Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım nasılsın ne hocalar nede dersler hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme güzelim canım işine karışmak gibi olmasın ama ben yinede fikrimi söylücem ben derimki pazartesi günü git ihmal etme elbet bi boş vaktin olur yetişemem dersen bi dersin hocasıyla görüş anlayışla karşılar heralde bi derside bebişin için kır yumurtalara bakmak çok kısa sürüyo bu ay boş yere ertelenmesin ama son karar senin hem sen öğretmen değilmisin ne dersi bunlar kuzum
kumsalım iyiyim canım inş. sende iyisindir
iyiyim canım çok şükür resmen tipik cuma yoğunluğu yaşıyorum
günaydın burcum nasılsın güzelim bebişin nasıl varmı değişiklik hissediyomusun bişiler
canım benim çok iyi anlıyorum ama sen böyle yaptığın sürece kendini yıpratıcaksın ben kendimden biliyorum aaa hissediliyomuymuş bende hiç hissedemiyırum neden acaba hamişler siz hisetmişmiydiniz hamile olduğunuzu
kızlar kadın geldi temizliğe, benim kahvaltı hazırlamam lazım, burayı kapamıyorum, kahvaltıdan sonra görüşürüz :)

tamam ablacım anlaşılan yine temizlik var kolay gelsin afiyet olsun

arifecim iyyim sağoll canımcım valla henüz tam bir hissediş yaşamadım
bekliyoruz bakalım ne zaman ben burdayım dicek banaa

iyyim nurcum sen nasılsın kelebiğimiz iyi herhaldee merakla bekliyorum doktor gününü

Günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar
Umarım sorunsuz jet hızıyla bir gün geçiririz
Malumunuz ben bu haftaya biraz sıkıntılı başladım ve ne yazıkki haftanın son iş günü yine sıkıntılıyım yine hafif baş dönmelerim var ara ara beni sıkıyor bu yüzden biraz keyifsizim malesef.....
Zaten cuma en yoğun olduğum gün birde bu dert eklenince üstüne benden bugün hayır beklemeyin pek anacım.
ıyi oldukça gelip yazarım aklınız bende kalmasın sakın....
Sizler nasılsınız bakalım herşey yolundamı? Keyifler yerindemi? Herkesler iyim?

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................40. Haftamızdayız (K) (20 nisan) {SUDE MELıS}
2. Beyaz16..................................36. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
3. Menzilgülü...............................33. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
4. Ceren......................................31. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
5. Nur_84....................................29. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
6.ıerror.......................................26 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
7. Entelliye .................................25. haftamız (E) (31 temmuz 2009)
8. Htc80......................................16. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
9.Katar38038.............................17. haftamızdayız (28 eylül)
10.Bulcuk....................................15. haftamızdayız(16 Ekim )
11.Pembeinci...............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
12.Gcan..................................... 15. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
13.Ciğdem...................................13 . Haftamızdayız (26 Ekim)
14.Benssenb................................12. Haftamızdayız (??)
15.Mavideniz.................................10. Haftamızdayız (15 kasım )
16.Rüzgar Deniz.............................8. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

cerencim geçmiş olsunn işlerini hallet izin al evde dinlen olmazmı

Yok balım cuma günleri burda olmam gerek o kadar kötü değilim çok şükür yoksa zaten hiç gelmezdim ama ara ara bayılıcak gibi yapıyor beni durup derin nefes alıyorum işte neyse idare edicez artık bir şekilde....
Sen nasılsın tatlım? Diş ağrın geçti dimi?

:1shok:günaydın ceren sağol sen nasılsın son aylardadamı baş dönmesi oluyo kıss

canım ilk aylarda bende baş dönmesi olmadı zaten şimdilerde çıkıyor kendimi biraz yorunca ayakta durunca anında başlıyor demir eksikliğim varmışta -tatlicadiarzu-

hadi yaa aslında kendini fazla yormasan daha iyi senin için bide demir için bol bol keçiboynuzu pekmezi ye kaydirigubbakcemile3

ozaman yakındır hissedersin bebişini
canım çok geçmiş olsun sen birean önce işlerini toparla izin alıp eve git bizde iyiyiz malum cuma yoğunuz bizde

sağol jasmin ama inan iş yapmamak için elimden geleni yapıyorum öyle bir durumki oturduğum yerde yoruluyorum çok kötü yani
o pekmezide ben sürekli yiyorum tatlım ama ceren hepsini çekiyor vücudumdan sanırım bana birşey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…