- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.921
günaydın arkadaşlar .
Beyaz canım geçmiş olsun yanık kremin falan yokmuydu evde neyseki bugün dr verir dr güzel haberlerle gelirisin inş.
Bulcuk canım sanada geçmiş olsun hayırdır inş. çürük falanmı vardı hey allah bu sabahta hiç iyi haberlerle başlamadık güne
kumsalcım günaydın gititm dişçiyee yeni ama şu anda bi uygulama yapamam dedi
5-6 ay en uygun o zaman dolgularını yenileriz dedi böyle çekicem yani
sen nasılsın cicim
günaydın arkadaşlar .
Beyaz canım geçmiş olsun yanık kremin falan yokmuydu evde neyseki bugün dr verir dr güzel haberlerle gelirisin inş.
Bulcuk canım sanada geçmiş olsun hayırdır inş. çürük falanmı vardı hey allah bu sabahta hiç iyi haberlerle başlamadık güne
günayyydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız burda hava kapalı ve böyle olunca bende boğuluyorum yorgunum
uykusuzum halsizim her tarafım ağrıyor ay ne çok şikayet ettim :))
ya kızlar eşim bana kuş almıştı ya yaramaz tam alıştı bize diyorduk yine sustu hiç ötmüyor kafesin hep aynı yerinde duruyor bütün gün işteyiz ilgilenemiyoruz miniğimle galiba akşam eve gidince ilgilenmeye çalışıyorum ama yeterli olamıyorum senağlama:çok üzgünüm:
günaydın kumsal iyi sayılırıım sağol sen nasılsın :) hamilemisin kızz yoksa takvim var sende
hava kapalı olunca bende öyle oluyorumm
uyy kuşun küsmüştür çok ilgi istiyo hep oynasınlar onlaa
alışır yakındaa
yok güzelim hamiş değilim sadecetakvimimi değiştirdim
canım ya napıcan biraz daha sabır zamanı gelince yenilersin dolgularını bu aralar fazla tatlı tüketme dişlerini fırçalamayı ihmal etme şimdilik böyle idare edicen artık
bende iiyyim çok şükür yorgunum biraz dün akşam yine çat kapı misafirim vardı ben şok hiç beklemediğim insanlar malum habersiz olunca son anda bişiler yapmak yordu iştede yorulmuştum zaten bide çok uykusuzum galiba bu hafta böyle gidicek çünkü gece uyuyamıyorum ateş basıyor sankikafamçokkarıştı
hımm bende gün sayıyorum yedi gün kaldı ama umudum kalmadı adet olucakmışım gibi karnım ağrımaya başladı çünkieşimin tarafından bazı insanlarda moralimi bozuyor her gördüklerinde sende bişi varmı diyolar yok diyorum aman olmasın zaten erken daha bi kaç sene otur diyolar delimidirler nedirler sanki onlar karar vericek insanın hevesini kırıyolar eşime sölediğimde boşver cahilleri takma diyo ama çok sinir bozucu gerçekten kötükedihüso
madem yapam diolar ne soruar hayret bişey yaa
susmuyo bu insanalrr
boşver şekerim he he de geç sen
yüzlerine hehe diyorum ama içimden boğasım geliyo :) böyle dediklerinde çocuk isteğim iki katta artıyo zaten kaydirigubbakcemile3 şu yedi günde bi geçse adetim gelse :) hiç belirti olmazmı ya iki gündür hafif mide bulantım var ama ondan değildir herhalde bulantı bu kadar erken olmaz sanırım bide hafif hafif karnım ağrıyo buda adet olucağım habercisimi nedir -tatlicadiarzu- herhalde bir dahaki aya kaldı ümitlerim..
ilgi alanını şu 7 günde başka şeye ver kendini dinleme
her an herşey olaiblir :)))
birde olursa süpriz olsun diye çalışmalara başladığımızı kimseye söylemiyorum bi eşim bi ben biliyoruz valla bunu paylaştığım ilk insanlar sizlersiniz kızlar :) her ne kadar tanımasakta birbirimizi iyiki varsınız insan böle şeyleri içinde tutamıyo çünki :):)
valla zor bişeymiş beklemek sırnaşık şey nerdeyse eczaneden bi kaç tane predictor alıp her gün test yapasım geliyo kaydirigubbakcemile3 bide buraya girince dahada gaza geliyorum dürüst olmak gerekirse kaydirigubbakcemile3
benim durum artık rayından çıktı bulcuk ağlayarak aradım doktorumu az önce iki haftadır kendimle savaşıyorum makat sürekli kanıyor wc ye girmeye korkuyorum dedim bana çok kızdı neden aramadın dedi hemoroid olmak üzeresin ve ıkınmaman gerek dedi acil ilaç yazdı bol su içicem bebeğe hiçbirzararı yok korkma dedi acıyan bölge içinde pomad verdi çok az sür dedi 24 saat aramalısın ben niye varım dedi bende ilaç almamak için direndim dedim böyle yaparak çok daha fazla ilaca mahkum olursun bu ilaçları hemen kullan dedi inşallah iyi gelir kızlar canım çok yanıyorsenağlamasenağlamasenağlamaanamm çok kabız oldum kzılarrr iki saat oturdum wcde zanım acıdı artık senağlama
çok geçmiş olsun tatlım acil şifa dilerim kıaymam ya nedir bugün böyle herkes hastakızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an
tatlım bu kadar erken mide bulantısı falan olmaz bulcuğun dediği gibi şu bir hafta bu knuyu çok düşünme olursa olur olmassa başka zaman de daha çok yeni çünkü üstüne düştükçe stres yaparsın olucağı varsada olmaz rahat ol hayırlısı olsun de ayrıca adte belirtisi gibi herşey aynı oluyor anlaman çok zor bekleyeceksin başka çare yok maalesef öptümyüzlerine hehe diyorum ama içimden boğasım geliyo :) böyle dediklerinde çocuk isteğim iki katta artıyo zaten kaydirigubbakcemile3 şu yedi günde bi geçse adetim gelse :) hiç belirti olmazmı ya iki gündür hafif mide bulantım var ama ondan değildir herhalde bulantı bu kadar erken olmaz sanırım bide hafif hafif karnım ağrıyo buda adet olucağım habercisimi nedir -tatlicadiarzu- herhalde bir dahaki aya kaldı ümitlerim..
allah gönlüne göre versin bencede kimseye söyleme sonra sorup dururlar iyicene stres olursunbirde olursa süpriz olsun diye çalışmalara başladığımızı kimseye söylemiyorum bi eşim bi ben biliyoruz valla bunu paylaştığım ilk insanlar sizlersiniz kızlar :) her ne kadar tanımasakta birbirimizi iyiki varsınız insan böle şeyleri içinde tutamıyo çünki :):)
tatlım bu kadar erken mide bulantısı falan olmaz bulcuğun dediği gibi şu bir hafta bu knuyu çok düşünme olursa olur olmassa başka zaman de daha çok yeni çünkü üstüne düştükçe stres yaparsın olucağı varsada olmaz rahat ol hayırlısı olsun de ayrıca adte belirtisi gibi herşey aynı oluyor anlaman çok zor bekleyeceksin başka çare yok maalesef öptüm
allah gönlüne göre versin bencede kimseye söyleme sonra sorup dururlar iyicene stres olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?