Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrr bende yavaş yavaş toparlanıp çıkayım evime gidip dinleneyim kendinize çok iyi bakın anacım yarın yep yeni bir güne merhaba diyelim güzelliklerle inşallah kuzucuklarımmmmm
Hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk Seviyorummmmmmmmmmmmmmm....

canım yarın tamı tamına 7 haftalık oluyorum inşallah :) evet keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama kilo alacağım ondan korkuyorum işte :)
günaydın canım nasılsın evet ya bende merak ettim cereni
çok şükür iyi olduğunu öğrendim rahatladım :) ben iyiyim canım, sen nasılsın?
benim kontrolede 28 nisan çok var daha
ama söyler cinsiyeti işallah
inşallah öğrenirsin gülüm cinsiyetini :)
mayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden
ohhh maşallaaaaah, darısı senin başına güzelim, az kaldı az... geliyor miniğin
listede 2.sıradasın az kaldı kıı vallaben heycanlanıyorum doğumu yakın olanalr içindelikafadulden
valla ben de çok heyecanlanıyorum burcucum, arkadaşlar için bu kadar heyecan yaparsak kendi doğumlarımızda ne yapacağız bakalım kaydirigubbakcemile3
tatlı duygusalım benim :1hug: kıyamam sana ben ya :) hormonlor tavana vurmuş vaziyette anlaşılan :) bugün bulantının olmamasına ve iyi olmana sevindim canım, inşallah böyle devam eder :)
süper bir yazı... kesinlikle zaman zaman okunması gereken bir yazı bence :) bizimle paylaştığın için sağol arifecim :)
kızlar merhabalar nasılsınız
hoşgeldiiiiiiiiiiiiin, evindesin sanırım, hadi bakalım :) eşinde gelmiştir, gözün aydın canım :)
hoşgeldin birtanem, iyi olmana çok sevindim canım, çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş :) Cerenimiz tam bir cadı çıktı bak göstermiyor yüzünü annesi... eee anneye çekecek tabii kaydirigubbakcemile3
inşallah birtanem, inşallah :) dualarınıza ihtiyacım var canım :)
hoşgeldin hayatım, bir erkeğimiz daha oluyor desene, hadi bakalım inşallah :)
canım burada GCAN isimli bir arkadaşımız var, ondan bilgi alabilirsin canım bu konuda... ayrıca üzülme sakın, sağlıklı sıhhatli olsun değil mi? inşallah diğeri de gelişir ama kendini her türlü duruma hazırla canım, biliyorum kolay değil ama sağlıkla gelişen bebişini düşün ve onu üzme sakın tamam mı canım? dualarım seninle :)
bende bugün çok yoğunum ara ara okuyorum fırsat bulursam yazıyorum canım benim niye beyenmeyelim seni bu aralar yine topiğimiz durgun bahar havası çarptı heralde
hehehe evet bahar havasıdır :)
amiiiiiiiin canım, nasıl bir alışkanlık değil mi burası? çok ilginç gerçekten, akşam eve gelir gelmez önce laptopu açıyorum sonra üstümü değiştirmeye gidiyorum... kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım, çok zor bir gece geçirmişsin, allah bir daha göstermesin canım, şimdi iyisin değil mi? eşinde bayağı korkmuştur, yazık... neyse seni aramızda görmek çok güzel hayatım :)
ahh ah bende yemek istiyorum o tekmeleri
mazoşistmi derler bizim gibilere :roflol:
benim mazoşist olduğum kesin... midem bulanmıyor diye sızlanıyorum ya :roflol:
hamilelikte rüyalarda artış olurmuş kızlar, çok normal, herhangi bir mantık arayıp, yorum yapmayın sakın, çünkü gördüğümüz rüyalar gerçekten saçma sapan oluyor
:roflol: :roflol: :roflol:
ahhh kızlar çok saolun ama hala şoktayım ya bebeğimi dinliyorum resmen iyimi diye
canım benim, iyidir bebeğin merak etme, kıyamam sana... annelik işte :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla zor günler, eşlerimiz için daha zor, çünkü karakter değiştiriyoruz resmen... allah gerçekten sabır versin onlara :)
sağol birtanem, inşallah cumayı iple çekiyorum, dualarınıza ihtiyacım var canım, sağol haticecim :)
desteğinizi hissetmek öyel güzel ki :) iyi ki varsınız canım :)
ne varsa anne-babalarda var kızlar... anneleriniz uzakta da olsa sahip olduğunuz için çok şanslısınız... kayınvalideler kendi anneniz gibi olamıyor işte, arada bir mesafe mutlaka var... keşke benim de annem hayatta olabilseydi ve benimle yaşayabilseydi bugünlerimi :çok üzgünüm: senağlama anneler ölünce babalar bazı şeyleri göremiyorlar ve hiçbir zaman bir anne sıcaklığında olamıyorlar tabii... Allah babama uzun ömürler versin ama annemin yerini tutamıyor işte, hayatta iken kıymeti bilinmiyor annelerin, ancak kaybedince değerini anlıyor insan.. offf çok duygusallaştım birden senağlama neyse anneciklerinizin kıymetini bilin ve sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu sakın unutmayın canlarım, ... ne varsa onlarda var çünkü senağlama şu sıralar annemi çok özledim, sanırım onun duygusallığı var üzerimde, sizleri üzdüysem bağışlayın beni, hepinizi çok seviyorum :)
kızlar ben ufak ufak toplanmaya başlıayyaım
hepinize sağlıklı iyi akşamlarrr öptüm çok
iyi akşamlar hayatım :)
bende yavaş yavaş toparlanayım çıkarım 10 dk kalmaz..hadi iyi akşamlar..
iyi akşamlar canım :)
ben de seni çok seviyorum canımcım, kendine dikkat et ve ilaçlarını muntazaman iç, iyi akşamlar canımcım :)

