Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim inan bebek odalarına bende çok özeniyorum ama en az bir yıl yanımızda yatacağına göre birden bu kadar sıkıntıya gerek yok dedim ve karola alıp yatak odama kodum beş yaşına kadar rahat kullanabileceğiiz bir karola o odasını ayırıncada yatabilir yani düşünebilirsin sende....

tmm yaa bir şaka yaptım hemen kzıyorsunuzz:dilcikar:bak kocişim gelir heee:roflol:

tehtide baaakkkilahiiiii :):):)

olmaz ama abla içmelisin neyse şu ilk dnemi atlat sonradan içersin bol bol

bende yoğurt yiyorum bol bol ceren sütü içince hala çıkarıyorum çünkü

olsun balım yoğurtta iyidir süt yoğurt peynir yumurta hangini yiyebiliyorsan tüket sürekli

önce baby_elifte sıra anlatmıştım ya bizim dept.birden fazla kişi yassahh:roflol: o bir doğum yapsın bakalım şartlar nasıl olucakkyerimseniben

kızzz sizin departmanda şimdi kaç hamile var?

bir kişi hamile canım sanırım 3 haftalık bebişimiz daha dr gitmedi yarın gidecek

iş yerlerinde çoğunlukla yasak sanırım

bizde değilllllllll hihoyyyt
olamazda zatiiii çıngar çıkartırım yoksaaa -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

sende bendensinnn kader arkadaşım benimmm:teselli: şirkette yasak evde yasak aaaa ne bu yaaaaa dağılın uleynnnn diye bağıracağımm ama bakalım ne zamaannnklava:

bencede yaaa sen neden bu kadar sessiz kaldın bu duruma nerde senin cadılığın?

sende bendensinnn kader arkadaşım benimmm:teselli: şirkette yasak evde yasak aaaa ne bu yaaaaa dağılın uleynnnn diye bağıracağımm ama bakalım ne zamaannnklava:
evde eğer beyefendinin elinde alabilirsem bilg.sorun yok ama oda nadiren oluo
irem gittin mi sen :çok üzgünüm:
cerencim haklısın mantığım bir karyola al tamam dio zaten dediğin gibi bide bizde doğalgaz falan yok mecbur bizle yatacak uzun süre ve açıkçası hoşumada gidio yatsın tabii değilmi zaten masraflarımız dünya kadar çıkardım şimdi neyi eksik neyi fazla onlara bakıyorum bende

he valla ne bu yasaklaaaaar aaaaa
bizde değilllllllll hihoyyyt
olamazda zatiiii çıngar çıkartırım yoksaaa -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bencede yaaa sen neden bu kadar sessiz kaldın bu duruma nerde senin cadılığın?
sen yaparsın valla
yaaaaa ben kocacığımı çoooooooookkkkkkkk özledim yaaaaaaaa senağlama senağlama
kız dur şurda iki kelam ediyoruz... gelecek kocacığın aaaa... benim kociş de Cunda'ya gitti, malum 23 Nisan geliyor, tur mur çıkar diye gitti... ben de kafamı dinliyorum valla

masraflar 2 katına çıktı değil mi şimdiden... Allah yardımcımız olsun valla
ceren kocişin nerde kız senin özledim dion
onun kocişi gececi bu hafta canım, gece 12.00 de gelecek ama özledi bizim kız hehehe

canımmm evde neyle ısınıyorsunuz peki?
bencede en mantıklısı sen şimdilik yatak odana sığacak şekilde bir beşik karyola gibi bir şey al zaten kafadan bir yıl yanında olucak oğlun sonra duruma göre bakar harket edersin madem o kadarda borcunuz var hiç dara sokma kendini boşuna canımcımmm zamanla herşey olur bir kerede olcak diye bşr zorunluluk yokki

yaaa mehmet abim yokmu evde? Sen sıkılırsın yalnız o zaman uyanık kalırsan tabiii
inşallah perşembe günü için iş çıkar abla ya gerçi havayıda yağışlı veriyorlar ama nasippp

ceren kocişin nerde kız senin özledim dion

gececi canım ama ben o anlamda değil genel olarak özledim eşimi
hamile kaldığımdan beri yaşadığım sıkıntılar yüzünden uzaklaştık birbirimizden o bana sokulamıyor ben ona yaklaşamıyorum ben hep kendimle cerenle meşgulüm çünkü zavallım oda başka şeylerle ilgileniyor hep birde cinsel hayatımız yok artık oda ayrı bşr dert senağlama anladın sen onu

masraflar 2 katına çıktı değil mi şimdiden... Allah yardımcımız olsun valla

onun kocişi gececi bu hafta canım, gece 12.00 de gelecek ama özledi bizim kız hehehe

yok be ablam keşke o olsa özlemim yukarıda da yazdım ya durum bu senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…