- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.481
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalarben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
hayirli günller cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul ezsin
nasilsiniz???
Canım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun tatlım
bizler iyiyiz çok şükür haftanın son iş gününü bitirme telaşındayız
Sen nasılsın balım iyimisin?
canım yaa geçmiş olsun
hay allah nazarmı değdirdin kendine acaba çok iyi gidiyor diye diye
allah acil şifa versin umarım uzun sürmez bulantılar tatlım :çok üzgünüm:
katarrrrrrr hoş geldin kızzz bir ay oldu dimi gittiğin nasılsın?
nasıl geçti memleket gezisi hasret giderdinmi herkesle?
bebeğin nasıl?
bebeğin nasıl?
Canım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun tatlım
bizler iyiyiz çok şükür haftanın son iş gününü bitirme telaşındayız
Sen nasılsın balım iyimisin?
canım yaa geçmiş olsun
hay allah nazarmı değdirdin kendine acaba çok iyi gidiyor diye diye
allah acil şifa versin umarım uzun sürmez bulantılar tatlım :çok üzgünüm:
bebeğin nasıl?
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
nasılsın
çok sağol canım iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
nasılsın
seninde cuman mübarek olsun canımcım nasılsın
gcan orada havalar iyi galiba gezmeye çıkacaksın ben evden çıkamıyorum sürekli yağmur yağıyor offffffffff çok sıkıldım. yaz gelmek bilmedi bu sene . kendini fazla yorma yavaş yavaş yürü bebişi yorma
cerencim dışardan yemek söyledim yedim geldim
biraz hafifledi yiyince sanki bulantım umarım tamamen geçer birazdan
iyiyim canım seni sormalı bebişimde çok iyi ama cinsiyetini bir türlü göstermiyor. 20 gün falan oldu gideli. memleket gezisi çok iyiydi. bebişime cicişler aldım.
filiz ablanın hayırlı haberini almışız galiba geçmişi okuduğum kadarıyla doğrumu anlamışım. çok sevindim:teytey:
allah iyilik versin canimcim getirdiniz hafda sonunu yine
ben iyiyim birazdan disari cikicam biraz gezeyim
kızlar ben çıkıyorum ev işleri beni bekliyor. sonra görüşürüz
kizlar bende cikdim biraz dolasayim hepinize iyi hafdasonu diliyorum ve öpüyorum hepinizi
Çiğdem canım gözünaydın bebişini görmüşsün ense kalınlığı falan güzel çıkmış çok şükür
merhaba kızlar ne çok yazmışınız ben en son 2347 de kalmıştım okumam mümkün değil sonra yavaş yavaş okurum belki biz kontrolümüzü olduk herşey yolunda bebeiş çok büyümüş kıpır kıpırdı tam net olarak 30 nisanda cinsiyetini söyleyecek ama çıkıntıların kıza benzediğini dile getirdi doktorum çok mutluyum ense kalınlığı normal çıktı ikili tarama sonuçlarımda bir iki gün içinde çıkacak umarım onlarda iyi olur yani özetle bebeğim çok iyi bende iyiyim herşey yolunda güzeller sizler nasılsınız herşey yolundamı
ben çok yoğunum kızlar pek giremiyorum
tamam ablacım dinlen sen yorma kendinikızlar benim hafiften başım ağrımaya başladı, artmadan biraz uzanayım, sonra görüşürüz canlarım :)
nurcum çok güzeller canım güle güle kullanınkızlar meleğimin yeni cicişlerini ekledim albümüne
aaaaaaa burcu ne oldu kız nazar değdi valla haydır canım yediğin bişmi dokundu yoksa bebişmi yapıyorkızlar benim çok bulantım var neyin nesi anlamadım
bu zamana kadar bişey olmadı bugun kendimi bi garip hissediyorum
bide bu bulantı eklendi çıkardım çıkartıcam o yüzden pek pc başında olamıyorum sürekli yüzümü yıkıyorum wc ye gidiyorum
gönülcüm hoşgeldin nasılsın seninde cuman mübarek olsunhayirli günller cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul ezsin
nasilsiniz???
amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin sefalar getirdin canım bayadır yoktur nasıl geçti tatil bizde özlemişiz kızben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
tamam canım kendine dikkat et ev işlerine kaptırıpta yorma kendinikızlar ben çıkıyorum ev işleri beni bekliyor. sonra görüşürüz
tamam iyi gezmeler gönülcümkizlar bende cikdim biraz dolasayim hepinize iyi hafdasonu diliyorum ve öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar ne çok yazmışınız ben en son 2347 de kalmıştım okumam mümkün değil sonra yavaş yavaş okurum belki biz kontrolümüzü olduk herşey yolunda bebeiş çok büyümüş kıpır kıpırdı tam net olarak 30 nisanda cinsiyetini söyleyecek ama çıkıntıların kıza benzediğini dile getirdi doktorum çok mutluyum ense kalınlığı normal çıktı ikili tarama sonuçlarımda bir iki gün içinde çıkacak umarım onlarda iyi olur yani özetle bebeğim çok iyi bende iyiyim herşey yolunda güzeller sizler nasılsınız herşey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?