- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #24.581
nur burcu nasılsınız bebişleriniz nasıl
canımcım benim oyum Doruk isminden yana :) bakalım diğerleri ne diyecek :)filizcim aklımızda var bir iki isim ama işte be böleyim napım küçük bir anket yapayımmı dağhan la doruk arasında kaldık senin fikrin ne ?
mavicim bebişinin ve senin iyiliğin için dr ne diorsa onu yap öle sıkıldım falan yok keşke bende yatabilesem kız yarın yine iş başı
Ben iyiyim cok sukur, ama bir yandanda korkuyorum her an kanama olucak diye.. Gordugum kadariyla senin maasallah iyi gidiyor, Allah bozmasin, hayirlisi ile tamamina erdirsin insallah...Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin güzelim, darısı senin ve herkesin başına inşallah :) Sen nasılsın güzelim? Bir sorun yok değil mi?
inş cn ya,bu ay her ikimize de iyi gelir umarım,senin yumoşlar ve aşılaman ,benimse doğum var bakalım,çifte bayram yaparız inş.:1hug:Beyazım senin de 1 aydan az kalmış maşallah. Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın, bebişlerinize kavuştursun inşallah...
merhaba. kimse yok ama ben yazayım...bugün annem geldi evdeyim ama sıkılıyorum sanırım uzun süre yatmak pek sarmıyor beni..şükür bir iki gündür iyiyim.ara ara sıkıntım oluyor ama uzun sürmüyor..aman şeytan kulagına kurlun nazar degmesin...çünkü 1 gün iyi olursam 2 gün yatıyorum.....yasemincim için bugün uyku yok sanırım heyecandan minigimiz yarın öglene dogru annesinin kucagında olacak ayy ben bile heycanlandım ve bebişimi özledim....sag salim saglıkla gelsin aramıza bebişlerimiz....neys bende çıkayım..herkesi öptmm...
günaydın kızlaaarrrrr
hepinizee güzel sağlıklı bir hafta diliyoruuum
iyyim beyazcım sen nasılsınn
bebiş nasıl
kız benim hiç işimin kalmaması gerekir,zeynep her an gelebilir artık,şimdiye çoktan herşeyimin bitmasi gerekirdi ama neyse,bu haftada temi,zlik işi biterse inş 2 hafta yatıcam dinlenicem tabi biizm minik gelmezsekaydirigubbakcemile3ayy evetyaseminle birlikte bizde burda doğurcaz heyecandan delikafadulden
ooo biz daha başlamadık bile sen işleri azalttın sayılırkaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar
kız benim hiç işimin kalmaması gerekir,zeynep her an gelebilir artık,şimdiye çoktan herşeyimin bitmasi gerekirdi ama neyse,bu haftada temi,zlik işi biterse inş 2 hafta yatıcam dinlenicem tabi biizm minik gelmezsekaydirigubbakcemile3
günaydın pemboş hoşgeldin şekerimhihoyyyt
bende iyyim benim hafta sonumda güzeldi gezdim arkadaşlarımla hep kaydirigubbakcemile3bulcuk iyiyim canım güzel bir haftasonu geçirdim çok şükür sen nasılsın .
kız benim hiç işimin kalmaması gerekir,zeynep her an gelebilir artık,şimdiye çoktan herşeyimin bitmasi gerekirdi ama neyse,bu haftada temi,zlik işi biterse inş 2 hafta yatıcam dinlenicem tabi biizm minik gelmezsekaydirigubbakcemile3
günaydın pemboş hoşgeldin şekerimhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?