- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #23.941
evet burası sırlar alemi herkez sırrını derdini anlatıyor süperrr bi yer
veeeee gaza gelmek için harbiden çok ideal bi yerr
> Temel emiri altındaki astronotlari yanina cagirip, ertesi gun cikacaklari
> Mars
> yolculugu hakkinda son talimatlari verir ve bu zor yolculugun oncesinde
> uyumak uzere evlerine gitmelerini soyler. Her iki astronot da,talimata
> uyup
> evlerine giderler.Dursun tam uyumak zereyken telefon gelir. Arayan
> Temel'dir.
>
> - "Alo, Dursun. Ben Temel. Uyudun mi?"
>
> - "Henuz deyil." -
>
> "Pen cok heyecanliyum. Uyku tutmadi. Sağa da uyarsa,
> penumle pirlikte icmeye ne dersun? Uzun sure icki icemiyeceguz. ."
>
> - "Ok.
> " Bir saat sonra Temel ve Dursun bulusurlar, bir bara girip icki
> Soylerler. Barmen tam ickiyi verirken ikisine de dikkatlice bakar.
>
> - "Hey men. Sizi tanidim. Yarin Mars'a gidecek astronotlarsiniz. Size
> icki
> verdigim ortaya cikarsa bir daha Dallas'ta ekmek yiyemem ben. Kusura
> bakmayin."
>
> Temel ve Dursun barmenle tartismalarina ragmen o barda icki icemezler.
> Baska
> barlarda sanslarini denerler; ama TV programlarini surekli izleyen
> barmenler onlari her seferinde tanirlar ve icki vermeyi reddederler.
> Marketlerde kapalidir. Tam eve donmeye karar verdiklerinde Dursun'un'un
> aklina
> bir fikir gelir.
>
> - "Yahu Temel, pizum uzay roketine koyduklari yakitin kokusuni
> hatirlayimisun.
> . Ayni viski gibiydi. Istiysen ondan icelum." Birlikte uzay
> ussune
> girerler. Kontrol etmek bahanesiyle yakit tankinin yanina gelirler.
> Kimse
> suphelenmez. Temel ve Dursun yakit tankindan
> aldiklari yakittan birer ikişer kadeh icerler; sonra da evlerine
> giderler.
> Dursun tam uyumak uzereyken telefon calar. Arayan yine Temel'dir. - "Alo
> Dursun. Yine pen. Rahatsiz ettum ama kusura pakma. Sağa pi
> şey sormak istiyrum. Karnin agriyri mi?" -
> "He. Hem de cok."
> - "Peçi. O zaman sakin osurayum teme. Seni TOKYO'dan arayrum."
sağol çiğdem haklısın insanların soruları hiç bitmiyo zaten evlenmeden önce ne zaman evleniceksin diye yer bitirirler evlenince çocuk ne zaman birincisi olsa ikinciyi düşünüyomusunuz kaydirigubbakcemile3 yaşlanıncada ne zaman ölcen diye sorarlar herhalde kaydirigubbakcemile3 ölene kadar rahat yok yane kaydirigubbakcemile3 zaten çok düşününce psikolojik hamile moduna giriyorum en sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım valla kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin birtanem, iyi olmana çok sevindim canım, çok şükür endişelenecek bir şey yokmuş :) Cerenimiz tam bir cadı çıktı bak göstermiyor yüzünü annesi... eee anneye çekecek tabii kaydirigubbakcemile3
inşallah birtanem, inşallah :) dualarınıza ihtiyacım var canım :)
amiiiiiiiin canım, nasıl bir alışkanlık değil mi burası? çok ilginç gerçekten, akşam eve gelir gelmez önce laptopu açıyorum sonra üstümü değiştirmeye gidiyorum... kaydirigubbakcemile3
valla zor günler, eşlerimiz için daha zor, çünkü karakter değiştiriyoruz resmen... allah gerçekten sabır versin onlara :)
desteğinizi hissetmek öyel güzel ki :) iyi ki varsınız canım :)
ben de seni çok seviyorum canımcım, kendine dikkat et ve ilaçlarını muntazaman iç, iyi akşamlar canımcım :)
selam kızlar sanırsam kimse yok hepinizi kocaman öpüyorum kumsal ceren rüzgardeniz ve hepiniz e selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr görüşmek üzere
bu arada günaydın kızlarrrrrr unutmuşum günaydın demeyikaydirigubbakcemile3
kızlar bende çok kötüyüm bugün akşam eşim yemek yiyemedi,midem kötü dedi
akşam 10'a geliyordu saat hadi dedim bari süt içsin biraz,ufak bir tencerem vardı ona koydum birde güzel kaynattım
sonra nasıl yaptıysam ocaktan alırken elime döküldü olduğu gibi,hemen suya tuttum,1,5 saat suda kaldı elim ama ağrısından duramadım gece,yatamadım sonra tekrar kalktım gece 1,5 a kadar suda kaldı yine elim,gece zar zor uyudum ağrıdan,şimdi biraz daha iyi,am hala yanıyor,dr.la randevum var bugün,yanık kremi falan veriri de biraz rahatlarım inş.
