Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edin ne olur bize, ya bir elin parmakları kadar kaldık...Hepinizi çok öpüyorum...

neşecim rabbim inşallah bu sefer mutlu haberi almamıza nasip eder bekleyen bütün arkadaşlarıma dua ediyorum bu ay özellikle senin için olacak dualarım

hadi bakalım, hedefimize yavaş yavaş ilerliyoruz hayatım, inşallah her şey yolunda gidecek, merak etme dualarımız seninle canım
neşecim rabbim inşallah bu sefer mutlu haberi almamıza nasip eder bekleyen bütün arkadaşlarıma dua ediyorum bu ay özellikle senin için olacak dualarım
inşallah canım, bu ay hamiş aday listesinde kimse kalmaz ve anne adayları listesine geçerler, dualarımız seninle ve diğerleriyle Neşecim :)

Canlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.

Canim cok heyecanli olmalisin, senin yerine ben heyecan yaptim. Insallah cok rahat bir ameliyatin olur ve saglikla kizini kucagina alman nasip olur...

canım çok heyecanlandım senin yerine sanki yarın ben gidiyorum Allah sana kolaylık versin canım doya doya yaşa her dakikasını bebeişine kavuştuğun.sağlıkla olsun bitsin herşey inşallah darısı bizlerin başına seni çok seviyoruz kendine iiii bak

Canim cok heyecanli olmalisin, senin yerine ben heyecan yaptim. Insallah cok rahat bir ameliyatin olur ve saglikla kizini kucagina alman nasip olur...
menzil nasılsın canım merak ettim seni seyrek girince geçmişi okuyamıyorum çok yazılmış oluyor yani sen yazıosanda ben görmüyorumdur oğluşun ve sen iyisinizdir inşallah haziranın kaçı gibi olacak inşallah doğumun senin için de büyük gün yaklaşıyor benim 105 gün var daha sanki zaman hiç geçmiyor oysa kimi görsem sen ne zaman 6 aylık oldun dior dışardan sölemesi kolay tabii :)))) dün bende oğluşumu gördüm 810 gr olmuş her şey güzel dedi dr ama bir sorun var bebeğin adına bir türlü karar veremiyorum bi ismi beğeniyorum karar veriyorum bir hafta sonra bi başkasını isimsiz kalacak yavrum anası böle kararsız olunca

inş canım hem sen hemde biz sevinirz bu ay:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kurtarsın cnm:Saruboceq:
ne güzel kavuşacaksın bebişine:dance::dance::dance:

Yaseminkcim canım hakkım helal olsun sana ve tüm burada birlikte bu süreci yaşadığımız tüm arkadaşlarıma..İnşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyor olucaz. Hiç korkma, herşey yolunda gidecek inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın. Doğuma giderken bizlere de dua etmeyi ne olur unutma. Bu sırada edilen dualar kabul olurmuş:)) kocaman öpüyoruz canım..

Dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.

Beyazım senin de 1 aydan az kalmış maşallah. Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın, bebişlerinize kavuştursun inşallah...

merhaba. kimse yok ama ben yazayım...bugün annem geldi evdeyim ama sıkılıyorum sanırım uzun süre yatmak pek sarmıyor beni..şükür bir iki gündür iyiyim.ara ara sıkıntım oluyor ama uzun sürmüyor..aman şeytan kulagına kurlun nazar degmesin...çünkü 1 gün iyi olursam 2 gün yatıyorum.....yasemincim için bugün uyku yok sanırım heyecandan minigimiz yarın öglene dogru annesinin kucagında olacak ayy ben bile heycanlandım ve bebişimi özledim....sag salim saglıkla gelsin aramıza bebişlerimiz....neys bende çıkayım..herkesi öptmm...

Güzelim beniiiiim, hadi bakalım yarın bu saatlerde inşallah kucağında olacak Sude Melis :) Dualarım seninle canım, herşey yolunda gidecek ve sen yarın kızına kavuşmuş olacaksın hayatım :) Darısı hepimizin başına inşallah. Çok heyecanlandım şimdi... Resimleri bekliyoruz hayatım :) Allaha emanet olun :) hakkımız helal olsun tabii ki :1hug:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin güzelim, darısı senin ve herkesin başına inşallah :) Sen nasılsın güzelim? Bir sorun yok değil mi?
alemsin entelliye, daha 3 ay var canım önünde, eninde sonunda içine sine bir isme karar vereceksin, acele etme canım, ama doğuma kadar da karar ver kaydirigubbakcemile3 maşallah canım beni 810 gr. olmuş ha? yerim ben onu, maşallah annesi :)
Moralin iyi değil mi tatlım? Bu işte moral biliyorsun çok önemli :) İnşallah önümüzdeki ay bayram yapacağız seninle :)
Canım iyi olmana sevindim... Gözün aydın annen gelmiş canım, çok sevindim senin için, kendini daha iyi hissedersin şimdi :) Yatmak tabii ki sıkar hayatım ama yatman gerekiyorsa kalkma canım, napalım anne olmak hiçde kolay değilmiş meğerse... Merak ediyorum kızlar, kadınlar nasıl 8-10 tane falan doğuruyorlar? Aklım almıyor valla... Cumadan beri ben de iyi değildim ama bugün daha iyiyim. Hafif bulantılarım başladı, kötü kokular karşısında direk öğürme moduna geçiyorum... Neyse sağlıkla alalım da bebeklerimizi kucaklarımıza ben razıyım böyle olmaya :)

filizcim aklımızda var bir iki isim ama işte be böleyim napım küçük bir anket yapayımmı dağhan la doruk arasında kaldık senin fikrin ne ?
mavicim bebişinin ve senin iyiliğin için dr ne diorsa onu yap öle sıkıldım falan yok keşke bende yatabilesem kız yarın yine iş başı

ayy yasemincim çok heycan verici durum yarın kucağına alıcaksın meleğini ne güsell
dularımız seninle canım. hakkımız helal olsun canımm benim :1hug:

canım benim hadi gözün aydın dört gözle resimlerinizi bekliyoruz
neşecim allahın izniyle dualarımız hep seninle

mavicim canım gözün aydın annen gelmiş kendine dikkat et canım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…