- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.901
canım yarın tamı tamına 7 haftalık oluyorum inşallah :) evet keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama kilo alacağım ondan korkuyorum işte :)ablacım kaçıncı haftaya girdin sen şimdi?
bende 6 haftalıkken dr.a gittik kalp atışlarını falan duydum
dr. sordu bulantın var mı diye hiç bişeyim yok gayet rahatım dedim
8.haftada bir başladı
mahvoldum uzun bir sürede geçmedi
bir sonraki kontrole kadar bekleyemedim bile
seninde başlayabilir her an
sakın endişelenme keyfini çıkar bugünlerini ablacım
çok şükür iyi olduğunu öğrendim rahatladım :) ben iyiyim canım, sen nasılsın?günaydın canım nasılsın evet ya bende merak ettim cereni
inşallah öğrenirsin gülüm cinsiyetini :)benim kontrolede 28 nisan çok var daha
ama söyler cinsiyeti işallah
ohhh maşallaaaaah, darısı senin başına güzelim, az kaldı az... geliyor miniğinmayıs annlelerine bakıyorum da yarın 3 tane sezeryan var
2 kiş doğum yaptı bile ayyyyyyyyyy beni heyecan bastıdelikafaduldendelikafadulden
valla ben de çok heyecanlanıyorum burcucum, arkadaşlar için bu kadar heyecan yaparsak kendi doğumlarımızda ne yapacağız bakalım kaydirigubbakcemile3listede 2.sıradasın az kaldı kıı vallaben heycanlanıyorum doğumu yakın olanalr içindelikafadulden
tatlı duygusalım benim :1hug: kıyamam sana ben ya :) hormonlor tavana vurmuş vaziyette anlaşılan :) bugün bulantının olmamasına ve iyi olmana sevindim canım, inşallah böyle devam eder :)ayy beni bile çok merak etmemişsiniz aşkolun yaa..neyse kızlar şaka ..ben iyiyim şükür bulantım yok bugün ama kasıgımda hafif hafif kramp oluyor...keyfim yok bugün pek..çok duygusallaştım sanırım sürekli aglayacak moddayım..valla dün cern hnmdan ses gelmeyince merak edip dayanamayıp aradım...ama gelir öglene ..beyazcım kaçırdım senii..kızlar yine beni sordugunuz için sagolun...
süper bir yazı... kesinlikle zaman zaman okunması gereken bir yazı bence :) bizimle paylaştığın için sağol arifecim :)bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler. Sohbet, sonunda işin ve hayatın stresinden şikâyetleşmeye döner.
Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir termos içinde kahve ve porselen, plastik, cam, kristal olmak üzere değişik tarzda ve ucuz görünenden, pahalı ve hatta çok özel olanlarına kadar değişik kahve bardakları ile gelir.
Herkes bir bardak secince, profesör şöyle söyler :
'Fark ettiyseniz, tüm pahalı görünen bardaklar alındı ve geriye ucuz görünümlü, sade bardaklar kaldı.
Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal olsa da, bu sizin stresinizin ve problemlerinizin kaynağı aslında.
Emin olun ki, bardağın kendisi kahvenin kalitesine hiç bir şey katmaz.
Çoğu zaman, sadece daha pahalıdır ve hatta bazı durumlarda da içtiğimizi saklar. !
Hepinizin aslında istediği kahveydi, bardak değil, ama bilinçli olarak en iyi bardaklara yöneldiniz ve sonra birbirinizin bardağına bakmaya başladınız.
Hayat kahveye benzer,
is, para ve toplumdaki konumunuz da bardaklar.
Onlar hayati tutmak için sadece araçlardır ve seçtiğimiz bardak yasadığımız hayatin kalitesini belirlemediği gibi değiştirmez de.
Bazen sadece bardağa odaklanarak kahvenin tadını çıkarmayı unuturuz.
Kahvenizin tadına varın!
En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkartırlar.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiin, evindesin sanırım, hadi bakalım :) eşinde gelmiştir, gözün aydın canım :)kızlar merhabalar nasılsınız
hoşgeldin birtanem, iyi olmana çok sevindim canım, çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş :) Cerenimiz tam bir cadı çıktı bak göstermiyor yüzünü annesi... eee anneye çekecek tabii kaydirigubbakcemile3Selam kızlarrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkk veeeeeeeeeee sizi çoooooooookkkkkkkkk özledik kaydirigubbakcemile2
biz iki gündür istirahatte idik belki habriniz vardır sizi merakta bırakmamak için hemen gelip yazdım birazdan geçmişi okucam bakalım neler kaynatmışsınız....
