- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.061
bırak çalışsın gııı, dokunma adama hehehe
saçmalama be sende sen ne kadar yaşayacağını düşünüyorsun asırlar boyumu
naptın sen kız ancak bizim bebeler büyüyüp torun sahibi olunca uzaylı beşikler çıkar amma abarttın haaaa kaydirigubbakcemile3benim bebeğim olana kadarrr ooooo uzaylı beşik çıkarkaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyliyim ablacım bende sırf siz burdasınız diye duruyorum hala yoksa ceren hanım hiç rahat durmuyor rahat oturamıyorum
aman bırak ses etme çalışsın
ben dinazor muyumm çatlakk:mymeka:
uzaylı bebişin çıkması ohoooooooooooo
sende dinazor olmadığına göreeeeeee
o zaman yakın bir arihte bebiş gelir göbişine inşallaaaaaaaahhhhhhh
cerencim yeni cicişlerinize baktım hepsi çok güzel bende bakıyorum ama kara veremiyorum yatak odama bir beşikmi alsam yoksa komple odamı die bi halta karar verememki zaten
iremin kocişi çalış çalış bak hiç ses çıkarmıoz sakın gelme bu yana :))))
naptın sen kız ancak bizim bebeler büyüyüp torun sahibi olunca uzaylı beşikler çıkar amma abarttın haaaa kaydirigubbakcemile3
canım beniiiim, çok rahatsızsan yat dinlen yavrum :1hug:
cerencim yeni cicişlerinize baktım hepsi çok güzel bende bakıyorum ama kara veremiyorum yatak odama bir beşikmi alsam yoksa komple odamı die bi halta karar verememki zaten
sen geçmişte sana yazdığım şeyi okudun mu bakiim Cerencim?
bende oğluşa iki tane pijama takımı aldım bu akşam şu aldıklarımı çıkarıp bakacam ne almışım ne almamışım die
sütmü((( ben hiçiçemiorum yaw
filizcim aynen benimde bi gözüm kanepede çekiyor beni gel yat die .)))
naptın sen kız ancak bizim bebeler büyüyüp torun sahibi olunca uzaylı beşikler çıkar amma abarttın haaaa kaydirigubbakcemile3
canım beniiiim, çok rahatsızsan yat dinlen yavrum :1hug:
canımcım bebeğinin odasına yakın mı yatak odanız? yani geceleri bir kaç kere kalkacaksın falan filan, aslında tüm bunları düşünerek karar vermek lazımcerencim yeni cicişlerinize baktım hepsi çok güzel bende bakıyorum ama kara veremiyorum yatak odama bir beşikmi alsam yoksa komple odamı die bi halta karar verememki zaten
ayyyyyy ben hiç içemiyorum süt... aklıma gelince midem kalkıyorkızlar ben kendime yani cerenime bir bardak süt alıp geliyorummmmmm
yorgunsun di mi kıyamam :1hug:bende oğluşa iki tane pijama takımı aldım bu akşam şu aldıklarımı çıkarıp bakacam ne almışım ne almamışım die
sütmü((( ben hiçiçemiorum yaw
filizcim aynen benimde bi gözüm kanepede çekiyor beni gel yat die .)))
uzaylı bebişin çıkması ohoooooooooooo
sende dinazor olmadığına göreeeeeee
o zaman yakın bir arihte bebiş gelir göbişine inşallaaaaaaaahhhhhhh
hehehe... ben de öyle tahmin ettim... cadı seni :)okudum abla ve o yüzden pek oralı olmadım yanlış anlama azar işiteceğimi bildiğim için görmemezlikten geldm yaramaz çocklar gibi kaydirigubbakcemile3
kızzz dur acık daha zaten akşamları geliyorsun
süt çok faydalı balım içmeye çalış benceeee
aaaa tehdit ediyor bizi, cadıya baktmm yaa bir şaka yaptım hemen kzıyorsunuzz:dilcikar:bak kocişim gelir heee:roflol:
önce baby_elifte sıra anlatmıştım ya bizim dept.birden fazla kişi yassahh:roflol: o bir doğum yapsın bakalım şartlar nasıl olucakkyerimseniben
hehehe... ben de öyle tahmin ettim... cadı seni :)
aaaa tehdit ediyor bizi, cadıya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?