Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlarrr kocamannn merhabaaa hepinizeeeehihoyyythihoyyyt

Eşim bu akşam mesaide geç gelicekmiş bende fırsattan istifade geldimmsositososito
Ablammmmmm canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamammm:dance::dance::dance::dance::dance::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah'a sonsuz şükürler olsun bugünleri gördükk:Saruboceq::Saruboceq:
Ama rüzgar deniz ismini bir kez daha düşün ablacım yaa ben senin yerinde olsam umut koyardım bebişimin adınıyada ona benzer bir isim sen 7 ay boyunca bir kez daha düşün benceyerimseniben
Hepinizi çok sevdiğimi sakın unutmayın kalbim aklım sizinlee:1hug:a.s.
Beni soran sormayan herkese çok teşekkür ederima.s.
Ben fırsat buldukça gelip kendimi hatırlatıcam size kendimi unutturmaya hiç niyetim yok:dilcikar:

canım ne güzel herşey yolundaymış çok sevindim,dr.kız gibi dediyse büyük ihtimalle kızdır tatlım,minik çğdem geliyor:dance::dance:

kızlarrr mavidenizle görüştüm 7 gün rapor almış doktordan 24 nisanda iş başı yapacak haberiniz olsun merak etmeyin yani canlarım evde istirahat ediyormuş.
hem üzüldüm hemde sevindim,rapor alabilmiş mavişim iyi bari dinlensin biraz toparlasın kendini:teselli:
kızlar Yasenmin ne yapıyor acaba? doğum yaptı mı ki? doğumuna 3 gün var gözüküyor listede, merak ettim onu, aranızda onunla görüşen var mı?
ablacım 40.haftasında sezeryan olacaktı yasemin bende pazartesi olacak diye biliyorum bakalım hayırlısı

hoşgeldin fıstık
yoksun baydır özledik be gülüm seniŞeniz

hanımlar benim komşulardan sadece 2 kişi geldi:jeyyar:
bende ne üzüldüm ne üzüldüm:teytey::teytey::teytey:
işleri varmış gelelmemişler:dilcikar:
2sinde de ufak kız çocukları vardı karıştırmadık yerim kalmadı:mymeka:
en sonunda bütün odaların kapılarını kiltledik busefer mutfakta çikolata bisküvi ne varsa bulmuşlar alsınlar dedim
valla annem gelmesine rağmen yoruldum artık otururken bile yoruluyoruma.s

haaaa unutmadan eşim bugün anca görüştü dr.umla sonuçlar iyi çıkmış
sorun yok çok şükür
ama her hafta nst'ye girecekmişim gelsin mutlaka demiş
sanırım biraz kasılma gördü:sm_confused:
neyse gideriz artık
bide doğumu sezeryan yapalım daha iyi olur diyormuş ısrarla bakalım konuşuruz artık tekrar

ayyyy benim tatlı prensesim gelmiş :) hoşgeldin sefalar getirdin hayatım... seni çok özlüyoruz ya, napicaz böyle? neyse sen ne zaman uygun bulursan o zaman gelirsin hayatım... evet sonunda bugünleri de gördük tatlım, Allah sağlıkla kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah canım :) bizim de kalbimiz seninle hayatım, arada kaçamak yaparsan ne güzel olur :) seni çok seviyorum tatlım :)
hayırlısı neyse o olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alsın da :) inşallah güzel haberler getirir bize en kısa zamanda :)
ne kadar söylesekte faydasız canım, 8 kişi gelecekti gele gele sadece 2 kişi geldi öyle mi? neyse diğerleri de gelmeyiversinler artık... bu kadar yorulmana değmedi işte
çok şükür güzelim, çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına... neden doktor sezeryanda ısrar ediyor ki? nasıl açıklıyor bu durumu canım? geçerli bir sebep söylesin sana eğer normal doğum istiyorsan sen :)

ablam ya dr.bebiş biraz iri diyor ki bence normal
ağrın sızın daha az olur diyor
dr.tandık olmasa doğum gece olursa evşnden gelmek istemiyor diyceğim ama
dr.tanıdık eşimin iş arkadaşı
senin için en uygunu olur diyor
haftaya kontrolüm var bi gidelim bakalım bizim kız ne alemde

ablacım ben kaçtım
iyi hafta sonları diliyorum herkese
gözleirm kapanıyor valla yoruldum bugün
hemen yatayım
iyi gecelerŞeniz

