- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.181
hoşgeldin cnm
hemen pes ettin sende yahu dur bakalım önünde bir yol var sen daha ilk adımı atmışssın şekerim ve yoruldum diyorsun olmaz bu:mymeka:
herşeyin zamanı var endişe etme bu ay olmadı diğer ay o olmadı öbür ay
biz az mı bekledikŞeniz
jasminn daha yolun başında bıkmak olmaz bebişin inş. çok bekletmeden gelir ama yapacak birşey yok beklemek ve çalımaktan başka :jeyyar:
tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi
hemen sorun mu var diye düşünme... her ay hamile kalmak için %25 şansın var, bunu tutturabilirsen olur tatlım :)sabahtan beri o kadar kötü karnım ağrıyoki iki seksen yatıyorum daha tam üzülemedim anlıcağın kaydirigubbakcemile3 hayırlısı ya inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla olur inşallah sorun yoktur bizde
valla bugün çok durgun burası hayatımherkesler yemekte mi kimsenin sesi çıkmıyo bugün
bu olmadı işte... aylardır, senelerdir uğraşan, bekleyen var, bu kadar çabuk pes etmek olmaz... burada senin yolundan geçip hamile kalan o kadar çok kişi varki... herkes senin ne hissettiğini çok iyi anlıyor, çünkü herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadı tatlım... yapma sakın böyle Allah'ın gücüne gider... ne güzel adetin düzenli, demek ki sizin de düzenli çalışmanız gerekiyor hayatım, adetin biter bitmez gün aşırı çalışmalara başlayın, faaliyet sona erdikten sonra da hemen ayağa kalkma, en az yarım saat uzan ya da 15- 20 dak. ayaklarını duvara dik... bunu ne kadar süreyle yapacaksın bir sonraki adetine kadar gün aşırı deneyin ama özellikle 01. 05 ile 06.05 tarihleri arasını kaçırmamaya çalışın... hatta 6 Mayıs'dan sonra bir hafta daha gün aşırı deneyin, herhalde olur artık :) benden tüyolar bu kadar canımcım :)
evet tatlım çok haklısın, yokluğu hemen belli oluyor değil mi? cadılık yapan yok çünküüü kaydirigubbakcemile3evet ablam ceren yok ondandır:sm_confused:
çok sağol ablacım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için bunları denicem yalnız benim bir sorunum var nedense ilişkiden sonra çok kötü tuvaletim geliyo ve yatamıyorum en fazla beş dakka dayanabiliyorum
evet tatlım çok haklısın, yokluğu hemen belli oluyor değil mi? cadılık yapan yok çünküüü kaydirigubbakcemile3
hmmm... bu konuya bir çare bulman gerekiyor tatlım, çünkü en az yarım saat mutlaka kalkmaman gerekiyor... buna bir çare bul güzelim :)
canı yürekten filizcime katılıyorum biz hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık bekledik üzüldük seni çok iyi anlyorum ama sabır dan başka çare yok gerekenleri yap ve bekle rabbim hayırlı olduğu zaman sanada nasip edecek biliyorum olmadığı her ay insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama inan hepsi bir çift çizgiyle bitecek inşallahçok sağol ablacım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için bunları denicem yalnız benim bir sorunum var nedense ilişkiden sonra çok kötü tuvaletim geliyo ve yatamıyorum en fazla beş dakka dayanabiliyorum
kız bana yaramasın ilaydaya yarasın bana çok yaradı
Ceren elin ne kadar hızlı kız... İki dakikada tık tık hallettin düzeltemyi yaptın :)
tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi
oyyyyyyyyyyyy biz geldik amma yatmışım yaw
merdiveleri silen temizlikçi kadın geldi birde onunla uğraştım su ver falan parasını da verdim ohhhhhhhhh
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün bakalım hayırlısı
arifeceim çıktımı cnm kayınpederin ameliyattan
inş iyi geçiyordur.
sabahtan beri o kadar kötü karnım ağrıyoki iki seksen yatıyorum daha tam üzülemedim anlıcağın kaydirigubbakcemile3 hayırlısı ya inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla olur inşallah sorun yoktur bizde
herkesler yemekte mi kimsenin sesi çıkmıyo bugün
bu olmadı işte... aylardır, senelerdir uğraşan, bekleyen var, bu kadar çabuk pes etmek olmaz... burada senin yolundan geçip hamile kalan o kadar çok kişi varki... herkes senin ne hissettiğini çok iyi anlıyor, çünkü herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadı tatlım... yapma sakın böyle Allah'ın gücüne gider... ne güzel adetin düzenli, demek ki sizin de düzenli çalışmanız gerekiyor hayatım, adetin biter bitmez gün aşırı çalışmalara başlayın, faaliyet sona erdikten sonra da hemen ayağa kalkma, en az yarım saat uzan ya da 15- 20 dak. ayaklarını duvara dik... bunu ne kadar süreyle yapacaksın bir sonraki adetine kadar gün aşırı deneyin ama özellikle 01. 05 ile 06.05 tarihleri arasını kaçırmamaya çalışın... hatta 6 Mayıs'dan sonra bir hafta daha gün aşırı deneyin, herhalde olur artık :) benden tüyolar bu kadar canımcım :)
evet ablam ceren yok ondandır:sm_confused:
çok sağol ablacım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için bunları denicem yalnız benim bir sorunum var nedense ilişkiden sonra çok kötü tuvaletim geliyo ve yatamıyorum en fazla beş dakka dayanabiliyorum
evet tatlım çok haklısın, yokluğu hemen belli oluyor değil mi? cadılık yapan yok çünküüü kaydirigubbakcemile3
hmmm... bu konuya bir çare bulman gerekiyor tatlım, çünkü en az yarım saat mutlaka kalkmaman gerekiyor... buna bir çare bul güzelim :)
ay benim canım sıkıldı,ben bir duşa girip çıkayım,çok terliyorum yayerimseniben
sağol ablacım napayım tutucam artık bebek için patlamayada değer kaydirigubbakcemile3
ay içime yine bi heyecan geldi hihoyyyt
canı yürekten filizcime katılıyorum biz hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık bekledik üzüldük seni çok iyi anlyorum ama sabır dan başka çare yok gerekenleri yap ve bekle rabbim hayırlı olduğu zaman sanada nasip edecek biliyorum olmadığı her ay insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama inan hepsi bir çift çizgiyle bitecek inşallah
canı yürekten filizcime katılıyorum biz hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık bekledik üzüldük seni çok iyi anlyorum ama sabır dan başka çare yok gerekenleri yap ve bekle rabbim hayırlı olduğu zaman sanada nasip edecek biliyorum olmadığı her ay insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama inan hepsi bir çift çizgiyle bitecek inşallah
aaaaa bende öyleydim kıııı kocişten önce koşardım wc ye ben kalk işicem derdim bu halde hamile kaldım yane :roflol:
bu ne durgunluk ya ben evi temizledim 1 sayfa ilerlemiş çok üzüldük hepimis ağladık bu durumasenağlamasenağlama
amiinnn canım ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah bende sizin duruma terfi ederim önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: sorma aynen bütün romantizmi mahvediyorum sonda :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?