- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.281
korunmaktan söz açmışsınız kızlar haftasonu misafirliğe gittim orada kadınlar konuşuyorlardı biri dediki yıllardır kibritle korunurum ( anaannesinde öğrenmiş ) en güvenli yok hiç problemim olmadı en güvenli yol dedi. Kibriti alıp tuvalete gidiyormuş sonrada ilişkiye giriyormuş siz birşey anladınızmı o kadar kadının içinde soramadım kibriti alıp ney yaptın tuvalettte diye ama çok merak ettim siz duydunuzmu böle birşey
bende anlamdım ceren valla aklım bir türlü almıyor.
önceki günlere göre daha iyiyim ama elimde ayağımda uyuşmalar var biraz.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeno ne ya
keşke sorsaydın kız :roflol::roflol::roflol:
kızlar şimdi eşimle konuştum dr.a göstermiş nst sonucumu
öenmli değil demiş dr.haftaya tekrar girsin demiş adam
zaten girecektimnaniknanik
anam burcu havaya bak kızzzzzz
gece gibi oldu valla
lambayı açmak lazım klavyedi harfleri göremiyorum:roflol:
canım hadi hayırlısı sıranı sav da bize gelsin :)))[ı]kızlar şimdi eşimle konuştum dr.a göstermiş nst sonucumu[/ı]
[ı]öenmli değil demiş dr.haftaya tekrar girsin demiş adam[/ı]
[ı]zaten girecektimnaniknanik[/ı]
Beyaz canım soramadım utandım Bu kadınlardan korkulur öbürküde cevap verdi a doğru doğru benim annemde kibritle korunuyordu ama ben karbonatla korunuyorum demezmi :1shok: :1shok: o gündür aklımda ama bırakmayacağım bu işin peşini öğreneceğim süprizzzzz
Ceren nerde kız gÖremİorum ben
anam mutfakta kullanılacak bütün baharatları bu karılar yatakta kullanıyor zaarrr delimi ne bunlar yaaa ondan sonra bir sürü kadın hastalıkları çıkıyor çıkar tabii yahu karbonayın orda işi ne? karbonat o iş için olsaydı markette değil eczanede satılırdı hey allahım ya
allah bizi cehaletten cahil insanlardan korusun aminnnnnnn :Saruboceq:
kızz inci sen inanma böyle şeylere doktorun tavsiye etmediği bir şey yapma sakın
:teytey:doğru şekerimvalla ya anlaşılacak gibi değilki zaten karı sizimi kekledi acaba kızzz kaydirigubbakcemile3
hay allah yaa tansiyonun düşüyormu hala peki dr. ne diyor neden oluyormuş bu canım ya
sen yinede yorma kendini pc başında durma fazla dinlen balım
bencede ya ben olsam sorarsım hemde size yazdığımdan daha açık sorardım
kibritten bir paket koysa karı adama gerek kalmıcak nerdeyse birde o ateşle yanacak içerleri :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
e biz sana dedik bir şey yok diyede inanmadın şeker
illa dr. mu olmak gerek :dilcikar:
Beyaz canım soramadım utandım Bu kadınlardan korkulur öbürküde cevap verdi a doğru doğru benim annemde kibritle korunuyordu ama ben karbonatla korunuyorum demezmi :1shok: :1shok: o gündür aklımda ama bırakmayacağım bu işin peşini öğreneceğim süprizzzzz
Anam delimiyim ben olmadık şeylerin olmadık yerde ne işi var töbe töbeee aşmış bu kadınlar tırstım valla teyzelerden daha neler duyacağız acaba
:teytey:doğru şekerim
:roflol::roflol::roflol:anam ne kadınlar var be
biz de kadınız diye geçiniyoruz:roflol:
eh düştük artık diline, napalım?bisiklete binmek heeeeeeeeee süppperrr bir örnekti abla tebrik ederim
koptum yaaa harikasın
peki bisiklet iki tekermi dengeyi sağlayabilecekmiyiz üzerinde kaydirigubbakcemile3
diyene baaaaakkkk :dilcikar:
senin kadar olamayız ablacım
valla yattım... bir güzel de uyumuşum...anlamadım canımmm :uhm:
konuyu biraz açarmısın lülülülülülü
abla bu muhabbetin üstüne şimdi yalnız gidip yatılırmı yaaaa :asigim:
hayatım kocişim evde olsaydı dediğin doğruydu, ama yalnız başıma iken tehlike yok kaydirigubbakcemile3açamam utanırım
ablacım valla bu muhabbetin üstüne yatmanı sağlıklı bulmuyorum :roflol::roflol:
nur'a dediğim gibi kociş evde olsaydı, olabilirdi... yok beee dr "yassahhh!!" dedi... napiim?utanırmış hııhhh kuaförde utanmadın emmeee illa kuaförmü olalım yaneee
bence abla kalktığında duş alacak bu muhabbetin üzerine yatınca :roflol:
hehehe... kanki oldunuz artık :roflol:o bi kere olur kocama bilem açmıyom artık iyice kardeş olduk ev arkadaşı gibi olduk diyor adamcağız
:roflol: :roflol: :roflol:abla öyle daha çok beğeniyorlar boşver sen adamlara değişik geliyor:roflol::roflol:
canım inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun tatlım :)Kumsalcığım geçmiş olsun canım. İnşaallah sorunsuz geçer babanın ameliyatı.
