Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim yeni cicişlerinize baktım hepsi çok güzel bende bakıyorum ama kara veremiyorum yatak odama bir beşikmi alsam yoksa komple odamı die bi halta karar verememki zaten
iremin kocişi çalış çalış bak hiç ses çıkarmıoz sakın gelme bu yana :))))

benim bebeğim olana kadarrr ooooo uzaylı beşik çıkarkaydirigubbakcemile3
naptın sen kız ancak bizim bebeler büyüyüp torun sahibi olunca uzaylı beşikler çıkar amma abarttın haaaa kaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyliyim ablacım bende sırf siz burdasınız diye duruyorum hala yoksa ceren hanım hiç rahat durmuyor rahat oturamıyorum

aman bırak ses etme çalışsın

canım beniiiim, çok rahatsızsan yat dinlen yavrum :1hug:

bende oğluşa iki tane pijama takımı aldım bu akşam şu aldıklarımı çıkarıp bakacam ne almışım ne almamışım die
sütmü ((( ben hiçiçemiorum yaw
filizcim aynen benimde bi gözüm kanepede çekiyor beni gel yat die .)))

canım yaa sen neden böyle kararsızsın bu kadar?
bitanem istersen bebek için kararlarını vermeye başla cicim
önce isminden başla mesela sonra eşyalarından ne dersinn

naptın sen kız ancak bizim bebeler büyüyüp torun sahibi olunca uzaylı beşikler çıkar amma abarttın haaaa kaydirigubbakcemile3

canım beniiiim, çok rahatsızsan yat dinlen yavrum :1hug:

yok ablam biraz daha burdayımmmm

:roflol:

entelliye seninde mi yasaklandı nete girişler şirketteedelikafadulden

sen geçmişte sana yazdığım şeyi okudun mu bakiim Cerencim?

okudum abla ve o yüzden pek oralı olmadım yanlış anlama azar işiteceğimi bildiğim için görmemezlikten geldm yaramaz çocklar gibi kaydirigubbakcemile3

kızzz dur acık daha zaten akşamları geliyorsun
süt çok faydalı balım içmeye çalış benceeee

kız ceren ne bilim işte hep böle bi diyorum ki uzun zaman bizle yatacak odada bir beşik alayım yeter bide görüyorum özeniyorum şöle tam takım ammaaaan ne bilim kızlar boşverin
sen ne güzel aldın eksiğin kalmadı herhal

canımcım bebeğinin odasına yakın mı yatak odanız? yani geceleri bir kaç kere kalkacaksın falan filan, aslında tüm bunları düşünerek karar vermek lazım
kızlar ben kendime yani cerenime bir bardak süt alıp geliyorummmmmm
ayyyyyy ben hiç içemiyorum süt... aklıma gelince midem kalkıyor içmem de lazım... offf
yorgunsun di mi kıyamam :1hug:

hehehe... ben de öyle tahmin ettim... cadı seni :)
tmm yaa bir şaka yaptım hemen kzıyorsunuzz:dilcikar:bak kocişim gelir heee:roflol:
aaaa tehdit ediyor bizi, cadıya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…