- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.201
hadi gülüm git duşunu al, at sıkıntını, biz burdayız canımcım, sıhhatler olsun şimdiden :)ay benim canım sıkıldı,ben bir duşa girip çıkayım,çok terliyorum yayerimseniben
canım benim çok tatlısın :)sağol ablacım napayım tutucam artık bebek için patlamayada değer kaydirigubbakcemile3
ay içime yine bi heyecan geldi hihoyyyt
valla sen de çok güzel anlatmışsın tatlım :)canı yürekten filizcime katılıyorum biz hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık bekledik üzüldük seni çok iyi anlyorum ama sabır dan başka çare yok gerekenleri yap ve bekle rabbim hayırlı olduğu zaman sanada nasip edecek biliyorum olmadığı her ay insana hiç olmayacakmış gibi geliyor ama inan hepsi bir çift çizgiyle bitecek inşallah
ayyy alemsin sen de yaaa... demek ki füze misali olmuş sizin çalışma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ne yapıyım ablam liste karışıyor sonra unutulmadan arada kaynamadan yapıverem dedim
oh oh iyi gelmese idi daha kötüydü bu kadar strese rağmen gelmiş ya gününde süpperrr o halde herşey yolunda demek oluyor bu ayrıca manyak manyak konuşma aldırma elimeklava:
helal olsun sana helal olsun :lepi:
süpperrr bir açıklama ablacım sağollll :teytey:
aaaaa bende öyleydim kıııı kocişten önce koşardım wc ye ben kalk işicem derdim bu halde hamile kaldım yane :roflol:
kız Ceren bu Jasmin bana İrem'i çağrıştırıyor kaydirigubbakcemile3
ayyy alemsin sen de yaaa... demek ki füze misali olmuş sizin çalışma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben yemeğe gittim görüşürüz.
tüsme tüsmeeeeee yerim ben seni tatlı cadım benim, kurban olurum tabii senin gibi cadıya ben Şenizaşk olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn cadılık demek hıhhh :dilcikar:
sen benim gibi cadıya kurban ol emiiiiii :dilcikar:
tüstüm oynamıyorum ben ver bebeklerimi al misketlerini :dilcikar:
kızzz ben o kadar çok üşüyen bir insanımki normalde bu serin havalarda bile bende yanıyorum demek hormonlarla alakalı bir durum bu kaydirigubbakcemile3
hadi gir duş al ama dikkatli ol emi balım....
kızzz bendeki tek çizgiydiii :1shok:
yoksa yoksa ben gebe ddeeeelmiyeeemmm delikafadulden
ağlama gülüm kıyamam ben sana bak +18 moduna girdik ceren sayesinde :roflol:bu ne durgunluk ya ben evi temizledim 1 sayfa ilerlemiş çok üzüldük hepimis ağladık bu durumasenağlamasenağlama
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh... sen beni dinleamiinnn canım ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah bende sizin duruma terfi ederim önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur yasakkelime yasakkelime yasakkelime hehehe durma durma devam, aynı dertten muzdaribiz canımkızz senin bu hormonlarda tavan yaptı hee
her birşeye ağlar oldun
kendine gel beee silkelen şöyle biii
olur canım olur sen filiz ablayı dinle olur merak etme
ama kafanda da bu düşünce ile eşinle birlikte olma bebek için değil zevk için yaşa yani
ayy yine çok açık oldu yine coşuyorum biri beni durdursuuuuuuuuunnnnnnn ablaaaaaaaa delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:romantizmmi?
kız yatakta romantizmmi olur alllaaseeennnn kaydirigubbakcemile3
olsa olsa erotizm olur anaaammmmm :asigim: :asigim:
afiyet olsun tatlım :)ben yemeğe gittim görüşürüz.
bence de tabii ikisinin yeri ayrı :)evet banada iremi hatırlatıyor emmeeee ikisininde yeri ayrı tabiiiii kaydirigubbakcemile3
füze derken :uhm: kaydirigubbakcemile3
olmuş bir şekilde işte kurcalama o kadarını abla
tüsme tüsmeeeeee yerim ben seni tatlı cadım benim, kurban olurum tabii senin gibi cadıya ben Şeniz
heeeeeee ben de bu yüzden camı çerçeveyi açıyorum çok sıcak diyeeee... eşim de sen üşürdün ya, noluyor sana diyordu kaydirigubbakcemile3
ağlama gülüm kıyamam ben sana bak +18 moduna girdik ceren sayesinde :roflol:
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh... sen beni dinle
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur yasakkelime yasakkelime yasakkelime hehehe durma durma devam, aynı dertten muzdaribiz canım
:roflol: :roflol: :roflol:
afiyet olsun tatlım :)
bence de tabii ikisinin yeri ayrı :)
e anladın sen onu... açtırma şimdi konuyu burdakaydirigubbakcemile3
Herkese merhabalar. Umarım keyifler yerindedir.
