- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.501
sağol canım Allaha şükür herşey yolunda çıktı içim çok rahat sanırım kızımız olucak :teytey:
ben çok yoğunum kızlar pek giremiyorum
canım benim hoşbulduk heyecanım geçti daha iyiyim 30 nisanda kesin öğrenicez cinsiyeti doktor birşey söylemeden ekranda görünce bu kız dedim içimden bilmiyorum öyle hissettim sanki doktorum kesin demiyorum ama çıkıntılar kız gibi kesin olarak 30 nisanda söylicem dedi ama kız gibi dedi erkekte olsa üzülmem ama kız olma ihtimaline çok sevindim ne yalan söyliyeyim en çokta sağlıklı kıpır kıpır oluşuna sevindim yeterki sağlıklı olsun 30 nisanda pipi de görseke gene havalara uçarım :sm_cool:Canımmm hoş geldin hadi gözümüz aydın herşey yolunda imiş çok şükür sende baya rahatlamışsındır tatlım.... Demek kıza benzetti doktorun hee neyse biz yinede fazla cinsiyet üzerinde durmayalım sonra yanılır felan dr. bizde yanılmayalım....
Sen nasılsın tatlım... Heyecanın geçtimi?
sağol canım evet az kaldı allah isteyen herkes nasip etsin a.s.tamam ablacım dinlen sen yorma kendini
nurcum çok güzeller canım güle güle kullanın
aaaaaaa burcu ne oldu kız nazar değdi valla haydır canım yediğin bişmi dokundu yoksa bebişmi yapıyor
gönülcüm hoşgeldin nasılsın seninde cuman mübarek olsun
amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin sefalar getirdin canım bayadır yoktur nasıl geçti tatil bizde özlemişiz kız
tamam canım kendine dikkat et ev işlerine kaptırıpta yorma kendini
tamam iyi gezmeler gönülcüm
çiğdemcim güzel haberlerle gelmişsin maşallah allah nazarlardan saklasın bebişini herşey normal çıkmış cinsiyetini öğrenmenede az kalmış bu arada
ben ekranda görünce bebeğimi öyle hissettim sonra doktorum söyledi tepeden baktı bacaklarının arası heryeri çok net gözüküyor sanırım kullandığı makina çok iyi bilmiyorum ama pipi benzeri birşey yoktu bana kız gibi geldi doktorad çıkıntıları kız gibia ma net sonucu 30 nisanda söylicem dedi ya ikisinede çok sevinirim sağlıklı çıktı ya gerisi mühim değil kıpır kıpırdı kolu bacağı heryeri cd de verdi izleyip izleyip duruyorum ne büyük bir mucize bu yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:nerden anlşadın cicim kzıın olucağını
canım benim hoşbulduk heyecanım geçti daha iyiyim 30 nisanda kesin öğrenicez cinsiyeti doktor birşey söylemeden ekranda görünce bu kız dedim içimden bilmiyorum öyle hissettim sanki doktorum kesin demiyorum ama çıkıntılar kız gibi kesin olarak 30 nisanda söylicem dedi ama kız gibi dedi erkekte olsa üzülmem ama kız olma ihtimaline çok sevindim ne yalan söyliyeyim en çokta sağlıklı kıpır kıpır oluşuna sevindim yeterki sağlıklı olsun 30 nisanda pipi de görseke gene havalara uçarım :sm_cool:
sağol canım evet az kaldı allah isteyen herkes nasip etsin a.s.
ben ekranda görünce bebeğimi öyle hissettim sonra doktorum söyledi tepeden baktı bacaklarının arası heryeri çok net gözüküyor sanırım kullandığı makina çok iyi bilmiyorum ama pipi benzeri birşey yoktu bana kız gibi geldi doktorad çıkıntıları kız gibia ma net sonucu 30 nisanda söylicem dedi ya ikisinede çok sevinirim sağlıklı çıktı ya gerisi mühim değil kıpır kıpırdı kolu bacağı heryeri cd de verdi izleyip izleyip duruyorum ne büyük bir mucize bu yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım haber verdiğin için daha iyi olur inşallahkızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.
canım benim yaaa insanın içi içine sığmıyor değilmi?
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah kuzucuğum...