Bu arada canlarım kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı sadece demir eksikliği yüzünden baş dönmesi yaşıyormuşum ilacın sayısını birden ikiye çıkardık birde vitamin ekledik bir süre böyle devam edicez birde üç boyutlu ultrasona girdik emmeee cadım yüzünü göstermedi bana yüz görümlülüğü istiyor zaaarrr kaydirigubbakcemile3
bizde haberler bunlar şuan iş yerindeyim yeni geldim bir yandan işlerimi toparlayıp diğer yandan geçmişi okumak istiyorum bir şey kaçırmak istemiyorum çünkü....
Eeee sizlerde ne var ne yok herşey yolundamı? Varmı yeni haberler?
inşallah birtanem, inşallah :) dualarınıza ihtiyacım var canım :)ceren hadi gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış neyse bunuda atlattık...ilaçlarını ihmal etme aman diyeyim..geçmiş fazla yok bacım zati dün ben geldim millet kaçıştı sanki..haftanın ilk günü p.tesi sendromu vardı sanırım herkeste..akşam biraz kaynatmışlar işte...ayy ben saatlerede hiç bakmadım ama ..filiz abla gelmiş ama göremedik akşamda..cumayı çekelim ablacım biran önce gelsinde sende gör meleginin pıt pıtlarını...
hoşgeldin hayatım, bir erkeğimiz daha oluyor desene, hadi bakalım inşallah :)Kızlar herkese merhabalr. Nasılsınız bakalım? Umarım herkesler çoook iyidir.
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Üçlü testimizi olduk. Herşey çok iyi maaşallah. Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu. Yüzde doksan erkek dedi doktorumuz. Ama bir dahaki ay daha net söyleyeceğini söyledi. Benim de içime hep erkek doğuyordu ama dile getirmiyordum hi. Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz gerisi önemli değil.
Bugün buralarda olacağım kızlar. Biraz geçmişi okuyayım. Neler olmuş bir bakalım.
canım burada GCAN isimli bir arkadaşımız var, ondan bilgi alabilirsin canım bu konuda... ayrıca üzülme sakın, sağlıklı sıhhatli olsun değil mi? inşallah diğeri de gelişir ama kendini her türlü duruma hazırla canım, biliyorum kolay değil ama sağlıkla gelişen bebişini düşün ve onu üzme sakın tamam mı canım? dualarım seninle :)selam arkadaslar sizinle doktorumun söylediklerini paylaşmak istiyorum..
ikiz gebelik var fakat biri 6 hafta 6 günlük.diğeri 5 hafta 3 günlük..
biri çok küçük oldugu için kalp atısı duyulmuyor.ddigerinin kalp atısı gayet normal.
o küçük olan düşebilir. çünkü çok farklılar.
nolur bana fikrinizi söleyin salak gibi oldum hiç böyle bi durumla karsılasan varmı yada böle bişiyi cevresinde duyan varmı.
hehehe evet bahar havasıdır :)bende bugün çok yoğunum ara ara okuyorum fırsat bulursam yazıyorum canım benim niye beyenmeyelim seni bu aralar yine topiğimiz durgun bahar havası çarptı heralde
amiiiiiiiin canım, nasıl bir alışkanlık değil mi burası? çok ilginç gerçekten, akşam eve gelir gelmez önce laptopu açıyorum sonra üstümü değiştirmeye gidiyorum... kaydirigubbakcemile3Canım benimmmm Şeniz
evet kızlar naz yapıyor yüz vermiyorlar eh görür onlar ama kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım cemremiz nasıl sizlerden uzak kalmak ne zormuş yaa kendimde hep bir eksiklik hissettim valla allah bizleri ayırmasın ne diyim..... hihoyyyt
çok geçmiş olsun canım, çok zor bir gece geçirmişsin, allah bir daha göstermesin canım, şimdi iyisin değil mi? eşinde bayağı korkmuştur, yazık... neyse seni aramızda görmek çok güzel hayatım :)cerencim ben de iyi sayılmazdım düne kadar
geçen cmt si izinli idim bi açık havada dolanıyım bide çok kilo aldım ya kendime yazlık iki üç adet geniş badi bakıyım dedim cmt si üzerime hava sıcak diye kapşonlu taktım herhalde güneşe aldanıp soğuk aldım o gün gece bire kadar bişeyim yoktu hareketliydim misafir bilem vardı eşimle 2 de yattık uyudum gece 4.5 da bi titreme bi üşüme aldı beni başımda ateş yok vucudum alev aldı sanki
o an heyecan yaptık duş almak aklıma gelmedi eşim hemen minoset verdi
