Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

entelleyicim iyyiz biz çok şükürrr bebişte iyi
bi uğradım neler yazılmış topiğe diyee
nurcum sen geçmişden gelen kadar ben çıkmış olurum :)
öpüyorum kızlaarr iyi geceler yarın görüşürüzzzz

canımcım benim oyum Doruk isminden yana :) bakalım diğerleri ne diyecek :)

saol filizcim doğrusu benim gönlümden geçen doruk sizlerin fikrini çok merak ediyorum tabii en son aile oylaması var anneannelerin babaannelerin fikirleri alınacak bizde herkes karışır teyzeler halalar falan işim zor benim :))

Beyazım senin de 1 aydan az kalmış maşallah. Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın, bebişlerinize kavuştursun inşallah...
inş cn ya,bu ay her ikimize de iyi gelir umarım,senin yumoşlar ve aşılaman ,benimse doğum var bakalım,çifte bayram yaparız inş.:1hug:

canım daha iyi olmana sevindim,anne gelmiş ne güzel,hasret giderin valla,sen yinede kendine çok dikkat et cnm ,öyle iiyim diye yatmamazlık yapma,sen kalakma hiç,bolca dinlen.

kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:

ayy evetyaseminle birlikte bizde burda doğurcaz heyecandan delikafadulden

ooo biz daha başlamadık bile sen işleri azalttın sayılırkaydirigubbakcemile3

ayy evetyaseminle birlikte bizde burda doğurcaz heyecandan delikafadulden

ooo biz daha başlamadık bile sen işleri azalttın sayılırkaydirigubbakcemile3
kız benim hiç işimin kalmaması gerekir,zeynep her an gelebilir artık,şimdiye çoktan herşeyimin bitmasi gerekirdi ama neyse,bu haftada temi,zlik işi biterse inş 2 hafta yatıcam dinlenicem tabi biizm minik gelmezsekaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar

günaydın pemboş hoşgeldin şekerimhihoyyyt

Günaydın canım Şeniz çok az kaldı zeynep hanım geliyor
delikafadulden

bulcuk iyiyim canım güzel bir haftasonu geçirdim çok şükür sen nasılsın .
bende iyyim benim hafta sonumda güzeldi gezdim arkadaşlarımla hep kaydirigubbakcemile3

evet zeynep çat kapı yapabilirrr delikafadulden
kız beyaz şimdi bebein kıyfetlerini yıkıozya makinada bu minicik şeytler falan eldivenler mendiller onlar kaçmasın giderden yıkadınmı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…