Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ayy ben geldim herkes gitti kızlar ben yokken çeneniz bayagı düşmüştü valla oku oku bitirememiştim ...hani nerdesiniz?

bu arada yine geriye bakınca iremin yazısı geldi...cnm benim yaa hakkında hayırlısı olsun..önce saglık ve huzurlu mutlu olun..sonra bebkte gelir sen eşinle aranı güzel tut oda hazır oldugunda başlarsınız çalışmalara tek taraflı olmuyor inan.. düşünsene o istemiyor diye kafan sürekli meşgul olacaktı hani kazara bebek bile olsa..gerçi o zaman eşinin bebege karşı tutumu degişir % 90 ama ..yinede riske atmamak gerekir..güzel haberlerini bekleriz..

çünkü dediğim gibi o bebi,şi beklerken tek beklemedin bizde senle birlikte dualar ederek bekledik senin sinirini stresini durgunluğunu yani anlıcağın herşeyini beraber yaşadık o yüzden allahım o bebiş bizim içinde çok önemli inan çoştum durduramıyorum kendimi sevindim ya

gcan sana artık sen konuşana kadar zaten selam vermeyi düşünmüyorum çünkü sen zaten bişeyden sayıp yazdıklarıma bile cvp vermedin

ierrorcum sagol tatlım evet endişelendigini farkettim ..işte hafta sonu kaç kere açtım yazmak için inna yazamadım bende çok iyi degildim iyiim diyorum açıyorum bilgi. midem bulanmaya başlıyor..baş agrısıda vardı azdırım diyede çok korktum...

cnm sagol..sanırım yaramaz beni huzursuz edecek..neyse saglıklı olsunda katlanırız biz..işteyim maalesef şimdi..ama ilk günler geçmek bilmez zaten şimdiden hafta sonunu bekliyorum...

evet sağlıklı olsun allahın izniyle hepsi geçicek inşallah allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş düşünsene bu kadar sıkıntının sonunda beklediiğin meleğine kavuşucaksın inşallah sabret ve dualarla bekle canım kucağına alınca hepsini unutucaksın

selam kızlarr
ben şuan 3,5 aylık hamileyim,hamile kaldığımdan beri leke kanama felan hiç olmamaıştı bende dün tuvalate gittiğimde çok hafif nerdeyse yok denecek kadar az pembe bir leke gördüm.. çamaşırım bile kirlenmemişti çok azdı.. sonra devam etmedi bugünde yok bişey..doktor kontrolümde haftaya acaba bugün arayıp gitsemmi yoksa hafatyı mı beklesem
böyle bir durum yaiayan oldumu aranızda veya sizce ne yapmalıyım yaa bir taraftan devam etmedi diyorum rahat olayım diyorum bir taraftan acaba önemli bişeymi doktoramı gitsem diyorum yaaa

meryemcim yanlış yönlendirmek istemem ama bende 4 aylıkken bir damla kan geldi gerisi gelmedi dr umu aradım ve gittim canım devamı gelmediyse vede ağrın yoksa korkma demişti bence seninkide çok mühim değil devamı gelmemiş ama yinede yanlış yönlerdirmek istemem karar senin dr kas kasılmasından öyle bir damla olabilir demişti hatta rahime giden yolda kılcal damarlar varmış onlar zedelenebiliyormuş sen yinede bir ara dr unu

saol canım yinede cevabın için evt doktorumu arıcam zatende saat 16:00 dan sonra müsait oluyor doktorum saati bekliyorum.. evet çoğu kişiden aynı cevabı aldım devamı elmezse korkma diyolar ,saol tekrardan canım

meryemcim benimde geldi geçen gün aslında devam etmezse sıkıntı olmaz ama yinede ara sor bazıları ilaç falan verebiliyor...benimde başıma gelmişti çünkü..

meryemcim benimde geldi geçen gün aslında devam etmezse sıkıntı olmaz ama yinede ara sor bazıları ilaç falan verebiliyor...benimde başıma gelmişti çünkü..

saol canım cvb ın için
evet bir kaç damla bile değildi ve devam etmedi çok korkmuyorum aslında rahatım şuan ama yinede doktorumu arıcam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…