E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.641
kızlar konuştum nihayet konuştum patronla bir saattir içeride ecel terleri döktüm işi bırakmak istediğimi sekizinci aya kadar çalışacağımı söyledim sonuçta beş ay var kimi yetiştireceksek ona göre hazırlık yapmak gerektiğini söyledim çok rahatladım patron çok üzüldü bayada çabaladı bırakma falan dedi ama hala fikrimi değiştireceğimi sanıyor ama ben kararımı verdim ve konuştum nihayet üzerimden bir yük kalktı sanki sonuçta güzellikle ayrılmak istiyorum yupiiiii:sm_cool:
ne mutlu sana tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun lavinya sağlıkla büyüt inşallahkızlar sizler beni tanımazsınız ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum çünkü herzaman okuyordummmm. Uzun beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim... Herkesin müjdeli haberlerini okuyup sevinirken, olmayanlar isteyenler için dua ederken acaba birgün bende müjdemi verebilecek miyim diye düşünürken bugüne kısmet oldu :=)
sağol canım evet gerçekten iyi oldu rahatladımÇiğdemcim gözünaydın canım konuşman iyi olmuş hakkında hayırlısı olsun
pembe inci şimdi daha iyiyim cnm..ama bir süredir tek bacagımda agrı var sürekli bilmiyorum neden ama hiç geçmiyor ara ara kayboluyor gibi sonra yeniden başlıyor
geçmiş olsun canım senin bıdık çok yoruyor seni pek nazlı annesi bu doğunca poposundan ısır emiçigdemcim hadi gözün aydın..iyi yapmışsın konuşmakla..
lavinya gözün aydın tebrik ederim o halde senii..cnm burada çogu kişi gebe zaten iki arkadaş kaldı ..onlarda bu süreci gayet iyi biliyorlar...
kızlar sizler beni tanımazsınız ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum çünkü herzaman okuyordummmm. Uzun beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim... Herkesin müjdeli haberlerini okuyup sevinirken, olmayanlar isteyenler için dua ederken acaba birgün bende müjdemi verebilecek miyim diye düşünürken bugüne kısmet oldu :=)
canım senin adına çok sevindim ne güzel konuşmuşsun rahatsın artıkkızlar konuştum nihayet konuştum patronla bir saattir içeride ecel terleri döktüm işi bırakmak istediğimi sekizinci aya kadar çalışacağımı söyledim sonuçta beş ay var kimi yetiştireceksek ona göre hazırlık yapmak gerektiğini söyledim çok rahatladım patron çok üzüldü bayada çabaladı bırakma falan dedi ama hala fikrimi değiştireceğimi sanıyor ama ben kararımı verdim ve konuştum nihayet üzerimden bir yük kalktı sanki sonuçta güzellikle ayrılmak istiyorum yupiiiii:sm_cool:
çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsinkızlar sizler beni tanımazsınız ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum çünkü herzaman okuyordummmm. Uzun beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim... Herkesin müjdeli haberlerini okuyup sevinirken, olmayanlar isteyenler için dua ederken acaba birgün bende müjdemi verebilecek miyim diye düşünürken bugüne kısmet oldu :=)
hımmmm merak ettim şimdi özel bişilermi yaptın ne kadardın bekliyodunArkadaşlar hamile kalabilme sürecinde okadar çok şey denedimki, arkadaşlarımla çocuk isteyenlerle paylaşabilirim..
canım hoşgeldin nasılsın ohh çok şükür misafirlerde gitmiş bizde seni özledik vallakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmm
ben geldim
nihayet misafirlerim gittiler bugün
oh çok şükür sizler nasıslınız bakalım herşey yolunda mı özledim sizleri
mavişim hastasın galiba geçmiş olsun cnm
çiğdemcim hayırlısı olsun cnm hakkında
ben biraz geçmişe bakayımhihoyyyt
selam arkadaslar bende 7 haftalık ikiz bebek bekliyorum kısmetse.bende takvim yapmak istiyorum ama nerden oluyo bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?