Filiz abla, ne kadar sevindim bilemezsin. Güzel haberlerini okuyunca. Allah sonuna kadar sağlık ve sıhhatler versin inşaallah.
Bu arada Yasemin kavuşmuş Sudesine. Allah uzun ev hayırlı ömürler versin kızımıza. Ne güzel. Önce hamilelik haberlermiz, sonra doğum öykülerimiz, sonra neler olur kim bilir.
Ceren geçmiş olsun kısa bir rahatsızlık geçirmişsin. Demir eksikliği genelde hamişlerin başına geliyor. Cerenimiz de biraz oburdu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Beni soracak olursanız şu 3-4 gün kabus gibi geçti. İnanılmaz bir kasık ağrısı, mide bulantısı, ateş. Ödüm koptu. Bende çok hafif idarar yolu iltihabı vardı, artmış. Doktoruma kızsam mı kızmasam mı şaşırdım. Monorol vermişti tek kullanımlık. Temizlememişti. Bir daha vermişti. Yine temizlememiş. Ama insan demez mi. 10 gün içinde gel diye. Ben ağrıyla kıvranmaya başlayınca gittim. Üremiş iltihap, böbreğe sıçrama riski var dediler. O yüzden üzülerek de olsa alfasilin antibiyotiğe başladım dün. Gebelik ilerlediği için bir risk olmazmış. Alfasilin de hafif bir antibiyotikmiş ama yine de içim rahat değil. Başım çatlasa bile ilaç almıyordum ben ki baş ağrılarım falaket olur. Ama doktorlar almazsan daha riskli durumlarla ( düşük vs.. allah korusun) karşılaşırız dediği için almaya başladım mecburen.
Bu arda oğluşumuz için Furkan ismini ciddi ciddi düşünmeye başladım ama babamız henüz kararlı değil. Bakalım hayırlısı olsun.
Yaramaz birşeyler yok di mi topikte. Kumsalcığım sen nasılsın? Dualarımız Kumsal, Nesemese ve Jasmin için yoğunlaştı artık. Allah tez zamanda onların da mutlu haberlerini duymayı naspi etsin.
Bu arada Yasemin doğum hikayesi gönderdi mi? Geçmişin tümünü okuyamam belki.
Herkese merhabalar. Umarım keyifler yerindedir.
Filiz abla, ne kadar sevindim bilemezsin. Güzel haberlerini okuyunca. Allah sonuna kadar sağlık ve sıhhatler versin inşaallah.
Bu arada Yasemin kavuşmuş Sudesine. Allah uzun ev hayırlı ömürler versin kızımıza. Ne güzel. Önce hamilelik haberlermiz, sonra doğum öykülerimiz, sonra neler olur kim bilir.
Ceren geçmiş olsun kısa bir rahatsızlık geçirmişsin. Demir eksikliği genelde hamişlerin başına geliyor. Cerenimiz de biraz oburdu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Beni soracak olursanız şu 3-4 gün kabus gibi geçti. İnanılmaz bir kasık ağrısı, mide bulantısı, ateş. Ödüm koptu. Bende çok hafif idarar yolu iltihabı vardı, artmış. Doktoruma kızsam mı kızmasam mı şaşırdım. Monorol vermişti tek kullanımlık. Temizlememişti. Bir daha vermişti. Yine temizlememiş. Ama insan demez mi. 10 gün içinde gel diye. Ben ağrıyla kıvranmaya başlayınca gittim. Üremiş iltihap, böbreğe sıçrama riski var dediler. O yüzden üzülerek de olsa alfasilin antibiyotiğe başladım dün. Gebelik ilerlediği için bir risk olmazmış. Alfasilin de hafif bir antibiyotikmiş ama yine de içim rahat değil. Başım çatlasa bile ilaç almıyordum ben ki baş ağrılarım falaket olur. Ama doktorlar almazsan daha riskli durumlarla ( düşük vs.. allah korusun) karşılaşırız dediği için almaya başladım mecburen.
