- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.461
hoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumlagünaydın nurcum hoşgeldin nasılsın ilayda nasıl
Günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar
Umarım sorunsuz jet hızıyla bir gün geçiririz
Malumunuz ben bu haftaya biraz sıkıntılı başladım ve ne yazıkki haftanın son iş günü yine sıkıntılıyım yine hafif baş dönmelerim var ara ara beni sıkıyor bu yüzden biraz keyifsizim malesef.....
Zaten cuma en yoğun olduğum gün birde bu dert eklenince üstüne benden bugün hayır beklemeyin pek anacım.
İyi oldukça gelip yazarım aklınız bende kalmasın sakın....
Sizler nasılsınız bakalım herşey yolundamı? Keyifler yerindemi? Herkesler iyim?
ozaman yakındır hissedersin bebişini
canım çok geçmiş olsun sen birean önce işlerini toparla izin alıp eve git bizde iyiyiz malum cuma yoğunuz bizde
hoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumla
canım benim geçmiş olsun dra sordunmu sebebini kan şekerin veya tansiyonunla alakalıdır muhtemelen
Günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar
Malumunuz ben bu haftaya biraz sıkıntılı başladım ve ne yazıkki haftanın son iş günü yine sıkıntılıyım yine hafif baş dönmelerim var ara ara beni sıkıyor bu yüzden biraz keyifsizim malesef.....
Zaten cuma en yoğun olduğum gün birde bu dert eklenince üstüne benden bugün hayır beklemeyin pek anacım.
sağol bitanem dr. sordum bunun için kan sayımı yapıldı ve demir eksikliği çıktı tatlım
baş dönmelerimin tek sebebi bu yani vücuttaki demir iki bedene birden yetmiyor ilaç takviyesi ile ayakta durmaya çalışıyoruz bakalım...
Sen nasılsın tatlım ilaydamız 1220 gr. olmuş he annesi maşallah kuzucuğuma yaaa tombikmi olucak ne
sağol jasmin ama inan iş yapmamak için elimden geleni yapıyorum öyle bir durumki oturduğum yerde yoruluyorum çok kötü yani
o pekmezide ben sürekli yiyorum tatlım ama ceren hepsini çekiyor vücudumdan sanırım bana birşey kalmıyor
canım ne kadar hareketli maşallah allah zihin açıklığı versin canımhoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumla
canım benim geçmiş olsun dra sordunmu sebebini kan şekerin veya tansiyonunla alakalıdır muhtemelen
sağol balım...
Kız izin alacak durumda değilim o hale gelirsem zaten giderim sağol birtanem
evet bu gün cuma ve yoğunluk hat safhada sanada banada diğer arkadaşlarada kolay gelsin valla allah yardımcımız olsun ne diyim...
canım ne kadar hareketli maşallah allah zihin açıklığı versin canım
anladım canım sağol canım sanada kolay gelsin fazla zorlama kendini
aaaaaaaaaa olmadı ama şimdinapiim canım elimde diillll kaydirigubbakcemile gerçi nedense günler geçtikçe umudum azalıyor ama hayırlısı hiiç hamile gibi hissetmiorum kendimi insan azıcık içgüdüsel olarak hisseder dimi ama nerde anacım bende bi damla yok o hiskaydirigubbakcemile3
sağol birtanem, o siniri hiç sorma, hehehe bir anda parlayıveriyorum bende, eşimin aklı çıkıyor sinirleneceğim diye kaydirigubbakcemile3 adamcağızın kabusu oldum kaydirigubbakcemile3afiyet olsun ve koay gelsin ablacım
iyiyim canımcım hamilelikde gayet güzel
ama sanırım en ufak şeye sinirlenmeye başladım kaydirigubbakcemile3
geri sayımı yapmaa unut aa bi bakmışın adetin geçmiş farkında değilsinnn
sonra hepimizzz parti başlatcazzz
canımcım, sen kendini bu kadar kaptırırsan ve eğer sonuç olumsuz çıkarsa çok üzülceksin gibi hissediyorum... daha çok erken, eğer şanslıysan bu ay hamile kalmış olabilirsin, ancak korunmayı geçen ay bıraktıysanız hormonlar biraz dengesini şaşırıyor canım, adet gecikmesine de sebep olabiliyor... sana tamamen umudunu kaybettirmek için söylemiyorum, sakın beni yanlış anlama :) korunmayı bıraktıktan sonra adeti 10 gün geciken çok insan tanıyorum, hamileyim diye umutlanıp hayalkırıklığına uğrayan... sadece üzülmeni istemiyorum canım, dualarım seninle, inşallah hamilesindir, ama değilsen lütfen üzülme canım tamam mı?hadi yaa inşallah en kolay şekilde atlatırsın hamileliğini napalım tuzu biberide olucak işte kaydirigubbakcemile3 zaten nedense günler azaldıkça heyecanlanıcağıma daha çok umutsuzlanıyorum sanırım bu ay olmadı artık umutlar gelecek aya herhalde bir burda sayıyorum artık kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz nasılsın? İlaydam nasıl?kızlarrr günydın biz geldikhihoyyythihoyyyt
sağol tatlım :)tamam ablacım anlaşılan yine temizlik var kolay gelsin afiyet olsun
oyyyy benim birtanem gelmiş :) sana keyifsizlik yasssaaaahhhhGünaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar
ohoooo bu çocuk şimdiden bıkacak testlerden, sınavlardan, kız alim yapacan sen İlayda'yı kaydirigubbakcemile3hoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumla
eh kolay gelsin canım o zaman :) çok yorma kendini :)sağol balım...
