- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.381
herkesler gittimi acıktınızmı kızlar nirdesiniz yahu gerçi bened acıktım az sonra yemeğe gidicem herkese afiyet olsun şimdidencokacimcoook
ye canım ye ceren aç kalmasın annesi zorla kendini ama az ye tabi çocuk sıkışmasın içeridekaydirigubbakcemile3sağol cicim sanada afiyet olsun valla ben acıkmadım ama yemeğim geldi
mecbur yicem az az kaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada afiyet olsunçiğdem ceren afiyet olsun kızlar bende birazdan yicem
sanada afiyet olsun fıstıkbende geldim okudum iki dakkada şimdi yemeğe gidiyorum
herkese afiyet bal şeker olsun
ye canım ye ceren aç kalmasın annesi zorla kendini ama az ye tabi çocuk sıkışmasın içeridekaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada afiyet olsun
sanada afiyet olsun fıstık
ablacım salı günü dönecem inş burda güzel geçiyor ama ben ev gezmesini çok sevmiyorum annemlerde sürekli geziyor alışmışım evimde sakince oturmaya...
arifecim akıntı olunca mantara çeviriyor
slm arkadaslsr nasilsiniz
gönül hoş geldin tatlım nasılsın
Nasıl oldun cicim iyimisin
Oğluşumuz nasıl
hosbulduk tatlim eh idare eder.oglusum iyi teyzesi ama
ben sürekli öksürmekden ona rahat vermiyorum galiba
karnim salaniyor :roflol:öksürünce oglusumda uyaniyor sanirim
sen nasilsin cerenimiz nasil
bizde yedik geldik yemeğimizi pırasa vardı pek severim bebişte sevmiştir inşallah bir şey sorucam bebeğim ne zaman bizi duymaya başlıyor geçen eşim sordu bende hatırlayamadım kaçıncı haftadaydı arad seviyoruz konuşuyoruz yoksa boşunamı yapıyoruz :) çocuk bizi tınlamıyomu acaba ne diyosunuz
bizde yedik geldik yemeğimizi pırasa vardı pek severim bebişte sevmiştir inşallah bir şey sorucam bebeğim ne zaman bizi duymaya başlıyor geçen eşim sordu bende hatırlayamadım kaçıncı haftadaydı arad seviyoruz konuşuyoruz yoksa boşunamı yapıyoruz :) çocuk bizi tınlamıyomu acaba ne diyosunuz
ayyy canım benim ya kıyamam ben ona rahattır o annesi merak etme senin karnın sallandıkça o uyur ona beşik gibi gelir tasalanma sen mirmirmirmir
bizde iyiyiz çok şükür ceren hanımda iyi maşallah ara ara kendisini hatırlatıyor sanki unutuyormuşum gibi kaydirigubbakcemile3
Sen başladınmı paşamıza ciciler almaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?