Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

fazlada çıkarmayalım kız ilayda ile ceren biraz büyüsün

orası muhakkak kuzum yaa
kızz nur sen normal yollamı hamile kalmıştın? Senin hikayen nasılsı canım?
Ne kadar süre sonra hamiş kalmıştın nasıl olmuştu leylekle? kaydirigubbakcemile3

canım thank you çok ama ben yemeğe gidiom bu arada görüşürüz

ne demek efendim yaptım şimdi ve özeline attım bir ara bakarsın tatlım
bu arada afiyet olsun

orası muhakkak kuzum yaa
kızz nur sen normal yollamı hamile kalmıştın? Senin hikayen nasılsı canım?
Ne kadar süre sonra hamiş kalmıştın nasıl olmuştu leylekle? kaydirigubbakcemile3

canım biz 9 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan sonra 7. ayda geldi meleğim artık umudumuzu kesmiştik olmaz diye hatta dr tedavisine başlayacaktık... bide kaldığım ay çok istemiyorduk sınava dek gelecek diye

canım biz 9 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan sonra 7. ayda geldi meleğim artık umudumuzu kesmiştik olmaz diye hatta dr tedavisine başlayacaktık... bide kaldığım ay çok istemiyorduk sınava dek gelecek diye

heee anladım burcu gibi oldu yanee
haplamı korunmuştun sende?öyle başta isteyipte sonradan istememek olmaz güzelim.
ya hep ya hiçççç o kadar kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar alemsiniz valla. +18 sohbetlere gülmekten kırıldım. Benim ilk aydan itibaren hiç sorunum olmadı. Ama şu iltihaptan kurtuluncaya kdar mola. Sonra da iyice şişerim herhalde.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 - Nesemese.............................. az kaldı inşallah
3 - Jasminn_23............................ (20 Mayıs)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Beyaz16..................................37. haftamızdayız (K)(18 mayıs) {ZEYNEP}
2. Menzilgülü...............................34. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah) {YUSUF TAHA}
3. Ceren......................................32. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
4. Nur_84....................................30. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
5.İerror........................................27 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
6. Entelliye ................................ 27. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
7. Htc80......................................18. haftamızdayız (E)(17 Eylül) {FURKAN} (Değişebilir tabii :))
8.Katar38038...............................17. haftamızdayız (28 eylül)
9.Bulcuk.....................................16. haftamızdayız(16 Ekim )
10.Pembeinci..............................15. Haftamızdayız (13 Ekim)
11.Gcan......................................16. Haftamızdayız (E)(12 Ekim )
12.Ciğdem...................................14 . Haftamızdayız (26 Ekim)
13.Benssenb...............................13. Haftamızdayız (??)
14.Mavideniz...............................10. Haftamızdayız (15 kasım )
15.Rüzgar Deniz...........................9. Haftamızdayız (2 Aralık) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Kumsalcığım geçmiş olsun canım. ınşaallah sorunsuz geçer babanın ameliyatı.

Ceren, Filiz abla, Beyaz çok teşekkür ederim kızlar. Neşenizi yerinde görmek güzel.

Ay kızlar alemsiniz valla. +18 sohbetlere gülmekten kırıldım. Benim ilk aydan itibaren hiç sorunum olmadı. Ama şu iltihaptan kurtuluncaya kdar mola. Sonra da iyice şişerim herhalde.

sen bence lohusa dönemin bitene kadar unut bu işleri güzelimm anca toparlanırsın kaydirigubbakcemile3 sonrada hatırlarsın zaten bisiklete binmek gibi malum :roflol:

kızz hatçeee sen kaç haftalık oldun senin takvim görünmüyor değiştirsenee

korunmaktan söz açmışsınız kızlar haftasonu misafirliğe gittim orada kadınlar konuşuyorlardı biri dediki yıllardır kibritle korunurum ( anaannesinde öğrenmiş ) en güvenli yok hiç problemim olmadı en güvenli yol dedi. Kibriti alıp tuvalete gidiyormuş sonrada ilişkiye giriyormuş siz birşey anladınızmı o kadar kadının içinde soramadım kibriti alıp ney yaptın tuvalettte diye ama çok merak ettim siz duydunuzmu böle birşey

ohaaaa diyorum başkada bir şey demiyorum fitil olsa anlarım hadi adam içeri girene kadar eriyor kimileride tuz koyarmış tamam oda eriyor kibritte neyin nesi yaaa çüşşşş pes doğrusu tıp denen doktor denen bir şey var o kadaın kaç yaşında imiş inci allaaseennn merak ettim valla. Hadi o aldı kibriti içeri soktu o kibrit sonra ne oluyor erimeyeceğine göre adam girip çıkarken adama batmıyormu yada karıya ay çok açık yazdım ama kusura bakma aklım almadı valla ve ilk defa duydum delikafadulden :uhm: kafamçokkarıştı

menzil gülü hoş geldin nasılsın
nasıl oldun iyimisin yusuf taha nasıl? keyifler yerindedir inşallah.
Seni başka topiklerde online görüyorum ama buraya pek uğramıyorsun nadir geliyorsun küstünmü bize yoksa kııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…