Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın nurcum hoşgeldin nasılsın ilayda nasıl
hoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumla

canım benim geçmiş olsun dra sordunmu sebebini kan şekerin veya tansiyonunla alakalıdır muhtemelen

ozaman yakındır hissedersin bebişini

canım çok geçmiş olsun sen birean önce işlerini toparla izin alıp eve git bizde iyiyiz malum cuma yoğunuz bizde

sağol balım...
Kız izin alacak durumda değilim o hale gelirsem zaten giderim sağol birtanem
evet bu gün cuma ve yoğunluk hat safhada sanada banada diğer arkadaşlarada kolay gelsin valla allah yardımcımız olsun ne diyim...

sağol bitanem dr. sordum bunun için kan sayımı yapıldı ve demir eksikliği çıktı tatlım
baş dönmelerimin tek sebebi bu yani vücuttaki demir iki bedene birden yetmiyor ilaç takviyesi ile ayakta durmaya çalışıyoruz bakalım...
Sen nasılsın tatlım ilaydamız 1220 gr. olmuş he annesi maşallah kuzucuğuma yaaa tombikmi olucak ne

ceren canım inş bugünün su gibi akıp gider canım allah yardım etsin sana .

evet teyzesi yanakları tombiş tombiş dedi dr teyzesi çensinide eşime benzetti bi görseydiniz eşimi yanınavarlmıyor kızı ona benziyormuşda

haklısın canım ben hamile olmamama rağmen ev işlerinden yoruluyorum sizi düşünemiyorum hem hamilesiniz hem çalışıyosunuz bide evinizle uğraşıyosunuzdur Allah size kolaylık versin gerçekten desene senin ceren azıcık obur doğduğunda evde ne var ne yok silip süpürücek anlaşılan annesi kaydirigubbakcemile3 ceren senin ismin ne

canım ne kadar hareketli maşallah allah zihin açıklığı versin canım

anladım canım sağol canım sanada kolay gelsin fazla zorlama kendini

aaaaaaaaaa olmadı ama şimdi klava: bu kadar kaptırma gülüm kendini... korunmayı ne zaman bıraktınız siz, geçen ay mı?
sağol birtanem, o siniri hiç sorma, hehehe bir anda parlayıveriyorum bende, eşimin aklı çıkıyor sinirleneceğim diye kaydirigubbakcemile3 adamcağızın kabusu oldum kaydirigubbakcemile3
canımcım, sen kendini bu kadar kaptırırsan ve eğer sonuç olumsuz çıkarsa çok üzülceksin gibi hissediyorum... daha çok erken, eğer şanslıysan bu ay hamile kalmış olabilirsin, ancak korunmayı geçen ay bıraktıysanız hormonlar biraz dengesini şaşırıyor canım, adet gecikmesine de sebep olabiliyor... sana tamamen umudunu kaybettirmek için söylemiyorum, sakın beni yanlış anlama :) korunmayı bıraktıktan sonra adeti 10 gün geciken çok insan tanıyorum, hamileyim diye umutlanıp hayalkırıklığına uğrayan... sadece üzülmeni istemiyorum canım, dualarım seninle, inşallah hamilesindir, ama değilsen lütfen üzülme canım tamam mı?
kızlarrr günydın biz geldikhihoyyythihoyyyt
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz nasılsın? İlaydam nasıl?
tamam ablacım anlaşılan yine temizlik var kolay gelsin afiyet olsun
sağol tatlım :)
oyyyy benim birtanem gelmiş :) sana keyifsizlik yasssaaaahhhh klava: klava: klava: benim keyfim yerinde, herbişeycik de yolunda, sadece sizlerle sohbeti özledim :) ne olacak senin bu baş dönmelerin ya? ilaçlarını zamanında ve sektirmeden içiyorsun değil mi?
hoşbuldum canım ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır dershanemiz var bugün şimdi test çözüyoruz kuzucuğumla
ohoooo bu çocuk şimdiden bıkacak testlerden, sınavlardan, kız alim yapacan sen İlayda'yı kaydirigubbakcemile3
eh kolay gelsin canım o zaman :) çok yorma kendini :)
evet teyzesi yanakları tombiş tombiş dedi dr teyzesi çensinide eşime benzetti bi görseydiniz eşimi yanınavarlmıyor kızı ona benziyormuşda
ah şu erkekler... ne kadar komikler ya :roflol:
hehehe hele bir hamile kal bak sen de nasıl yapıyorsun a.s.

ceren canım inş bugünün su gibi akıp gider canım allah yardım etsin sana .

