Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (23 Nisan)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}
5.ıerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)(doruk alp)son kararım :)))
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık)
{RÜZGAR DENıZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009)(doruk alp)son kararım :)))
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

hadi bakalım hayırlısı ile çıkar inşallah dualarımız babacığınla tatlım üzme kendini sakın stres olma herşey çok güzel olucak göreceksin bak..... :teselli:
inşallah cerencim stres olmamaya çalışıyorum ama aklım hep onlarda hayırlısıyla çıkar inşallah orda olmayı çok isterdim ama çalışınca olmuyo buda benim sinirlerimi bozuyor
sağ sağlim evine gelir inşallah
ameliyata girdi nurcum bekliyoruz şimdi
hayatım inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gidecek ve iyileşecek baban, dualarımız onunla, ameliyattan çıkınca bizi de durumundan haberdar et tatlım :)
sağol canım ablammm mutlaka yazarım sonucu
kızlar ben mamamı yiyip geleyim tamam mı

afiyet olsun nurcum

entelliye şaşırttın beni kuzum nasıl karar verebildin isme hayret doğrusu kaydirigubbakcemile3
oğlumuz adı ile yaşasın inşallah canım benim o halde artık ismi ile seslenebiliriz miniğimize.....

arifem üzmemeye çalış kendini hastanede olsan ne olacak kuzum daha çok stres olacaksın sen işe vermeye çalış kendini biliyorum zor ama ne yapalım herşey bizler için....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi

oyyyyyyyyyyyy biz geldik amma yatmışım yaw
merdiveleri silen temizlikçi kadın geldi birde onunla uğraştım su ver falan parasını da verdim ohhhhhhhhh
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün bakalım hayırlısı
arifeceim çıktımı cnm kayınpederin ameliyattan
inş iyi geçiyordur.

tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi

hoşgeldin cnm
hemen pes ettin sende yahu dur bakalım önünde bir yol var sen daha ilk adımı atmışssın şekerim ve yoruldum diyorsun olmaz bu:mymeka:
herşeyin zamanı var endişe etme bu ay olmadı diğer ay o olmadı öbür ay
biz az mı bekledikŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…