Kız izin alacak durumda değilim o hale gelirsem zaten giderim sağol birtanem
evet bu gün cuma ve yoğunluk hat safhada sanada banada diğer arkadaşlarada kolay gelsin valla allah yardımcımız olsun ne diyim...
ah şu erkekler... ne kadar komikler ya :roflol:evet teyzesi yanakları tombiş tombiş dedi dr teyzesi çensinide eşime benzetti bi görseydiniz eşimi yanınavarlmıyor kızı ona benziyormuşda
hehehe hele bir hamile kal bak sen de nasıl yapıyorsun a.s.haklısın canım ben hamile olmamama rağmen ev işlerinden yoruluyorum sizi düşünemiyorum hem hamilesiniz hem çalışıyosunuz bide evinizle uğraşıyosunuzdur Allah size kolaylık versin gerçekten desene senin ceren azıcık obur doğduğunda evde ne var ne yok silip süpürücek anlaşılan annesi kaydirigubbakcemile3 ceren senin ismin ne
ceren canım inş bugünün su gibi akıp gider canım allah yardım etsin sana .
evet teyzesi yanakları tombiş tombiş dedi dr teyzesi çensinide eşime benzetti bi görseydiniz eşimi yanınavarlmıyor kızı ona benziyormuşda
haklısın canım ben hamile olmamama rağmen ev işlerinden yoruluyorum sizi düşünemiyorum hem hamilesiniz hem çalışıyosunuz bide evinizle uğraşıyosunuzdur Allah size kolaylık versin gerçekten desene senin ceren azıcık obur doğduğunda evde ne var ne yok silip süpürücek anlaşılan annesi kaydirigubbakcemile3 ceren senin ismin ne
canım ne kadar hareketli maşallah allah zihin açıklığı versin canım
anladım canım sağol canım sanada kolay gelsin fazla zorlama kendini
kızlar benim hafiften başım ağrımaya başladı, artmadan biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım :)
kızlar meleğimin yeni cicişlerini ekledim albümüne
Babasi ogluna güzel bir is kurmak için kollari sivamis.
Ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus.
Babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis.
En sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus.
Çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen
Fabrikadaki bir sosis makinesinin basina götürmüs.
-'Bak oglum'demis 'burdan böyle öküzü yolluyosun.
aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?'
Çocuk dinlemeden basini sallamis, sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis
ve;
-'peki baba, buradan sosisi goysak, oteki taraftan öküz olarak çıkar mı?'
diye merakla sormus. Babasi hemen cevaplamis:
-'Maalesef evladim o teknoloji bir tek senin ananda var...
aaaaaaaaaa olmadı ama şimdiklava: bu kadar kaptırma gülüm kendini... korunmayı ne zaman bıraktınız siz, geçen ay mı?
canımcım, sen kendini bu kadar kaptırırsan ve eğer sonuç olumsuz çıkarsa çok üzülceksin gibi hissediyorum... daha çok erken, eğer şanslıysan bu ay hamile kalmış olabilirsin, ancak korunmayı geçen ay bıraktıysanız hormonlar biraz dengesini şaşırıyor canım, adet gecikmesine de sebep olabiliyor... sana tamamen umudunu kaybettirmek için söylemiyorum, sakın beni yanlış anlama :) korunmayı bıraktıktan sonra adeti 10 gün geciken çok insan tanıyorum, hamileyim diye umutlanıp hayalkırıklığına uğrayan... sadece üzülmeni istemiyorum canım, dualarım seninle, inşallah hamilesindir, ama değilsen lütfen üzülme canım tamam mı?
hehehe hele bir hamile kal bak sen de nasıl yapıyorsun a.s.
ben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
hayirli günller cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul ezsin
nasilsiniz???
kızlar benim çok bulantım var neyin nesi anlamadım
bu zamana kadar bişey olmadı bugun kendimi bi garip hissediyorum
bide bu bulantı eklendi çıkardım çıkartıcam o yüzden pek pc başında olamıyorum sürekli yüzümü yıkıyorum wc ye gidiyorum
ben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?