Hem zaten şunun şurasında 30 nisana ne kaldıki kaydirigubbakcemile3
sağol canım haber verdiğin için daha iyi olur inşallah
evet ya bu hamilleiğin kıymetini bilmek egrek sanırım bu anlar çok güzel ,özel anlar bu heyecan bu bekleyiş bile güzel allah hepimize mutlu,sağlıklı hamilelik nasip etsin sonrada bebeişlerimizi tabiki:teytey:
ay canım çok güzel ya allah kucağına almayıda nasip etsin inşalahcanım benim hoşbulduk heyecanım geçti daha iyiyim 30 nisanda kesin öğrenicez cinsiyeti doktor birşey söylemeden ekranda görünce bu kız dedim içimden bilmiyorum öyle hissettim sanki doktorum kesin demiyorum ama çıkıntılar kız gibi kesin olarak 30 nisanda söylicem dedi ama kız gibi dedi erkekte olsa üzülmem ama kız olma ihtimaline çok sevindim ne yalan söyliyeyim en çokta sağlıklı kıpır kıpır oluşuna sevindim yeterki sağlıklı olsun 30 nisanda pipi de görseke gene havalara uçarım :sm_cool:
sağol canım evet az kaldı allah isteyen herkes nasip etsin a.s.
ben ekranda görünce bebeğimi öyle hissettim sonra doktorum söyledi tepeden baktı bacaklarının arası heryeri çok net gözüküyor sanırım kullandığı makina çok iyi bilmiyorum ama pipi benzeri birşey yoktu bana kız gibi geldi doktorad çıkıntıları kız gibia ma net sonucu 30 nisanda söylicem dedi ya ikisinede çok sevinirim sağlıklı çıktı ya gerisi mühim değil kıpır kıpırdı kolu bacağı heryeri cd de verdi izleyip izleyip duruyorum ne büyük bir mucize bu yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.
ay canım çok güzel ya allah kucağına almayıda nasip etsin inşalah
sağol cerencim çok düşüncelisin dinlensin ya valla üzülüyorum maviye ama az kaldı oda doya doya hamileliğinin sefasını sürücek inşallah işe başlıcağı güne kadar düzelir inşallah
ay canım çok güzel ya allah kucağına almayıda nasip etsin inşalah
sağol cerencim çok düşüncelisin dinlensin ya valla üzülüyorum maviye ama az kaldı oda doya doya hamileliğinin sefasını sürücek inşallah işe başlıcağı güne kadar düzelir inşallah
kızlar hepinize mutlu,sağlıklı bol gülücüklü bir hafta sonu diliyorum pzt günü neşeli neşeli kıkır kıkır buluşmak umuduyla ben yavaştan kaçar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
yaaa hiç sorma, başladı galiba ama yatınca biraz iyi geldi, uyumuşum, fakat hala başımda bir ağırlık var, inşallah sadece bugüne mahsus bir şeydir, bundan sonra olmaz umarımyat ablacım aman dikkat et kendine seninde baş ağrlarınmı başladı yoksa kıyamam :teselli:
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii senin bulantılar şimdi mi başladı acaba? inşallah öyle değildir hayatım, belki yediğin bir şey dokunmuştur ya da üşütmüşsündür... aaaa acıkınca da mide bulantısı oluyor, belki öyle bir şeydir, inşallah uzun sürmez canımkızlar benim çok bulantım var neyin nesi anlamadım
bu zamana kadar bişey olmadı bugun kendimi bi garip hissediyorum
bide bu bulantı eklendi çıkardım çıkartıcam o yüzden pek pc başında olamıyorum sürekli yüzümü yıkıyorum wc ye gidiyorum
kendini üzüm yıpratma da olsun, eninde sonunda gelecek bebeğin, zamanını kolluyor bence :)ablacım ben iki ay hap kullandım ama çok yan etkisi oldu diye bıraktım sonraki üç ay eşim korundu hapı bıraktıktan sonraki üç ay adetim düzenli oldu bu ayda tamamen bıraktık korunmayı üzülmekte değil bu ama bu ay çıkmazsa bundan sonraki aylar hep böyle bi şüpheyle yaşamakta kötü olucak benim için hayırlısı olsun inş:çok üzgünüm:
hoşgeldin canımmmmm, özledik seni, hasret bitti artık :)ben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
sağol birtanem, evet dün miniğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah :)iyiyim canım seni sormalı bebişimde çok iyi ama cinsiyetini bir türlü göstermiyor. 20 gün falan oldu gideli. memleket gezisi çok iyiydi. bebişime cicişler aldım.
