Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol cicim sanada afiyet olsun valla ben acıkmadım ama yemeğim geldi
mecbur yicem az az kaydirigubbakcemile3
ye canım ye ceren aç kalmasın annesi zorla kendini ama az ye tabi çocuk sıkışmasın içeridekaydirigubbakcemile3

çiğdem ceren afiyet olsun kızlar bende birazdan yicem
sağol canım sanada afiyet olsun

bende geldim okudum iki dakkada şimdi yemeğe gidiyorum
herkese afiyet bal şeker olsun
sanada afiyet olsun fıstık

ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor

ye canım ye ceren aç kalmasın annesi zorla kendini ama az ye tabi çocuk sıkışmasın içeridekaydirigubbakcemile3

sağol canım sanada afiyet olsun

sanada afiyet olsun fıstık

delüüüü ceren benim midemdemiki sıkışsın ilahiiii kaydirigubbakcemile3
ama sıkıştığı doğru çünkü artık büyüyor ve içeiye sığmıyor zavallım

ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor

canımmm olsun gez bir daha böyle rahat edemezsin çocukla gidincede bu kadar gezemezsin zaten az kalmış dönmene özlersin oraları...

gönül hoş geldin tatlım nasılsın
Nasıl oldun cicim iyimisin
Oğluşumuz nasıl

hosbulduk tatlim eh idare eder.oglusum iyi teyzesi ama
ben sürekli öksürmekden ona rahat vermiyorum galiba
karnim salaniyor :roflol:öksürünce oglusumda uyaniyor sanirim
sen nasilsin cerenimiz nasil

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................38. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELİS}
2. Beyaz16..................................35. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................32. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................30 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................28. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
6. İerror.......................................25 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................24.haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80....................................16. haftamızdayız (17 Eylül)
9. Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk..................................14. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci.............................14. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan.................................... 14. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem..................................12 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb..............................11. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz..........................6. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

bizde yedik geldik yemeğimizi pırasa vardı pek severim bebişte sevmiştir inşallah bir şey sorucam bebeğim ne zaman bizi duymaya başlıyor geçen eşim sordu bende hatırlayamadım kaçıncı haftadaydı arad seviyoruz konuşuyoruz yoksa boşunamı yapıyoruz :) çocuk bizi tınlamıyomu acaba ne diyosunuz

hosbulduk tatlim eh idare eder.oglusum iyi teyzesi ama
ben sürekli öksürmekden ona rahat vermiyorum galiba
karnim salaniyor :roflol:öksürünce oglusumda uyaniyor sanirim
sen nasilsin cerenimiz nasil

ayyy canım benim ya kıyamam ben ona rahattır o annesi merak etme senin karnın sallandıkça o uyur ona beşik gibi gelir tasalanma sen mirmirmirmir
bizde iyiyiz çok şükür ceren hanımda iyi maşallah ara ara kendisini hatırlatıyor sanki unutuyormuşum gibi kaydirigubbakcemile3

Sen başladınmı paşamıza ciciler almaya?

afiyet olsun canımcım sanada bebeğinede yarasın pırasa cokacimcoook
valla bende hatırlayamadım ama sanırım henüz erken duyması için sadece hissediyordur siz yinede konuşmaya devam edin ara vermeyin hiç. Biz her sabah babamızla birlikte günaydın dileklerimizi iletiyoruz küçük hanıma oda bize tekmeyle cevap veriyor kaydirigubbakcemile3

12. GEBELıK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER)

BU HAFTA SıZDE OLUŞAN DEĞıŞıKLıKLER

Gebeliğinizin inanılmaz bir hızla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz. Bazı anne adayları daha bu haftalarda bir an önce bebeklerine kavuşmanın hayalini kurarlar. Bebeğinizin çoktan sizinle birlikte var olduğunu unutmayın ve gebeliğinizin keyfini çıkarmaya devam edin.

Rahiminiz artık pelvisten (pelvis rahim ve diğer genital organların bulunduğu kemik çatınızdır), yukarı doğru hareket etmeye başlar. Böylece mesane üzerindeki baskı ortadan kalkar ve sık idrara çıkma şikayetleriniz hafifler.

Bulantılar bu haftadan itibaren artık azalmaya başlarlar ve yorgunluk şikayeti de azalır.

Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir.
Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.

Gebelik dönemindeki baş ağrılarının bir kısmı bilgisayar başında uzun süre oturma, görme kusurları, sinüzit, diş sorunu gibi nedenlere bağlı olabileceğinden inatçı baş ağrılarında gerekli branş hekimine başvurulmalıdır.

Bu haftalarda cildinizde bazı değişiklikler farketmiş olabilirsiniz. Bazı anne adayları "güzelleştiklerini", ciltlerinin gerildiğini hisseder, bazıları ise aksine sivilcelerin artmasından, "ciltlerinin bozulmasından" yakınırlar. Hurafeye göre "kız çocuklar annelerinin güzelliklerini onlardan ödünç aldıkları için" tüm bunlar olmaktadır. Siz yine de bunu cinsiyet yorumu yapmada kullanmayın. Cildiniz yanında saç ve tırnaklarınızda da olabilen bu değişiklikler tamamen hormonlarınızla ilgilidir ve geçicidir. Bazı anne adayları saç dökülmesinden yakınırlar, bazıları ise tırnaklarının ne kadar hızlı uzadığına şaşırırlar.

Aşerme,bulantı-kusma ve sabah yorgunluğu azalmaya başlar.Bu zamana kadaryaklaşık 1-1,5 kg almış olabilirsiniz.

Bebeğin yüzü insan görünümündedir, ağız içinde ise üst damak birleşmeye başlamıştır. Yüz derisi içinde kıl kökleri belirmeye başlar. Fetusun gırtlağında ses telleri oluşumunu tamamlar ve teorik olarak fetus ses çıkartabilir.Ellerde ve ayaklarda tırnaklar uzamaya başlar. Parmağını emebilir.Bu haftada bebeğin minicik kalbi günde 30 lt (1.5 kova dolusu kadar) kan pompalar.

Bütün iç organları çalışır durumdadır. Çişini yapabilir. Tırnaklar gelişir. Bu haftadan sonra bebeğinizin ilaçlardan ve zararlı etkenlerden zarar görme olasılığı azalır. Cinsel organları cinsiyetini ortaya koyacak kadar gelişmiştir.Ancak ultrasonda bu ayrımı yapmak mümkün olabilir,ancak yanılma payı yüksektir.Boy:8 cm, Ağırlık: 18 gr.

Son düzenleme:

ben hamilelimin ilk günlerinde bir kac parca erkek kiyafeti oldim ama kendime diye degil öylesine ama nasip yine banaymis.
fazla birsey almak istemiyorum suan.söyle 7-8 aylik olunca almayi düsünüyorum.
sen doldurmussundur öyle degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…