bide eşim masaj yapmaya çalışıyo rahatlıyım diye ne mümkün bütün vucuduma iğneler saplanıyo gibi etlerim acıyo eşime bile bana dokunma canım yanıyo dedim yatak bile vucudumu acıtıyodu bi ara ağrımdan hüngür hüngürr ağladım eşim çok kötü oldu bide sabah bana söylüyo o arada sayıklamışımda bebeğime bişey olmaz iyi olucam dimi diye allahtan minoset işe yaradı bi ter attırdı bana saolsun ben uykuya dalmıştım eşim başımda nöbetteydi terlediğimi görünce çamaşırımı pijamamı değiştirdi sırtımı kuruladı sabah ama çok keyifsizdim ağrılarım azalmıştı fakat karnım küçülmüştü bide bebeğim hareket etmiyodu çok moralim bozuldu eşimde gece çok debelendin yordun herhalde yavrucağı dedi beni rahatlatmak için ogün bi ara çok az hareket etti içim rahatladı ama hemen dr uma gittik oda soğuk almışsın korkma minoset içmeye devam et eğer gece yine ateşlenirsen acil kulak burun boğaza gel dedi yani anlıcağınız kabus gibi 3 gün geçirdim yazım uzun oldu ama napıyım o anı anlatmak kolay değil
benim mazoşist olduğum kesin... midem bulanmıyor diye sızlanıyorum ya :roflol:ahh ah bende yemek istiyorum o tekmeleri
mazoşistmi derler bizim gibilere :roflol:
hamilelikte rüyalarda artış olurmuş kızlar, çok normal, herhangi bir mantık arayıp, yorum yapmayın sakın, çünkü gördüğümüz rüyalar gerçekten saçma sapan oluyorhamileliktenmi bilmem bende sık sık rüya görmeye başladım önceden hiç hatırlamazdım duygusal bir boyuttayız sanırım ondanherşey bilinçaltında birikiyor takam kafana salla gitsin kışkışla kötü rüyaları:CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:evet ya hamilelikte saçma sapan rüyalar görüyoruz sonrada etkisinde kalıyoruz malesef
geçen hafta eşimle akşama kadar konuşmadım rüyamda beni aldatıyordu nasıl etkisinde kaldıysam şimdi gülüyorum ama o gün çok kızgındım ona garibim oda idare ediyor :bbo:
canım benim, iyidir bebeğin merak etme, kıyamam sana... annelik işte :)ahhh kızlar çok saolun ama hala şoktayım ya bebeğimi dinliyorum resmen iyimi diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:valla bide sağdan soldan diyolar yaaa hemde ballandıra ballandıra kız biliyonmu en çok bu dönemde aldatıyo eşler felan böyle diyenleri boğasım geliyooooo
insan eşini halini tavrını bilmezmi bilir ayol hattta ben adamın dibime dibime girip ciğerci kedisi gibi halinden anlamammı
valla bu dönemde bide çekemyen fesat eş dostla uğraş işin yoksa
valla zor günler, eşlerimiz için daha zor, çünkü karakter değiştiriyoruz resmen... allah gerçekten sabır versin onlara :)balım benim bitanem hala inan işlerle boğuşuyorum bir yandan da geçmişi okuyorum varmı bişi diye diğer yandan da günümüze gelip yazılanlara bakıyorum sanırım bu gün ben adapte olana kadar bitecek kaydirigubbakcemile3
neyse yarın sabahtan sıfırdan başlarız bu iki kötü günü hiç yaşamamış gibi inşallah hihoyyyt
bu arada pembe nin gördüğü rüyanın aynını bende görüştüm sanırım 3 aylık felandım o zaman ağlaya ağlaya uyanmıştım valla ihaneti rüyamda bile bana çok kötü koymuştu sonra yanımda yattığını görünce eşimin ohh be rüyaymış demiştim kaydirigubbakcemile3
hakketten zor oluyor yaa bu dönemler allah eşlerimize sabır versin :Saruboceq:
sağol birtanem, inşallah cumayı iple çekiyorum, dualarınıza ihtiyacım var canım, sağol haticecim :)Bulcuk, Kumsal, Mavi Deniz, Çiğdem, Ceren sağolun kızlar.
Cerencğim geçmiş olsun canım. Önemli birşeyin olmadığına sevindim. Kızımız yüzünü göstermedi demek. Nazlı bir cadı geliyor desene. Olsun kızların da nazlı olanı makbuldür zaten.
Mavi Deniz, içine ne doğuyorsa öyle çıkıyor zannedersem. Senin içine ne doğuyor. Ben erkek olduğunu tahmin ediyordum hep. Ama dediğim gibi doktor temkinli, önümüzdeki ay kesin söylerim diyor.
Bu arada Filiz abla cuma günü duyacakmış inşaallah pıt pıtları. Cumaya kadar bol bol dua edelim.
