Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay benim canım sıkıldı,ben bir duşa girip çıkayım,çok terliyorum yayerimseniben
hadi gülüm git duşunu al, at sıkıntını, biz burdayız canımcım, sıhhatler olsun şimdiden :)
sağol ablacım napayım tutucam artık bebek için patlamayada değer kaydirigubbakcemile3
ay içime yine bi heyecan geldi hihoyyyt
canım benim çok tatlısın :)

kız Ceren bu Jasmin bana İrem'i çağrıştırıyor kaydirigubbakcemile3
valla sen de çok güzel anlatmışsın tatlım :)
ayyy alemsin sen de yaaa... demek ki füze misali olmuş sizin çalışma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız Ceren bu Jasmin bana İrem'i çağrıştırıyor kaydirigubbakcemile3

ayyy alemsin sen de yaaa... demek ki füze misali olmuş sizin çalışma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet banada iremi hatırlatıyor emmeeee ikisininde yeri ayrı tabiiiii kaydirigubbakcemile3

füze derken :uhm: kaydirigubbakcemile3
olmuş bir şekilde işte kurcalama o kadarını abla

tüsme tüsmeeeeee yerim ben seni tatlı cadım benim, kurban olurum tabii senin gibi cadıya ben Şeniz

heeeeeee ben de bu yüzden camı çerçeveyi açıyorum çok sıcak diyeeee... eşim de sen üşürdün ya, noluyor sana diyordu kaydirigubbakcemile3
bu ne durgunluk ya ben evi temizledim 1 sayfa ilerlemiş çok üzüldük hepimis ağladık bu durumasenağlamasenağlama
ağlama gülüm kıyamam ben sana bak +18 moduna girdik ceren sayesinde :roflol:
amiinnn canım ağzından bal damlıyor Allah razı olsun inşallah bende sizin duruma terfi ederim önümüzdeki ay kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh... sen beni dinle
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur yasakkelime yasakkelime yasakkelime hehehe durma durma devam, aynı dertten muzdaribiz canım
romantizmmi?
kız yatakta romantizmmi olur alllaaseeennnn kaydirigubbakcemile3
olsa olsa erotizm olur anaaammmmm :asigim: :asigim:
:roflol: :roflol: :roflol:

ben yemeğe gittim görüşürüz.
afiyet olsun tatlım :)
evet banada iremi hatırlatıyor emmeeee ikisininde yeri ayrı tabiiiii kaydirigubbakcemile3

füze derken :uhm: kaydirigubbakcemile3
olmuş bir şekilde işte kurcalama o kadarını abla
bence de tabii ikisinin yeri ayrı :)

e anladın sen onu... açtırma şimdi konuyu burda kaydirigubbakcemile3

Herkese merhabalar. Umarım keyifler yerindedir.

Filiz abla, ne kadar sevindim bilemezsin. Güzel haberlerini okuyunca. Allah sonuna kadar sağlık ve sıhhatler versin inşaallah.

Bu arada Yasemin kavuşmuş Sudesine. Allah uzun ev hayırlı ömürler versin kızımıza. Ne güzel. Önce hamilelik haberlermiz, sonra doğum öykülerimiz, sonra neler olur kim bilir.

Ceren geçmiş olsun kısa bir rahatsızlık geçirmişsin. Demir eksikliği genelde hamişlerin başına geliyor. Cerenimiz de biraz oburdu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Beni soracak olursanız şu 3-4 gün kabus gibi geçti. ınanılmaz bir kasık ağrısı, mide bulantısı, ateş. Ödüm koptu. Bende çok hafif idarar yolu iltihabı vardı, artmış. Doktoruma kızsam mı kızmasam mı şaşırdım. Monorol vermişti tek kullanımlık. Temizlememişti. Bir daha vermişti. Yine temizlememiş. Ama insan demez mi. 10 gün içinde gel diye. Ben ağrıyla kıvranmaya başlayınca gittim. Üremiş iltihap, böbreğe sıçrama riski var dediler. O yüzden üzülerek de olsa alfasilin antibiyotiğe başladım dün. Gebelik ilerlediği için bir risk olmazmış. Alfasilin de hafif bir antibiyotikmiş ama yine de içim rahat değil. Başım çatlasa bile ilaç almıyordum ben ki baş ağrılarım falaket olur. Ama doktorlar almazsan daha riskli durumlarla ( düşük vs.. allah korusun) karşılaşırız dediği için almaya başladım mecburen.

Bu arda oğluşumuz için Furkan ismini ciddi ciddi düşünmeye başladım ama babamız henüz kararlı değil. Bakalım hayırlısı olsun.

Yaramaz birşeyler yok di mi topikte. Kumsalcığım sen nasılsın? Dualarımız Kumsal, Nesemese ve Jasmin için yoğunlaştı artık. Allah tez zamanda onların da mutlu haberlerini duymayı naspi etsin.

