- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.141
bugün çok işim var çok Çok üzgünüm çoook
canlarım günaydın nasılsınız kaçak göçek girdim gene dayanamadım napıonuz die :))))
neşecim inşallah bugün hayırlısıyla yüzümüz güler heyecanla bekliyorum
arifecim babanda hayırlısıyla atlatır inşallah ameliyatını
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
nuuuuuuuuuuuur hoşgeldin birtanem, günaydın, nasılsınız bakalım?
iyidir tatlım, seni ve İlayda'yı sormalı :)
aynen öyle canımcım, uzun bir tatil :sm_cool: :sm_cool:
bugün çok işim var çok Çok üzgünüm çoook
canlarım günaydın nasılsınız kaçak göçek girdim gene dayanamadım napıonuz die :))))
kızlar? topik yine durgunlaştı, hayrola? işe mi daldınız?
ablacım bende çok yorgunum valla dinlenemiyorum bugün birde bebişin odasını boşaltacaz iş çok yani sen nasılsın
ablacım bende çok yorgunum valla dinlenemiyorum bugün birde bebişin odasını boşaltacaz iş çok yani sen nasılsın
günaydın canım nasılsın yoğunmuşsun kolay gelsingünaydın kızlar
günaydın canımm benimgünaydı arifem,pemboş,ablacımkaydirigubbakcemile2
günaydın ablacım nasılsın oohhhhhh negüzel keyfini çıkar bol bol dinlen ablamhepinize günaydııııııııııııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bugün okulu kırdım kızlar kaydirigubbakcemile3 acayip bir tembellik var üstümde, hava burada da ha yağdı ha yağacak durumda, sabah telefon ettim okula, kendimi iyi hissetmiyorum bugün gelemeyeceğim dedim, tamam dediler... ohhhhhh pazartesiye kadar tatil yapacağım :) ayyy biraz nispet gibi oldu galiba kızlar size kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarımmmmmmmmmm
biliyorum türkiye genelinde hava kapalı bu gün ama lütfen havaya bakıpta içimizi karartmayalım hatunlarrrr bizim için güzel bir gün olmasını dileyelim neşenin aşılaması için ve arfemin kayınpederi için bol bol dua edelim kuzularrrr.....
Bu arada filiz abla hadi yine iyisin valla keyfini çıkar bu tatilin :)
günaydın canımmmm nasılsın neşe için bol bol dua edicem cerencim çok sağol canım allah razı olsun
tamam canım iyi uykularay ben azcık çekyata uzanayım gece uyuyamadım
havada kapalı olunca uykum geldi sanki yatarım kaçar yine:dilcikar:
sağol ablacım allah razı olsunevet hayatım hem neşe hem de arifenin kayınpederi için dua edelim :)
sabah niyeti bozdum güzelim, sabah olana kadar gitmeye niyetliydim, sonra niyeti bozdum hihoyyyt
dinlen beyazım, dikkat et kendine, ne de olsa sıradaki sensin :sm_cool: dinlen sonra gelirsin yine :)
günaydın canım nasılsın dikkat et yalakanma cicim ay ne zor ya inşallah canımcanlarım günaydın nasılsınız kaçak göçek girdim gene dayanamadım napıonuz die :))))
arifem, nasılsın birtanem? kayınpederin kaçta girecek ameliyata?
iyi olmaya çalışıyorum ablacım ameliyata gireli yarıms saat oldu 4-5 saat sürer demiş doktor
günaydın canımgünaydın nur hoş geldin tatlım nasılsın?
eşim halime bakınca bugün vazgeçirdi zaten ablacım akşam saat 7dede etütüm variyiyim hayatım, sağol, bugün okulu kırdım kaydirigubbakcemile3 sakın yorma kendini, ağır birşey kalıdrma sakın, tamam mı canikom?
bıraktım canım bıraktımkuzum madem yorgunsun bırak uğraşma ilayda yarın doğacak değil ya haftasonu yaparsınız yat dinlen ne acelesi var
eet canım odasınıda bi alsaydım ağırlaşmadan rahatlayacaktım amaCanım çok yorma kendini yavaş yavaş yapın ama güzel yorgunluklar bunlar
günaydın canım nasılsın yoğunmuşsun kolay gelsin
günaydın nurcum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?