- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.441
Bu gece uykumu alamadım yataktan hiç kalkmak istemedim oyüzden sinirlerim biraz gergin Çok üzgünüm çoook
umutsuzluk yok ama çok umutlanıp kaptırmakda yok
her sonuca hazır olmak lazım sonuçta isteğimiz hayırlısı neyse o olsun dimi a.s.
sana kıyarmıyım ben bulcuk ama yanımdakiler için söz verememklava:
günaydın canım nasılsın ne hocalar nede dersler hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme güzelim canım işine karışmak gibi olmasın ama ben yinede fikrimi söylücem ben derimki pazartesi günü git ihmal etme elbet bi boş vaktin olur yetişemem dersen bi dersin hocasıyla görüş anlayışla karşılar heralde bi derside bebişin için kır yumurtalara bakmak çok kısa sürüyo bu ay boş yere ertelenmesin ama son karar senin hem sen öğretmen değilmisin ne dersi bunlar kuzumAmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim sen de kendine çok dikkat et bol bol dinlen benim için de hatta...Hepinizi çok öpüyorummmmmm...
Canım süperim maşallah azıcık azar işitmeye hazırlanıyorum hocalardan ama hayırlısı bakalım. İnşallah işitmem, moralim bozulmaz. Sen nasılsın güzel annecik? Ya bu topikte güzel anneler desem öyle çok anne oldu ki maşallah herkese hitap etmiş olucam inşallah:)) kumsal+nesemese+jasmin gelmiş bir de aramıza, ebn sürekli takip edemiyorum geçmişi kaçırmışım. Hoşgeldin mesajı attıysam da unuttum.
Kızlar bir de size danışmak istiyorum. Beni dr pazartesi günü yumurtalarıma bakmak için çağırdı. Sınavlar ve dersler yüzünden gitmem imkansız o gün. Dün ovulasyon testimde çizginin silikten koyuya döndüğünü gördüm. Ya ben salıya kadar çoktan yumurtlarsam ve aşılamam gene bu ay da ertelenirse( bugün mü gitsem ki doktora diyorum. Ne dersiniz?
iyiyim canım çok şükür resmen tipik cuma yoğunluğu yaşıyorumkumsalım iyiyim canım inş. sende iyisindir
günaydın burcum nasılsın güzelim bebişin nasıl varmı değişiklik hissediyomusun bişilerablacım dularımız kabul oldu gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallahhhhhhhhhhh
oh oh maşallahh cicim
alışveriş bitmiyor dimi mayıs başlasın bizde saldırcaz bebek eşyalrına kısmetsee
canımm çok yorulma dikkat et kendine oğuluşunu görceksin he hadi bakalım güzel haberlerini getir bizeee
günaydın canımcım
günaydın ablacım hihoyyyt
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn
günaydın cicim hadi bakalım az kaldı
günaydın pembişim
günaydın neşecimmmm vala soruna net cevap verebilcek kişlerden değilim sanırım ama bence doktorunla konuşman daha iyi ona danış
günaydınn hayırlı cumalarrrrr
amiinnnnn
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
canım benim çok iyi anlıyorum ama sen böyle yaptığın sürece kendini yıpratıcaksın ben kendimden biliyorum aaa hissediliyomuymuş bende hiç hissedemiyırum neden acaba hamişler siz hisetmişmiydiniz hamile olduğunuzunapiim canım elimde diillll kaydirigubbakcemile gerçi nedense günler geçtikçe umudum azalıyor ama hayırlısı hiiç hamile gibi hissetmiorum kendimi insan azıcık içgüdüsel olarak hisseder dimi ama nerde anacım bende bi damla yok o hiskaydirigubbakcemile3
kızlar kadın geldi temizliğe, benim kahvaltı hazırlamam lazım, burayı kapamıyorum, kahvaltıdan sonra görüşürüz :)
günaydın nurcum hoşgeldinizzzz
kızlarrr günydın biz geldikhihoyyythihoyyyt
cerencim geçmiş olsunn işlerini hallet izin al evde dinlen olmazmı
:1shok:günaydın ceren sağol sen nasılsın son aylardadamı baş dönmesi oluyo kıss
Yok balım cuma günleri burda olmam gerek o kadar kötü değilim çok şükür yoksa zaten hiç gelmezdim ama ara ara bayılıcak gibi yapıyor beni durup derin nefes alıyorum işte neyse idare edicez artık bir şekilde....
Sen nasılsın tatlım? Diş ağrın geçti dimi?
canım ilk aylarda bende baş dönmesi olmadı zaten şimdilerde çıkıyor kendimi biraz yorunca ayakta durunca anında başlıyor demir eksikliğim varmışta -tatlicadiarzu-
ozaman yakındır hissedersin bebişiniarifecim iyyim sağoll canımcım valla henüz tam bir hissediş yaşamadım
bekliyoruz bakalım ne zaman ben burdayım dicek banaa
iyyim nurcum sen nasılsın kelebiğimiz iyi herhaldee merakla bekliyorum doktor gününü
canım çok geçmiş olsun sen birean önce işlerini toparla izin alıp eve git bizde iyiyiz malum cuma yoğunuz bizdeGünaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar
Umarım sorunsuz jet hızıyla bir gün geçiririz
Malumunuz ben bu haftaya biraz sıkıntılı başladım ve ne yazıkki haftanın son iş günü yine sıkıntılıyım yine hafif baş dönmelerim var ara ara beni sıkıyor bu yüzden biraz keyifsizim malesef.....
Zaten cuma en yoğun olduğum gün birde bu dert eklenince üstüne benden bugün hayır beklemeyin pek anacım.
İyi oldukça gelip yazarım aklınız bende kalmasın sakın....
Sizler nasılsınız bakalım herşey yolundamı? Keyifler yerindemi? Herkesler iyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?