Kumsalcığım sen nasılsın? Moraller iyi değil mi?
Bulcuk senin de az kaldı cinsiyeti öğrenmene. Hadi hayırlısı bakalım.
desteğinizi hissetmek öyel güzel ki :) iyi ki varsınız canım :)Sağol canım geçirmişizdir inşallah Rabbim kimseye yaşatmasınb kötü oluyor yaa :çok üzgünüm:
evet canım nazlı bir cadı geliyor benim cadımmmm Şeniz
sen nasılsın şeker nasıl gidiyor hamilelik? Şikayetlerin varmı?
dualarımız filiz ablayla inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek allahımın izini ile :Saruboceq:
ne varsa anne-babalarda var kızlar... anneleriniz uzakta da olsa sahip olduğunuz için çok şanslısınız... kayınvalideler kendi anneniz gibi olamıyor işte, arada bir mesafe mutlaka var... keşke benim de annem hayatta olabilseydi ve benimle yaşayabilseydi bugünlerimi :çok üzgünüm: senağlama anneler ölünce babalar bazı şeyleri göremiyorlar ve hiçbir zaman bir anne sıcaklığında olamıyorlar tabii... Allah babama uzun ömürler versin ama annemin yerini tutamıyor işte, hayatta iken kıymeti bilinmiyor annelerin, ancak kaybedince değerini anlıyor insan.. offf çok duygusallaştım birden senağlama neyse anneciklerinizin kıymetini bilin ve sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu sakın unutmayın canlarım, ... ne varsa onlarda var çünkü senağlama şu sıralar annemi çok özledim, sanırım onun duygusallığı var üzerimde, sizleri üzdüysem bağışlayın beni, hepinizi çok seviyorum :)ayy ilkinde bende öyle sandım ama sı-onra annesinin ameliyat falan olmuştu beyaz kalmıştı hastanede o aklıma geldi..valla yakınınızda oldugu için sanslısınız bende emirvaki yapamıyorum ama inceden inceden anneme gel diyorum oda çocukları bırakıp gelemiyor benden küçük 2 tane var evde zor oluyor onları bırakmak malum gelip başlarında duracak biride yok...ahh anaannem ahh mekanın cennet olsun...ama nisan sonu gibi gelecek annem babam dedi sen iyi degilsen göndereyim anneni diye malum son zmanlarda kusmalar ensonda raor işi düşük riski falan olunca babamda tedirgin oldu göndereyim diye..bekliyorum bakalım..
iyi akşamlar hayatım :)kızlar ben ufak ufak toplanmaya başlıayyaım
hepinize sağlıklı iyi akşamlarrr öptüm çok
iyi akşamlar canım :)bende yavaş yavaş toparlanayım çıkarım 10 dk kalmaz..hadi iyi akşamlar..
ben de seni çok seviyorum canımcım, kendine dikkat et ve ilaçlarını muntazaman iç, iyi akşamlar canımcım :)kızlarrr bende yavaş yavaş toparlanıp çıkayım evime gidip dinleneyim kendinize çok iyi bakın anacım yarın yep yeni bir güne merhaba diyelim güzelliklerle inşallah kuzucuklarımmmmm
Hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk Seviyorummmmmmmmmmmmmmm....
evet cnm annemin yanımda olması süper bişeybeyaz canım annem gelecek karşılayacağım diyince bende uzaktan geliyor sandım ne güzel zaten yakınmış ne güzel.
ayy ilkinde bende öyle sandım ama sı-onra annesinin ameliyat falan olmuştu beyaz kalmıştı hastanede o aklıma geldi..valla yakınınızda oldugu için sanslısınız bende emirvaki yapamıyorum ama inceden inceden anneme gel diyorum oda çocukları bırakıp gelemiyor benden küçük 2 tane var evde zor oluyor onları bırakmak malum gelip başlarında duracak biride yok...ahh anaannem ahh mekanın cennet olsun...ama nisan sonu gibi gelecek annem babam dedi sen iyi degilsen göndereyim anneni diye malum son zmanlarda kusmalar ensonda raor işi düşük riski falan olunca babamda tedirgin oldu göndereyim diye..bekliyorum bakalım..
kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
aynı şekilde benimde elime çaydanlığın üzerindeki su dökülmüştü sağ elimin 3 parmağı beni o gece resmen ağlata ağlata şişirmişti acıdan....sudan çıkardığım an sızı biber yanığı gibi başlıyordu....komşum yanık kremi vermişti ve aynı gün kaşına kaşına geçti sonraumarım seninkide hemencecik geçer...geçmiş olsun...benneyaptımki
günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an
kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?