filiz ablanın hayırlı haberini almışız galiba geçmişi okuduğum kadarıyla doğrumu anlamışım. çok sevindim:teytey:
aaaa amma gezenti hatun çıktın sen, hiç mi yorulmuyorsun sen? kaydirigubbakcemile3allah iyilik versin canimcim getirdiniz hafda sonunu yine
ben iyiyim birazdan disari cikicam biraz gezeyim
gözün aydın canım, rahatlamışsındır artık, senin adına çok sevindim :)merhaba kızlar ne çok yazmışınız ben en son 2347 de kalmıştım okumam mümkün değil sonra yavaş yavaş okurum belki biz kontrolümüzü olduk herşey yolunda bebeiş çok büyümüş kıpır kıpırdı tam net olarak 30 nisanda cinsiyetini söyleyecek ama çıkıntıların kıza benzediğini dile getirdi doktorum çok mutluyum ense kalınlığı normal çıktı ikili tarama sonuçlarımda bir iki gün içinde çıkacak umarım onlarda iyi olur yani özetle bebeğim çok iyi bende iyiyim herşey yolunda güzeller sizler nasılsınız herşey yolundamı
kıyamam yaaaa... inşallah çok uzun sürmez bu sıkıntıları, mavişimi özledim yakızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.
kızlar hepinize mutlu,sağlıklı bol gülücüklü bir hafta sonu diliyorum pzt günü neşeli neşeli kıkır kıkır buluşmak umuduyla ben yavaştan kaçar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
tamam balım mujk görüşürüzkız sen bu gün haybeye geldin işe zaten az evvel geldin şimdide gidiyorum diyorsun e hadi git bakalım
sanada iyi tatiller bol bol dinlen eğlen tamammı şekerim
pazartesi görüşmek üzere.
a.s. a.s.
sağol canım rahatladım valla çok sağol a.s.yaaa hiç sorma, başladı galiba ama yatınca biraz iyi geldi, uyumuşum, fakat hala başımda bir ağırlık var, inşallah sadece bugüne mahsus bir şeydir, bundan sonra olmaz umarım
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii senin bulantılar şimdi mi başladı acaba? inşallah öyle değildir hayatım, belki yediğin bir şey dokunmuştur ya da üşütmüşsündür... aaaa acıkınca da mide bulantısı oluyor, belki öyle bir şeydir, inşallah uzun sürmez canım
kendini üzüm yıpratma da olsun, eninde sonunda gelecek bebeğin, zamanını kolluyor bence :)
hoşgeldin canımmmmm, özledik seni, hasret bitti artık :)
sağol birtanem, evet dün miniğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah :)
aaaa amma gezenti hatun çıktın sen, hiç mi yorulmuyorsun sen? kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım, rahatlamışsındır artık, senin adına çok sevindim :)
kıyamam yaaaa... inşallah çok uzun sürmez bu sıkıntıları, mavişimi özledim yabir an önce toıparlanıp gelir inşallah aramıza, haber verdiğin için sağol güzelim :)
ben rahat kaytarabiliyorum işten ayrılacağımıda biliyorlar çok sıkmıyorlar tek kişiden sorumluyum patronda esnek bu konuda şu sıralar beni sıkarsa kaçıvericem az daha durayım diye adamcağızda seselenmiyor galiba sekinzi ayıma kadar çalışıp sonra çıkmayı düşünüyorum aslında mesai saatlerim falan rahat işimde rahat ama ben sıkıldım sanırım işim yönetici sekreterlik canım öpüyorum çok ben kaçtım byeesen ne iş yapıyorsun çiğdemcim? mesai saatlerin çok güzel :)
tamam balım mujk görüşürüz
sağol canım rahatladım valla çok sağol a.s.
ben rahat kaytarabiliyorum işten ayrılacağımıda biliyorlar çok sıkmıyorlar tek kişiden sorumluyum patronda esnek bu konuda şu sıralar beni sıkarsa kaçıvericem az daha durayım diye adamcağızda seselenmiyor galiba sekinzi ayıma kadar çalışıp sonra çıkmayı düşünüyorum aslında mesai saatlerim falan rahat işimde rahat ama ben sıkıldım sanırım işim yönetici sekreterlik canım öpüyorum çok ben kaçtım byee
kızzz çiğdem gittim diyon halen burda görünüyon gitsene beeeeee
Filiz abla nasıl oldun canımcım? Başın ne durumda?
çok tatlısın cerennn çooookkkkkkkkkkkkkkkkkne demek canım sizler benden haber alamayınca merak ediyorsunuz ya bende sizleri merakta bırakmak istemem bunun için burdayız zaten değilmi canım benim.... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?