Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Herkese kocamaaaaaannnnnnnnnn günaydııııııııınnnnnnnnnnn
Umarım güzel bir hafta geçiririz kızlarrrrr
Nasılsınız bakalım ilk iş günü sabahında?

evet ablacım ya sorma o kadarda heves ettim zilliyi görücem diye ama olmadı neyse bu hafta nasipse bakalım...
Çok yoruluyorum evet malesef hemde o kadar kolay ve çabuk yoruluyorumki anlamıyorum ya kendimi bu hamilelik nasıl bir şeymiş böyle....
Sanırım bundan sonra pek evden dışarı çıkmayacağım, evde olduğum sürecede ağır ağır yapabildiğim işleri yapıp gerisini başkasına yaptıracağım çünkü hakikaten zor oluyor artık benim için... :çok üzgünüm:

Canımmmm kankimmmmm diliyorum allahtan herşey istediğin şekilde gelişsin ve Rabbim herşeyi gönlüne göre versin hayırlı olanını tabii...
Seni burda da görmemek tabiki bizi bilhassa beni çok üzecek ama napalım sen iyi ol bize yeter. Gerisi mühim değil bitanem....
Kendine çok ama çok iyi bak balım... Seni çok Seviyoruzz.....

evet burcum göremedim sağlık olsun napalım....
evet ya sıra ceren hanıma geldi ama varya o eşyaları yıka as ütüle birde minik minik ya hem çok eğlenceli çok zevkli ama bir o kadarda yorucu minik minik bir sürü eşya....
Darısı sizlerin başına inşallah.... :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh

herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm

Günaydın canımmmm açılışı sen yaptın demek sağolasın a.s.
bende sana güzel bir hafta diliyorum balım....

Günaydın neşecimmmm a.s.
kendine dikkat et fazla yorulma emi cicim.
Sana iyi dersler kolay gelsin....

Günaydın Kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
Günaydın bulcuk nasılsın canım .

Günaydın inciiiiii a.s.

herkeslere günaydın nasılsınız kızlar hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
ben şimdi bi geçmişe bakiyim

Günaydın arifem kumsalım nasılsın canımcım?

Kızlarr ben bu gün bira keyifsizim. :çok üzgünüm:
Daha doğrusu geceden beri baş dönmem var sabah kalktığımda da devam ediyordu çok fgazla aranıza gelemezsem merak etmeyin pc başında fazla durmayı düşünmüyorum bu gün.... Ama iyi olursam elbet yanınızdayım canlarımmmm hihoyyyt

günaydın cerencim nasılsın ben uykusuz yorgun onun dışında bi sorun yok çok şükür iyiyim
canım bugün fazla yorma kendini iyi olunca uğrarsın a.s.

Kızlar bizim 16 sında kontrolümüz var çok merak ediyorum bebişimi aa kontrol demişken cerencim senin nasıl geçti napıyo kızımız anlatsana yazmadın bişey ne var ne yok napıyomuş yaramaz

BEYAZ AYI

8 - 9 yaslarinda bir cocuk var, bu cocugun en sevdigi sey yatak odasindaki dolaba girip oyuncak beyaz ayisi ile oynamak.
Yalniz bu duruma annesi cok kiziyormus cunku kocasi yokken sevgilisini eve getiriyormus.
Yine bir gun annesi sevgilisi ile disarida is uzerindeyken cocuk dolapta beyaz ayisi ile oynuyormus.. .

Bu sirada kadinin kocasi gelmis kapi calinmis, kadin panik ile adami dolaba sokmus..
Bu sefer kocasiyla disarda sevismeye baslamislar.
Bu sirada icerde cocuk ve adam karsi karsiya oturuyorlar. .

Bir sure sonra
* Amca,
* Efendim? * Benim bi beyaz ayim var..
* Eee.?
* Sen onu alicaksin
* cocugum ben koca adamim ne yapiyim ayiyi?
* yok yok alicaksin.. * Almicam ulan
* Alicaksin, yoksa cikar babama soylerim
* Peki peki sus... ne kadar ?
* $50
* Hadi lan .. ben $50 vermem ona
* Peki bende cikar babama soylerim...
* peki peki ... al sunu ..aradan bi sure gecmis..
* Amca
* ne var?
* ayimi geri ver..
* hadi lan ben ona $50 saydim..
* vericeksin, yoksa cikar babama soylerim..
* peki lan velet al sus sunu..biraz sonra
* Amca..
* ne var
* benim beyaz ayi varya...
* eee ..?
* sen onu geri alicaksin $100
* Hmmppf !
Bu boyle sabaha kadar devam etmis..
Cocuk adamin cebindeki tum parayi almis.
Ertesi gun gitmis...
Paralarla kendisine bir bisiklet almis..
Eve donmus annesi bisikleti gormus:
*bunu nerden buldun? demis. O da
*yerde para buldum onunla aldim demis..
Annesi:
*Olmaz cocugum sen gunah islemissin, git bisikleti geri ver, parayi geri ver sonra o parayi kiliseye bagisla..
Gitmiskende parayi nasyl buldugunu anlat ve gunah cikar demis...
Cocuk istemeye istemeye gitmis, bisikleti geri vermis, parayi almis..
Sonra parayi kiliseye bagislamis ve gunah cikarma odasina girmis...
Rahip kabinin diger tarafindan seslenmis.

