- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.221
sağol ablacım çıktım duştan çok iyi geldi vallahadi gülüm git duşunu al, at sıkıntını, biz burdayız canımcım, sıhhatler olsun şimdiden :)
canım benim çok tatlısın :)
kız Ceren bu Jasmin bana İrem'i çağrıştırıyor kaydirigubbakcemile3
valla sen de çok güzel anlatmışsın tatlım :)
ayyy alemsin sen de yaaa... demek ki füze misali olmuş sizin çalışma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun güzelimben yemeğe gittim görüşürüz.
Herkese merhabalar. Umarım keyifler yerindedir.
Filiz abla, ne kadar sevindim bilemezsin. Güzel haberlerini okuyunca. Allah sonuna kadar sağlık ve sıhhatler versin inşaallah.
Bu arada Yasemin kavuşmuş Sudesine. Allah uzun ev hayırlı ömürler versin kızımıza. Ne güzel. Önce hamilelik haberlermiz, sonra doğum öykülerimiz, sonra neler olur kim bilir.
Ceren geçmiş olsun kısa bir rahatsızlık geçirmişsin. Demir eksikliği genelde hamişlerin başına geliyor. Cerenimiz de biraz oburdu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Beni soracak olursanız şu 3-4 gün kabus gibi geçti. İnanılmaz bir kasık ağrısı, mide bulantısı, ateş. Ödüm koptu. Bende çok hafif idarar yolu iltihabı vardı, artmış. Doktoruma kızsam mı kızmasam mı şaşırdım. Monorol vermişti tek kullanımlık. Temizlememişti. Bir daha vermişti. Yine temizlememiş. Ama insan demez mi. 10 gün içinde gel diye. Ben ağrıyla kıvranmaya başlayınca gittim. Üremiş iltihap, böbreğe sıçrama riski var dediler. O yüzden üzülerek de olsa alfasilin antibiyotiğe başladım dün. Gebelik ilerlediği için bir risk olmazmış. Alfasilin de hafif bir antibiyotikmiş ama yine de içim rahat değil. Başım çatlasa bile ilaç almıyordum ben ki baş ağrılarım falaket olur. Ama doktorlar almazsan daha riskli durumlarla ( düşük vs.. allah korusun) karşılaşırız dediği için almaya başladım mecburen.
Bu arda oğluşumuz için Furkan ismini ciddi ciddi düşünmeye başladım ama babamız henüz kararlı değil. Bakalım hayırlısı olsun.
Yaramaz birşeyler yok di mi topikte. Kumsalcığım sen nasılsın? Dualarımız Kumsal, Nesemese ve Jasmin için yoğunlaştı artık. Allah tez zamanda onların da mutlu haberlerini duymayı naspi etsin.
Bu arada Yasemin doğum hikayesi gönderdi mi? Geçmişin tümünü okuyamam belki.
canımcım irem bizim buraya gelen bir arkadaşımız ama şimdilik bebek işini rafa kaldırdılar, o yüzden eşi buraya girmesini pek istemiyor, gündüzleri de iş yerinden giremiyor, inşallah yakında tekrar gelir, o benim diğer cadım kaydirigubbakcemile3
unuttu garibim unuttu bu işleri, napsın?
25. haftadan sonra öyle mi oluyor yaw delikafadulden
ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm
kimmmmmmmm
irem bizim kankimizzzzz
senden iyi olmasınnnn (ama iyidir),
çok sık gelirdi o sohbeti felan hoştur iyidir emme bir süre ara verdi girmeye
aahhhh aahhh özledim onu valla
yaaa ne demezsin şuan önümde 2 ay var 45 günde doğum ertesinden koy abla tabii herşey yolunda giderse eder hemen hemen 4 ay amanınnnn delikafadulden
ayy canım yaa aynı işte bizde de öyle :çok üzgünüm:
elbet geçecek bu günler merak etme sen :teselli:
ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm
kimmmmmmmm
irem bizim kankimizzzzz
hoşgeldin kumsalcım yok yok o kadarda umutsuz deilim kırmızılar gelince rahatlamadımda değil yane sayılcak gün ve test olayı bitti ya kaydirigubbakcemile3 bu ay için artık dualarımız seninle inşallahh senden hayırlı güzel haberler gelirr
unutana değil unutturana bak sen
yok bee herkeste aynı deeell korkmaa sende
gerçi sen bunu ne anlamda sormuştun abla anlayamadım :uhm:
jeton köşelide
hmmm senin 4 ayın varsa bizim 12 ayımız var demekki.... anaaaaaa 1 seneeeeeeeeeee delikafadulden aman kocişime bir şey söylemeyeyim ben kafayı sıyırır kafamçokkarıştı
hımm anladım canım inşallah onunda hakkında hayırlısı olur bebişine kavuşur tez zamanda
Herkese merhabalar. Umarım keyifler yerindedir.
