- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.881
evet bu kötülüğü çıakrtmak için eve gitmeyi bekliyorumm :jeyyar:
yaprak su bizi takip ediyosun daha öncede gördüm seni
beyazım hoşgeldin şekerim nasıl çokmu gezdiniz kızzz
ne yemeği yaptın eşine bakalımm cokacimcoookhoşbulduk canm
yok yahu çok gezemiyorum zaten artık istesemde
annemle eve geldik yemek yedik
dinlendik biraz
annemi yolcu ettim
eşime yemek yaptım anca oturdum buraya
şimdide eşim gelirdelikafadulden
evet canım az kaldı heycan dorukdaa bekliyoruzzdelikafaduldenBulcuk, Kumsal, Mavi Deniz, Çiğdem, Ceren sağolun kızlar.
Cerencğim geçmiş olsun canım. Önemli birşeyin olmadığına sevindim. Kızımız yüzünü göstermedi demek. Nazlı bir cadı geliyor desene. Olsun kızların da nazlı olanı makbuldür zaten.
Mavi Deniz, içine ne doğuyorsa öyle çıkıyor zannedersem. Senin içine ne doğuyor. Ben erkek olduğunu tahmin ediyordum hep. Ama dediğim gibi doktor temkinli, önümüzdeki ay kesin söylerim diyor.
Bu arada Filiz abla cuma günü duyacakmış inşaallah pıt pıtları. Cumaya kadar bol bol dua edelim.
Kumsalcığım sen nasılsın? Moraller iyi değil mi?
Bulcuk senin de az kaldı cinsiyeti öğrenmene. Hadi hayırlısı bakalım.
hoşbulduk canm
yok yahu çok gezemiyorum zaten artık istesemde
annemle eve geldik yemek yedik
dinlendik biraz
annemi yolcu ettim
eşime yemek yaptım anca oturdum buraya
şimdide eşim gelirdelikafadulden
Bulcuk, Kumsal, Mavi Deniz, Çiğdem, Ceren sağolun kızlar.
Cerencğim geçmiş olsun canım. Önemli birşeyin olmadığına sevindim. Kızımız yüzünü göstermedi demek. Nazlı bir cadı geliyor desene. Olsun kızların da nazlı olanı makbuldür zaten.
Bu arada Filiz abla cuma günü duyacakmış inşaallah pıt pıtları. Cumaya kadar bol bol dua edelim.
haticecim benim içimede hep erkek doguyor gebe kalmadan öncede vardı bu duygu hala da var işin tuhafı benden habersiz herkesin aklından aynı şeyler geçmiş...hayırlısı olsun herşeyden önce eli ayagı aklı fikri yerinde saglıklı olsunda..
burcu söylemem bir sürü hamile var ya canınız isterse olmassssssssssssss:jeyyar:
cerencim annele aynı yerde oturuyoruz arabaya binip geliyor
çok uzak değil bana
ben gidecektim ama eşim sen gitme ne olur ne olmaz yollarda dedi
bende annemi bize çağırdım
sen ansıslın cnm yoktun sabahtan beri merak ettik
iyisin sanırım
iyi canım sağol çok şükür herşey yolunda iyi akşamlar güzelimBenim çıkmam gerekiyor kızlar. Hepinize iyi akşamlar. Kendinize çook iyi bakın.
kızlar ben ufak ufak toplanmaya başlıayyaım
hepinize sağlıklı iyi akşamlarrr öptüm çok
evet saglık cerencim önce hayırlısı bende sabırsızlıkla cinsiyeti ögrenecegim günü bekliyorum..
Cerenciğim, benim bir şikayetim yok Allaha şükür. Ağrım sızım olmuyor pek. Gece yatarken biraz bacaklarım ağrıyor o kadar. Bir de çok kilo aldım. Benim hiç midem bulanmadı ya. 10 kilo aldım 4 ayda. Ne yapacağım bilmiyorum valla.
Benim çıkmam gerekiyor kızlar. Hepinize iyi akşamlar. Kendinize çook iyi bakın.
kızlar ben ufak ufak toplanmaya başlıayyaım
hepinize sağlıklı iyi akşamlarrr öptüm çok
ayy ilkinde bende öyle sandım ama sı-onra annesinin ameliyat falan olmuştu beyaz kalmıştı hastanede o aklıma geldi..valla yakınınızda oldugu için sanslısınız bende emirvaki yapamıyorum ama inceden inceden anneme gel diyorum oda çocukları bırakıp gelemiyor benden küçük 2 tane var evde zor oluyor onları bırakmak malum gelip başlarında duracak biride yok...ahh anaannem ahh mekanın cennet olsun...ama nisan sonu gibi gelecek annem babam dedi sen iyi degilsen göndereyim anneni diye malum son zmanlarda kusmalar ensonda raor işi düşük riski falan olunca babamda tedirgin oldu göndereyim diye..bekliyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?