Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol ablacım çıktım duştan çok iyi geldi valla
hala saçlarımı kurutmadım şimdi kurutmaya gidcem sonrada zeynebimi doyurucam çoka cıktık çokcokacimcoookcokacimcoook
ben yemeğe gittim görüşürüz.
afiyet olsun güzelim

canım ya sanada geçmiş olsun dikkat et kendinea.s.

unutana değil unutturana bak sen

25. haftadan sonra öyle mi oluyor yaw delikafadulden

yok bee herkeste aynı deeell korkmaa sende
gerçi sen bunu ne anlamda sormuştun abla anlayamadım :uhm:
jeton köşelide

hmmm senin 4 ayın varsa bizim 12 ayımız var demekki.... anaaaaaa 1 seneeeeeeeeeee delikafadulden aman kocişime bir şey söylemeyeyim ben kafayı sıyırır kafamçokkarıştı

ireeeeeeeeeeemmmmmmmmm
kimmmmmmmm
irem bizim kankimizzzzz
senden iyi olmasınnnn (ama iyidir),
çok sık gelirdi o sohbeti felan hoştur iyidir emme bir süre ara verdi girmeye
aahhhh aahhh özledim onu valla

hımm anladım canım inşallah onunda hakkında hayırlısı olur bebişine kavuşur tez zamanda

inşallllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

unutana değil unutturana bak sen

yok bee herkeste aynı deeell korkmaa sende
gerçi sen bunu ne anlamda sormuştun abla anlayamadım :uhm:
jeton köşelide

valla şimdi göğüsler büyüdüğü için içi gidiyor ama 25. haftadan sonra içi giderek değil de acıyarak bakacak düşüncesi biraz şey etti yaniii :uhm: ben ne diyorum ya???

hmmm senin 4 ayın varsa bizim 12 ayımız var demekki.... anaaaaaa 1 seneeeeeeeeeee delikafadulden aman kocişime bir şey söylemeyeyim ben kafayı sıyırır kafamçokkarıştı

bencede abla ama o kadar korkma ilk üç aydan sonra girdiğin ikinci dönem o kadar rahat geçiyorki hamile olduğunu bile unutuyorsun işte o zaman yaptığın ettiğin yanına kar kalıyor bilgine kaydirigubbakcemile3
tabii son üç aylık dönem ise ne sen ne kocan yaklaşamıyorsunuz birbirinize :roflol:

hımm anladım canım inşallah onunda hakkında hayırlısı olur bebişine kavuşur tez zamanda

aminnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh :Saruboceq:

canım hoşgeldin nerelerdesin özledik çok ama çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın endişelenme doktorun zararı yok demiş rahat ol sen iyileşiceksinki bebişin daha iyi olucak zaten doktorun gereken açıklamayı yapmış sana oğlunu ismide güzelmiş adıyla yaşasın bende iyi olamay açalışıyorum canım canım sıkkın kayınpederim bypass ameliyatı oluyoda onun için onun dışında bi sorun yok canım

valla şimdi göğüsler büyüdüğü için içi gidiyor ama 25. haftadan sonra içi giderek değil de acıyarak bakacak düşüncesi biraz şey etti yaniii :uhm: ben ne diyorum ya???

heee işte bizde de var o onun yanında soyunmuyorum artık adama eziyet oluyor çünkü elletmiyorumda acıyooolarr ama yaa napiiimmm emzirecek değilim yaaa :roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

hmmm... e güzel desene 3 ay yırttık :roflol:

inşallah gerekli zaman gelince hatırlarız neyi nasıl yapcağpımızı :)))
filizcim benim takvim yanlış 27.haftaya girdim bugün ama onla alakası yok ben zaten şişkoydum da ondan beter oldum

inşallah gerekli zaman gelince hatırlarız neyi nasıl yapcağpımızı :)))
filizcim benim takvim yanlış 27.haftaya girdim bugün ama onla alakası yok ben zaten şişkoydum da ondan beter oldum

aaa 27 haftamı
e düzeltsene kuzu o zaman takvimi ben listyeyi takvime göre güncelliyorum karışmasın
gerçi sen hep düzeltiyorsun emme olsun takvimin düzgün olsun bence

kız ceren ilaydayı leylek getirdi haberin yok mu anam

neeeeeeee leylekmiiiiiiii
nurrrr sen leyleklemi yani şeyyy
aaaaa vay başıma delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…