Ceren, Filiz abla, Beyaz çok teşekkür ederim kızlar. Neşenizi yerinde görmek güzel.
bu korunmuş halinizse kaydirigubbakcemile3 korunmamış haliniz ne olurdu bilmiyorum valla beşize hamile kalırdın herhalde :roflol:hımm anladım bizde de eşim korunmuştu 10 gün kadar niyeyse artık kaydirigubbakcemile3
eeee??? napiyor o kibriti? kaçmaz mi içeri yaw?korunmaktan söz açmışsınız kızlar haftasonu misafirliğe gittim orada kadınlar konuşuyorlardı biri dediki yıllardır kibritle korunurum ( anaannesinde öğrenmiş ) en güvenli yok hiç problemim olmadı en güvenli yol dedi. Kibriti alıp tuvalete gidiyormuş sonrada ilişkiye giriyormuş siz birşey anladınızmı o kadar kadının içinde soramadım kibriti alıp ney yaptın tuvalettte diye ama çok merak ettim siz duydunuzmu böle birşey
canım geçmiş olsun, hayrola? neyin var?önceki günlere göre daha iyiyim ama elimde ayağımda uyuşmalar var biraz.
hadi bakalım :)kızlar şimdi eşimle konuştum dr.a göstermiş nst sonucumu
öenmli değil demiş dr.haftaya tekrar girsin demiş adam
zaten girecektimnaniknanik
kibrit, karbonat, başka?Beyaz canım soramadım utandım Bu kadınlardan korkulur öbürküde cevap verdi a doğru doğru benim annemde kibritle korunuyordu ama ben karbonatla korunuyorum demezmi :1shok: :1shok: o gündür aklımda ama bırakmayacağım bu işin peşini öğreneceğim süprizzzzz
eh düştük artık diline, napalım?
valla yattım... bir güzel de uyumuşum...
hayatım kocişim evde olsaydı dediğin doğruydu, ama yalnız başıma iken tehlike yok kaydirigubbakcemile3
nur'a dediğim gibi kociş evde olsaydı, olabilirdi... yok beee dr "yassahhh!!" dedi... napiim?
hehehe... kanki oldunuz artık :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
canım inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursun tatlım :)
bu korunmuş halinizse kaydirigubbakcemile3 korunmamış haliniz ne olurdu bilmiyorum valla beşize hamile kalırdın herhalde :roflol:
eeee??? napiyor o kibriti? kaçmaz mi içeri yaw?
canım geçmiş olsun, hayrola? neyin var?
hadi bakalım :)
kibrit, karbonat, başka?
heyooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gelsin gelsin :) ayyy ne güzel Sude'siyle evde şimdi... çok duygulandım senağlamakızlarrrrrrrrrrrrrrr yasemin taburcu olmuş şuan evindeeeee fırsat bulursa belki gelir topiğe ve yazar benden haber vermesi.....
ablaa hoşgeldin ürrya gördünmü ürryaa :roflol:
evet canım bu korunmuş halimizdi ne olmuş beğenemedinmi :dilcikar:
heyooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gelsin gelsin :) ayyy ne güzel Sude'siyle evde şimdi... çok duygulandım senağlama
yok gülüm rüya görmedim, çünkü yatmadan önce kendimi reset'ledim kaydirigubbakcemile3
ben seni beğenmez olur muyum tatlı cadı? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?