Bu arda oğluşumuz için Furkan ismini ciddi ciddi düşünmeye başladım ama babamız henüz kararlı değil. Bakalım hayırlısı olsun.
Yaramaz birşeyler yok di mi topikte. Kumsalcığım sen nasılsın? Dualarımız Kumsal, Nesemese ve Jasmin için yoğunlaştı artık. Allah tez zamanda onların da mutlu haberlerini duymayı naspi etsin.
Bu arada Yasemin doğum hikayesi gönderdi mi? Geçmişin tümünü okuyamam belki.
tünaydınnnn hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bidaki aya müjdeyi verirsin bizlere ama umarım bidaki ayıda bu şekilde gün sayarak geçirmezsin jasmincim oooooo sen başından pes etmiş hemen ölmek falan ben o zaman hiç yaşamıyo sayayım kendimi böyle düşünce senelerce bekleyenler var sen daha ilk ayındasın haline şükret umarım fazla bekletemez bebişintünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi
hoşgeldin canım dinlen biraz çok yoruyosun kendini yok güzelim hala bekliyoruz az önce konuştuk bi haber yokoyyyyyyyyyyyy biz geldik amma yatmışım yaw
merdiveleri silen temizlikçi kadın geldi birde onunla uğraştım su ver falan parasını da verdim ohhhhhhhhh
kendimi çok yorgun hissediyorum bugün bakalım hayırlısı
arifeceim çıktımı cnm kayınpederin ameliyattan
inş iyi geçiyordur.
bak şimdi sen hiç güzel şeyler düşünmezmisin yaaaaaaaaaaaaaasabahtan beri o kadar kötü karnım ağrıyoki iki seksen yatıyorum daha tam üzülemedim anlıcağın kaydirigubbakcemile3 hayırlısı ya inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla olur inşallah sorun yoktur bizde
afiyet bal şeker olsunben yemeğe gittim görüşürüz.
romantizmmi?
kız yatakta romantizmmi olur alllaaseeennnn kaydirigubbakcemile3
ne +18 midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biter elbet biter de, nasıl biter... sen yolun sonuna yaklaştın, bize daha çooooooooooook var anacımtüsmedim tamam ama deme öllee cerenin gücüne gidiyor benim ddiiiilllll kaydirigubbakcemile3
yersen tabiii kaydirigubbakcemile3
evet +18 olduk yine gündüz vakti allah affetsin kaydirigubbakcemile3
aynı dert demii sende de var doğruuuu kaydirigubbakcemile3
beni bir sen anladın sende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooofff bitermi bu dertler bitermi bu hasret bitermi bitermi söyleeeee
anladım ben onu a.s anladımmı acaba :uhm:
tamam açma konuyu aramızda yeniler var kaçmasınlarkaydirigubbakcemile3
noldu kız? :roflol: :roflol: :roflol:ne +18 midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne dion sen yaw ben akşam koca karnımla evde gezinirken bana acıyarak bakan bir çift gözden başka bir şey görmüyorum artık evderomantizmmi?
Kız yatakta romantizmmi olur alllaaseeennnn kaydirigubbakcemile3
canımcım irem bizim buraya gelen bir arkadaşımız ama şimdilik bebek işini rafa kaldırdılar, o yüzden eşi buraya girmesini pek istemiyor, gündüzleri de iş yerinden giremiyor, inşallah yakında tekrar gelir, o benim diğer cadım kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: anla işte :roflol::roflol: irem kim bu arada fisfisfis
unuttu garibim unuttu bu işleri, napsın?heeeeee +18 ne oldu bacım
sana yabancı bir konumu bu?
ilayda gökten zembillenmi geldi içeri kaydirigubbakcemile3
ne dion sen yaw ben akşam koca karnımla evde gezinirken bana acıyarak bakan bir çift gözden başka bir şey görmüyorum artık evde(((((((((((
:roflol::roflol::roflol: anla işte :roflol::roflol: irem kim bu arada fisfisfis
biter elbet biter de, nasıl biter... sen yolun sonuna yaklaştın, bize daha çooooooooooook var anacım
noldu kız? :roflol: :roflol: :roflol:
ne dion sen yaw ben akşam koca karnımla evde gezinirken bana acıyarak bakan bir çift gözden başka bir şey görmüyorum artık evde(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?