S
secill
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.661
canım senin adına çok sevindim ne güzel konuşmuşsun rahatsın artık
çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin
hımmmm merak ettim şimdi özel bişilermi yaptın ne kadardın bekliyodun
canım hoşgeldin nasılsın ohh çok şükür misafirlerde gitmiş bizde seni özledik valla
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin normal yollamı ikiz oldu takvime gelince kızlar yardımcı olur cicim[/QU
saol canım.evet normal yolla ikiz hamile kaldım.eşiminde benimde tarafımızda hiç ikiz yok bu bize çok süpriz oldu allahım ahyırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.hepimize inşallah.
canım hoşgeldin nasılsın ohh çok şükür misafirlerde gitmiş bizde seni özledik valla
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin normal yollamı ikiz oldu takvime gelince kızlar yardımcı olur cicim[/QU
saol canım.evet normal yolla ikiz hamile kaldım.eşiminde benimde tarafımızda hiç ikiz yok bu bize çok süpriz oldu allahım ahyırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.hepimize inşallah.
ay negüzel tekrar tebrik ederim inşallah sağılıkla kucağına alır büyütürsün yavrularıı
anladım canım sağol dinleniyor demekki aman iyi olsundacerenin başı dönüyordu sabah biraz o yüzden pek girmem demişti merak etmemiz için..
merhaba canım hoşgeldin inşallah hayırlı olur canım sağolkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmm
ben geldim
nihayet misafirlerim gittiler bugün
oh çok şükür sizler nasıslınız bakalım herşey yolunda mı özledim sizleri
mavişim hastasın galiba geçmiş olsun cnm
çiğdemcim hayırlısı olsun cnm hakkında
ben biraz geçmişe bakayımhihoyyyt
sağol mavişim bu hafta temizlik yapılacak evde annemler gelecek
artık ağrılarım da başladı yalancı sancı da olsa gece uyutmuyor cnm
o yüzden bir an önce bitirelim dedik ne olur ne olmaz
geçmiş olsun sana da cnm ya zor bir hamilelik dönemi yaşıyorsun umarım en kısa zamanda düzelirsin
seçil son adet tarihini yaz cnm ben sana yapıp göndereyim
bide bebğin doğacağı tarihi
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin normal yollamı ikiz oldu takvime gelince kızlar yardımcı olur cicim
allah razı olsun canım darısı tez zamanda senin başına inşallah dualarımda hep sziler varsınız rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
teşekkür ederim cnm hoşbulduk,sen naıslsın arifecim herşey yolunda mı cnm?
beyazcım bencede temizlik işini halledin ne olur ne olmaz hadi allah kurtarsın saglıkla kızını kucagına alırsın inş...
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben çıkıyorum kalanlara tatlı sohbetler görüp görmediğim herkese tekrar iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben çıkıyorum kalanlara tatlı sohbetler görüp görmediğim herkese tekrar iyi akşamlar
seçilcim kullanıcı panelinde profil düzenleye gir
orda kişisel bilgiler var
onun en altında çizelge için yer var oraya şunu yapıştır cnm
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev339pf___.png
ben benimkinin aynısından yaptım
başka beğenirsen yaptırırsın cnm
ayy kızlar biz hala ne yiyecegimize karar veremdik..ben çok duygusallaştım yaa annemi özledim valla eve gelince yemek hazırlardı hazır olurdu off burnumda tüttü annecim yaa.
kızlar ben kaçar..yavaştan toparlanayımda gerçi biraz zaan var ama hafiften başım agrımaya başladı fazla durmayayım artık bilg.başında..hadi iyi akşamlar..
ohh ne güsel üstünden yük kalktı rahatladınn iyi ettin vallakızlar konuştum nihayet konuştum patronla bir saattir içeride ecel terleri döktüm işi bırakmak istediğimi sekizinci aya kadar çalışacağımı söyledim sonuçta beş ay var kimi yetiştireceksek ona göre hazırlık yapmak gerektiğini söyledim çok rahatladım patron çok üzüldü bayada çabaladı bırakma falan dedi ama hala fikrimi değiştireceğimi sanıyor ama ben kararımı verdim ve konuştum nihayet üzerimden bir yük kalktı sanki sonuçta güzellikle ayrılmak istiyorum yupiiiii:sm_cool:
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işallah yavrunukızlar sizler beni tanımazsınız ama ben hepinizi çok iyi tanıyorum çünkü herzaman okuyordummmm. Uzun beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim... Herkesin müjdeli haberlerini okuyup sevinirken, olmayanlar isteyenler için dua ederken acaba birgün bende müjdemi verebilecek miyim diye düşünürken bugüne kısmet oldu :=)
canım yaa sen baya zor geçircen anlaşılan işallah uzun sürmez bu şikayetlerinpembe inci şimdi daha iyiyim cnm..ama bir süredir tek bacagımda agrı var sürekli bilmiyorum neden ama hiç geçmiyor ara ara kayboluyor gibi sonra yeniden başlıyor
ohh rahatladın artık gitti misafirlerkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmm
ben geldim
nihayet misafirlerim gittiler bugün
oh çok şükür sizler nasıslınız bakalım herşey yolunda mı özledim sizleri
mavişim hastasın galiba geçmiş olsun cnm
çiğdemcim hayırlısı olsun cnm hakkında
ben biraz geçmişe bakayımhihoyyyt
selam arkadaslar bende 7 haftalık ikiz bebek bekliyorum kısmetse.bende takvim yapmak istiyorum ama nerden oluyo bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?