günaydın kızlar 4 günüm kaldı ve ben yine dayanamayıp bu sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve sonuç negatif benneyaptımki silik bir çizgi bile yok senağlama bir damla bile ümidim kalmadı bir dahaki aya kaldı artık senağlama

anladım canım, hayırlısı neyse o olsun diyelim :) bir kontrole git gel bakalım, neler diyecek :) hakkında hayırlısı birtanem :)
ablacım ben kaçtım
iyi hafta sonları diliyorum herkese
gözleirm kapanıyor valla yoruldum bugün
hemen yatayım
iyi gecelerŞeniz
sana da iyi hafta sonları güzelim .)
canımcım çok erken yapmışsın testi, bence gününün 3-4 gün geçmesini bekle, geç döllenme olduysa sonucun negatif çıkması çok normal, bunu seni umutlandırmak için söylemiyorum canım, sadece bir ufak da olsa bir olasılık :)

slm kızlar gerçi kimse yok ama olsun yazayımda gelince okursunuz..cerenin dedigi gibi durumları anlattı acile gittim doktorum rapor verdi hastanede yatmamı istemedi acilde yatıracaklardı kum dökme oluyormuş oda bulantıyı tetiklermiş duurm böyle işte..1 2 hafta daha bekleyecez böyle...evdeyim şimdi bi,raz daha iyiyim evde almış başını gidior biraz toparlayayım diyorum yarın annem gelecek...bende haberler bunlar..sizde varmı yeni haber.....bu arada filiz abla sana yazmıştım ama buradan yazayım dedim çok ama çok sevindim cerenle görüştügümüzde söyledi banada inan çok sevindim moral oldu bana inan...çok şükür diyorum....bak bundan sonra dikkat et lütfen kendini düşünmesen bile bebişi düşün...neyse kızlar bende bıraz gücüm yettigince evi, toparlayayım diyorum...grş. kendinize iyi bakın..

kızlar şirketimiz internet girişlerini yasakladı oyüzden gündüzleri gelemiyorum akşamları fırsat bulursam girerim haber veriyim dedim

canımcım çok geçmiş olsun... bir yandan da kum mu döküyormuşsun? hay allah ya, şansa bak... hayatım çok geçmiş olsun, dualarım seninle birtanem, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin... bana söylüyorsun ama kendi haline bakmadan ev toparlayayım diyorsun, lütfen canımcım evi mevi boşver... ev bir şekilde toparlanır, sen yat dinlen, nasıl olsa annen yabancı değil, hem ne güzel sana yardımcı olmaya, destek olmaya geliyor, yorma canım kendini :) evet miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür :) ne kadar stresli bir bekleyişti değil mi? neyse inşallah bundan sonra da herşey yolunda gidecek canım, hepimiz için :) sen yeterki kendini yorma :) seni çok öpüyorum ve geçmiş olsun diyorum canımcım :) kendine iyi bak :)
kızlar şirketimiz internet girişlerini yasakladı oyüzden gündüzleri gelemiyorum akşamları fırsat bulursam girerim haber veriyim dedim
haydiiiii ne bu şimdi? niye böyle bir şey yaptılar ki? çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: kendinden habersiz bırakma canım bizi :)

zaten çokta umutlu değilim ablacım sağol ilgilne :) peki idrar testinde döllenme olduktan ne kadar süre sonra gösterir

adetinin geçmesi gerekiyor sanırım, o zaman gösterebilir ama madem bu kadar merak ediyorsun bir kan testi yaptır, hemen çıkar sonucun :)

ancak pazartesi yaptırabilirim ama dediğim gibi hiç umudum kalmadığı için artık merakta etmiyorum :) zaten karın ağrılarım başladı kırmızı kartı görücem yani :)

canim cok cok gecmis olsun cok üzüldüm allah acil sifalar versin insallah en kisa zamanda iyi olursun cok gecmis olsun öpüyorum ve fazla yorma kendini

Büyük geçmiş olsun canım. Bırak evi toplamayı falan, bak oklava gelecek...

Canım bu tek çizgiler ne zamandır beni de çok sevdi. Seni çok iyi anlıyorum. Bugünü kendine ayır canım, hiçbirşey düşünme..Aynen bu lafları az zaman sonra da ben tek çizgiyi görünce hatırlat:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…