- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.521
ablacım nasılsın başın nasıl oldu
daha iyiyim hayatım, sağol :) senin keyfin nasıl?
çok tatlısın cerennn çooookkkkkkkkkkkkkkkkk
daha iyiyim hayatım, biraz ağırlık başımda ama ağrımasından iyidir bu :)
daha iyiyim hayatım, biraz ağırlık başımda ama ağrımasından iyidir bu :)
evet canım, kendime dikkat ediyorum mümkün olduğunca, bugün hava çok güzel olmasına rağmen yattım ve dinlendim, muhtemelen hamilelikten kaynaklanan başağrısı, yoksa uykuyla falan geçmez benim normal başağrım, şimdi daha iyiyim çok şükür :)dahada iyi ol
umarım bu sadece bu günlük bir baş ağrısıdır
ama hamilelik sebebi ile yaşadığın ise (ki öyle olduğunu düşünüyorum) allah yardımcın olsun ablacım çok zor yaaa...
Ben iyiyim çok şükür sabaha göre çok çok iyiyim zaten 1 saatten bile az kaldı mesaimin bitmesine elimde de işim kalmadı bende topik topik geziyorum
anne adayları bebişlerine ne güzel odalar hazırlamışlar ya onlara bakıyordum
valla baktıkça hevesleniyorum bende hihoyyyt
çok tatlısın çok
seni veren allaha şükürler olsun
çok güzelsin çok
ben güzelden anlarım yerimseniben
birden bu şarkı geldi aklıma okuyunca kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim cicim sizlerde öylesiniz a.s.
ablacım kendine sakın stres yapma uyku düzenşne çok dikkat et
yediklerin içtiklerin herşey baş ağrısını tetikler aman diyim heee
Bol bol mümkün olduğunca dinlenmeye çalış karanlık ve sessiz bir ortamda çok önemli...
he valla... burcu nasıl oldu? haberiniz var mı?bol bol dinlen canım valla nazar değdi burcuyla sana
sağol birtaenm, amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım :) çok şükür Allaha :) sabahtan başağrım vardı ama yatıp dinlenince daha iyi oldum :)filiz abla nasılsın haberini aldım çok sevindim gözünaydın. allah tamamına erdirsin.
cerencim bebişinin cicilerinin resimlerini çek göster demişsin ama o dediklerini yapabilsem keşke. zıbın takımı tulum falan otür küçük şeyler aldım cinsiyeti belli olmadığı için açılamadım alışveriş konusunda
evet canım, kendime dikkat ediyorum mümkün olduğunca, bugün hava çok güzel olmasına rağmen yattım ve dinlendim, muhtemelen hamilelikten kaynaklanan başağrısı, yoksa uykuyla falan geçmez benim normal başağrım, şimdi daha iyiyim çok şükür :)
he valla... burcu nasıl oldu? haberiniz var mı?
sağol birtaenm, amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım :) çok şükür Allaha :) sabahtan başağrım vardı ama yatıp dinlenince daha iyi oldum :)
kızlarr çıkmadan bi göz atayım dedim
çiğdemcim görmüş bebişini gözün aydın şekerimmm darısı bize işallah
ben iyyim kızlar sabahki tuhaflığım yok üstümde yemek yedim kendime geldim
oysaki sabahda yemeiştim ama demekki içerdeki yaramaz sabahkileri beğenmemiş
bende öğle ziyafeti çektirdim ona kendime geldim
şimdi çıkıyorum kızlarrr eve gidiyorumm görüşürüz
hepinizi güsel sağlıklı hafta sonlarıı
kızlarr çıkmadan bi göz atayım dedim
iyi olmana sevindim canım :) hadi iyi tatiller güzelim, kendine dikkat et :) öpüyorum seni a.s.kızlarr çıkmadan bi göz atayım dedim
aynen öyle, okumam gereken sınav kağıtları var, balkona çıkıp keyif yaparak kağıt okuyacağım :)canım yaa resim eklemeyi bilmiyorsan biz gösteririz sana
sen yeterki çektim resimleri de gerisi kolay yerimseniben
cinsiyeti öğrenince asıl alış verişi yaparsınız zaten balım şimdilik cinsiyet renk gerektirmeyen ihtiyaçları alabilirsin....
Şimdi daha iyiysen eğer sorun yok ablacım
önünde daha 2 gün var tatilll yat dinlen bol bol hihoyyyt
kızlar bende toparlanıyorum ve çıkıcam birazdan canlarım nihayet bu gün bitti ve iki günlük tatil var önümüzde oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın canlarım benim hepinizi yanacıklarınızdan göbeciklerinizden öpüyorum bebişlerinizle birlikte allaha emanet olun canlarımmmmmmm....
Hepinize iyi akşamlar vedeeeeeeeeeee
İYİ TATİLLERRRRRRRRR
kızlar bende toparlanıyorum ve çıkıcam birazdan canlarım nihayet bu gün bitti ve iki günlük tatil var önümüzde oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın canlarım benim hepinizi yanacıklarınızdan göbeciklerinizden öpüyorum bebişlerinizle birlikte allaha emanet olun canlarımmmmmmm....
İYİ TATİLLERRRRRRRRR
İYİ TATİLLERRRRRRRRR
kızlar Yasenmin ne yapıyor acaba? doğum yaptı mı ki? doğumuna 3 gün var gözüküyor listede, merak ettim onu, aranızda onunla görüşen var mı?
bende çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlar inşallah hepiniz çok güzel bir tatil geçirirsiniz
hepinizi öpüyorumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?