Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet burası sırlar alemi herkez sırrını derdini anlatıyor süperrr bi yer
veeeee gaza gelmek için harbiden çok ideal bi yerr

evet hakikaten öyle ne ararsan var burda evlenmeden önce bu sitede cilt bakımları felan o topiklere girerdim bu bölümlere bakmazdım bile evlendikten sonra sadece bu bölümlerle ilgilenmeye başladım kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr neşe sağlık ve mutluluk dolu bir gün diliyorum sizlere nasılsınız kuzucuklarım...
Geldiğim baya oldu aslında ama nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü o yüzden geç selam verdim sizlere geçmişe bile bakmadım yani cancağızlarım...
Herkesler iyimi?

kumsal bu ne kız koptum çok komik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamamen psikolojiktir belirtileri okudukça kendinde olduğunu sanıyorsun ilk ay benim midem sürekli bulanıyordu ama bebek mebek olmadı tamamen psikolojik oluyor yani çünkü o kadar erken belirti olması zor bir ihtimal hakkında hayırlısı olsun

Canım ablacım benimmmmm Şeniz
seni çok özlüyorum ya seninle sohbet etmeyi dertleşmeyi çok özlüyorum zaten irem artık tamamen koptu bizden kızamıyorumda ona :çok üzgünüm: seninlede böyle bir araya gelemeyince kopukluk yaşıyoruz malesef senağlama haziran gelse sen rahat edicen ama bu kezde ben olamıcam :1no2:
neyse sağlık olsun ne diyelim....
Ben geldim nihayet ablam sizlere kavuştum tekrardan Şeniz :lepi:

selam kızlar sanırsam kimse yok hepinizi kocaman öpüyorum kumsal ceren rüzgardeniz ve hepiniz e selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr görüşmek üzere

selam canım sen çok nadir geliyorsun buraya hadi gözün aydın menzil gülü kıyamamış sana ve bir yabancı arkadaşa listeye eklemiş. Ben olsam zor girerdin o listeye topiğin kurucusu menzil gülü olduğu için ses etmiyorum :dilcikar:

bu arada günaydın kızlarrrrrr unutmuşum günaydın demeyikaydirigubbakcemile3

günaydın cicim kaydirigubbakcemile3

oy oy gülüm yaa çok geçmiş olsun kocanı iyi edicem derken kendini kötü ettin canım ya aman dikkat et gülüm kendine lütfen....
İnşallah acısı geçer bir an önce

günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an

Günaydın bitanem
sanada çok geçmiş olsun tatlım ya
bu sabah herkes ağrı sızı şikayetle başlamış güne hayır olsun :çok üzgünüm:

kızlar ben hazırlanıp doktora gidiyorum,gelince görüşürüz
belki siz gelene kadar bile dönerim:jeyyar:

dikkat et kendine beyazım deryam canım :a015:

Günaydın arifem burda da hava kapalı valla benimde ruh halim bu yüzden bozuk anlaşılan bu gün sıkıntılı geçecek hepimiz için....
canım ya şu çat kapı misafirde en gıcık olduğum iş allah yardımcın olsun
madem çat kapı gelmişler sen ne diye bir şeyler yapmaya uğraşıyorsunki gelirken kendileri düşünseydi ben olsam bir su verirdim yeter kötükedihüso
kuşun içinde üzülme cicim ya alışır zamanla
kız seni niye ateş basıyor :uhm:
hadi ben uyuyamıyorum hamilelikten cerenin tekmelerinden ateşten sana ne oluyor anam

canım benim boşver sayma gün falan herşeyi oluruna bırak ne kadar üstüne düşersen o kadar ters düşüyo hayırlı zamanda gelirler inşallah al bendende o kadar bi gün bozucam biriyi ama zor sabrediyorum bizimkilerde niye yapmıyosunuz diyo dicem bi gün kolaysa sen yapta ver töbe töbe
-ta

aaa kız böle çat kapı nası geliyolar hayret -tatlicadiarzu-
hayırdır kız ne bu uykusuzluk falan
geldiler valla burcu kovamıyosunda
valla bende bilmiyom ama hiç uyuyamıyorum

bizimde kimse bilmiyo allahtan bilmiyolar bide bilseler ne olur kimbilir

günaydın canımm ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın tatlım ilaçlarım geldi şimdi kullandım inşallah daha iyi olucam cerencim

İnsanların ağzı hiç kapanmaz canım sorarlar habire aman dur hemen hamilelik moduna girme bende 3 kere idrar ve kan testi yaptırdım sonuç negatif çıkınca insan çok üzülüyor o duyguları hatırlamak bile istemiyorum lütfen çok üstüne düşme o geleceği vakti bilir birtanem strese sokma kendini Şeniz anlaştıkmı.

ayy bilmiorum ama içime doğdu sanki ikimizde bu ay hamilelik haberimizi alıcakmışız gibi geldi birden inşallahhhh :)

çiğdemcin günaydın canım geçmiş olsun hamilelikte kabızlık büyük problem allah yardımcın olsun

günaydın tatlım amin :Saruboceq:sağol evet allah kimseye vermesin gerçekten ızdırap verici wc ye gitmek kabus oldu benim için bu yaşıma kadar hiç yaşamamıştım çok düzenli hergün çıkardım şimdide çıkıyorum ama acı dolu geçiyor ilçalrımı aldım bakalım inşallah geçecek

anlaştık canım saol yedi gün sonra negatif sonuçla karşılaşırsam üzülmücem nede olsa ilk ayım daha :) ama pozitif olursada çoooookkkk sevinicem herhalde tabi Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin önce bunun için dua ediyorum

günaydın canım çok geçmiş olsun ama doktorun iyi yapmış sana bağırmakla neden bukadar bekledinki kendine eziyet ediyosun inşallah biran önce geçer

günaydın cerencim nasılsın canım

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................39. Haftamızdayız (K) (27 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6. Karen81..................................27. Haftamızdayız (K) {SERRA}
7. ıerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
8. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
9. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
10.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
11.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
12.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
13.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
14.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
15.Nehiriver..................................12. Haftamızdayız (??)
16.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz..................................9. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:

çiğdem geçmiş olsun cidden büyük problem bir kaç gün katı şeyler yeme istersen çoğunlukla sıvı tüketmeye çalış meyve bile yeme kuru fasulye ye istersen belki baırsaklarını çalıştırır kaydirigubbakcemile3 bide çay kaşığıyla zeytinyağı içmekte iyi geliyo diye duymuştum

günaydın canımm ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın tatlım ilaçlarım geldi şimdi kullandım inşallah daha iyi olucam cerencim

günaydın balım üzüldüm valla sana canım ya dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan gerekirse doğal yollardan da kendine yiyecekler dene kayısı dut hoşafı gibi onlarda iyi geliyor balım. Bu duruma insan normalinde zor tahammül ediyorda birde hamilelikte hiç çekilmez valla aman diyim kuzum çok geçmiş olsun....

günaydın cerencim nasılsın canım

günaydın bitanem bu gün iyiyim çok şükür mide yanmalarım ve uykusuzluk dışında artık bunları sıkıntıdan saymıyorum alıştım galiba allah sabır versin hepimize ne diyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…