Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yuhhhh diyorum sadece nasıl beceriyomuş o işi acaba ben olsam sorardım
kızlar merhaba nasılsınız
merhaba canım nasılsın
[ı]kızlar şimdi eşimle konuştum dr.a göstermiş nst sonucumu
öenmli değil demiş dr.haftaya tekrar girsin demiş adam
zaten girecektimnaniknanik
[/ı]
çok sevindim canım
karbonatmı başka demedikleri bişi varmımıymış
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yasemin taburcu olmuş şuan evindeeeee fırsat bulursa belki gelir topiğe ve yazar benden haber vermesi.....

çok güzel artık kuzucuğunla evinde allahım bizlerede nasip et

KIZLAR ŞıMDı EŞıM ARADI BABAM AMELıYATTAN ÇIKMIŞ YOĞUN BAKIMDAYMIŞ DOKTORLA KONUŞUCAKLARMIŞ
HEPıNıZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERıM DUALARINIZ VE DESTEĞıNıZ ıÇıNa.s.

niyee duygulanıyon bee ne güzel işte ağlamasana sende hee
ota pohaa ağlar oldunnn klava:

abla kendine nasıl reset attın? Bebiş iyi dimi kaydirigubbakcemile3

efendim abla buyur -tatlicadiarzu-

valla her bi poha ağlar oldum şu hale bak kaydirigubbakcemile3

cadı diyorum işte, daha ne diyeyim? reset'i şöyle attım gülüm, bilgisayarı kapttıktan sonra konuştuklarımızı unutup direk uyuma moduna girdim... cadı seni cadıııııııııııı :1hug:

gözünüz aydın arifeciiiiim... çok sevindim hayatım, inşallah en kısa zamanda hastaneden de çıkıp evinin yolunu tutacak :) çok geçmiş olsun hayatım :)

KIZLARRRRRR
SUDE MELıSıMıZZZ
MıNıK MELEĞıMıZZZZ
MAŞALLAH DEYıN MAŞALLAH DEYıNN

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnn canım allah bizlerede göstersin o günleri inşallah :Saruboceq:

oy oy inş bakalım
benim net sürekli gidiyor ya ne oldu anlamadım

+18 konuştuk ya ondan heraaall :roflol:

KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BABAM AMELİYATTAN ÇIKMIŞ YOĞUN BAKIMDAYMIŞ DOKTORLA KONUŞUCAKLARMIŞ
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM DUALARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİNa.s.

oohhh çok şükür canımmm :teytey:
hadi gözümüz aydın geçmiş olsun allah acil şifa verip eskisinden daha iyi hale getirsin inşallah... :Saruboceq:

valla bilmeyyom ne olucak senin bu hal her birşeye ağlarsan çocuk bunalım doğacak haberin olaaa neşelen biraz eğlen biraz kopp birazzz :dance: :dance:

ben konuştuklarımı unutup uyku mpduna geçsem bile
bendeki bilinçaltı ile değil o an bir kaç gün ürryamda olur kaydirigubbakcemile3

KIZLARRRRRR
SUDE MELıSıMıZZZ
MıNıK MELEĞıMıZZZZ
MAŞALLAH DEYıN MAŞALLAH DEYıNN

oy maşallaaaaaaaahhhhhh yerim ben bunu yaaa, bayağı saçlı doğmuş Sude Melis'imiz :) Allah anasına babasına bağışlasın, sağlıklı, uzun ömürlü, şansı bahtı açık olsun inşallah :) maşallah güzelim benim

Son düzenleme:

KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BABAM AMELİYATTAN ÇIKMIŞ YOĞUN BAKIMDAYMIŞ DOKTORLA KONUŞUCAKLARMIŞ
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM DUALARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİNa.s.
canım benim geçmiş olsun şükür atlattınız bak hayırlısıyla

kızlar ben yarından itibaren yokum eşim evde haftaya pazartesiye kadar
pc ona ait oluyor evde olunca
aklınız bewnde kalmasın
pazartesi de annemler gelecek temizliğe uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi iyi akşamlar

canımcım nereye gidiyorsun? dikkat et kendine ve Zeynep'e... çok öpüyorum tatlım :)

ben de hamişim :)) 7 hafta 4 ya da 5 günlük:) cmtsi kontrolüm var kalp atışları için bakalım nasıl bi duygu sabırsızlanıyorum.Hala adapte olamadım hamileliğe kol bacak kafa taslağını görmeden tam olamıcam sanırım:)Allah kazasız belasız tüm hamilelere sıhatli ve hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip eylesin içinden beni de ayırmasın inşallah.Herkese selam​
tekrara.s.a.s.a.s.

gözün aydın canım, tebrikler, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…