine size yazarım
belki fırsat bulursam onlra bizdeykende girerim
hafta sonu yoğun olurum giremem de
pazartesi uğramaya çalışırım
sadece 38 gün mü??? delikafadulden delikafadulden delikafadulden sen bir an önce şu geceliklerin boylarını hallet gülüm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sonnnnnnnnnn 38 gün kaldı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
amiiiiiiiin canım :)kızlar günaydın nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar eşim bana kuş aldı :))) bi görseniz çok tatlı bişi bayıldım ona bırakıp işe gelesim gelmedi
adı çok güzel canım, inşallah uzun yaşar :) sen yine de çok bağlanma hayatım :)günaydın cnm sanada hayırlı cumalar
nasılsın güzelim
ne güzel eşin sana süpriz yapmış
adını ne koydun?
meraklıyızdır biliyorsun[m
günaydın beyazcım sağol iyiyim balım sen nasılsın evet süpriz oldu gerçekten ama çok sevindim yeşil bi kuş adını yakut koydum nasıl güzelmi sizce
tamam canım çok öpüyorum seni
canım dualarımız seninle hayatım :) sana hiçbir ilaç vermeden mi aşılama yapacak doktorun? karından yapılması gereken bir ilaç var Neşecim, bu ilacın yapılması gerekiyor aşılamadan önce... yoksa aşılamanın hiçbir faydası olmaz güzelim :) aklında olsun diye söyledim yani :) ilk hamileliğim aşılamayla olmuştu ve aşamaları bildiğim için söylemek istedim canım :)Mavidenizcim iyice dinlen kuzum. MenzilGülünden haberi olan var mı? nasıl acaba? Kızlar ben dün eski dr gidip aşılama istiyorum dedim. İnşallah bu ay 20sinde gidicem yumurta durumum iyise aşılama yapılacak, ne olur dua edin...
günaydın canım :) hmmm sürpriz çok güzelmiş hayatım :) senin hatırlaman değil zaten eşinin hatırlaması önemli canımcım :) çünkü genelde erkekler hatırlamazlar böyle günleri kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
Süpriz neymiş bulcuk ...
Dün akşam Eve gitik yemeğimizi yedik süpriz müpriz yok saat 10 oldu ben yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum sonra kapı çaldı bir açtım kapıyı bir orkide getirdi çiçekçi neyse aldık meğersem tanışma yıldönümümüzmüş birde kapalı çarşıda bir kolye beğenmiştim onu almış canım benim..işin kötü yanı ben hiç hatırlamdım benim romatik kocam :asigim:
e yuh diyorum başka da bir şey demiyorum burcucum -tatlicadiarzu-oooo süper yaa ne ince bi kocaa :asigim:
bana sor tanışma yılımızı faan bilmiyorum nişan tarihimizi bile ıkına kımına hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 çok kazma biriyim galibaa
yaaa yarın ben okulda olacağım veli toplantısı var, sadece 8. ve 9. sınıflar gelecek, sabah saat 10.00 8. sınıfların velileriyle görüşmem var, 1 saat sonra onlarla işim bitecek, taaaa saat 2'ye kadar bekleyeceğim 9'ların velileriyle görüşeceğim, 10. ve 11. sınıfların veli toplantısı ptesi, salı akşam saat 5.00 den sonra :çok üzgünüm: ooooffffffffffffff offffffffffffffffffKumsalım bugün cuma yarın tatil çok iyiyim çok inş. sende iyisindir.
Kumsalım teşekkürler allah hepimizin yuvasındaki sevgiyi ve muhabbeti bozmasın inş. :Saruboceq:
beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beleşçiiiiiiiiiiiii beleşçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü naniknanikhee acııkın öyle oldu galibaa
kuşumuda kendim almadım anneme zırlayıp duruyodum kuşda kuş diyee
komşu acıdı kuşunu bana verdii kaydirigubbakcemile3
ana beleşçimi denir şimdi banaa delikafadulden
günaydın birtaneeeeeeeem nasılsın?, akşam ben seni kaçırdım ve çoooook üzüldüm tatlımcım yaaaa :çok üzgünüm:kızlar günaydın nasılsınız
ahanda biri yine coştu yandık... hadi dur bakiim yasakkelime yasakkelime yasakkelimeayyy canım ya neyse borcun olsun
zaten hamilelikte zor oluyor kutlamalar
artık doğumdan sonra hepiciğini telafi edersin toplu halde ateşli bir gecede kaydirigubbakcemile3
ay ben yine transa geçiyorum kızlarrr biri beni durdursunnnn delikafadulden
sağol çiğdemcim
ilaç aldım bile cerencim dayanamadım ama minoset içtim o kadar ağır değil yani hala ağrıyo ya senağlamasinir oldum ah bi gelse yavrum allahın izniyle bırakmıcamda
canım benim inşallah sen, neşe, irem hepiniz bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza, hepimiz alacağız inşallah birtanem :)
cevaplarrrr
1. aday: Franklin D. Roosevelt
2. aday: Winston Churchill
3. aday: Adolf Hitler
ve bu arada… Kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven’i öldürdünüz !!!
