- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.581
Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
günaydın pembeinci iyiyim canım sen nasılsın test sonuçların güzel çıkmış çok sevindim
aaaaa hay allah ya, neyse dediğin gibi kısmet değilmiş canım, artık cumartesiye kadar sabredeceksin napalım :) belki de bugün göstermeyecekti yüzünü, boşver her işte bir hayır vardır :)
çok yormuşsun kendini güzelim, bari haftasonu iyice dinlen... bu arada beşik de hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle kullanın, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim... resimlerini de bekliyoruz tabii ki :) çok öpüyorum seni :)
Merhaba sevgili arkadaşlarıma.s.
Şimdiki yazdıklarımı lütfen önyargılı olmadan kendinizi benim yerime koyarak anlamaya çalışarak okuyun :çok üzgünüm:
Bazı arkadaşlarımın bildiği üzere eşim bebek istemiyor ve bu yüzden bebek konusunu mecburen ertelemek zorunda kaldım:çok üzgünüm:Aralıktan itibaren eşimi ikna etmeye çalışıyorum ama sonuç alamadım ne yazıkki hatta bu yüzden eşimle neredeyse aram açılıyordu:çok üzgünüm:Neyseki toparlandık biraz daha iyiyiz:)
Bebeğim olmasını çok istememe rağmen mecburen ertelemek ve aylardır verdiğim savaş beni çok yıprattı:çok üzgünüm:Bu yüzden üzülerek söylüyorum ki artık KK ya giremeyeceğimsenağlama çünkü bu şekilde kafamdan hiç atamıyorum bebek konusunu:çok üzgünüm:
Psikolojimin düzelmesi için burdan uzak kalmam en doğrusu şuansenağlama
senağlama
Biliyorsunuz sadece akşamları giriyordum işyerinden dolayı ama eşim artık pc başında ne zaman beni görse sizinle konuştuğumu sanıp kızıyor:çok üzgünüm:
Lütfen bana kızmayın anlamaya çalışın lütfensenağlama
İnşallah ilerleyen aylarda hamile kalırsam aranıza kabul ederseniz o zaman gelicem yanınıza:çok üzgünüm:
Bu kadar aydır her türlü konuda yanımda olduğunuz bildiklerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim sizi hiç unutmayacağım
İrem:a015:
cerenimizi görememişsin olsun haftaya güzel haberlerini alırız bizde napalım
cicileride yıkanmış hanımın sıra kendinin gelmesinde işallahh
iremcimm canımcımm seni burda görmemek bize koycak ama mutluluğun daha önemli
en kısa zamanda aramızda görücez seni bebişin göbeğinde işallah
günaydın kızlarrrr hadi kapıyı ben açtım bugun gelin gariiii
menzilcim ciciler süper harikalar iyi günlerde kullansın yusufumuzz işallahhh
herkese güzel süper mutlu bi hafta diliyorummm
Günaydın kızlar, bugün derslerim ve ödevlerim çok birdaha giremeyebilirm. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum...Menzilgülü bebişinin kıyafetlerine baktım çok şekerler maşallah Allah güle güle giydirmek nasip etsin. Herkese sağlıklı haftalar diliyorum....
Günaydın Kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
Günaydın bulcuk nasılsın canım .
herkeslere günaydın nasılsınız kızlar hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
ben şimdi bi geçmişe bakiyim
arifecim günaydın iyi bebiş herhaldee
içerdee sessiz sakin duruyo :)))))
sen nasılsın
günaydın canım iyiyim sağol tatlım sen nasılsıngünaydın çiğdemcim nasılsın
günaydın tatlımTeşekkür edeim kumsalım Şeniz
Günaydın çiğdemcim Şeniz
jasmincim çok erken davranmışsın canım bırak adetin iki üç gün geçsin anca net sonucu o zaman görürsün
merhaba tatlım sen nasılsın ne var ne yok şekercanlarım merhabalar
herkese güzel mutlu ve huzur dolu hafta diliyorum .
