Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim hoşbulduk heyecanım geçti daha iyiyim 30 nisanda kesin öğrenicez cinsiyeti doktor birşey söylemeden ekranda görünce bu kız dedim içimden bilmiyorum öyle hissettim sanki doktorum kesin demiyorum ama çıkıntılar kız gibi kesin olarak 30 nisanda söylicem dedi ama kız gibi dedi erkekte olsa üzülmem ama kız olma ihtimaline çok sevindim ne yalan söyliyeyim en çokta sağlıklı kıpır kıpır oluşuna sevindim yeterki sağlıklı olsun 30 nisanda pipi de görseke gene havalara uçarım :sm_cool:

sağol canım evet az kaldı allah isteyen herkes nasip etsin a.s.

nerden anlşadın cicim kzıın olucağını
ben ekranda görünce bebeğimi öyle hissettim sonra doktorum söyledi tepeden baktı bacaklarının arası heryeri çok net gözüküyor sanırım kullandığı makina çok iyi bilmiyorum ama pipi benzeri birşey yoktu bana kız gibi geldi doktorad çıkıntıları kız gibia ma net sonucu 30 nisanda söylicem dedi ya ikisinede çok sevinirim sağlıklı çıktı ya gerisi mühim değil kıpır kıpırdı kolu bacağı heryeri cd de verdi izleyip izleyip duruyorum ne büyük bir mucize bu yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.

canım benim yaaa insanın içi içine sığmıyor değilmi?
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah kuzucuğum...
Hem zaten şunun şurasında 30 nisana ne kaldıki kaydirigubbakcemile3

kızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.
sağol canım haber verdiğin için daha iyi olur inşallah

evet ya bu hamilleiğin kıymetini bilmek egrek sanırım bu anlar çok güzel ,özel anlar bu heyecan bu bekleyiş bile güzel allah hepimize mutlu,sağlıklı hamilelik nasip etsin sonrada bebeişlerimizi tabiki:teytey:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :dance: :dance:

ay canım çok güzel ya allah kucağına almayıda nasip etsin inşalah

sağol cerencim çok düşüncelisin dinlensin ya valla üzülüyorum maviye ama az kaldı oda doya doya hamileliğinin sefasını sürücek inşallah işe başlıcağı güne kadar düzelir inşallah

sağol canım hepimize inşallah:Saruboceq:

ne demek canım sizler benden haber alamayınca merak ediyorsunuz ya bende sizleri merakta bırakmak istemem bunun için burdayız zaten değilmi canım benim.... Şeniz

kızlar hepinize mutlu,sağlıklı bol gülücüklü bir hafta sonu diliyorum pzt günü neşeli neşeli kıkır kıkır buluşmak umuduyla ben yavaştan kaçar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

kızlar hepinize mutlu,sağlıklı bol gülücüklü bir hafta sonu diliyorum pzt günü neşeli neşeli kıkır kıkır buluşmak umuduyla ben yavaştan kaçar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

kız sen bu gün haybeye geldin işe zaten az evvel geldin şimdide gidiyorum diyorsun e hadi git bakalım
sanada iyi tatiller bol bol dinlen eğlen tamammı şekerim

pazartesi görüşmek üzere.

a.s. a.s.

yat ablacım aman dikkat et kendine seninde baş ağrlarınmı başladı yoksa kıyamam :teselli:
yaaa hiç sorma, başladı galiba ama yatınca biraz iyi geldi, uyumuşum, fakat hala başımda bir ağırlık var, inşallah sadece bugüne mahsus bir şeydir, bundan sonra olmaz umarım
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii senin bulantılar şimdi mi başladı acaba? inşallah öyle değildir hayatım, belki yediğin bir şey dokunmuştur ya da üşütmüşsündür... aaaa acıkınca da mide bulantısı oluyor, belki öyle bir şeydir, inşallah uzun sürmez canım
kendini üzüm yıpratma da olsun, eninde sonunda gelecek bebeğin, zamanını kolluyor bence :)
ben geldim kızlar hayırlı cumalar nasılsınız hepinizi çok özledim. bebişler nasıl.
hoşgeldin canımmmmm, özledik seni, hasret bitti artık :)
sağol birtanem, evet dün miniğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah :)
allah iyilik versin canimcim getirdiniz hafda sonunu yine
ben iyiyim birazdan disari cikicam biraz gezeyim
aaaa amma gezenti hatun çıktın sen, hiç mi yorulmuyorsun sen? kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım, rahatlamışsındır artık, senin adına çok sevindim :)
kıyamam yaaaa... inşallah çok uzun sürmez bu sıkıntıları, mavişimi özledim ya bir an önce toıparlanıp gelir inşallah aramıza, haber verdiğin için sağol güzelim :)

kız sen bu gün haybeye geldin işe zaten az evvel geldin şimdide gidiyorum diyorsun e hadi git bakalım
sanada iyi tatiller bol bol dinlen eğlen tamammı şekerim

pazartesi görüşmek üzere.

a.s. a.s.
tamam balım mujk görüşürüz

sağol canım rahatladım valla çok sağol a.s.

sen ne iş yapıyorsun çiğdemcim? mesai saatlerin çok güzel :)
ben rahat kaytarabiliyorum işten ayrılacağımıda biliyorlar çok sıkmıyorlar tek kişiden sorumluyum patronda esnek bu konuda şu sıralar beni sıkarsa kaçıvericem az daha durayım diye adamcağızda seselenmiyor galiba sekinzi ayıma kadar çalışıp sonra çıkmayı düşünüyorum aslında mesai saatlerim falan rahat işimde rahat ama ben sıkıldım sanırım işim yönetici sekreterlik canım öpüyorum çok ben kaçtım byee

çok iyi, sevindim valla, ne güzel :) elleri mahkum olunca nasıl senin şartlarına uyuyorlar değil mi? hehehe
iyi tatiller canım, iyice dinlen ve rahatlamanın keyfini sür :) ben de öptüm

kızzz çiğdem gittim diyon halen burda görünüyon gitsene beeeeee

Filiz abla nasıl oldun canımcım? Başın ne durumda?

ne demek canım sizler benden haber alamayınca merak ediyorsunuz ya bende sizleri merakta bırakmak istemem bunun için burdayız zaten değilmi canım benim.... Şeniz
çok tatlısın cerennn çooookkkkkkkkkkkkkkkkk

amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim iyi akşamlar iyi tatiller çiğdemcim görüşmek üzere Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…