- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.121
sağol ablacım evet artık zor değil ama yine bi korku oluyo insanın içinde amiiiiiin teşekkür ederimcanım beniiiiiiiiiiiiiiiim... çok sevindim hayatım, Allahtan 23 Nisan geliyor ve sende dinlenirsin perşembe günü, çok ani hareketler yapma, ağır herhangi bir şey taşıma ve koşturma canım, herşey Allahdan biliyorsun, dualarım seninle canım ve inşallah herşey yolunda gidecek ve sen de bize güzel haberi vereceksin ama diyorum yine herşey Allahdan diye tamam mı, anladın sen :) Şeniz Şeniz:1hug: a.s.
canım acil şifalar inşallah :) heyecan yapma sakın... by pass ameliyatları eskisi kadar zor değil :) Allah bir an önce şifasını versin, şimdiden geçmiş olsun birtanem :)
iyi akşamlar tatlım, biz de seni seviyoruz :)
günaydın beyazcım nasılsın inşallah bugün gösterebilir hayırlı haberlerlegünaydın hatunlarrrrrrrrrr nasılsınız?
akşam oooo bir muhabbet bir muhabbet
maşallah
hepinize cevap yazacaktım ama eşim uyuyordu pc bana kaldı ama tık tık klavye sesi
hadi dedim yazık kocama koca gün çalıştı
bu arada sonucu gösterememiş dün dr.a
çok yoğundum çıkamadım dedi
bakalım inş bugün gösterir.
günaydın hanımcıklarım
nasılsınız bugun hava yağdı yağcak burda
dün çok yoğundum umarım bugun öyle olmaz
günaydın hatunlarrrrrrrrrr nasılsınız?
akşam oooo bir muhabbet bir muhabbet
maşallah
hepinize cevap yazacaktım ama eşim uyuyordu pc bana kaldı ama tık tık klavye sesi
hadi dedim yazık kocama koca gün çalıştı
bu arada sonucu gösterememiş dün dr.a
çok yoğundum çıkamadım dedi
bakalım inş bugün gösterir.
günaydın hanımcıklarım
nasılsınız bugun hava yağdı yağcak burda
dün çok yoğundum umarım bugun öyle olmaz
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
günaydın kızlar
bu arada neşemeşe aşılama yaptıracakmış ay canım ya çok sevindim hayırlısı olsun cnm inş senin için
dualarım seninle güzelim
hepinize günaydııııııııııııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bugün okulu kırdım kızlar kaydirigubbakcemile3 acayip bir tembellik var üstümde, hava burada da ha yağdı ha yağacak durumda, sabah telefon ettim okula, kendimi iyi hissetmiyorum bugün gelemeyeceğim dedim, tamam dediler... ohhhhhh pazartesiye kadar tatil yapacağım :) ayyy biraz nispet gibi oldu galiba kızlar size kaydirigubbakcemile3
hepinize günaydııııııııııııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bugün okulu kırdım kızlar kaydirigubbakcemile3 acayip bir tembellik var üstümde, hava burada da ha yağdı ha yağacak durumda, sabah telefon ettim okula, kendimi iyi hissetmiyorum bugün gelemeyeceğim dedim, tamam dediler... ohhhhhh pazartesiye kadar tatil yapacağım :) ayyy biraz nispet gibi oldu galiba kızlar size kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhhhhh valla uzat ayaklarını evde yat dinlen bende uyumak istiyorum bugün çok uykum var :1closedeyes:
oh iyi yapmışssın ablam
azcık dinlen sende
hiçbişey yapma bugün yat doya doya
evet hayatım hem neşe hem de arifenin kayınpederi için dua edelim :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
biliyorum türkiye genelinde hava kapalı bu gün ama lütfen havaya bakıpta içimizi karartmayalım hatunlarrrr bizim için güzel bir gün olmasını dileyelim neşenin aşılaması için ve arfemin kayınpederi için bol bol dua edelim kuzularrrr.....
Bu arada filiz abla hadi yine iyisin valla keyfini çıkar bu tatilin :)
dinlen beyazım, dikkat et kendine, ne de olsa sıradaki sensin :sm_cool: dinlen sonra gelirsin yine :)ay ben azcık çekyata uzanayım gece uyuyamadım
havada kapalı olunca uykum geldi sanki yatarım kaçar yine:dilcikar:
ay ben azcık çekyata uzanayım gece uyuyamadım
havada kapalı olunca uykum geldi sanki yatarım kaçar yine:dilcikar:
günaydın ceren hoşgeldin cnma.s.
kızlar aynen dedğiniz gibi yapacağım ve hiçbir şey yapmayacağım, daha yatağı bile toplamadım, pijamalarım üstümde geçtim bilgisayarın başına... ama ilk iş kahvaltımı yaptım sabah :sm_cool:
ayyyy canım ya al benden de o kadar valla dün gece tam 5 defa uyandım wc ye gitmek için birde ağrım vardı sorma yani uyudummu uyandımmı anlamadan sabah oldu saat çaldı mirmirmirmir sanırım bizim bundan sonraki dönem böyle geçecek :çok üzgünüm:
Günaydın bitanemmm sen yatmıyormuydun mirmirmirmir
afiyet olsun ablacım aç gelseydin zaten geliyorduklava:
evet hayatım hem neşe hem de arifenin kayınpederi için dua edelim :)
sabah niyeti bozdum güzelim, sabah olana kadar gitmeye niyetliydim, sonra niyeti bozdum hihoyyyt
dinlen beyazım, dikkat et kendine, ne de olsa sıradaki sensin :sm_cool: dinlen sonra gelirsin yine :)
boşver ablacım ya zaten öğlene kadar gidecektin onuda halledersin önemli olan sensin yat dinlen valla pazartesiye kadar uzuuunn bir tatil var önünde ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?