Son düzenleme:
selam kızlar sanırsam kimse yok hepinizi kocaman öpüyorum kumsal ceren rüzgardeniz ve hepiniz e selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr görüşmek üzere

beyaz canım annem gelecek karşılayacağım diyince bende uzaktan geliyor sandım ne güzel zaten yakınmış ne güzel.
evet cnm annemin yanımda olması süper bişey
ne zaman başım sıkışsa hep yanımda sağolsun
hakkını ödeyemem valla:1hug:

evet cnm hatırlamışssın,annen gelsin tabi sen biraz toparlanan kadar,en iyisi olur senin için,şu 3 ayı atlatın da gerisi daha rahat geçer.a.s.

kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.

aynı şekilde benimde elime çaydanlığın üzerindeki su dökülmüştü sağ elimin 3 parmağı beni o gece resmen ağlata ağlata şişirmişti acıdan....sudan çıkardığım an sızı biber yanığı gibi başlıyordu....komşum yanık kremi vermişti ve aynı gün kaşına kaşına geçti sonra umarım seninkide hemencecik geçer...geçmiş olsun...benneyaptımki

teşekkür ederim cnm ,aynen iğenler batıyor gibi öyle bir ağrı var ki,benimde sol elimin 2 parmağı mahvoldu,diğerlerinin acısını saymasam olur onlar çok acımıyor
inş iyi gelir cnm yanık kremi:teselli:

günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an

günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an

günaydın cnm
sağolasın tatlım sanada geçmiş olsun
aynen öyle valla neren ağrıyorsa canın orda derler bizde de o kadar doğru ki

ablacım nasılsın bende çok beyendim yazıyı paylaşmak istedim bişideğil

nehircim nasılsın canım herşey yolunda dimi

beyazcım günaydın çok geçmiş olsun bugün nasılsın hametan diye bi yanık kremi var çok iyi geliyor yanığa mutlaka evinizde bulundurun tamam beyazcım gelince görüşürüz

burcum cicim günaydın nasılsın sanada çok geçmiş olsun bi dişçiye gitsen diş ağrısı çok kötüdür
evet neren ağrıyosa canın orda

kumsalcım günaydın gititm dişçiyee yeni ama şu anda bi uygulama yapamam dedi
5-6 ay en uygun o zaman dolgularını yenileriz dedi böyle çekicem yani
sen nasılsın cicim

günaydın arkadaşlar .
Beyaz canım geçmiş olsun yanık kremin falan yokmuydu evde neyseki bugün dr verir dr güzel haberlerle gelirisin inş.

Bulcuk canım sanada geçmiş olsun hayırdır inş. çürük falanmı vardı hey allah bu sabahta hiç iyi haberlerle başlamadık güne

günaydın beyaz sanırım elin yandı geçmiş olsun sana tavsiyem eline badem yağı sürmen çok iyi geliyo

günayyydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız burda hava kapalı ve böyle olunca bende boğuluyorum yorgunum
uykusuzum halsizim her tarafım ağrıyor ay ne çok şikayet ettim :))

ya kızlar eşim bana kuş almıştı ya yaramaz tam alıştı bize diyorduk yine sustu hiç ötmüyor kafesin hep aynı yerinde duruyor bütün gün işteyiz ilgilenemiyoruz miniğimle galiba akşam eve gidince ilgilenmeye çalışıyorum ama yeterli olamıyorum senağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…