Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

haklısın canım ama özellikle son günler varmı yokmu varmı yokmu o şüpheyle çok zor geçiyo kısmet nasip ALlah hayırlısını versin

jasminn daha yolun başında bıkmak olmaz bebişin inş. çok bekletmeden gelir ama yapacak birşey yok beklemek ve çalımaktan başka :jeyyar:

jasminn daha yolun başında bıkmak olmaz bebişin inş. çok bekletmeden gelir ama yapacak birşey yok beklemek ve çalımaktan başka :jeyyar:

sabahtan beri o kadar kötü karnım ağrıyoki iki seksen yatıyorum daha tam üzülemedim anlıcağın kaydirigubbakcemile3 hayırlısı ya inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla olur inşallah sorun yoktur bizde

tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi

bu olmadı işte... aylardır, senelerdir uğraşan, bekleyen var, bu kadar çabuk pes etmek olmaz... burada senin yolundan geçip hamile kalan o kadar çok kişi varki... herkes senin ne hissettiğini çok iyi anlıyor, çünkü herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadı tatlım... yapma sakın böyle Allah'ın gücüne gider... ne güzel adetin düzenli, demek ki sizin de düzenli çalışmanız gerekiyor hayatım, adetin biter bitmez gün aşırı çalışmalara başlayın, faaliyet sona erdikten sonra da hemen ayağa kalkma, en az yarım saat uzan ya da 15- 20 dak. ayaklarını duvara dik... bunu ne kadar süreyle yapacaksın bir sonraki adetine kadar gün aşırı deneyin ama özellikle 01. 05 ile 06.05 tarihleri arasını kaçırmamaya çalışın... hatta 6 Mayıs'dan sonra bir hafta daha gün aşırı deneyin, herhalde olur artık :) benden tüyolar bu kadar canımcım :)

hemen sorun mu var diye düşünme... her ay hamile kalmak için %25 şansın var, bunu tutturabilirsen olur tatlım :)
herkesler yemekte mi kimsenin sesi çıkmıyo bugün
valla bugün çok durgun burası hayatım

çok sağol ablacım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için bunları denicem yalnız benim bir sorunum var nedense ilişkiden sonra çok kötü tuvaletim geliyo ve yatamıyorum en fazla beş dakka dayanabiliyorum

evet ablam ceren yok ondandır:sm_confused:
evet tatlım çok haklısın, yokluğu hemen belli oluyor değil mi? cadılık yapan yok çünküüü kaydirigubbakcemile3
çok sağol ablacım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için bunları denicem yalnız benim bir sorunum var nedense ilişkiden sonra çok kötü tuvaletim geliyo ve yatamıyorum en fazla beş dakka dayanabiliyorum

hmmm... bu konuya bir çare bulman gerekiyor tatlım, çünkü en az yarım saat mutlaka kalkmaman gerekiyor... buna bir çare bul güzelim :)

sağol ablacım napayım tutucam artık bebek için patlamayada değer kaydirigubbakcemile3
ay içime yine bi heyecan geldi hihoyyyt

canı yürekten filizcime katılıyorum biz hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık bekledik üzüldük seni çok iyi anlyorum ama sabır dan başka çare yok gerekenleri yap ve bekle rabbim hayırlı olduğu zaman sanada nasip edecek biliyorum olmadığı her ay insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama inan hepsi bir çift çizgiyle bitecek inşallah

kız bana yaramasın ilaydaya yarasın bana çok yaradı

tamam canım ilaydama yarasın o zaman tosuncuk olsun inşallahhh kaydirigubbakcemile3

Ceren elin ne kadar hızlı kız... İki dakikada tık tık hallettin düzeltemyi yaptın :)

ne yapıyım ablam liste karışıyor sonra unutulmadan arada kaynamadan yapıverem dedim

tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi

oh oh iyi gelmese idi daha kötüydü bu kadar strese rağmen gelmiş ya gününde süpperrr o halde herşey yolunda demek oluyor bu ayrıca manyak manyak konuşma aldırma elime klava:

anam anam son günlerdesin yavrum bırakta yorgun ol yat dinlen e birde bu güne kadar hep harıl harıl bir şeyler yaptın şimdi bu günlerin tadını çıkar sonra uykuya hasret kalıcaz mirmirmirmir

yoktur gülüm dert etme sen kafandan uzaklaştır bu düşünceyi lütfen.... :teselli:

herkesler yemekte mi kimsenin sesi çıkmıyo bugün

evet canımcım yemekte idim yedim ve geldim hemencecik

helal olsun sana helal olsun :lepi:
süpperrr bir açıklama ablacım sağollll :teytey:

evet ablam ceren yok ondandır:sm_confused:

geldim annem geldim yettim burdayım

aaaaa bende öyleydim kıııı kocişten önce koşardım wc ye ben kalk işicem derdim bu halde hamile kaldım yane :roflol:

aşk olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn cadılık demek hıhhh :dilcikar:
sen benim gibi cadıya kurban ol emiiiiii :dilcikar:
tüstüm oynamıyorum ben ver bebeklerimi al misketlerini :dilcikar:

ay benim canım sıkıldı,ben bir duşa girip çıkayım,çok terliyorum yayerimseniben

sağol ablacım napayım tutucam artık bebek için patlamayada değer kaydirigubbakcemile3
ay içime yine bi heyecan geldi hihoyyyt

kızzz ben o kadar çok üşüyen bir insanımki normalde bu serin havalarda bile bende yanıyorum demek hormonlarla alakalı bir durum bu kaydirigubbakcemile3
hadi gir duş al ama dikkatli ol emi balım....

kızzz bendeki tek çizgiydiii :1shok:
yoksa yoksa ben gebe ddeeeelmiyeeemmm delikafadulden

bu ne durgunluk ya ben evi temizledim 1 sayfa ilerlemiş çok üzüldük hepimis ağladık bu durumasenağlamasenağlama

amiinnn canım ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah bende sizin duruma terfi ederim önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 26. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül)
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

bu ne durgunluk ya ben evi temizledim 1 sayfa ilerlemiş çok üzüldük hepimis ağladık bu durumasenağlamasenağlama

kızz senin bu hormonlarda tavan yaptı hee
her birşeye ağlar oldun
kendine gel beee silkelen şöyle biii

amiinnn canım ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah bende sizin duruma terfi ederim önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3

olur canım olur sen filiz ablayı dinle olur merak etme
ama kafanda da bu düşünce ile eşinle birlikte olma bebek için değil zevk için yaşa yani
ayy yine çok açık oldu yine coşuyorum biri beni durdursuuuuuuuuunnnnnnn ablaaaaaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…