*Buyur cocugum.
* Rahip amca benim bi beyaz ayim var
Rahipten gelen cevap:
*S..tirrrrr git belamisin nesin lan..!!

canlarım merhabalar
herkese güzel mutlu ve huzur dolu hafta diliyorum .
cerencim meleğimizi görmek kısmet olmamış .olsun geç olsun güç olmasın derler hayırlısı olsun naıl olsa görücen .bu arada gözün aydın yıkamışsın cicişleri ütülemişsin kurtardın işin zor kısmından.
filiz ablam yormadın kendini değilmi bu toplantı davasına bak kızarım sen iki canlısın az efor sarfetmen lazım bence herşeyi ağırdan al sen
nurcum sen nasılsın hayatım .gözünaydın babacığınıza kavuşuyonuz hayatım şu mantar olayından bende kurtaramadım gitti hatta bi keresinde dr a dedimki ben lavabo ve çamaşır konusunda aşırı hassas biriyim çok dikkat ediyorum lavaboyu kimin evi olursa olsun yıkamadan girmem klozet konusunda da hassasım neden benim başıma geldi dedim oda dediki canım istediğin kadar temiz ol bazı kişilerde çıkıyo çünkü hamilelik hormonları ile alakalı iyi mantarlar yok olup kötüleri ortaya çıkıyomuş senin elinde olan bişi değil dedi. ama inan bu olay benide rahatsız ediyo yeri geliyo günde 2 çamaşır değiştiğim oluyo
çiğdemcim canım sen nasılsın ooo bebişimizin kontrolünede az kalmış hadi hayırlısı
burcum canım sende ilk benim gibi hep net bi şekilde bebeğini hissetmek istiyosun ben çok kendi vucudumu dinlerdim duymak için ama merak etme o günlerine az kaldı net bi şekilde tekmeleri yede gör bak ozaman nasılmış
menzilgülü hayatım nasıl oldun bakıyım kanaman devam ediyomu bide çok yorma kendini
entelliye cicim sen nasılsın seni daha sık görmek istiyoz aramızda muhabbetlerini özledik
neşem sen nasılsın sınavların çok güzel geçer inşallah canım en son bildiğim kadarı ile aşılamaya karar vermiştiniz bencede iyi fikir ama son kararlar neler ne zaman olucak bizi bilgisiz bırakma
arifecim sen çalışmalara devam ediyonmu regli tarihin ne zaman biz bilelimki iyice yoğunlaştıralım dualarımızı sen ve neşem için
pembem sonuçların güzel çıkmasına sevindim sırada 3 lü test var dedimi dr un bi,lelim benim temiz çıktığı halde istemişti dr um
ya kızlar maviden haber yok aranızda bilgisi olan varmı çok merak içindeyim nasıl oldu diye inan içim deki kaygıları hep hayır olsun diyorum nerelerde bizi niye habersiz bıraktı oysa o meleği gelsin diye gözlerken bizde burda dokuz doğurduk azcık merak etmek hakkımız
beyazcım nirelerdesin şekerim gelde nasıl olduğunu bilelim
yasemin yoksa kız doğurdunmu hiç haber yok senden bak şimdi buda geldi aklıma meraktan çatlarım

selam kızlar bizde bu ay çalışmalara başladık adetime dokuz gün var ve kafayı yemek üzereyim günler geçmiyo sanki ve dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı çok büyük hüsrana uğradım yaa senağlama

jasmincim çok erken davranmışsın canım bırak adetin iki üç gün geçsin anca net sonucu o zaman görürsün

daha dokuz gün var ve sanki günler geçmiyo bekleyemiyorum aklım sürekli orda ne zor bişeymiş şimdi daha iyi anlıyorum çok heveslendim yaa en ufak bir belirti arıyorum sürekli vücudumu dinliyorum adetim gelmeden nasıl anlıcam ben bunu CADIARZU

merhaba tatlım sen nasılsın ne var ne yok şeker

bu kadar stres ve acelecilik iyi değil adetine 9 gün varmış testin doğru sonuç göstermesi mümkün değil kanda artacak olan hcg hormonun evde yapılan idrar testlerinde çıkmaz henüz ilk ayda hamile kalanlarda çok tabi ama genelde daha sonraki aylarda kalma ihtimalin daha yüksek biraz relax olmayı öneriyorum sana

önerin için sağol çiğdem sanırım sende hamilesin Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,peki bu zamanlarda hiç belirti olurmu :sm_confused:

önerin için sağol çiğdem sanırım sende hamilesin Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,peki bu zamanlarda hiç belirti olurmu :sm_confused:

evet ben 12 haftalık hamileyim jasmin 2. ayımda hamile kalmıştım tabiki insan korunmasız ilşkiye giridkten sonra ister istemez bekliyor ama hayatını buna endeksleme rahat ol belirtiye gelince erken belirtilerin hiçbirine inanmıyorum hala hamile olduğumu unutuyorum düşün yani bende çok belirgin belirti olmadı şimdi şimdi kabızlık ve öncesinde mide bulantısı yaşadım o kadar ama senin söylediğin kadar erken belirti yaşamadım yazılanlarad kulak asma derim sadece rahat ol başka şeyler düşünmeye çalış ve bu ay bekleme olursa süpriz olur benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…