Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

allah razı olsun canım darısı tez zamanda senin başına inşallah dualarımda hep sziler varsınız rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

cerenin başı dönüyordu sabah biraz o yüzden pek girmem demişti merak etmemiz için..
anladım canım sağol dinleniyor demekki aman iyi olsunda
merhaba canım hoşgeldin inşallah hayırlı olur canım sağol

oh ne güzel pırıl pırıl olsun tabi bebiş misler gibi eve gelsin ay çok özendim şimdi doğum yaklaşsa benimde bebişimin odası pırıl pırıl hazırcanak olsa ah ahh

teşekkür ederim cnm hoşbulduk,sen naıslsın arifecim herşey yolunda mı cnm?

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz ben çıkıyorum kalanlara tatlı sohbetler görüp görmediğim herkese tekrar iyi akşamlar

ayy kızlar biz hala ne yiyecegimize karar veremdik..ben çok duygusallaştım yaa annemi özledim valla eve gelince yemek hazırlardı hazır olurdu off burnumda tüttü annecim yaa.

kızlar ben kaçar..yavaştan toparlanayımda gerçi biraz zaan var ama hafiften başım agrımaya başladı fazla durmayayım artık bilg.başında..hadi iyi akşamlar..

ohh ne güsel üstünden yük kalktı rahatladınn iyi ettin valla
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işallah yavrunu
pembe inci şimdi daha iyiyim cnm..ama bir süredir tek bacagımda agrı var sürekli bilmiyorum neden ama hiç geçmiyor ara ara kayboluyor gibi sonra yeniden başlıyor
canım yaa sen baya zor geçircen anlaşılan işallah uzun sürmez bu şikayetlerin

ohh rahatladın artık gitti misafirler
şimdi dinlen

selam arkadaslar bende 7 haftalık ikiz bebek bekliyorum kısmetse.bende takvim yapmak istiyorum ama nerden oluyo bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın işallah yavrunu

herkese iyi akşamlar kızlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…