- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.261
canım thank you çok ama ben yemeğe gidiom bu arada görüşürüzne demek efendim ne zahmeti birazdan özeline atarım
evet canım şimdilik öyle kardeş kardeş yatıcazzz sonra acısını çıkarıcazzz :jeyyar:
Aminnnnnnnn canım inşallah
:roflol: :roflol:
arifem babn çıkmış mı cnm ameliyattan
canım thank you çok ama ben yemeğe gidiom bu arada görüşürüz
fazlada çıkarmayalım kız ilayda ile ceren biraz büyüsün
canım thank you çok ama ben yemeğe gidiom bu arada görüşürüz
orası muhakkak kuzum yaa
kızz nur sen normal yollamı hamile kalmıştın? Senin hikayen nasılsı canım?
Ne kadar süre sonra hamiş kalmıştın nasıl olmuştu leylekle? kaydirigubbakcemile3
canım biz 9 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan sonra 7. ayda geldi meleğim artık umudumuzu kesmiştik olmaz diye hatta dr tedavisine başlayacaktık... bide kaldığım ay çok istemiyorduk sınava dek gelecek diye
anam ne çok gevezelik yapmışsınız kaydirigubbakcemile3
Kumsal canım kayınpederinden haber varmı canım
Ay kızlar alemsiniz valla. +18 sohbetlere gülmekten kırıldım. Benim ilk aydan itibaren hiç sorunum olmadı. Ama şu iltihaptan kurtuluncaya kdar mola. Sonra da iyice şişerim herhalde.
heee anladım burcu gibi oldu yanee
haplamı korunmuştun sende?öyle başta isteyipte sonradan istememek olmaz güzelim.
ya hep ya hiçççç o kadar kaydirigubbakcemile3
yok canım eşim korunmuştu
korunmaktan söz açmışsınız kızlar haftasonu misafirliğe gittim orada kadınlar konuşuyorlardı biri dediki yıllardır kibritle korunurum ( anaannesinde öğrenmiş ) en güvenli yok hiç problemim olmadı en güvenli yol dedi. Kibriti alıp tuvalete gidiyormuş sonrada ilişkiye giriyormuş siz birşey anladınızmı o kadar kadının içinde soramadım kibriti alıp ney yaptın tuvalettte diye ama çok merak ettim siz duydunuzmu böle birşey
kızlar merhaba nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?