Bu arada Yasemin doğum hikayesi gönderdi mi? Geçmişin tümünü okuyamam belki.

tüsmedim tamam ama deme öllee cerenin gücüne gidiyor benim ddiiiilllll kaydirigubbakcemile3
yersen tabiii kaydirigubbakcemile3

evet +18 olduk yine gündüz vakti allah affetsin kaydirigubbakcemile3

aynı dert demii sende de var doğruuuu kaydirigubbakcemile3
beni bir sen anladın sende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooofff bitermi bu dertler bitermi bu hasret bitermi bitermi söyleeeee

afiyet olsun tatlım :)

bence de tabii ikisinin yeri ayrı :)

e anladın sen onu... açtırma şimdi konuyu burda kaydirigubbakcemile3

anladım ben onu a.s anladımmı acaba :uhm:
tamam açma konuyu aramızda yeniler var kaçmasınlar kaydirigubbakcemile3

haticeeeeeee kızzzzzz bu gün aklımdan geçti nerde bu neler yapıyor diye arka cepten arıyım dedim ama ulaşılmıyordu anam nasılsın? İyimisin kuzum?

çok geçmiş olsun tatlım ya sanırım bu idrar yolu enfeksiyonu bütün gebelerde oluyor bende bir tek benim başıma geldi sandımdı aman diyim dikkat et feci oluyor onun ağrısı sancısı dertleride cabası. Antibiyotiklere devam et bence gülüm temizlenene kadar ve bol bol su iç birde papatya çayı oda çok iyi geliyor. Allah acil şifa versin tatlım.
Bende evet bir ara yaşadım işte o kötü durumu ceren iliğimi kemiğimi kuruttu ama oburmu bilemiyorum beni bu hallere sokan bir çocuk kedi yavrusu kadar doğarsa çok üzülürüm valla :çok üzgünüm:

yasemin daha hastanede güzelim bu gün yada yarın taburcu olur muhtemelen henüz gelmediği için doğum hikayeside yok :1no2:

Canım benim öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler :) hayatım çok geçmiş olsun gerçekten tehlikeli bir durum ama merak etme aldığın antibiyotikle iyi olacaksın, Furkan'ımıza da bir zararı olmayacağına göre için rahat etsin tatlım, öncelikle önemli olan senin sağlığın, sen sağlıklı olduğun sürece bebeğin de sağlıklı olacaktır hayatım... İnşallah bir an önce kurtulursun şu iltihaptan ve normal hayatına geri dönersin, tekrar çok geçmiş olsun tatlım...

Yasemin henüz doğum hikayesini yayınlamadı Haticeciğim, yakında herhalde yazar o da :) kendine çok dikkat et hayatım ve sakın endişelenme, herşey yolunda gidecek tatlım :)

tünaydın kızlar benim kırmızılar geldi bu kadarda dakik olmasa..anlıcağınız olmadı cerencim benim tarihimi değiştir istersen yeni tarih 20 mayıs mirmirmirmir o güne kadar ölmessem tabi
tünaydınnnn hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bidaki aya müjdeyi verirsin bizlere ama umarım bidaki ayıda bu şekilde gün sayarak geçirmezsin jasmincim oooooo sen başından pes etmiş hemen ölmek falan ben o zaman hiç yaşamıyo sayayım kendimi böyle düşünce senelerce bekleyenler var sen daha ilk ayındasın haline şükret umarım fazla bekletemez bebişin
hoşgeldin canım dinlen biraz çok yoruyosun kendini yok güzelim hala bekliyoruz az önce konuştuk bi haber yok
bak şimdi sen hiç güzel şeyler düşünmezmisin yaaaaaaaaaaaaaaklava:
ben yemeğe gittim görüşürüz.
afiyet bal şeker olsun

herkese afiyet olsun yarasın bebişlere

biter elbet biter de, nasıl biter... sen yolun sonuna yaklaştın, bize daha çooooooooooook var anacım
ne +18 midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
noldu kız? :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: anla işte :roflol::roflol: irem kim bu arada fisfisfis
canımcım irem bizim buraya gelen bir arkadaşımız ama şimdilik bebek işini rafa kaldırdılar, o yüzden eşi buraya girmesini pek istemiyor, gündüzleri de iş yerinden giremiyor, inşallah yakında tekrar gelir, o benim diğer cadım kaydirigubbakcemile3
heeeeee +18 ne oldu bacım
sana yabancı bir konumu bu?
ilayda gökten zembillenmi geldi içeri kaydirigubbakcemile3
unuttu garibim unuttu bu işleri, napsın?

:roflol::roflol::roflol: anla işte :roflol::roflol: irem kim bu arada fisfisfis

ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm
kimmmmmmmm
irem bizim kankimizzzzz
senden iyi olmasınnnn (ama iyidir),
çok sık gelirdi o sohbeti felan hoştur iyidir emme bir süre ara verdi girmeye
aahhhh aahhh özledim onu valla

biter elbet biter de, nasıl biter... sen yolun sonuna yaklaştın, bize daha çooooooooooook var anacım

noldu kız? :roflol: :roflol: :roflol:

yaaa ne demezsin şuan önümde 2 ay var 45 günde doğum ertesinden koy abla tabii herşey yolunda giderse eder hemen hemen 4 ay amanınnnn delikafadulden

ne dion sen yaw ben akşam koca karnımla evde gezinirken bana acıyarak bakan bir çift gözden başka bir şey görmüyorum artık evde (((((((((((

ayy canım yaa aynı işte bizde de öyle :çok üzgünüm:
elbet geçecek bu günler merak etme sen :teselli:

hoşgeldin kumsalcım yok yok o kadarda umutsuz deilim kırmızılar gelince rahatlamadımda değil yane sayılcak gün ve test olayı bitti ya kaydirigubbakcemile3 bu ay için artık dualarımız seninle inşallahh senden hayırlı güzel haberler gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…