cerencim meleğimizi görmek kısmet olmamış .olsun geç olsun güç olmasın derler hayırlısı olsun naıl olsa görücen .bu arada gözün aydın yıkamışsın cicişleri ütülemişsin kurtardın işin zor kısmından.
filiz ablam yormadın kendini değilmi bu toplantı davasına bak kızarım sen iki canlısın az efor sarfetmen lazım bence herşeyi ağırdan al sen
nurcum sen nasılsın hayatım .gözünaydın babacığınıza kavuşuyonuz hayatım şu mantar olayından bende kurtaramadım gitti hatta bi keresinde dr a dedimki ben lavabo ve çamaşır konusunda aşırı hassas biriyim çok dikkat ediyorum lavaboyu kimin evi olursa olsun yıkamadan girmem klozet konusunda da hassasım neden benim başıma geldi dedim oda dediki canım istediğin kadar temiz ol bazı kişilerde çıkıyo çünkü hamilelik hormonları ile alakalı iyi mantarlar yok olup kötüleri ortaya çıkıyomuş senin elinde olan bişi değil dedi. ama inan bu olay benide rahatsız ediyo yeri geliyo günde 2 çamaşır değiştiğim oluyo
çiğdemcim canım sen nasılsın ooo bebişimizin kontrolünede az kalmış hadi hayırlısı
burcum canım sende ilk benim gibi hep net bi şekilde bebeğini hissetmek istiyosun ben çok kendi vucudumu dinlerdim duymak için ama merak etme o günlerine az kaldı net bi şekilde tekmeleri yede gör bak ozaman nasılmış
menzilgülü hayatım nasıl oldun bakıyım kanaman devam ediyomu bide çok yorma kendini
entelliye cicim sen nasılsın seni daha sık görmek istiyoz aramızda muhabbetlerini özledik
neşem sen nasılsın sınavların çok güzel geçer inşallah canım en son bildiğim kadarı ile aşılamaya karar vermiştiniz bencede iyi fikir ama son kararlar neler ne zaman olucak bizi bilgisiz bırakma
arifecim sen çalışmalara devam ediyonmu regli tarihin ne zaman biz bilelimki iyice yoğunlaştıralım dualarımızı sen ve neşem için
pembem sonuçların güzel çıkmasına sevindim sırada 3 lü test var dedimi dr un bi,lelim benim temiz çıktığı halde istemişti dr um
ya kızlar maviden haber yok aranızda bilgisi olan varmı çok merak içindeyim nasıl oldu diye inan içim deki kaygıları hep hayır olsun diyorum nerelerde bizi niye habersiz bıraktı oysa o meleği gelsin diye gözlerken bizde burda dokuz doğurduk azcık merak etmek hakkımız
beyazcım nirelerdesin şekerim gelde nasıl olduğunu bilelim
yasemin yoksa kız doğurdunmu hiç haber yok senden bak şimdi buda geldi aklıma meraktan çatlarım
bu kadar stres ve acelecilik iyi değil adetine 9 gün varmış testin doğru sonuç göstermesi mümkün değil kanda artacak olan hcg hormonun evde yapılan idrar testlerinde çıkmaz henüz ilk ayda hamile kalanlarda çok tabi ama genelde daha sonraki aylarda kalma ihtimalin daha yüksek biraz relax olmayı öneriyorum sanaselam kızlar bizde bu ay çalışmalara başladık adetime dokuz gün var ve kafayı yemek üzereyim günler geçmiyo sanki ve dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif çıktı çok büyük hüsrana uğradım yaa senağlama
bu kadar stres ve acelecilik iyi değil adetine 9 gün varmış testin doğru sonuç göstermesi mümkün değil kanda artacak olan hcg hormonun evde yapılan idrar testlerinde çıkmaz henüz ilk ayda hamile kalanlarda çok tabi ama genelde daha sonraki aylarda kalma ihtimalin daha yüksek biraz relax olmayı öneriyorum sana
önerin için sağol çiğdem sanırım sende hamilesin Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine,peki bu zamanlarda hiç belirti olurmu :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?