Filiz abla, ne kadar sevindim bilemezsin. Güzel haberlerini okuyunca. Allah sonuna kadar sağlık ve sıhhatler versin inşaallah.
Bu arada Yasemin kavuşmuş Sudesine. Allah uzun ev hayırlı ömürler versin kızımıza. Ne güzel. Önce hamilelik haberlermiz, sonra doğum öykülerimiz, sonra neler olur kim bilir.
Ceren geçmiş olsun kısa bir rahatsızlık geçirmişsin. Demir eksikliği genelde hamişlerin başına geliyor. Cerenimiz de biraz oburdu yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Beni soracak olursanız şu 3-4 gün kabus gibi geçti. İnanılmaz bir kasık ağrısı, mide bulantısı, ateş. Ödüm koptu. Bende çok hafif idarar yolu iltihabı vardı, artmış. Doktoruma kızsam mı kızmasam mı şaşırdım. Monorol vermişti tek kullanımlık. Temizlememişti. Bir daha vermişti. Yine temizlememiş. Ama insan demez mi. 10 gün içinde gel diye. Ben ağrıyla kıvranmaya başlayınca gittim. Üremiş iltihap, böbreğe sıçrama riski var dediler. O yüzden üzülerek de olsa alfasilin antibiyotiğe başladım dün. Gebelik ilerlediği için bir risk olmazmış. Alfasilin de hafif bir antibiyotikmiş ama yine de içim rahat değil. Başım çatlasa bile ilaç almıyordum ben ki baş ağrılarım falaket olur. Ama doktorlar almazsan daha riskli durumlarla ( düşük vs.. allah korusun) karşılaşırız dediği için almaya başladım mecburen.
Bu arda oğluşumuz için Furkan ismini ciddi ciddi düşünmeye başladım ama babamız henüz kararlı değil. Bakalım hayırlısı olsun.
Yaramaz birşeyler yok di mi topikte. Kumsalcığım sen nasılsın? Dualarımız Kumsal, Nesemese ve Jasmin için yoğunlaştı artık. Allah tez zamanda onların da mutlu haberlerini duymayı naspi etsin.
Bu arada Yasemin doğum hikayesi gönderdi mi? Geçmişin tümünü okuyamam belki.
valla şimdi göğüsler büyüdüğü için içi gidiyorama 25. haftadan sonra içi giderek değil de acıyarak bakacak düşüncesi biraz şey etti yaniii :uhm: ben ne diyorum ya???
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhımm anladım canım inşallah onunda hakkında hayırlısı olur bebişine kavuşur tez zamanda
bencede abla ama o kadar korkma ilk üç aydan sonra girdiğin ikinci dönem o kadar rahat geçiyorki hamile olduğunu bile unutuyorsun işte o zaman yaptığın ettiğin yanına kar kalıyor bilgine kaydirigubbakcemile3
tabii son üç aylık dönem ise ne sen ne kocan yaklaşamıyorsunuz birbirinize :roflol:
aminnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh :Saruboceq:
heee işte bizde de var o onun yanında soyunmuyorum artık adama eziyet oluyor çünkü elletmiyorumda acıyooolarr ama yaa napiiimmm emzirecek değilim yaaa :roflol:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
hmmm... e güzel desene 3 ay yırttık :roflol:
inşallah gerekli zaman gelince hatırlarız neyi nasıl yapcağpımızı :)))ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm
kimmmmmmmm
irem bizim kankimizzzzz
Yaaa ne demezsin şuan önümde 2 ay var 45 günde doğum ertesinden koy abla tabii herşey yolunda giderse eder hemen hemen 4 ay amanınnnn delikafadulden
ayy canım yaa aynı işte bizde de öyle :çok üzgünüm:
Elbet geçecek bu günler merak etme sen :teselli:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin seeeeeeeen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlaar lütfen yazılanlara seyirci kalmayın eşlik edin olmuyor amaaa
kızlaar lütfen yazılanlara seyirci kalmayın eşlik edin olmuyor amaaa
inşallah gerekli zaman gelince hatırlarız neyi nasıl yapcağpımızı :)))
filizcim benim takvim yanlış 27.haftaya girdim bugün ama onla alakası yok ben zaten şişkoydum da ondan beter oldum
kız ceren ilaydayı leylek getirdi haberin yok mu anam
evet Ceren haklı kızlar, sizde katılsanıza... yoksa geliyor haaklava:
kız izlemesi daha zevk veriyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?