İnşallah birtanem inşallah hepimizi için su gibi akar gider bu gün....

ooyy oooyyy yerim ben onu kurban olurum ben ona kuzum benimm.... Tombiş yanaklarını ısırırım ben onun....
Ayyy sorma yaaa eşlerimiz öyle işte ne yapsınlar kızzz onlar sadece ekranda görebildikleri ile doktorun ve bizim anlattıklarımızla yetiniyorlar biz birebir hissediyoruz içimizde. Onlar ancak doğduktan sonra anlayacaklar asıl....
Benim eşim daha ilk ultrasonda yani 8 haftalıkken ilk gördüğünde düşün daha insana bile benzemezken "anaaa şuna bak aynı ben" demişti. Dr. ölmüştü gülmekten kaydirigubbakcemile3

evet ceren bendeki herşeyi çekiyor şuan umarım doğduktan sonrada böyle iştahlı bir çocuk olur bol bol yer içer teyzesi....
canım benim adım Gülçin ama ben üye olurken direk çitlenbiğimin adı ile üye oldum hihoyyyt

canım ne kadar hareketli maşallah allah zihin açıklığı versin canım

anladım canım sağol canım sanada kolay gelsin fazla zorlama kendini

sende fazla yorma kendini bitanem
hadi biz hamileyiz diye dikkat ediyoruz
sende hamile adayısın unutmaaa

Babasi ogluna güzel bir is kurmak için kollari sivamis.
Ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus.
Babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis.
En sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus.
Çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen
Fabrikadaki bir sosis makinesinin basina götürmüs.
-'Bak oglum'demis 'burdan böyle öküzü yolluyosun.
aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?'
Çocuk dinlemeden basini sallamis, sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis
ve;
-'peki baba, buradan sosisi goysak, oteki taraftan öküz olarak çıkar mı?'
diye merakla sormus. Babasi hemen cevaplamis:
-'Maalesef evladim o teknoloji bir tek senin ananda var...

kızlarrr sela verildi cumanız mübarek olsun vakti olanlar duaya başlasın sela ile ezan arası edilen dua kabul oluyormuş.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanları nasip etsin gönlümüze göre versin inşallah

kızlar benim hafiften başım ağrımaya başladı, artmadan biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım :)

yat ablacım aman dikkat et kendine seninde baş ağrlarınmı başladı yoksa kıyamam :teselli:

kızlar meleğimin yeni cicişlerini ekledim albümüne

oleeeeeyyyyyyy hemen bakıyorum ilaydamın cicişlerine annesi
valla ben artık yorulduğum için resim eklemiyorum hanımzadenin o kadar çok eşyası varki anam hangi birini çekip koyimmm yoruldum vallaaa kaydirigubbakcemile3

evet her yiğidin harcı değildir sosis sokup öküz çıkarmak :roflol: :roflol:

kızlar benim çok bulantım var neyin nesi anlamadım
bu zamana kadar bişey olmadı bugun kendimi bi garip hissediyorum
bide bu bulantı eklendi çıkardım çıkartıcam o yüzden pek pc başında olamıyorum sürekli yüzümü yıkıyorum wc ye gidiyorum

ablacım ben iki ay hap kullandım ama çok yan etkisi oldu diye bıraktım sonraki üç ay eşim korundu hapı bıraktıktan sonraki üç ay adetim düzenli oldu bu ayda tamamen bıraktık korunmayı üzülmekte değil bu ama bu ay çıkmazsa bundan sonraki aylar hep böyle bi şüpheyle yaşamakta kötü olucak benim için hayırlısı olsun inş:çok üzgünüm:

hayirli günller cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul ezsin
nasilsiniz???

Canım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun tatlım
bizler iyiyiz çok şükür haftanın son iş gününü bitirme telaşındayız
Sen nasılsın balım iyimisin?

canım yaa geçmiş olsun
hay allah nazarmı değdirdin kendine acaba çok iyi gidiyor diye diye
allah acil şifa versin umarım uzun sürmez bulantılar tatlım :çok üzgünüm:

ben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.

katarrrrrrr hoş geldin kızzz bir ay oldu dimi gittiğin nasılsın?
nasıl geçti memleket gezisi hasret giderdinmi herkesle?
bebeğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…