- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.241
tamam o zaman... ohhh rahatladım :sm_cool:evet o üç ayı iyi kullanmanızı tavsiye ederim
tecrübelerimle sabittir :roflol:
bisiklete binmek gibi bir şey di mi? kaydirigubbakcemile3 ayyy türkçe ne kadar esnek... ben bisiklete binmek gibi derken, asla unutulmaz, iki pedal çevirince dengeyi sağlarsın anlamında şettirmiştim falan... offff bugün iyice sapıttım ben :roflol: :roflol: :roflol:inşallah gerekli zaman gelince hatırlarız neyi nasıl yapcağpımızı :)))
filizcim benim takvim yanlış 27.haftaya girdim bugün ama onla alakası yok ben zaten şişkoydum da ondan beter oldum
:roflol: :roflol: :roflol:kız ceren ilaydayı leylek getirdi haberin yok mu anam
aaa 27 haftamı
e düzeltsene kuzu o zaman takvimi ben listyeyi takvime göre güncelliyorum karışmasın
gerçi sen hep düzeltiyorsun emme olsun takvimin düzgün olsun bence
neeeeeeee leylekmiiiiiiii
nurrrr sen leyleklemi yani şeyyy
aaaaa vay başıma delikafadulden
yürü be abla kim tutar seniiiikaydirigubbakcemile3
neyi izlemesi zevkli cicim anlayamadım XXXXX :uhm: :uhm:
:roflol: :roflol:
yürü be abla kim tutar seniiiikaydirigubbakcemile3
neyi izlemesi zevkli cicim anlayamadım XXXXX :uhm: :uhm:
:roflol: :roflol:
tamam o zaman... ohhh rahatladım :sm_cool:
bisiklete binmek gibi bir şey di mi? kaydirigubbakcemile3 ayyy türkçe ne kadar esnek... ben bisiklete binmek gibi derken, asla unutulmaz, iki pedal çevirince dengeyi sağlarsın anlamında şettirmiştim falan... offff bugün iyice sapıttım ben :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
delüüüüü naniknaniknaniknanik
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersiniz bugün valla
anladın sen onu :roflol::roflol:
kızlar ben biraz yatıp dinleneceğim, sonra gelirim tekrar, çok öpüyorum sizi :)
takvimi bir kere yaptım bi daha becerip yapamıom cnm yaa napımaaa 27 haftamı
e düzeltsene kuzu o zaman takvimi ben listyeyi takvime göre güncelliyorum karışmasın
takvimi bir kere yaptım bi daha becerip yapamıom cnm yaa napım
anlamadım canımmm :uhm:
konuyu biraz açarmısın lülülülülülü
abla bu muhabbetin üstüne şimdi yalnız gidip yatılırmı yaaaa :asigim:
rahatladığına sevindim bundan sonrada relaxxx aminnnnnnnnnnnn canım inşallahhoşgeldin kumsalcım yok yok o kadarda umutsuz deilim kırmızılar gelince rahatlamadımda değil yane sayılcak gün ve test olayı bitti ya kaydirigubbakcemile3 bu ay için artık dualarımız seninle inşallahh senden hayırlı güzel haberler gelirr
ohhhh missss sıhhatler olsun canım afiyet olsun aç bırakma zeynebimizi
sağol ablacım çıktım duştan çok iyi geldi valla
hala saçlarımı kurutmadım şimdi kurutmaya gidcem sonrada zeynebimi doyurucam çoka cıktık çokcokacimcoookcokacimcoook
afiyet olsun güzelim
canım ya sanada geçmiş olsun dikkat et kendinea.s.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhımm anladım canım inşallah onunda hakkında hayırlısı olur bebişine kavuşur tez zamanda
allah seni neyapmasın ceren :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yok kuzum anladım ben sizde durumlar kritikheee işte bizde de var o onun yanında soyunmuyorum artık adama eziyet oluyor çünkü elletmiyorumda acıyooolarr ama yaa napiiimmm emzirecek değilim yaaa :roflol:
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnn bu halde bile güldürdünüz ya beni töbe töbeaaa 27 haftamı
tamam ablacım yat dinken görüşürüzkızlar ben biraz yatıp dinleneceğim, sonra gelirim tekrar, çok öpüyorum sizi :)
açamam utanırım
ablacım valla bu muhabbetin üstüne yatmanı sağlıklı bulmuyorum :roflol::roflol:
allah seni neyapmasın ceren :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yok kuzum anladım ben sizde durumlar kritik
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnn bu halde bile güldürdünüz ya beni töbe töbe
AHHH CANIIIIIIIM BENİNM SAĞOLASI FİLİZ DE TEKLİF ETMİŞTİ DAHA ÖNCE BEN YORULMAYIN DİE ŞEY ETMEDİM AMA ZAMANIN OLURA Bİ BAK SAT 24/10/2008canım yaa neden üzüyorsun kendini burda konunun ehli insanlar dururken sırnaşık şey
utanırmış hııhhh kuaförde utanmadın emmeee illa kuaförmü olalım yaneee
bence abla kalktığında duş alacak bu muhabbetin üzerine yatınca :roflol:
evet canım durumlar kritik malesef :çok üzgünüm:
allah gülmekten ayırmasın balım hep gül emiiii hihoyyyt
valla şimdi göğüsler büyüdüğü için içi gidiyorama 25. haftadan sonra içi giderek değil de acıyarak bakacak düşüncesi biraz şey etti yaniii :uhm: ben ne diyorum ya???
AHHH CANIIIIIIIM BENİNM SAĞOLASI FİLİZ DE TEKLİF ETMİŞTİ DAHA ÖNCE BEN YORULMAYIN DİE ŞEY ETMEDİM AMA ZAMANIN OLURA Bİ BAK SAT 24/10/2008
sırnaşık şey
o bi kere olur kocama bilem açmıyom artık iyice kardeş olduk ev arkadaşı gibi olduk diyor adamcağız
aminnnn hep birlikte gülelim cerencim
abla öyle daha çok beğeniyorlar boşver sen adamlara değişik geliyor:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?