Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet irem galiba enselendi :)))
inşallah sorun yoktur
evet ceren sana hak veriyorum ve bu konuyu bir daha düşünmüyorum bir beşik alalım yeter şimdilik onuda annem alacak zaten :)))
bize büyük olarak bir arabası kalıo onuda alırız acelesi yok
ama ufak tefek alacağım çok şey var sizinkilere bakıp esinlenmeye çalışıyorum bende
ayyy yerim ben seni demek kocişi özledin cnm sen

Mehmet Cunda'da, inşallah bir iş çıkar ama ben de yağmurlu olacak diye duydum, bakalım hayırlısı artık...

kıyamam sana... ama özlem gidermeye az kaldı, tabii Ceren izin verdiği sürece kaydirigubbakcemile3

bir sorun olacağını sanmam irem cadısı alır kocişinin gönlünü :):)
evet canım doğru karar bence yanş durumun için kendini zorlama boşver
madem annen alıyor oh oh ne güzel oda aradan çıkmış olur
arabaya gelince çokta acele etme tatlım çocuk doğduktan sonrada alırsınız onu bence
ufak tefek eşyalarda çok tutuyor güüm bakma sen listeni hazırla aldıkça silersin valla o kadar çok şey lazım oluyorki eksik çok valla bebek için herşey şart

evet canım ya eşimle uzak kaldık onun dizinde yatmayı özledim adam yanıma yaklaşmaya korkuyor bir şey olucak diye tahrik olmamak için uzak duruyor hep ne zormuş bu hamilelik

inşallah bir şeyler olur ablacım yaaaa

özlem gidermeye az kaldı evet
ceren izin verirmi bilmiyorum ama cerene kardeş gelir korkusu ile sanırım biz fazla rahat olamıcaz zaten ::):)

yarın yarım gün okulda olacağım canım, perşembe tatil, cuma zaten boş günümdü yani yarın öğleden sonradan itibaren tatile çıkıyorum sositososito

oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy süppperrr bir haber buuuuuuuuu yaşasınnnnn yuppppppiiiiiiii

bence de en pratik çözüm bu entelliyecim, acil olan şeyleri al, araba sonradan da alınır :)

valla hamile kalmak bir türlü, kaldıktan sonra devam ettirmesi bir türlü, tabii eşler için durum daha da zor :)

hehehe valla iyi korunmanız lazım :)

bence de süper :) 4,5 gün iyi bir tatil süresi :)

bence de en pratik çözüm bu entelliyecim, acil olan şeyleri al, araba sonradan da alınır :)

valla hamile kalmak bir türlü, kaldıktan sonra devam ettirmesi bir türlü, tabii eşler için durum daha da zor :)

sorma abla yaaa ben boşuna demiyorum allah eşlerimize sabır versin diye zor valla çok zorrrrr

hehehe valla iyi korunmanız lazım :)

bence de süper :) 4,5 gün iyi bir tatil süresi :)

çift katmanlı korumaya geçicez abla mecbur :)

süpperr demek bile az kalır yaaa abla yat dinlen bol bol istirahat et ne güzel valla

kızlar pasaklı oldum çıktım mutfakta bulaşıklarım duruo toparlayıp geliorum

hadi git topla bakalım yormadan kendini

ben ufak ufak kaçayım artık kızlar, yavaş yavaş kanape beni çağırmaya başladı :) hepinize iyi geceler, çoooooooooooook çok öpüyorum, yarın öğleden sonra buradayım, yarın görüşürüz :)

kızzlarrr banada müsaade kuzular çok yorgunum cerende rahat vermiyor yatsam iyi olucak sabahtan beride esniyorum zaten müsaadenizle güzeller kendinize iyi bakınnn öpüyorum sizleri hepinize renkli rüyalar iyi geceler calarımmmmm....

nurcum hoşgeldin tatlım, ben hafiften kaçıyorum, çok öpüyorum canımcım seni

iyi geceler tatlı rüyalar güzeller bende çıkacam dershanede iki büklüm canımız çıkıyor dinlenecez

günaydın hatunlarrrrrrrrrr nasılsınız?
akşam oooo bir muhabbet bir muhabbet
maşallah
hepinize cevap yazacaktım ama eşim uyuyordu pc bana kaldı ama tık tık klavye sesi
hadi dedim yazık kocama koca gün çalıştı
bu arada sonucu gösterememiş dün dr.a
çok yoğundum çıkamadım dedi
bakalım inş bugün gösterir.

günaydın hanımcıklarım
nasılsınız bugun hava yağdı yağcak burda
dün çok yoğundum umarım bugun öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…