Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bende iyiyim ciğdemcim sağol çalışıyoruz işte kontrolüne az kalmış bu sefer öğrenirsin inşallah cinsiyetini

jerrorcum nasılsın canım evet çalışmalara devam 24 veya 28 nisan hayırlısıyla duaların için çok sağol canım

jasmincim canım tekrar hoşgeldin üzülme çok erken yapmışsın testti bişi varsada çıkmaz diye tahmin ediyorum bence adet günü bekle geçerse yaparsın allah gönlüne göre versin inşallah

tatlım bu kadar erken öğrenilmez zannetmiyorum daha 12. haftadayım 16 da öğreniliyormuş olsun bebişi görsem yeter çok merak ediyorum kaç santim oldu acaba benim miniğim:CüvCüv:

saol çiğdem öyle yapmaya çalışıyorum düşünmücem olmazsa olmasın diyorum ama yinede acaba diyorum :) 10 gün daha sabredicem hayırlısı kader kısmet

sağol kumsal hoşbuldum şüpheyle beklemek çok zor gerçekten evet yada hayır kesin olarak bilebilsem daha rahat olucam olmasa bile bileyim yani günler zor geçiyo :) sende varmı hamilelik

çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum beklemek çok zor ama sabretmemiz lazım zor ama düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen bendede hala yok hamilelik sabırla bekliyoruz bebişi:sm_confused:

hadi ya hayırlısı canım senin kaç ay oldu desene bu ay sonunu ikimizde zor beklicez :) inşallah ikimizede uğurlu gelir en önce Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..nisan bize bebiş getirsin inşallahh hayırlısıyla :)

ayrıca bi sorum var illa hamile kalmak için günaşırımı ilişkiye girilmesi gerekiyor üst üste girdiğinde olma şansı yokmu fisfisfis

jasminn canım hayırlısı olsun tatlı ama sıkıntılı bir dönemdesin acaba hamilemiyim diye beklemek çok zor gün aşırı ilişkiyi tavsiye ediyor doktorlar sperm kalitesi bakımından hadi bakalım en kısa zamanda müjdeli haberleriniz alırız inş.

slm kızlar beni de ierror sormuş allah razı olsun... kızlar bildiginiz gibi rapor alıp evde yatıyordum ama yattıgımın gğnğn akşamı bende baş agrısı ve kusmalar başladı ertesi gün öglene kadar yemek yiyorum gidip çıkartıyorum su içiyorum gidip çıkarıyordum anlayacagınız berbat iki gün geçirdim güya evde yatıp keyif çatacaktım tamam risk vardı ama leke tekrarlamadıgı için rahattım zaten kalkmadım hiç ama kusmalar falan laelaelaelaelae olunca berbat olmuştum gece yatarken midemde kalan ları geri çıkarıyorum sabah kalkıyorum midede zaten birşey yok ama hala çıkaracak gibi oluyorum ögüre ögüre bogazım tahriş oldu..valla zor birşeymiş kusmak daha dogrusu çok tuhaf bir durumdu yani ögürmek ..neyse önemli degişiklikler varmı bilmiyorum çok geçmişe dönemedim okumaya çalıştım ama anladıklarım oldu tabii...cerencim görememişsin sende gerçi dün sormuştum sana boşver saglıklı olsunda bebişin önemli degil geç görürsün..cicleri yıkamışsın ne güzel büyük yük kalkmıştır üstünden ama yomuşsunda kendini dikkat et balım..yorma kendini...ee kızlar nasılsınız bakalım...

Selam fıstıklarım haftaya bugün diye başlıyım ben en geç haftaya bugün kızımı kokluyor olucam şuan. İnananamıyorum toplu iğne ucu kadarken büyüdü 3 kilo oldu haftaya bugün basbas bağırcak ben burdayım diye. bende onu kıskanıcam eminim sımsıkı tutup kimseye dokundurmak istemicem belki. Allahım tüm isteyene nasp etsin inşallah.

ayrıca bi sorum var illa hamile kalmak için günaşırımı ilişkiye girilmesi gerekiyor üst üste girdiğinde olma şansı yokmu fisfisfis

amin canım bu ayda olmazsa 7 ay olucak artık alıştım galiba beklemeye eskisi gibi stres olmuyorum inşallah bu ay gelirler mutlaka haber ver sende merak ederiz bide biz şu gün aşırı ilişki işini pek uygulamıyoz o zaman otomatik olarak bebek işine şartlanıyosun oluruna bırak yerimseniben

ay canım benim ya çok geçmiş olsun lekelenmenin geçmesine çok sevindim anlaşılan yaramaz rahat bırakmıcak seni bugün nasılsın evdemisin iştemi

yasemin hayırlısıyla al kucağını fıstığını..:))allah bizede göstersin o günleri inşallah..
ayy mesajını okurken gözlerim doldu valla..

yasemincim nasılsın ay çok az bi zaman kaldı sudene kavuşmana anlaşılan sen doğum moduna çoktan geçmişsin ne kadar heycanlı olduğunu yazdıklarından tahmin edebiliyorum inşallah çok kolay bi doğum olur ve sağlıkla kızını kucaklarsın mutkala resimlerini ekle Şeniz

haklısın kumsal insan robot gibi hissediyo o zaman kendini yumurtlama tarihlerini felan hesaplamak okul yıllarıma geri döndüm sanki sürekli hesap yapmaktan sırnaşık şey
hayırlısı inşallah bende seninkini beklicem merakla senin için dua edicem gıyabında edilen dua kabul olurmuş ya :) zaten hamile kalırsam ilk burada paylaşırım herhalde sırnaşık şey inşallahhhh ay sonunda hamile olduğumuz haberini alırızz

ben artık yumurtlama günü felan hesaplamıyorum sadece sabırla adet tarihimi bekliyorum onu düşünmemek içinde başka şeylerle uğraşıyorum çok sağol canım allah razı olsun bende senin için dua edicem amiiiiiiinnnnnnnn inşallah :Saruboceq:

ay canım benim ya çok geçmiş olsun lekelenmenin geçmesine çok sevindim anlaşılan yaramaz rahat bırakmıcak seni bugün nasılsın evdemisin iştemi

cnm sagol..sanırım yaramaz beni huzursuz edecek..neyse saglıklı olsunda katlanırız biz..işteyim maalesef şimdi..ama ilk günler geçmek bilmez zaten şimdiden hafta sonunu bekliyorum...

canım benim mavim iyi olduğuna nasıl sevindim anlatamam inan seninle beraber bende strese girdim
bunu canı yürekten söylüyorum okadar bir bütün olmuşuzki senin lekelenmen rapor feln demeler bu konuşmalar beni şoke etti sanki bütün vucudum diken diken oldu
allahım nolur yarabbim kötü haberler verme bize iyi haberler ver diye dualar ettim kendimi iyi şeyler duymaya odakladım ve rabbim bugün dileklerimi kabul etti sendende allah razı olsun bizi habersiz koymadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…