- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #25.301
yuhhhh diyorum sadece nasıl beceriyomuş o işi acaba ben olsam sorardımkorunmaktan söz açmışsınız kızlar haftasonu misafirliğe gittim orada kadınlar konuşuyorlardı biri dediki yıllardır kibritle korunurum ( anaannesinde öğrenmiş ) en güvenli yok hiç problemim olmadı en güvenli yol dedi. Kibriti alıp tuvalete gidiyormuş sonrada ilişkiye giriyormuş siz birşey anladınızmı o kadar kadının içinde soramadım kibriti alıp ney yaptın tuvalettte diye ama çok merak ettim siz duydunuzmu böle birşey
merhaba canım nasılsınkızlar merhaba nasılsınız
çok sevindim canım[ı]kızlar şimdi eşimle konuştum dr.a göstermiş nst sonucumu
öenmli değil demiş dr.haftaya tekrar girsin demiş adam
zaten girecektimnaniknanik[/ı]
karbonatmı başka demedikleri bişi varmımıymışbeyaz canım soramadım utandım bu kadınlardan korkulur öbürküde cevap verdi a doğru doğru benim annemde kibritle korunuyordu ama ben karbonatla korunuyorum demezmi :1shok: :1shok: O gündür aklımda ama bırakmayacağım bu işin peşini öğreneceğim süprizzzzz
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yasemin taburcu olmuş şuan evindeeeee fırsat bulursa belki gelir topiğe ve yazar benden haber vermesi.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yasemin taburcu olmuş şuan evindeeeee fırsat bulursa belki gelir topiğe ve yazar benden haber vermesi.....
niyee duygulanıyon bee ne güzel işte ağlamasana sende hee
ota pohaa ağlar oldunnnklava:
abla kendine nasıl reset attın? Bebiş iyi dimi kaydirigubbakcemile3
efendim abla buyur -tatlicadiarzu-
yuhhhh diyorum sadece nasıl beceriyomuş o işi acaba ben olsam sorardım
merhaba canım nasılsın
çok sevindim canım
karbonatmı başka demedikleri bişi varmımıymış
çok güzel artık kuzucuğunla evinde allahım bizlerede nasip et
oy oy inş bakalım
benim net sürekli gidiyor ya ne oldu anlamadım
KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BABAM AMELİYATTAN ÇIKMIŞ YOĞUN BAKIMDAYMIŞ DOKTORLA KONUŞUCAKLARMIŞ
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM DUALARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİNa.s.
valla her bi poha ağlar oldum şu hale bak kaydirigubbakcemile3
cadı diyorum işte, daha ne diyeyim? reset'i şöyle attım gülüm, bilgisayarı kapttıktan sonra konuştuklarımızı unutup direk uyuma moduna girdim... cadı seni cadıııııııııııı :1hug:
maşallah kuzucuğumuza allahım nazarlardan korusun
KIZLARRRRRR
SUDE MELİSİMİZZZ
MİNİK MELEĞİMİZZZZ
MAŞALLAH DEYİN MAŞALLAH DEYİNN
oy maşallaaaaaaaahhhhhh yerim ben bunu yaaa, bayağı saçlı doğmuş Sude Melis'imiz :) Allah anasına babasına bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürlü, şansı bahtı açık olsun inşallah :) maşallah güzelim benim
evet yaa maşallah saçlı doğmuş yaseminin mide yanmaları boşa çıkmamış kaydirigubbakcemile3
darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh allah herkesin yavrusunu bağışlasınnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet yaa maşallah saçlı doğmuş yaseminin mide yanmaları boşa çıkmamış kaydirigubbakcemile3
darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh allah herkesin yavrusunu bağışlasınnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben kel bi bebek bekliyorum yarenle, sudeyi dengelemeli ama değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim geçmiş olsun şükür atlattınız bak hayırlısıylaKIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BABAM AMELİYATTAN ÇIKMIŞ YOĞUN BAKIMDAYMIŞ DOKTORLA KONUŞUCAKLARMIŞ
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM DUALARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİNa.s.
amiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiin... Allah o günleri bize de göstersin inşallah :)
kızlar ben yarından itibaren yokum eşim evde haftaya pazartesiye kadar
pc ona ait oluyor evde olunca
aklınız bewnde kalmasın
pazartesi de annemler gelecek temizliğe uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi iyi akşamlar
ben kel bi bebek bekliyorum yarenle, sudeyi dengelemeli ama değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
niyeee kızz bakarsın ilayda da saçlı doğar böyle sudeyle yaren gibi
valla bende cereni kel bekliyorum aslında bu kadar saç olmaz heralde kaydirigubbakcemile3
canım benim geçmiş olsun şükür atlattınız bak hayırlısıyla
iyi ettin canımcım kızlarda görsünler sileriz resmi
kızlar ben yarından itibaren yokum eşim evde haftaya pazartesiye kadar
pc ona ait oluyor evde olunca
aklınız bewnde kalmasın
pazartesi de annemler gelecek temizliğe uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi iyi akşamlar
dikkat et kendine olmadı 5 dk. gir ben iyiym de çık yine pazartesiye kadar ne olur ne olmazzz....
sanada iyi akşamlar canımcımm allaha emanet olun :a015:
ben de hamişim :)) 7 hafta 4 ya da 5 günlük:) cmtsi kontrolüm var kalp atışları için bakalım nasıl bi duygu sabırsızlanıyorum.Hala adapte olamadım hamileliğe kol bacak kafa taslağını görmeden tam olamıcam sanırım:)Allah kazasız belasız tüm hamilelere sıhatli ve hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip eylesin içinden beni de ayırmasın inşallah.Herkese selamtekrara.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?