günaydın kızlaaarr
beyazcım geçmiş olsun
bende bütün gece diş ağrısından öldüm öldüm dirildim
halada zonkluyo çok feci bi durum bu yaa
insanın neresi acıyosa canı orası o an
kızlar ben hazırlanıp doktora gidiyorum,gelince görüşürüz
belki siz gelene kadar bile dönerim:jeyyar:
günayyydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız burda hava kapalı ve böyle olunca bende boğuluyorum yorgunum
uykusuzum halsizim her tarafım ağrıyor ay ne çok şikayet ettim :))
ya kızlar eşim bana kuş almıştı ya yaramaz tam alıştı bize diyorduk yine sustu hiç ötmüyor kafesin hep aynı yerinde duruyor bütün gün işteyiz ilgilenemiyoruz miniğimle galiba akşam eve gidince ilgilenmeye çalışıyorum ama yeterli olamıyorum senağlama:çok üzgünüm:
canım ya napıcan biraz daha sabır zamanı gelince yenilersin dolgularını bu aralar fazla tatlı tüketme dişlerini fırçalamayı ihmal etme şimdilik böyle idare edicen artık
bende iiyyim çok şükür yorgunum biraz dün akşam yine çat kapı misafirim vardı ben şok hiç beklemediğim insanlar malum habersiz olunca son anda bişiler yapmak yordu iştede yorulmuştum zaten bide çok uykusuzum galiba bu hafta böyle gidicek çünkü gece uyuyamıyorum ateş basıyor sankikafamçokkarıştı
günaydın canım nasılsın
canım benim boşver sayma gün falan herşeyi oluruna bırak ne kadar üstüne düşersen o kadar ters düşüyo hayırlı zamanda gelirler inşallah al bendende o kadar bi gün bozucam biriyi ama zor sabrediyorum bizimkilerde niye yapmıyosunuz diyo dicem bi gün kolaysa sen yapta ver töbe töbehımm bende gün sayıyorum yedi gün kaldı ama umudum kalmadı adet olucakmışım gibi karnım ağrımaya başladı çünkieşimin tarafından bazı insanlarda moralimi bozuyor her gördüklerinde sende bişi varmı diyolar yok diyorum aman olmasın zaten erken daha bi kaç sene otur diyolar delimidirler nedirler sanki onlar karar vericek insanın hevesini kırıyolar eşime sölediğimde boşver cahilleri takma diyo ama çok sinir bozucu gerçekten kötükedihüso
geldiler valla burcu kovamıyosunda-ta
aaa kız böle çat kapı nası geliyolar hayret -tatlicadiarzu-
hayırdır kız ne bu uykusuzluk falan
birde olursa süpriz olsun diye çalışmalara başladığımızı kimseye söylemiyorum bi eşim bi ben biliyoruz valla bunu paylaştığım ilk insanlar sizlersiniz kızlar :) her ne kadar tanımasakta birbirimizi iyiki varsınız insan böle şeyleri içinde tutamıyo çünki :):)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr neşe sağlık ve mutluluk dolu bir gün diliyorum sizlere nasılsınız kuzucuklarım...
Geldiğim baya oldu aslında ama nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü o yüzden geç selam verdim sizlere geçmişe bile bakmadım yani cancağızlarım...
Herkesler iyimi?
sağol çiğdem haklısın insanların soruları hiç bitmiyo zaten evlenmeden önce ne zaman evleniceksin diye yer bitirirler evlenince çocuk ne zaman birincisi olsa ikinciyi düşünüyomusunuz kaydirigubbakcemile3 yaşlanıncada ne zaman ölcen diye sorarlar herhalde kaydirigubbakcemile3 ölene kadar rahat yok yane kaydirigubbakcemile3 zaten çok düşününce psikolojik hamile moduna giriyorum en sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım valla kaydirigubbakcemile3
canım benim boşver sayma gün falan herşeyi oluruna bırak ne kadar üstüne düşersen o kadar ters düşüyo hayırlı zamanda gelirler inşallah al bendende o kadar bi gün bozucam biriyi ama zor sabrediyorum bizimkilerde niye yapmıyosunuz diyo dicem bi gün kolaysa sen yapta ver töbe töbe
geldiler valla burcu kovamıyosunda
valla bende bilmiyom ama hiç uyuyamıyorum
bizimde kimse bilmiyo allahtan bilmiyolar bide bilseler ne olur kimbilir
çiğdemcin günaydın canım geçmiş olsun hamilelikte kabızlık büyük problem allah yardımcın olsun
İnsanların ağzı hiç kapanmaz canım sorarlar habire aman dur hemen hamilelik moduna girme bende 3 kere idrar ve kan testi yaptırdım sonuç negatif çıkınca insan çok üzülüyor o duyguları hatırlamak bile istemiyorum lütfen çok üstüne düşme o geleceği vakti bilir birtanem strese sokma kendini Şeniz anlaştıkmı.
günaydın canım çok geçmiş olsun ama doktorun iyi yapmış sana bağırmakla neden bukadar bekledinki kendine eziyet ediyosun inşallah biran önce geçerkızlar lütfen kabızlık başlangıcı zorlanma varsa benim yaptığım hatayı yapıp beklemeyin herşey daha kötü oluyor çünkü ben şimdi ilaçlarımı alması için iş yerindeki güvenliği gönderdim ilaçlarım gelir gelmez hemen içeceğim iyi gelmesi için dua ediyorum:Saruboceq:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr neşe sağlık ve mutluluk dolu bir gün diliyorum sizlere nasılsınız kuzucuklarım...
Geldiğim baya oldu aslında ama nette sorun vardı bağlanamadım bir türlü o yüzden geç selam verdim sizlere geçmişe bile bakmadım yani cancağızlarım...
Herkesler iyimi?
günaydın tatlım amin :Saruboceq:sağol evet allah kimseye vermesin gerçekten ızdırap verici wc ye gitmek kabus oldu benim için bu yaşıma kadar hiç yaşamamıştım çok düzenli hergün çıkardım şimdide çıkıyorum ama acı dolu geçiyor ilçalrımı aldım bakalım inşallah geçecek
günaydın canımm ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın tatlım ilaçlarım geldi şimdi kullandım inşallah daha iyi olucam cerencim
günaydın cerencim nasılsın canım
cerncim günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?