ablasının gülü... canım benim, özlemişim kız sabahtan gelip okumayı sonra sizi rahat rahat selamlamayı... heheheablaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy :dance: :dance: :dance: :dance:
süpeeeeerBu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz. Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir Seri olay yaşanır:
ERKEK
1. Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır.
KADIN
2. Kadın ızgarayı temizler.
3. Kadın bakkala gider.
4. Kadın kasaba gider.
5. Kadın fırına gider.
6. Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar.
7. Kadın pişirilecek etleri hazırlar.
8. Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer.
9. Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir.
10. Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir.
11. Kadın içeri geçip, masayı hazırlar.
12. Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder.
13. Kadın tatlıyı hazırlar.
14. Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir.
15. Adam çok pişmiş eti ızgaradan alır ve kadına verir.
16. Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer.
17. Adam içkileri doldurur.
18. Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider.
19. Kadın kahve ve tatlı ikram eder.
20. Yemekten sonra, kadın masayı toplar.
21. Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar.
22. Adam mangalı olduğu yerde bırakır, çünkü içinde hala yanan kömürler vardır.
23. Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar.
24. Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır.
canım ya evet, ama bu akşam bekleyeceğim, dün akşam aşk-ı memnuya takılmışım, sonra reklam girdiğinde farkettim gelip gittiğini, neyse bu akşama görüşürüz bir yere gitmeyeceğim :)ay ablacım benim akşamları sen varsındır diye uğramaya çalışıyorum ama dek gelemiyoruz
ablasının gülü... canım benim, özlemişim kız sabahtan gelip okumayı sonra sizi rahat rahat selamlamayı... hehehe
süpeeeeer
canım ya evet, ama bu akşam bekleyeceğim, dün akşam aşk-ı memnuya takılmışım, sonra reklam girdiğinde farkettim gelip gittiğini, neyse bu akşama görüşürüz bir yere gitmeyeceğim :)
tamam ablacım
günaydın ablacım hoşgeldin seflar getirdin nasılsın özlemişiz senin bu saatte burda olmanı
sağol ablacım inşallah uzun yaşar beyendiğine sevindim inşallah ablacım siz bebklerinizi kucağınıza alırsınız bizde göbüşümüze allahın izniyle
amanın bende hitleri seçmişim
ceren yazılar çok güzeldi ama resimler iğrenç nasıl bu hale gelembiliyor ya anlamıyorum
nurcum ne mantarı bu ya
günaydın ablacım hoşgeldin seflar getirdin nasılsın özlemişiz senin bu saatte burda olmanı
sağol ablacım inşallah uzun yaşar beyendiğine sevindim inşallah ablacım siz bebklerinizi kucağınıza alırsınız bizde göbüşümüze allahın izniyle
amanın bende hitleri seçmişim
ceren yazılar çok güzeldi ama resimler iğrenç nasıl bu hale gelembiliyor ya anlamıyorum
nurcum ne mantarı bu ya
amiiiiin canım amiiiiiiiiiin :) inşallah birtanem
bu arada evet Ceren resimler iğrençti delikafadulden
evet kızlar ben 1-2 saatliğine gidiyorum, alışveriş yapıp geleceğim, sakın kaybolmayın anacım :) çabuk geleceğim :)
gelir anam gelir benim aklıma olmadık anlarda neler geliyor neler ama dile dökemiyorum kaydirigubbakcemile3
canım ya teraziden kokr bence dengesiz olur kaydirigubbakcemile3
akrebi bilemiyorum bakmam lazım
aman ya boşver burçlara göremi hareket edicez astrolojiyi uydurup bunları yazanlarda insanlar sonuçta yaniii boşveeeeeeeerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
evet kızlar ben 1-2 saatliğine gidiyorum, alışveriş yapıp geleceğim, sakın kaybolmayın anacım :) çabuk geleceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?